PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hindistan kadar olamadık... Hindistan Hükümetinden Takdir edilesi davranış!!!.

TurkceRap
21-07-2010, 00:31
Haber yeni değil 2010 Şubat ayında verilmiş fakat, tesadüfen buldum ve Sizlerle de paylaşmak istedim...

Hindistan hükümeti (ulusal güvenliğini tehdit eder içerikteki siteler hariç) artık ne vatandaşlarına ahlak bekçiliği yapacak ne de sansürleyecek.

Hindistan hükümeti artık vatandaşlarının dilediği içeriğe erişim özgürlüğüne keyfine göre müdahil olmayacak...

Buyrun Haberin Ayrıntıları

Burada/ (http://technofriends.in/2010/02/11/india-from-now-government-cannot-block-websites-for-obscenity/)

Zaten Hindistan özellikle Bilişim alanında yaptığı atılımlarla son yıllarda gözle görülür bir yol katetti :love::love:

Nova
21-07-2010, 00:51
Abi kıllandım yahu :)

Hintliler bilgisayar programcılığı konusunda ultra yeteneklere sahip adamlar, mutlaka yeni bir yol bulmuşlardır :D

TurkceRap
21-07-2010, 01:38
Abi kıllandım yahu :)

Hintliler bilgisayar programcılığı konusunda ultra yeteneklere sahip adamlar, mutlaka yeni bir yol bulmuşlardır :D

Yol bulmalarına gerek yok Sevgili Nova, Zaten sansür yok (sansür olmayacak) denmiş.

Hükümetleri Bilişim teknolojileri alanındaki gelişmeleri destekliyor, Hatta yanlış bilmiyorsam 1 ara Hint vatandaşları arasında internet erişimini arttırmak için uygun fiyata dizüstü bilgisayar alabilmelerini sağlayacaklardı, bununla ilgili bir kampanya düşündüklerini biliyorum, belki de yapmışlardır.

Seçimlerde de elektronik sisteme geçtiler sanırım.

Saygılar.

Nova
21-07-2010, 12:12
Bigbrother olmasın her evde heryerde bir "göz" :)

bende duymuştum, 10 dolara laptoptan bahsediyordu, sade bir işletim sistemine sahip, mmc bellekler kullanan ve lan-wifi nitelikli bişey, dur bulursam linklerini yollayayım.

Bravo be Hindistan :)