PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fethullah Gülen mazoşist mi?

irsArtvin
02-08-2010, 14:23
Cemaatin yayın organları, Gülen'in referandum açıklaması öncesinde Hocaefendi'nin 12 Eylül darbesinden ne çok çektiğini anlatan bir mağduriyet edebiyatına başladılar. Arşivde Gülen'in darbe için söylediklerine bakılırsa ya Hocaefendi'nin çok çektiği yalan, ya da kendisi ileri derecede mazoşist...

Haberin Devamı: http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/fethullah-gulen-mazosist-mi-haberi-31625

faydasızım
18-08-2010, 15:40
herkes 12 eyll darbesinden etkilendi ....
ve sanırım bi çok insa da arkasında durmaz...
ama 12 eylülün de hocann gelecegi hakıkında büyük bi katkısı olmuştur ..
milli gmrüş felsefesini canlandıran oluşumlear bir tepki ve bir ezilmişligin siyasi arenayta yansıtılmasıdır

axial
18-08-2010, 15:54
Fethullah Gülen in sızıntı dergisinei 12 eylül darbesi sonrası yazdığı ilk iki yazıyı daha önce forumda vermiştik. Methiyeleri vardı aserlere.

Şimdiki durumda söylediklerine bakınca " fetoş " sözü cuk oturuyor.

faydasızım
18-08-2010, 16:04
methiyeleri vardır ...
zaten duruma ve olaya göre yaklaşır askere ..kendi çıkarı felsefesine göre yeri gelir..lan bu askerler yeri gelir..oh poh bu askerler...

Engse Hohol
28-05-2018, 23:27
✔ (https://www.facebook.com/316770365485459/videos/379852535843908/?hc_ref=ARSEVWlnqi1eNvZLbfCWeqJGQ-qT6C57HrbXl9xqH7fTeBIinglAkwM2Z5fjRlCwouE) Hocaefendi ile manevi haz, maddi fantazi yaşayan mürid'in +18 anlatısı;

"Hocaefendinin yanına gittim, aramızda kimse kalmadı, o an içimde bir his kabardı ve hocaefendinin üzerine atladım, eli ellerime değdi. yüksek volt ceyrana kapılmışım gibi titredim. o heyecanla atladım üzerine hocaefendinin pazılarından tuttum, çektim kendime, boyunlarını, gözlerini öptüm. o zaman daha bi acayipleştim, bir kez daha atıldım üzerine. hocaefendi kendini çekti, benden kurtulacağım diye uğraşıyor. bende iyice sardım beline tekrar çektim kendime böyle adeta kaburgalarımın çıtladığını hissettim. Ben alacağımı aldım. Manevi lezzetimi alınca bende bi gevşeme oldu, hocam da kurtuldu zannetti, ben de bıraktım. Ama heyecanımın doruk noktasında iş halloldu"