PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HaDi EyvAllAh cemaat!!!

01-04-2006, 15:41
değerli site üyeleri bu mesajıma yazdıklarınızı belki misafir olarak sonra okurum
o nedenle yazdıklarınız biraz insaflı olsun.tabi bu insafı ehli insaftan bekliyorum.
insaftan nasibini alamamış olanlar istediklerini yapabilirler.Allah tan korkmayanlar
istediklerini yapabilirler,utanması olmayanlarda atıp tutmalarına devam etsinler.
* *********Utanmıyorsan dilediğini yap***********

değerli site yönetici,özellikle adminimiz mutezile:sizi site forumunda yayınlanan
küfürler konusunda uyarıyordum elimden geldikçe ve sizi adaletli olmaya çağırıyordum.
ve en son damlayı taşıran *olay ise yazdıkları küfürler sonunda,bizim tepki gösterdiğimiz
üyelere rağmen onların mesajları editlenip Burkay gibi değerli bir üyenin banlanması.
mutezile sanırım ileriki günlerde sana daha çok iş düşebilir seviyeyi istediğin güzel konuma
çekmek için.

Elbette bu ban olayı ilk değil.daha önce ben de banlandım malumunuz yine geldim.
Ama bu forum da artık kalınamayacağını o küfürlere cevaben de yazmıştım.Daha önce de
aloha ( ban cezası), mev ve aldostu ise ortamdan şikayetlerini dile getirip gitmişlerdi...
gerek burkay abim gerekse diğer üyeler size dostane uyarılar yapmaktan başka bişey yapmadılar.ona rağmen içinizden bazıları ise foruma ve kişilere küfürler ,hakaretler yazdı.
bunlar hoş şeyler değildimutezile son sözüm adaletli ol :( sakın kızma bunu diyorum diye)
lafı fazla uzatmadan üyeliğimi sildiğimi açıklıyorum.saygı ve sevgi, sevginin anlamını
anlayıp Onu hissedenlere. kusura bakmayın duymak istemediğiniz lafları ettiysek..
hadi eyvallah.( hay aksi heryer de de duymak istemediğiniz laflar var napalım böyle oluyo işte)
hadi EyvAllAh.

istavrit
01-04-2006, 16:53
sevgili dirilis...

gitmenize gercekten uzulurum...

sizin gibi seviyeli ve kaliteli inanan arkadaslara ihtiyacimiz var

gitmek cozum degil..

kal yanlislari birlikte degistirelim...

donmen dilegi ile

aspartam
01-04-2006, 19:47
Kardeş sana kal diyemem çünkü kalıp kalmama konusunda kararsızım.Kararım ne olursa olsun irtibatı koparmayalım.

01-04-2006, 19:50
canım kardeşim lütfen forumdan gitme,
sadece seviyesiz bulduğun yerden uzaklaş çünkü bilgilerine ve fikirlerine mutlak ihtiyacımız var...

01-04-2006, 23:21
Yanlış bilgi sahibisin Diriliş.
Burkay, çok ağır küfürleri nedeniyle banlanmıştı.
Aloha, benim bizzat chat odası mesaj arşivinde tesbit ettiğim gibi sitemizi çökertme konusunda diğer bazı üyelerle birlikte mesajlaşıyordu. Ayrıca Oguz nikli arkadaşımıza "keserim seni" gibi fiziksel tehditte de bulunduğunu ben şahsen tesbit ettim.
Aldostunun gidişi ise çok farklı nedenlerden ötürü idi ve geri dönme olasılığını da mesajında belirtmişti.

02-04-2006, 02:11
Sevgili Diriliş,

Bir kaç aydır bu siteye üyeyim.Burkayla benim köşemde tartışmalarım oldu.
Seninle de oldu.En ufak bir hakaretime rastladın mı?En sonunda Burkaya
dedim ki bu sana son yazım.Ondan sonra cevap vermedim.Ben o arkadaşın
banlanmasını normal karşılıyorum.Açıkçası bana göre yazdığı yazılar
formun kalitesini düşürüyordu.Gönül isterdi ki tartışmalar seviyeli ve
kaliteli olsun.Bu kalitede tartışmalrın yapıldığını da biliyorsunuz.
Karar sizin.Saygı duyarım.Ama bence yanlış yapıyorsunuz.Bırakıp gitmek
çözüm değildir.Güle... güle...diriliş.Sevgilerimle...

Mutezile
02-04-2006, 07:17
Mevsimler geçiyor, bir şey değişmiyor; isimler nickler değişiyor aynı hikaye defalraca oynanıyor.

Adnan Oktarcı, Kürt Saidci, Nakşi, Fetulahçı, Sünni, Hanif, 19.cu vb ne kadar Müslüman arkadaş varsa üç aşağı beş yukarı aynı yolu izliyorlar..

Önce Mümaşat ..edebince Tebliğ yapılıyor..

Bu merhalede bir arpa boyu yol alınamayacını fark ettiklerinde hiddetleniyorlar..

Bu aşamadan sonraki tepkileri kişilere göre değişiyor

1-) Direk siteye husumet besleyip hack-projeleri yapanlar

2-) Galiz küfürlerle etrafına ağzından pis salyalarını saça saça saldıranlar

3-) farklı nickler alarak kumpas çevirenler

4-) Nifak sokmak için kendi müslümanlığını inkar edip -ateistcilik- oynayanlar....

Bu liste uzun; canınızı sıkmayım.

Arkadaşların hayal gücü şaşırtıcı. Ama Mürşitleri, yol gösterici sanırım hep aynı hadis:

''El Hambun, Hüdatun'' *(Savaş ; hiledir) Muhammed Mustafa

Muhammed'i hicveden şiirler yazan zavallı kab bin Eşrefin gece yarısı sıcak yatağından nasıl kaldırıldığı, evden hileyle dışarı çağrıldığını ve Peygamber fetvasıyla 4 mücahitin onun boğazına sarılarak oracaıkta nasıl katlettiğini anımsayalım.

Bizim aydınlanma meşalelerimize alçak, hain ve korkakça pusu kuran Savama-Maşalarını anımsayalım.

Teke tek mücadeleyi hiç göze alabiliyorlar mı? Geceliği le evinden çıkan Kab'in üzerine 4 (dört) mücahit(!) gönderen zavallı bir zihniyet..

Turan Dursun'un üzerine şarjör boşaltan beyin fukarası, acınası, müptezel, aşağılık zihniyet..

Ne oldu?

NE OLDU?? *

Kitapları okuma engelli milletimizde daha fazla ilgi uyandırdı; artık meşale sadece TD'nin elinde değil. BİNLERCE, ONBİNLERCE, YÜZBİNLERCE TD VAR...

Devrim İhrac budalaları ne elde ettiniz? Alnınıza aşağılık katil yaftasını yemekten başka...?

Burası fikirlerin özgürce yeşertildiği, beslendiği; aklın zincirlerinin kırıldığı; saygı ve sevginin ön planda olduğu; karşısındakini dinlemenin elzem olduğu, bir çok hackçinin yok etmek için rüyasını süslediği (Cem'in bir ara verdiği bir linkte görmüştüm; en mahir hackçilerin bir araya toplandığı bir sitede 2006 için hacklanmesi planlanan siteler arasında 1. sıradayız. Ve Hackleyene ödül vaad ediyorlar)..bir site.

Meyve veren ağaç taşlanır; ama malum ağaç kök salmıştır, en fazla bir dalını kırarsınız..

Ağacı deviremezsiniz.

Ağacı a s l a deviremezsiniz.

Sevgili Turan Dursunlar, Hablemitoğulları, Mumcular'ın diktiği bir ağaçtır bu.

İçinde çok emek, alınteri vardır..

İçinde çok üzüntü, gözyaşı, kurşun yarası vardır..

Keçiler ağacı düzenli olarak kemirirler; ama beyhude..

Bu ağaç büyümeye, serpilmeye devam edecek.

İşinize g e l s e *d e; g e l m e s e *d e ....