Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürkçü Düşünce Derneği'nin HAYIR propagandasi ve din istismari
ADD'nin Ramazan paketinden ne çıktı?
Atatürkçü Düşünce Derneği Van Şubesi tarafından dağıtılan Ramazan yardım poşetlerinden 'referanduma hayır' bildirileri çıktı.
Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor. ADD Van Şubesi, 4 paket makarna ve 1 kiloluk salçadan oluşan gıda yardımını 2 bin aileye dağıtacak.
Ramazan'ın birinci gününde ilk yardımları şehit ailelerine veren ADD Van Şubesi Başkanı Murat Yiğit,Ramazanayını kutladı. Sözlerine Atatürk'ün Balıkesir nutku ile başlayan Yiğit, devletin şehit ailelerine sahip çıkmadığını ileri sürdü. Şehit ailelerinin aciz duruma düşürüldüğünü öne süren Yiğit, 2 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini anlattı.
Yiğit, yardım malzemeleri arasından çıkan 'referanduma hayır' bildirisi ile ilgili ise konuşmadı.
http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=11.08.2010&i=272946
Yorumsuz ......
Sayın 3. yol;
Türbede evet propagandası garip gelmiyorda Atatürkçü Düşünce Derneğinin hayır propagandası mı garip geliyor. Bunun neresi garip. Yakında sizi de bir türbede görmek isteriz.
kitapsızım
12-08-2010, 14:07
AKP ve onun yaptıklarına karşı olan herkes ve herşey Sn. 3. Yol'a da karşıdır.
Kendisi Ehtem Mahçupyan'ın makalesinden etkilenmiş ve İslami kesimde yeşeren demokratlığın, biz laikler tarafından hak bile edilmediğine inanmış.
Mesela ben o kadar ahmağım ki, bu hediyenin anlamının bile farkında olmadığımdan durmadan buraya mesaj atıyorum.
Dolayısıyla ne desem boş ama ben gelmişken HAYIR diyeyim.
HA HA HA!
Hakikaten çok güldüm buna sayın 3.yol.
2009 yerel seçimlerinde, oy toplamak uğruna ''suyu olmayan evlere'' son model çamaşır/bulaşık makinesi dağıtan, bunu müslümanlığın getirdiği yardımlaşmanın/dayanışmanın bir gereği olduğunu söyleyen ancak; müslümanlığı sadece ramazanda yemek çadırları kurmak ve türbanlı kızları üniversitelere sokmak olan zihniyet topluluğu kimdi acaba?
Bizim vergilerimizle dönen, imamların ellerine teslim edilen, bugün adı artık ''Tayyip Radyo Televizyon'' a çıkmış ''TRT'' çatır çatır evet kampanyas yaparken kimse ağzını açamıyor.
Bu tür uygulamaların önüne geçmek için kurulan ve elinde yaptırım gücü bulunan ''Yüksek Seçim Kurulu'' ise olan biteni sadece izlemekte.
Kendi çapında küçük bir parti olan ''Türkiye Komunist Partisi'', İstanbul'da küçük bir stand açıp ''Hayır'' kampanyası yapmak istiyor. Ancak çok muhterem AKP'li İstanbul valisi yetkisi olmadığı halde buna izin vemiyor. Bütün bunlar olurken sayın Başbakan memleketimi, benim vergilerimle köşe bucak gezip ''Biz bu yola beyaz kefenimizi giyerek girdik.'' diyerek mazlum edebiyatı yapıyor ve anayasa değişikliğine evet demeye çağırıyor.
12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın, e-muhtıraların ürünü partiye bakın hele!
Yine bütün bunlar olurken benim memleketimde, AKP'nin süper zengininin belediye başkanlığı yaptığı şehirde, kafamı çevirdiğim her billboard'da ''Anayasa değişikliğine EVET!'', ''Karanlıktan aydınlığa EVET!'' gibi sloganlarla karşılaşıyorum.
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarına karşı, Atarük devrimlerini savunan ADD'yi desteklemek hepimizin görevi!
Bu anayasa değişikliği kabul edilirse, bir gün bu ülkenin isminin 'Türkiye İslam Cumhuriyeti' şeklinde değiştirilmesi çok olasıdır.
Saygılar.
Arkadaslar ben sizlere,hic elestiri yapamiyacagim,nedeni ise yasadigimiz su.
30-senelik karanlik dönemden icin.
1-Bizlere insani duygular-ortak yasam-paylasimcilik-degerlerimizi sahiblenme-insani degerlerimizi-yasamimizin bütün güzellik"lerini,ne yaziktirki,hepsi ellerimizden vede düsüncelerimizden,zorla alindi.
2-yerine neler verildi,vede verilmek isteniyor,bireysel kär hirsi,devletin halkina direk,yasamsal ihtiyacini görecek,asiri kär amaci olmayan,elettirik,su,ekmek,gaz,ulasim,hava,kara,to plu ulasim vs-vs-uzayib,gider.özellestirme adi altinda,yerli doymayan yeni üreyen,ne üdügü,
belli olmayan canavarlara,vede ortaklari yabanci dis vanpirler"ile,ülkenin cesitli yer,üstü,yer alti kaynaklarini,doganin dengesini bozarak,ormanlar,su kaynaklari,dereler,irmaklar,say say bitmeyecek güzellikleri,yagmalama pilanlari bütün hiziyla devam etmekdedir.
3-bilim adamlarimiz,kimin emrinde bunlar cogunlugu,özel kuruluslarin-pekki sormazlarmi adama,özelin özeli olan,bilim adamlarindan-devlete vede halka,
Hangi insafla yansiz hizmet sunacaklar?????iste araya katilan,iki gözü-iki kulagi-duymayanlar vede Görmeyen"ler,cikiyor ortaya.
diyecek cok sey var,belki ilerde.gercekler yoldasiniz olsun.
Sizin anladiginiz propaganda turunden verdim damardan; "Atatürkçü Düşünce Derneği'nin HAYIR propagandasi ve din istismari " .... hemen de atlamissiniz sazan gibi :D
Hem de assagidaki basligin sahibi de takilmis aglara .... :D Durmak yok hayirsizlarin "hayirda hayir vardir" demagojisine devam ......
Türbede EVET propagandası ve din istismarı
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=20510
Yavas yavas cekiyorum aglari ... bereketli bir av oldu uc bes tane yakalandi aglara ....
Amacimiz kotu degildi ..... ogretmekti .... en azindan bayagi ogretici oldu ...kanimca .... "Türbede EVET propagandası ve din istismarı" turu 28 Subat ortamlarini hazirlayici mansetlere iki kez dusunerek yaklasirlar artik... umarim ....
´ Just!ce `
14-08-2010, 17:01
Bizim vergilerimizle dönen, imamların ellerine teslim edilen, bugün adı artık ''Tayyip Radyo Televizyon'' a çıkmış ''TRT'' çatır çatır evet kampanyas yaparken kimse ağzını açamıyor.
Sayın 3.yol yanlış anlamayında komik oluyorsunuz..bende aynen sayın thunderin dediğini diyecektim..peki buna ne diyorsunuz ? bununla birlikte sayın axialin söylemiş olduğu türbe mevzuatı ?
TARAFsız olmanız dileği ile...
CHP'liler yıllardır AKP'lilerin halka yardım paketlerinden şikayet ederlerdi ve bir paket yiyecek torbasına veya kömüre oylarını satmakla suçlarlardı halkı. Bu haber bu açıdan ilginç göründü bana. CHP'nin tutarsızlığı ve popülizminin ne duruma geldiği yönünde ibretlik bir durum. Siperde eğilmeden poz vermek için senaryo çeviren popülist zihniyetin AKP'lilerin yardım paketleri kozuna başvurması şaşırtıcı gelmedi bana.
Teşekkürler 3.yol.
Atatürkçü düşünce derneği = CHP ise
veya
Atatürkçü düşünce derneği üyeleri hem yardım dağıtıp hem halkı bilgilendiremez ise
Evetçiler = Türbe imamları
Bende teşekkür ederim 3. yol
Şahsınız ile ilgili daha da bilgilendim
ADD ile CHP bağlantısını anlayamadım. Lakin, belki ADD'lilere ''Hangi partidensin?'' diye sorsanız çoğu ''CHP' liyim'' der.
Bununla birlikte CHP'nin gerçekleştirdiği bazı siyasi manevralar eleştirilebilir. AKP'nin din sömürüsü yoluyla hitap ettiği muhafazakar kesime, laik anlayışın da hitap edebileceğini göstermek amacıyla, bazı uygulamalar yapılmış ancak başarılı olunamamıştır.
Ancak AKP de olsa CHP de olsa siyasetin doğasında vardır böyle karşılıklı hamleler. O nedenle bu ayrı bir konudur.
Burada dikkat edilmesi gereken ADD'nin, ''şehit ailelerine'' yardımda bulunması, yardımda bulunurken de anayasa değişikliğine ''haklı olarak'' hayır denmesini istemeleridir.
AKP'nin çok sevgili Cumhurbaşkanı'nın, nam-ı diğer Çankaya Noteri'nin, şehit ailelerine köşkte yemek vermekten başka bu hükümet şehit ailelerine ne tür bir katkıda sağlamıştır?
Bu hükümet zamanında şehit aileleri sayısında nasıl bir değişim olmuştur? Artmış mıdır, azalmış mıdır?
Ve de en önemlisi bu anayasa değişikliğinde şehit ailelerine, vatandaşa, köylüye, üreticeye, emekçiye dair bir düzenleme var mıdır?
Elbette ki yoktur.
Tek amaç, AKP'nin kendi yargısını yaratmak istemesidir.
Bütün gücümüzle bu anayasa değişikliğine hayır demeliyiz!
kitapsızım
14-08-2010, 22:36
Yavas yavas cekiyorum aglari ... bereketli bir av oldu uc bes tane yakalandi aglara ....
Amacimiz kotu degildi ..... ogretmekti .... en azindan bayagi ogretici oldu ...kanimca .... "Türbede EVET propagandası ve din istismarı" turu 28 Subat ortamlarini hazirlayici mansetlere iki kez dusunerek yaklasirlar artik... umarim ....
AKP, Taraf gazetesi ve Tayyip efendi ile ilgili açılan başlıklara en çok düşen balık kim diye düşündüm. Aklıma siz geldiniz :)
Ve ben Türbede EVET propagandası ve din istismarı başlığını açarken elbette 28 şubat benzeri bir ortam peşindeydim. Birazdan da cami kundaklamaya, çıkışta sinagog bombalamaya, eve dönerken de 3-5 kişiyi öldürmeye gidecektim. Elim değmişken 2 de uçak düşürürüm.
Ulusalcı ve laikçiyiz(?) ya her türlü pislik beklenir bizim gibi adamlardan.
Beni fena yakaladınız.
Tüh !
Hay aklınızla bin yaşayın siz.