PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin Memeleri Ne İşe Yarar?

tardu
10-06-2010, 18:57
Erkeklerin memeleri körelmiş organdır yani evrimin delilidir.

Belki de gelecekte erkek bebekler memesiz doğacak.

yucemanitu
10-06-2010, 21:37
Gelecekte erkek bebeklerin memesiz doğacağını sanmıyorum çünkü yaşamın başlangıcında anne karnında ilk zamanlar her insan dişi, erkek olan daha sonra değişip erkek oluyor.

VraeL
10-06-2010, 22:57
Gelecekte erkek bebeklerin memesiz doğacağını sanmıyorum çünkü yaşamın başlangıcında anne karnında ilk zamanlar her insan dişi, erkek olan daha sonra değişip erkek oluyor.

Ne yani arkadaş bütün erkekler 180 derece mi yani şimdi? :scared:

Neden herşeyin somutsal bir faydasını arıyorsunuz ki.

Erkeklerin memeleri, karşı cinsi nasıl deli ediyor farkında mısın (.
Bu da bir işlev değil mi yani? İlla vücudun bilmem neresinin bilmem birşey değerini falan mı dengede tutması lazım, yada vücudun ihtiyaç duyduğu bilmem birşey salgısını falan mı üretmesi lazım.

Karşı cinsin ellerini göğüs bölgemizde gezdirirken hissettlikleri o sertlik, yalama-temizleme aşamasında dillerinin ucuyla ona dokunmaları falan nasılda deli ediyor bayanları biliyormusun sen (.

Geçmiş devirlerde bayanlar tatmin olamayıp, sonlanan ilişkiler sonucunda, insanlığın devamı tehlikeye girmiş ve evrim gerçekleşip erkeklerin meme ucu oluşmuştur. :p

yucemanitu
11-06-2010, 00:21
Ne yani arkadaş bütün erkekler 180 derece mi yani şimdi?

Eğer gelişmenin ikinci bölümün­de embriyonda hormonsal etkiler ol­mazsa embriyonun iç ve dış üreme organları mutlaka dişi yöne doğru gelişme göste­recektir. İşte bu gözlem, başlangıçta her insanın (ve her memeli hayvanın) dişi olduğunu göstermektedir. Erkek cinsi ilk biçimin bir değişikliğe uğrama­sının sonucu olarak ortaya çıkmaktadır.

http://www.saglikvediyet.info/cinsel-bezlerin-ve-ureme-organlarinin-meydana-gelmesi/

arkhetip
11-06-2010, 01:11
Geçiniz erkeklerin memelerini, apandisit bir işe yaramıyor. Tamamen bünyedeki fazlalık. Hatta hatta bir arkadaşım dalağı alındı ve doktor arkadaşıma alkol kullanmasını yasakladı. Her organın önemli bir işlevi olduğunu sayarsak allah alkol kullanmamız için dalağımızı da eksik etmemiş demez miyiz:)

tardu
11-06-2010, 10:42
Geçiniz erkeklerin memelerini, apandisit bir işe yaramıyor. Tamamen bünyedeki fazlalık. Hatta hatta bir arkadaşım dalağı alındı ve doktor arkadaşıma alkol kullanmasını yasakladı. Her organın önemli bir işlevi olduğunu sayarsak allah alkol kullanmamız için dalağımızı da eksik etmemiş demez miyiz:)

Benim de dalağım yok ama bazen alkol kullanıyorum.

Dinci doktorlar apandisitin faydası var diyor.

Ayrıca evcil ördekler kanatları olmasına rağmen uçamıyor!!!
Yabani ördekler ise uçabiliyor.
Bu durum şunu gösterir: yabani ördek ile evcil ördeğin atası ortaktır; ördeklerin bir kısmı evcilleştikten sonra uçma yeteneğini yitirmiştir çünkü kullanılmayan organ körelir.

arkhetip
11-06-2010, 11:30
[QUOTE=tardu;311363]Benim de dalağım yok ama bazen alkol kullanıyorum.

Dinci doktorlar apandisitin faydası var diyor.

Dinci doktorların uydurduğu şeye bakmamak lazım. Herşeyi allahın dediklerine uyarlacak zorunda hissediyorlar olmalılar. Ve dalağı olmayan bir insan olararak karşımızdaysan her organın olmazsa olmaz görevi yokmuş demek ki. Bir de kusursuz tasarım derler insanoğluna...

VraeL
11-06-2010, 23:08
Eğer gelişmenin ikinci bölümün*de embriyonda hormonsal etkiler ol*mazsa embriyonun iç ve dış üreme organları mutlaka dişi yöne doğru gelişme göste*recektir. İşte bu gözlem, başlangıçta her insanın (ve her memeli hayvanın) dişi olduğunu göstermektedir. Erkek cinsi ilk biçimin bir değişikliğe uğrama*sının sonucu olarak ortaya çıkmaktadır.

http://www.saglikvediyet.info/cinsel-bezlerin-ve-ureme-organlarinin-meydana-gelmesi/

Bundan iyi geyik muhabbeti çıkar arkadaş ortamında (:

Saol paylaşımın için yücemanitu (;

Nova
12-06-2010, 00:34
Erkeklerin memeleri lazımm arkadaşlar, yoksa body building yapamazlar ve spor salonları kapanır, rızk kapısı kapanır sipor hocalarına. Şüpesizki erkeklerin memelerine bakanlar ve düşünenler için birçok ilim filim vardır :P ilim belli filime bulaşmayın...bozar :D

omerhayyam
13-06-2010, 02:26
memesiz mi doğacak ? ıyy.

ctrl-v
21-06-2010, 16:45

Yine mantıksız bir konu Nerden Görülmüş erkek memeli hayvan mesela ineğin memeleri Tosunda yok
ve ayrıca hepsi birden bütün erkek memeli hayvanlar aynı anda memelerimi kısalmış Mantıksız+Çok saçma

mhmd
21-06-2010, 17:54
Tafsilat;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=305765#post305765

Titan
23-06-2010, 22:42
Zayıflama uğruna alt kaburga kemiği bile alınıyor, hayret!

kayıp
10-07-2010, 21:54
Beyler sizi bilmemde ben spor salonuna gidiyorum ve memelerimden memnunum. Partnerim tarafından uyarılmasıda hosuma gidiyor. Yok olması büyük bir eksiklik olur bence :)

MadScientist
21-07-2013, 11:13
Neyse benim aklıma geldi.Müslüman birisi düz mantıkla bu meme ucu meselesinede açıklama getirmeyi başarmış.Ayetlerden bir tanesinde sanırım şöyle yazıyordu sizi bitki gibi yerden bitirdik.Adam bu ayeti almış.Topraktan çıktığımızı düşünüp şöyle yazmış meme uçlarında bitki yetiştiği için meme ucu olmuş.Erkeklerde ve kadınlarda arkadaşın nicki cyctecti galiba.Bitki yetişmeseydi galiba kadınlar bebeklerini emziremeyecekti.Hadi bunu anlarımda erkekte meme ucu gibi gereksiz birşeyin işlevi nedir niye konulmuştur?Diğer bir olayda şudur ateistforumda birisi kuyruk sokumunu Allah rahat oturmamız için tasarladı gibi böyle yine bir düz mantıkla gitmiş ama başarıya ulaşamamış.Şimdi düşünün evrim teorisimi mantıklı yoksa adem ve havva gibi ensest ilişkinin kol gezdiği ayetlerle destekli bir dinmi?

Neva
21-07-2013, 11:48
Evrim daha mantiklidir.
Adem Havva'nin ne oldugunu dahi tam olarak ortaya koyamamistir inanir cephe. Erkek/kadin olarak algilar, oysa evrimin gecmisinde daha farklidir.

Ayrica evrim sadece ensest barindirmaz ki!? Ensest sadece, zincirin halkasinda bir noktadir.

MadScientist
21-07-2013, 18:23
Ensestin evrimle ne ilgisi vardır açıklarmısınız?
Sağlıklı bireyler için 2 kişiden daha fazla canlıya gerek var değilmi?Bazen niye reddediyorsunuz adem ve havva inancını şaşırıyorum.Mesela ben ensest var diye reddettim.Siz evrimdede ensest var diyorsunuz.Belkide vardır fakat bu din gibi olmayabilir.Başa iki tane adamı koy siz bundan geldiniz bunlar sizin atanız de ne kadar mantıklı izahı yapılabilir acaba?Acaba arapların bu dini yazarken sarhoş falanmıdılar aslında o zamanın kültürü bilgi birikimi nede olsa.Nerden bilsinler dinlerin temelini mantıksız inanca oturttuklarını değilmi? ama.Evrimi kasdetmedim adem ve havva inancına atıf yaptım(değindim).

Corpse Bride
22-07-2013, 01:38
cinsiyet değiştirmek istediklerinde görüntüde kolaylık sağlaması için bulunmaktadır, hormonu basmak yeterli. doinng!!!

speech
22-07-2013, 03:32
Sağlıklı bireyler için 2 kişiden daha fazla canlıya gerek var değilmi?Bazen niye reddediyorsunuz adem ve havva inancını şaşırıyorum.Mesela ben ensest var diye reddettim.Siz evrimdede ensest var diyorsunuz.Belkide vardır fakat bu din gibi olmayabilir.Başa iki tane adamı koy siz bundan geldiniz bunlar sizin atanız de ne kadar mantıklı izahı yapılabilir acaba?Acaba arapların bu dini yazarken sarhoş falanmıdılar aslında o zamanın kültürü bilgi birikimi nede olsa.Nerden bilsinler dinlerin temelini mantıksız inanca oturttuklarını değilmi? ama.Evrimi kasdetmedim adem ve havva inancına atıf yaptım(değindim).

Nasıl olabilir peki?

Neva
22-07-2013, 04:43

Evrimin, aman saglikli birey ureteyim diye bir derdi yoktur en basta.
Saglikli birey diye tanimlaya calistiginiz, evrime gore olmayan bir bireydir. Cunku saglikli/ sagliksiz bir kaygisi yoktur surecin.

Saglikli/ sagliksiz ayrimini, kosullara iliskin sonradan bizler koyariz.

Elbette ki evrimin bir noktasinda ensest mevcut olabilir, bu evrimsel surecte edindigimiz bir olay, ama bu bize Adem Havva, Tanri inancinin mantikli oldugunun gostergesi degildir.(ustteki sorunuz)

Sorun su ki evrim bir din degildir. Evrimi bilirsiniz sadece. Yanlislanmaya aciktir ustelik. Elinizde done varsa yanlislarsiniz.

Ama bu tabi ki , bilimsel kulvarda, Allah bizi yerden ot bitirir gibi bitirdigi icin, meme uclarinda bitki yetistigi icin, erkek memesi olmustur gibi bir sonuca goturmez aciklama babinda.

EcemRng
24-07-2013, 03:14
Tüm embriyolar HY antijen salınımına kadar dişidir son anda erkek oluyorlar ve göğüsleri büyümüyor bundan ibaret :)

MadScientist
26-08-2013, 22:14
Muslumanlar herseyi kivirabilecek sekilde zekaya sahiptirler.Meme ucu konusunu cahilin biri gitti Allaha bagladiydi sitede

İlahimasal
25-02-2016, 18:18
Nebe 33 ayeti geldi hemen aklıma. ( şeytan kaçdı içime)
Tomurcuk meme ayeti.

Natan
25-02-2016, 18:25
Bir kac yil once spartan diye bir adam vardi.

Karpuz var Allah var demisti. Bi cumleyle tum felsefemizi yikmisti.

Nasil yani dedik.
Iste karpuzun cekirdegi var,
sulu sulu, lezzetli, karpuz varsa Allah da vardir demisti.
Beynim yanmisti :)
napcamizi sasirmistik..