PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sürüsü bol olan ülkemdeki-coban dahi olamaz kavalci.

zahit
05-08-2010, 14:48
İşte Hüseyin Çelik'in yeni meşgalesi

Per, 05/08/2010 - 13:52
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/makale_genel/postal/photos/hcelik.jpg
Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik işi gücü bırakmış, referandumda "hayır" diyeceğine ilişkin hakkında haber çıkan sanatçıları telefonla arayıp "doğru mu" diye sormaya başlamış.
Zaman gazetesinin haberine göre Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, "hayır" diyeceğini açıklayan sanatçıları takibe almış. Bu sanatçıları tek tek arayan Çelik, Habertürk'ün "hayır"cılar arasında gösterdiği bazı kişilerin "sayın bakanım, yok böyle bir şey, bana kimse sormadı, hem ben demokrat bir insanım" dediklerini açıklamış.
Çelik'in takibe aldığı kişiler rasında Mustafa Sandal, Mehmet Ali Erbil, Alaattin Şenses gibi isimler var. Çelik'in "hayır"da ısrar edenlere ne dediği ise haberde açıklanmıyor.
"Hayır"cılar aman siz siz olun, her çaldığında telefona çıkmayın. Sonra "teessüf ederim", "senden hiç beklemezdim", "gel bir çay içelim" diyen bir hükümet üyesiyle uğraşmak zorunda kalırsınız. Yine de kurtulmak istiyorsanız, "Hüseyin Bey, gelin bir tek atarken konuşalım" diyebilirsiniz. Etkili bir AKPsavardır, test edilmiştir.

lolepet
05-08-2010, 16:22
kaynak sol/postal

yazalım lütfen :D