Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Cumhuriyeti Devleti Tarihinin En Güçlü Dönemini Yaşıyor
demos cratos
20-08-2010, 12:49
Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihinin en güçlü dönemini yaşıyor.
Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihinin hiç bir döneminde bu kadar güçlü olmamıştı.
Nasıl mı?
Şöyle;
1-T.C. devleti'nin ordusu,bütün kriterler göz önünde bulundurularak yapılan bir değerlendirmeye göre dünyanın üçüncü büyük ordusudur.Birinci Çin ordusu ,ikinci ABD ordusu,üçüncüsü Türk ordusu'dur.Varsayalım ki Türkiye Cumhuriyeti devleti yayılma politikasını somut hale getirme kararı aldı.Batı'da Viyana,güneyde Hint denizine kadar Türk ordusunu durduracak ikinci bir güç yok.
2-T.C. devleti şu an muazzam bir kolluk kuvvetine sahiptir.Bir ordu kadar disiplinlidir.Devlet kolluk kuvvetleri ile tüm Türkiye'ye hakimdir.Bir daha ifade edeyim de "acaba?" diye bir endişe olmasın."Evet",Türk devleti'nin kolluk kuvvetleri bütün Türkiye'ye hakimdir.
3-T.C. devleti'nde;devletten daha güçlü ikinci bir kişi veya kurum yoktur.İç ve dış bütün güçler,gücümsüler devlet tarafından pasifize edilmiştir.
Örneğin,
Emek ve emekçiler devlet için artık hiç bir şeydirler.
Sermaye,devlete bağlı ise sermayedir.
Dış güçler boğazlarından devlete bağlanmıştır.
Parti,cemaat,tarikat,sivil toplum kuruluşları vs.vs. devlet politikalarına hizmet ettikleri sürece vardırlar.
Kişiler devlete hizmet ettikleri sürece kaale alınırlar.
4-T.C.devleti,devlet politikalarına karşı yapılan muhalefeti anında cezalandırmaktadır.
Artık ne ülke içinde ne de ülke dışında Türkiye Cumhuriyeti devleti ile mücadele edecek güç kalmamıştır.
Emekçiler devlet gücüne boyun eğmişlerdir.Bir zamanlar gazetelerde verdikleri ilanlarla hükümet deviren sermaye sınıfı devlet gücüne boyun eğmiştir.Bir zamanlar sahip oldukları basın yayın araçları ile devletle savaşan kesim devlet gücüne boyun eğmiştir.Geçmişte devlete müdahale eden bütün yabancı güçler devlet gücüne boyun eğmişlerdir.
Halk zaten..
Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihinin en güçlü dönemini yaşamaktadır.
Referandum'da "Evet" çıkacak.Gelecek seçimde yine devletin partisi AKP iktidar olacak.Büyük bir tasfiye yapılacak.(Seçimden sonra anlatırım.)
İnşallah ondan sonra bayrağımız her yerde dalgalanacak.
Temel sıkıntı da burada zaten.
-Basın tamamen sindirilip, iktidar partisine hizmet eder hale getirildi.Bırakın hükümet aleyhinde yazmayı, tarafsız davranabilen 2-3 gazete ve 2-3 tv kaldı.
-Hükümetin varlık sebebi cemaatlerle ilgili dava açan bir savcı bile al aşağı edilebiliyor.
-Tekel işçileri bir kamyon sopa ve bir sürü gaz yiyerek pamuk gibi oldular.
-Tüsiat, barolar, meslek odaları, sendikalar gibi STK lardan hükümete muhalefet edenlerin derhal kulağı çekiliyor.
-General atamaları aynen hükümetin isteği doğrultusunda yapıldı ki bence tamamen doğru olan budur.Daha öncede yazmıştım.
-Valiler AK partisi üyesi gibi davranıyor.
-Hükümete yakın kuruluşların yolsuzluk ve skandalları başarılı şekilde gizlenip sümenaltı edilebiliyor.
-Yök, Telekominikasyon iletişim başkanlığı direkt bir partiye hizmet ediyor..
Örnekler çok..
Ama bu "statiko" varya, bir türlü ortadan kalkmıyor.Bulunamıyor da...
demos cratos
20-08-2010, 14:13
Sayın naper,
Türkiye'de basının değişim ve dönüşümü tereyağından kıl çeker gibi olmuştur.İstisnasız bütün basın yayın araçları gazete,radyo,tv ler dahil devlet politikalarına uygun yayın yapmaktadır.
Bir örnek;
Bugün televizyonlarda gösterilen kadın tipi devletin görmek istediği kadın tipidir.Yarım akıllı,başı örtülü,dindar ve evinin kadını kadın tipi.
Devletin vatandaştan nasıl konuşmasını beklediği televizyonlara bakarak ta anlaşılabilir.
Yani;
Osmanlıca..
Nedir Osmanlıca?
Her dilin çata pat konuşulduğu ama hiç bir dilin öğrenilemediği imparatorluk dili.
Niye?
Halk konuşamamalı ki düşünemesin.
"Uyyy emice ne ediyirsindir looo?"
Cemaatler devletin maşasıdır.
Soruşturmaların esas nedeni devletin ekonomik kararlarına yapılan saldırılardır.Din,min hikaye.
STK,İşçi,işveren bunlar kedinin oynadığı fare hükmündedir.
Türkiye'de herkes devlete "itaat" etmek zorundadır.
kemalistcan
20-08-2010, 15:47
Faşizmi, polis devletini ve militarizmi bize övüyor musun?
Ben senin aksine güçlü bir devlet görmüyorum: Güdükleşmiş, devlet olma özelliğini kaybetmekte olan parçalanmak üzere olan bir ülkenin başına ekşimiz sırtlanlar sürüsü görüyorum sadece.
Bütün değerlerini yabancılara satan devlet, güçlü bir devlet olabilir mi? Satma, savma işinde hızını alamayıp dereleri, yolları, köprüleri, barajları, tarım toprağını da elden çıkarmayı düşünen bir devlet günü kurtarma derdinde değildir de nedir? Höt zöt ettiği İsrail'e ihaleler vermeye devam eden, güneydoğu sınırını 55 yıllığına hibe eden bir devlet halkına şov yapmaktan, trübünlere oynamaktan başka ne yapıyor acaba!
Devletleri güçlü devlet yapan ülkenin öz değerlerinden oluşmuş güçlü bir ekonomiye dayanmalarıdır. Satıp savdıklarıımızdan ne kaldı, ciddi anlamda ne üretebiliyoruz, hangi pazarlara hakimiz? Senin güçlüdevlet savın burada çöker. Taşıma su(batı ve arabın parası) ile değirmen dönmez arkadaşım.
Emekçileri sindirdiğini söylüyorsun; sanki bundan sadistçe bir zevk alıyorsun. Ama sermayeye diş geçirmesi konusunda yanılıyorsun akp çoktan kendi komprador sermayesini oluşturdu bile. Onlar sermaye derken sadece kendinden olmayanları kast ediyorlar; uyandırayım.
Devletin bütün kurumları saldırı altında, egemenlik kavgası yaşanıyor, kurumlar araısında kriz var ve sen hala güçlü devletten dem vuruyorsun...
demos cratos
20-08-2010, 16:05
Faşizmi, polis devletini ve militarizmi bize övüyor musun?
Ben senin aksine güçlü bir devlet görmüyorum: Güdükleşmiş, devlet olma özelliğini kaybetmekte olan parçalanmak üzere olan bir ülkenin başına ekşimiz sırtlanlar sürüsü görüyorum sadece.
Bütün değerlerini yabancılara satan devlet, güçlü bir devlet olabilir mi? Satma, savma işinde hızını alamayıp dereleri, yolları, köprüleri, barajları, tarım toprağını da elden çıkarmayı düşünen bir devlet günü kurtarma derdinde değildir de nedir? Höt zöt ettiği İsrail'e ihaleler vermeye devam eden, güneydoğu sınırını 55 yıllığına hibe eden bir devlet halkına şov yapmaktan, trübünlere oynamaktan başka ne yapıyor acaba!
Devletleri güçlü devlet yapan ülkenin öz değerlerinden oluşmuş güçlü bir ekonomiye dayanmalarıdır. Satıp savdıklarıımızdan ne kaldı, ciddi anlamda ne üretebiliyoruz, hangi pazarlara hakimiz? Senin güçlüdevlet savın burada çöker. Taşıma su(batı ve arabın parası) ile değirmen dönmez arkadaşım.
Emekçileri sindirdiğini söylüyorsun; sanki bundan sadistçe bir zevk alıyorsun. Ama sermayeye diş geçirmesi konusunda yanılıyorsun akp çoktan kendi komprador sermayesini oluşturdu bile. Onlar sermaye derken sadece kendinden olmayanları kast ediyorlar; uyandırayım.
Devletin bütün kurumları saldırı altında, egemenlik kavgası yaşanıyor, kurumlar araısında kriz var ve sen hala güçlü devletten dem vuruyorsun...
Burada ileri sürülen düşünceler doğrudur.Ancak kısa vadede doğrudur.
Öncelikle şunu belirtmeliyim;
Bir şeyi övmekten çok durum tesbiti yapıyorum.
Türkiye'de yaşanan değişimi hala anlamamakta ısrar edenler var.Ama bu gerçek ve bu gerçeği yaşıyoruz.
Benim ileri sürdüğüm fikirler kısa vadede doğruluğu ileri sürülen fikirler değil.
Katılmayabilir siniz!
Emekçilerin sindirilmesinden sadistçe bir zevk almıyorum.
Gerçeği söylüyorum.
Bakın!
Referandumda kabul edilmesi istenen maddelerden birine göre emekçilere sendika hakkı veriliyor ve fakat grev hakkı tanınmıyor.
Durum bu kadar net ve gerçektir.
Ayrıca sadece emekçilerden söz etmedim.Semaye sınıfının durumu emekçilerden daha kötüdür.TÜSİAD başkanlığına aday bulunamıyor.Bir zamanlar devlete kafa tutan bir kurumdu oysa.
Türkiye ekonomisi üzerine de bir şeyler söyleyeyim.
Bugün dünyanın bütün ekonomileri benzer sorunları yaşıyor.
ABD ve bütün AB ülkeleri ve vesair ülkeler.
Ekonomik sorunların çözümü öncelikle ekonomiyi değil dünyayı kurtamakla olur.
Artık dünya bu insan nüfusunu kaldıramıyor.
demos cratos, yazida kalin punto kullanmak yada büyük yazmak o bölüme dikkat cekmek icin yapilir. Sen bütün yazilarini kalin punto ile yaziyorsun. Bunun anlami "benim söylediklerimin hepsi cok önemlidir" demek oluyor.
Normal punto ile yazip, sadece öne cikarmak istedigin kismi kalin punto ile yazarsan daha okunakli ve alcakgönüllü olmus olur.
sn.demos cratos
Türk ordusunun dünyanın 3. ordusu olduğunu söylemişsiniz hemde bütün kriterlere göre,
aslında durum öyle değildir, tüm kriterlere göre gerçeğe en yakın sıralamayı veriyim size
1.abd 2.çin 3.rusya 4.hindistan 5.ingiltere 6.fransa 7.almanya 8.brezilya 9.japonya 10.türkiye
kaynak : globalfirepower.com
Devletin vatandaşlarına karşı güçlü olduğuna katılıyorum, ama uluslararası arenada gücü yok bence.
Çok örnek var bu konuda sn.kemalistcan bir kısmına değinmiş bir kaç eklemede ben yapıyım, 31.12.2009 tarihli 5943 sayılı yasa ile devlet nato kuvvetlerinin ülkemizde sınırsız silah, asker ve techizat bulundurmasına izin vermiştir, ab ve abd her fırsatta iç işlerimize müdahele etmektedir, ekonomik bağımsızlığımız yoktur.
Milli eğitim sistemimizi 4 türk 5 amerikalı üyeden oluşan komisyon belirlemektedir komisyon başkanıda abd büyük elçisidir, çok güçlü olan kolluk kuvvetleri ve istihbarat teşkilatı casus faaliyetlerini engelleyememektedir, istihbaratı abd den alır, türkiyeden sonra en çok vatandaşının bulunduğu almanya'da istihbarat çalışması yapabilmek için izin alamamıştır, ab den talep ettiği teröristleri bile alabilecek gücü kalmamıştır, liste uzar gider..
Dünya enerji kaynaklarının %65 ine sahip olan bir bölgede türkiyenin yayılmacı bir politika izleyebilmesi neredeyse imkansızdır, ilk tepemize binecek ülke, günlük üretilen petrolün %25 ini tek başına tüketen abd olur, çünkü dünyada petrol dolar ile satılır, başka bir para cinsinden satılamaz, abd nin tüm para politikası petro-dolar sistemine bağlıdır, bu sayede abd ,petrol bağımlısı ülkelerin dolar rezervlerinden her yıl ortalama 700 milyar dolar dış ticaret açığı kapatır, en çok borç aldığı ülkeler çin, japonya, hindistan ve ab merkez bankasıdır...
Saygılarımla
Sayın naper,
Türkiye'de basının değişim ve dönüşümü tereyağından kıl çeker gibi olmuştur.İstisnasız bütün basın yayın araçları gazete,radyo,tv ler dahil devlet politikalarına uygun yayın yapmaktadır.
Bir örnek;
Bugün televizyonlarda gösterilen kadın tipi devletin görmek istediği kadın tipidir.Yarım akıllı,başı örtülü,dindar ve evinin kadını kadın tipi.
Yahu siz mi baska memlekettin TV'lerini izliyorsunuz yoksa bizler mi ? "Yarim akilli" diyerek basortulu kadinlara da resmen kufur etmissiniz .... Siz ne bicim bir insansiniz ? Insan biraz terbiye alir diger insanlari giyim seklinden dolayi yarim akilli diye assagilayamaz ... Ama siz kendinizi sirf bu bos laflarinizla , yarim akillik duzeyinin de altina dusurdugunuzun farkina varamiyormusunuz ....
Devletin vatandaştan nasıl konuşmasını beklediği televizyonlara bakarak ta anlaşılabilir.
Yani;
Osmanlıca..
Nedir Osmanlıca?
Her dilin çata pat konuşulduğu ama hiç bir dilin öğrenilemediği imparatorluk dili.
Niye?
Halk konuşamamalı ki düşünemesin.
"Uyyy emice ne ediyirsindir looo?"
Sen "Uyyy emice ne ediyirsindir looo?" cumlesinin Osmanlica mi oldugunu saniyorsun ....?
Osmanlica'dan yakinarak basladin ve bu cumleyi yazdin !!!!.... Buyuk bir ihtimalle oyle dusunuyorsun !!!!
Yukaridaki soruma cevap evet olsun veya hayir olsun fark etmez .... en azindan burada da Anadolu insanin sivesini alaya alarak bir mesaj vermeye calisiyorsun ... Mesaj alindi sen de halki "gobegini kasiyan adam" olarak algiliyorsun ...... Sizi demokrasi degil oligarsi paklar ..... En azindan "yasasin beyaz Turk'un oligarsi rejimi" diye slogan atinki sizin ne oldugunuzu alem bilsin .....
demos cratos
21-08-2010, 10:24
sn.demos cratos
Türk ordusunun dünyanın 3. ordusu olduğunu söylemişsiniz hemde bütün kriterlere göre,
aslında durum öyle değildir, tüm kriterlere göre gerçeğe en yakın sıralamayı veriyim size
1.abd 2.çin 3.rusya 4.hindistan 5.ingiltere 6.fransa 7.almanya 8.brezilya 9.japonya 10.türkiye
kaynak : globalfirepower.com
Devletin vatandaşlarına karşı güçlü olduğuna katılıyorum, ama uluslararası arenada gücü yok bence.
Çok örnek var bu konuda sn.kemalistcan bir kısmına değinmiş bir kaç eklemede ben yapıyım, 31.12.2009 tarihli 5943 sayılı yasa ile devlet nato kuvvetlerinin ülkemizde sınırsız silah, asker ve techizat bulundurmasına izin vermiştir, ab ve abd her fırsatta iç işlerimize müdahele etmektedir, ekonomik bağımsızlığımız yoktur.
Milli eğitim sistemimizi 4 türk 5 amerikalı üyeden oluşan komisyon belirlemektedir komisyon başkanıda abd büyük elçisidir, çok güçlü olan kolluk kuvvetleri ve istihbarat teşkilatı casus faaliyetlerini engelleyememektedir, istihbaratı abd den alır, türkiyeden sonra en çok vatandaşının bulunduğu almanya'da istihbarat çalışması yapabilmek için izin alamamıştır, ab den talep ettiği teröristleri bile alabilecek gücü kalmamıştır, liste uzar gider..
Dünya enerji kaynaklarının %65 ine sahip olan bir bölgede türkiyenin yayılmacı bir politika izleyebilmesi neredeyse imkansızdır, ilk tepemize binecek ülke, günlük üretilen petrolün %25 ini tek başına tüketen abd olur, çünkü dünyada petrol dolar ile satılır, başka bir para cinsinden satılamaz, abd nin tüm para politikası petro-dolar sistemine bağlıdır, bu sayede abd ,petrol bağımlısı ülkelerin dolar rezervlerinden her yıl ortalama 700 milyar dolar dış ticaret açığı kapatır, en çok borç aldığı ülkeler çin, japonya, hindistan ve ab merkez bankasıdır...
Saygılarımla
sn ahlen,
Türk ordusu dünyanın üçüncü büyük ordusudur.Dünyada bir orduyu en kısa sürede bir yerden başka bir yere nakl edebilecek üç silahlı kuvvet var.Çin,ABD ve Türk orduları.Yine dünyada büyük bir savaşa her an hazır üç ordu var.Çin,ABD ve Türk ordusu.
Dünyada kendinden güçlü "ordularla" savaşıp yenebilecek iki ordu var.Biri Çin diğeri Türk ordusudur.
Türk ordusu bir konsept geliştirmiştir.Buna göre TSK bölgede çıkarları olan güçlerle savaşmak olasılığı ile karşı karşıyadır.O nedenle yıllardır ..(bundan sonrası açık istihbarat olur.Fazla bilgi vermemekte yarar var.
Yine dünyada ülkesindeki casusları adım adım izleyen iki ülke var.Biri Çin'dir.İkincisi Türkiye'dir.Biz Türklerle Çinliler arasında gen bağı da olduğu için benzer yönlerimiz var.Bazı şeyleri herkes duymaz.
Türkiye'de NATO kuvvetlerinin bulunması ya da MEB'de veya başka yerlerde yabancı güçlerin olması da sorun değildir.Yien fazla bilgilendirme yapmama adına şunu söylemek isterim.Bunlat Türkiye'nin elinde rehindirler.O kadar.
Türkiye bugün bütün güçleri kendi politikaları doğrultusunda kullanmaktadır.
Hele şimdi.
Artık dünyada tek merkezli güç dönemi sona ermiştir.
Türk devlet adamları bu gelişmenin farkında ve ona uygun politikalar izlemektedirler.
Saygılar.
demos cratos
21-08-2010, 10:33
Unutmadan şunu eklemek isterim.
Gürcistan bir kaç yıl önce durup dururken savaş çıkardı.Ruslar Gürcistan'a girdi.O zaman Türkiye Cumhuriyeti devleti'nin bütün üst yönetimi tatile çıkmıştı.Cumhurbaşkanı,Başbakan,Genel Kurmay Başkanı.Herkes bilhassa ABD Türkiye'nin savaşa müdahil olmasını bekledi.
Asla!
Türk devlet adamları tatillerini bozmadılar.
O zaman Türkiye'deki Gürcüler eylemlere başlayınca derhal Türkiye'de yaşayan diğer Kafkas halkları harekete geçirildi.Türkiye'deki Gürcüler sustu.
Sonuçta ABD Rusya karşısında ilk global yenilgisini yaşadı.
Ancak Türkiye'ye teessüflerini sundular.
Bugün Türkiye'de tiarjının düşüklüğüne rağmen pek bir tutulan gazetenin internet sayfasında yayınlanan haberin başlığı aynen şu idi.
"GÜRCİSTAN SAVAŞIYOR TÜRKİYE BAKIYOR"
Ne bakması bütün Türkiye Ruslar Gürcistan'ı işgal ettiğinde tatildeydi.
demos cratos
21-08-2010, 10:46
3.yol,
Tabii yazılarımın sizleri üzdüğünün farkındayım.
Türkiye'nin yakın bir gelecekte yedi nokta beş milyon kilometre karelik bir coğrafyada bayrağı dalgalanacak.Elliye yakın Müslüman ve Hristiyan ülke Türk egemenliğine geçecek.
Bu arada;
3. yoldan çık.Ya müslüman ol ya kafir.Münafıklık hoş değil.
demos cratos
21-08-2010, 12:49
Unutmadan şunu eklemek isterim.
Gürcistan bir kaç yıl önce durup dururken savaş çıkardı.Ruslar Gürcistan'a girdi.O zaman Türkiye Cumhuriyeti devleti'nin bütün üst yönetimi tatile çıkmıştı.Cumhurbaşkanı,Başbakan,Genel Kurmay Başkanı.Herkes bilhassa ABD Türkiye'nin savaşa müdahil olmasını bekledi.
Asla!
Türk devlet adamları tatillerini bozmadılar.
O zaman Türkiye'deki Gürcüler eylemlere başlayınca derhal Türkiye'de yaşayan diğer Kafkas halkları harekete geçirildi.Türkiye'deki Gürcüler sustu.
Sonuçta ABD Rusya karşısında ilk global yenilgisini yaşadı.
Ancak Türkiye'ye teessüflerini sundular.
Bugün Türkiye'de tiarjının düşüklüğüne rağmen pek bir tutulan gazetenin internet sayfasında yayınlanan haberin başlığı aynen şu idi.
"GÜRCİSTAN SAVAŞIYOR TÜRKİYE BAKIYOR"
Ne bakması bütün Türkiye Ruslar Gürcistan'ı işgal ettiğinde tatildeydi.
Yeniden alıntıladığım iletim Türk devleti'nin 3000 yıllık bir imparatorluk geleneği ile hareket ettiğinin en önemli kanıtıdır.
Bu topraklar üç büyük imparatorluk görmüştür.
Hitit,Bizans ve Osmanlı İmparatorlukları.
Türkiye Cumhuriyeti devleti Rusya'nın Gürcistan'ı işgal ettiğinde gösterdiği tavırla bir imparatorluk geleneğinin devamı olduğunu göstermiştir.
Sınırında büyük bir işgal var ancak Türk devlet adamlarının tamamı tatilde.
Bu tavır tabii Rusya'ya ya da Gürcistan'a değildi.
O nedenle o gazeteye o başlığı attırdılar.
"Gürcistan savaşta Türkiye tatilde."
Hitit İmparatorluğu'da,Bizans İmparatorluğu'da,Osmanlı İmparatorluğu'da savaşmaz,"şak" işgal eder.Pardon "feth" eder.Feth ettiği yerden de öyle yedi sekiz yıl sonra çekilip gitmez.En az beş yüz yıl anasını satayım.
Türkiye Cumhuriyeti savaşmaz sadece feth eder.Türkiye Cumhuriyeti'nin feth ettiği yeri tillahı gelse geri alamaz.
kemalistcan
22-08-2010, 04:19
3.yol,
Tabii yazılarımın sizleri üzdüğünün farkındayım.
Türkiye'nin yakın bir gelecekte yedi nokta beş milyon kilometre karelik bir coğrafyada bayrağı dalgalanacak.Elliye yakın Müslüman ve Hristiyan ülke Türk egemenliğine geçecek.
Bu arada;
3. yoldan çık.Ya müslüman ol ya kafir.Münafıklık hoş değil.
Sen halt etmişsin onu; serv uygulanmak üzereyken sen hala kendini darı ambarında gör. Ama bu serv neoserv; 2 sayfalık 9 maddelik bir anlaşma.
Bak kürtler özerklik istiyor(kaç senedir demokratik cumhuiyete razıyken); İmralı'daki ve Kandil'deki itiraf etti devletle görüştüklerini; gerisi maval. Kuzet Irak'ta kürt devleti, devletin ciddi bir hassasiyeti iken Talabani'yi Cumgurbaşkanı, Barzani'yi kürt devleti başkanı etmedi mi AkP?
Soydaşlarımızın ülkesinin üçte birini halan fiili olarak işgalaltında tutan Ermenistan'la flört de neyin nesi; Hem de Azerbaycan'ın dostluğunu kaybetmek pahasına.
Avrupa birliği rum patrikliğini devlet olarak tanıdı(aynı vatikan gibi); AKP önce ayin yaptırdıklarına, sonra ruhban okulu ve en son da ekümenlik vermeyi düşünüyor. Rum patrikliği vatikan ve rus patrikliği ile antlaşma yaparak kiliseleri bile paylaştılar; duyurulur. Rum patrikliği, patrikliğin civarındaki tüm gayrimenkulleri alma derdinde. Daha önce fark edilip engellenmişti.
Güneydoğu sınırmızı olduğu gibi israile vermek üzere olduğunu hatırlatırım.
Gelelim kemalistlerin münafıklığına. Türkiye'de en net kesim kemalistler; sizin gibi kıçımız başımız oynamıyor bizim!
demos cratos
22-08-2010, 11:47
Gelelim kemalistlerin münafıklığına.
Şair rahmetli Can Yücel bir vesile ile birine "göt" demiş.Mahkemeye vermişler.Mahkemede hakime verdiği yanıt şu:"Bizim oralarda göte göt denir hakim beğ".Beraat etmiş.
Yazıları gözünlemi okuyorsun?
Nerede Kemalistlere münafık denilmiş la?
TurkceRap
22-08-2010, 15:26
Bazı arkadaşlar ayakta rüya görüyor, bazıları da iktidar partisinin klişe söylemlerinden kurtulamıyor, ilginç.
demos cratos
22-08-2010, 15:37
Bazı arkadaşlar ayakta rüya görüyor
Güzel bir rüya!
Lübnan'da görevlendirilmişim örneğin.
Genel valiyim.
Lübnanın en zengin ailesinin kızı bana aşık oluyor.
Şak!!!
Evleniyoruz.
Kızın babasının petro dolarlarını hesabıma geçiriyorum.
Allah'mı söyletiyor ne?
kitapsızım
22-08-2010, 17:10
Şizofreni ilaçlarla kontrol edilebilen bir hastalıktır.
demos cratos
22-08-2010, 17:48
Şizofreni ilaçlarla kontrol edilebilen bir hastalıktır.
Yapma Yauuuv!
Demek öyle haaaaaııı?
Hangi tür ilaçları kullanıyorsun?
demos cratos
22-08-2010, 18:16
İnsan davranışları ilgili yapılan araştırmalara göre insanın en mutlu olduğu an Budizmin "Nirvana" diye tanımladığı andır.
Nirvana başarılı olan bütün sporcularda yaşanan bir haldir.
Çok güçlü bir rakibi tek yumrukla yere devirmek o boksör için bir "Nirvana" halidir.
İnsanların nirvana'ya ulaşması için yollar çok.
Bunlardan biri cinsel boşalma anıdır.
Önemli olan insanların bir şekilde kendilerini o atmosferde hissedecek eylemleri yapmış olmasıdır.
Başkalarını suçlama özellikle şizo ile suçlama insanların ne olduğunu ortaya çıkarır.
Hırsızın herkesi hırsız sanması..
Eşcinselin herkesi eşcinsel sanması..
Dindarın herkesi dindar sanması gibi.
Şizofrenin herkesi şizofren sanması bu tür eylemlere örnektir.
İnsan başkalarını,kendini gördüğü bir ayna sanır.
Oysa değildir.
Bütün psiko somatik hastalıklarda yaşanan bir olgudur bu.
Suçluluk psikolojisi özellikle baskındır bu tür davranışlarda.
Şimdi bir daha sorayım?
emperrordiablo
22-08-2010, 18:40
Şair rahmetli Can Yücel bir vesile ile birine "göt" demiş.Mahkemeye vermişler.Mahkemede hakime verdiği yanıt şu:"Bizim oralarda göte göt denir hakim beğ".Beraat etmiş.
Yazıları gözünlemi okuyorsun?
Nerede Kemalistlere münafık denilmiş la?
Bütün yazılarınızı okudum :D özellikle bunda takılı kaldım , Can Yücel ne güzel söylemiş,sizin devletin partisi dediğiniz AQP'si __?Devletin nasıl oluyor da bir partisi oldu o da hayret e o halde Devletin bir takımıda vardır,Ankara gücü mü_?Dini de var o halde İslam mı? :) Gözleri ne renk peki_?
Neyse AQP'si G.T'e G.t bile diyemiyor açık açık,eh işte amaç mı araç mı?Eh işte laik müslüman olunmaz,eh işte alt kimlik üst kimlik bir de çimento diye kıvırıyor,bende madem bu kadar g.t dedik,benzeri bir fıkra anlatayım,bir gün bir köy de bütün ahali kabız olmuş,çoluk ,çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden kimse yapamıyor , tuvaletini.Ne yapsak , köyün ileri gelenleri toplanıp doktora gitmişler,kasabanın doktoruna varıp anlatmışlar dertlerini,doktor da ilaç olarak bilindiği üzere fitil vermiş,demişki zorluk çektiğinizde bunu anal yoldan tatbik edeceksiniz...Köylü utana sıkıla almış ilacı dönmüş geri , utana sıkıla dediğim doktorun ne dediğini tam anlamamışlar , soramamışlar neyi nasıl tatbik edecekler?
Bir hafta boyunca zorluk çeken almış hap gibi yutmuş fitili en ufak bir düzelme yok,tekrar toplanıp gitmişler doktora , demişler doktor bu bize derman olmiy ?
Doktor demiş peki tatbik ediyor musunuz?Evet demiş köylüler,doktor herhalde dozu az geliyor diyerek o zaman iki tane tatbik edin demiş,köylüler gene anlamamış ,çaresiz evin yolunu tutmuşlar , bu defa hap gibi ikişer fitil yutmuşlar gene sonuç yok...
Bir hafta geçmiş tekrar doktora gitmişler,doktor bey gene sonuç yoktur dediklerinde,doktor anlamış bir çapanoğlu var,demiş ki doktor anal yoldan tatbik ediyorsunuz değil mi?Köylüden ses yok_?Doktor tekrar sormuş?Köylülerden biri utana sıkıla demiş ki?Anlamiyik biz dohtur bey anal manal nedir ki o tatbik?
Doktor bakmış çare yok açıkca söylemiş , kızarak biraz da , kıçınıza sokacaksınız efendiler bunu kıçınıza deyince ,köylülerden safça olanı demiş ki aha ben demiştim size dohtur bu defa çok kızacak diye :D
Sizin ki de o hesap Sn.Cratos,size uygun görülen ve AQP'sine uygun görülen tedaviyi aha bu köylüler gibi idrak edemeyip kendinizi darı ambarında görüyorsunuz lakin bir gün biri söyleyiverir açıkça yüzünüze doğru tedaviyi,sanmayın ki o gün çok sinirlendik size...
demos cratos
22-08-2010, 18:44
bir gün bir köy de bütün ahali kabız olmuş,çoluk ,çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden kimse yapamıyor , tuvaletini.Ne yapsak , köyün ileri gelenleri toplanıp doktora gitmişler,kasabanın doktoruna varıp anlatmışlar dertlerini,doktor da ilaç olarak bilindiği üzere fitil vermiş,demişki zorluk çektiğinizde bunu anal yoldan tatbik edeceksiniz...Köylü utana sıkıla almış ilacı dönmüş geri , utana sıkıla dediğim doktorun ne dediğini tam anlamamışlar , soramamışlar neyi nasıl tatbik edecekler?
Bir hafta boyunca zorluk çeken almış hap gibi yutmuş fitili en ufak bir düzelme yok,tekrar toplanıp gitmişler doktora , demişler doktor bu bize derman olmiy ?
Doktor demiş peki tatbik ediyor musunuz?Evet demiş köylüler,doktor herhalde dozu az geliyor diyerek o zaman iki tane tatbik edin demiş,köylüler gene anlamamış ,çaresiz evin yolunu tutmuşlar , bu defa hap gibi ikişer fitil yutmuşlar gene sonuç yok...
Bir hafta geçmiş tekrar doktora gitmişler,doktor bey gene sonuç yoktur dediklerinde,doktor anlamış bir çapanoğlu var,demiş ki doktor anal yoldan tatbik ediyorsunuz değil mi?Köylüden ses yok_?Doktor tekrar sormuş?Köylülerden biri utana sıkıla demiş ki?Anlamiyik biz dohtur bey anal manal nedir ki o tatbik?
Doktor bakmış çare yok açıkca söylemiş , kızarak biraz da , kıçınıza sokacaksınız efendiler bunu kıçınıza deyince ,köylülerden safça olanı demiş ki aha ben demiştim size dohtur bu defa çok kızacak diye :D
Bırak bu çarıklı ayaklarını da nerede yazmışım kemalistlerin münafık olduğunu onu söyle.
emperrordiablo
22-08-2010, 18:47
Ben kemalistler münafık söylemi ile ilgili tek bir satır yazmadım hatta bu satırda ciddiye alıp da yazdığım tek paragraf yukarda sizin alıntıladığınızdır...
Gerisini çok fazla muhattap almaya gerek görmediğimden yormadım,tutuklanınca bile sessiz kalma hakkına sahiptir değil mi insan :D bu hakkımı kullanıyorum...
Doğru tedaviyi artık biliyorsunuz,saygılarımla...
demos cratos
22-08-2010, 18:49
Gelelim kemalistlerin münafıklığına.
Şu yazı senin değil mi?
emperrordiablo
22-08-2010, 18:50
Nerenizle okuyorsunuz yazılanı ?Gözünüzle mi?Nick olarak emperrordiablo mu yazıyor orada?
demos cratos
22-08-2010, 18:53
Nerenizle okuyorsunuz yazılanı ?Gözünüzle mi?Nick olarak emperrordiablo mu yazıyor orada?
Pardon!
Şimdi bir daha söyle.
Problemin ne?
emperrordiablo
22-08-2010, 18:55
Pardon!
Şimdi bir daha söyle.
Problemin ne?
Benim değil tüm ülkenin problemi bindirilmiş cehalet,kaldırılmış değil , kandırılmış kıtalar,sizin gibi; yazdığım paragrafı tekrar okuyun...
Bütün yazılarınızı okudum :D özellikle bunda takılı kaldım , Can Yücel ne güzel söylemiş,sizin devletin partisi dediğiniz AQP'si __?Devletin nasıl oluyor da bir partisi oldu o da hayret e o halde Devletin bir takımıda vardır,Ankara gücü mü_?Dini de var o halde İslam mı? :) Gözleri ne renk peki_?
Neyse AQP'si G.T'e G.t bile diyemiyor açık açık,eh işte amaç mı araç mı?Eh işte laik müslüman olunmaz,eh işte alt kimlik üst kimlik bir de çimento diye kıvırıyor,bende madem bu kadar g.t dedik,benzeri bir fıkra anlatayım,bir gün bir köy de bütün ahali kabız olmuş,çoluk ,çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden kimse yapamıyor , tuvaletini.Ne yapsak , köyün ileri gelenleri toplanıp doktora gitmişler,kasabanın doktoruna varıp anlatmışlar dertlerini,doktor da ilaç olarak bilindiği üzere fitil vermiş,demişki zorluk çektiğinizde bunu anal yoldan tatbik edeceksiniz...Köylü utana sıkıla almış ilacı dönmüş geri , utana sıkıla dediğim doktorun ne dediğini tam anlamamışlar , soramamışlar neyi nasıl tatbik edecekler?
Sizin ki de o hesap Sn.Cratos,size uygun görülen ve AQP'sine uygun görülen tedaviyi aha bu köylüler gibi idrak edemeyip kendinizi darı ambarında görüyorsunuz lakin bir gün biri söyleyiverir açıkça yüzünüze doğru tedaviyi,sanmayın ki o gün çok sinirlendik size...
demos cratos
22-08-2010, 18:58
Benim değil tüm ülkenin problemi bindirilmiş cehalet,kaldırılmış değil , kandırılmış kıtalar,sizin gibi; yazdığım paragrafı tekrar okuyun...
Tam kandırılacak adamı buldun ha!
emperrordiablo
22-08-2010, 19:00
Tam kandırılacak adamı buldun ha!
Keşke ama sizi benden önce buldukları kesin,ben yazınızla ilgili nacizane yorumumu yaptım,bir tespit de bulundum , soru sormadım , problemim yok,sağlıcakla kalın...
demos cratos
22-08-2010, 19:06
Keşke ama sizi benden önce buldukları kesin,ben yazınızla ilgili nacizane yorumumu yaptım,bir tespit de bulundum , soru sormadım , problemim yok,sağlıcakla kalın...
Hala aynı mantık.
"Herkes mutlaka birilerini adına hareket eder!" anlayışı.
Bu ve diğer sitelerde ve her yerde yazdığım bütün fikirler bana aittir.
Bütün fikirlerimi sonuna kadar savunurum.
demos cratos
22-08-2010, 19:25
Benim fikirlerim o kadar özgün ve bana ait fikirlerdir ki açtığım şu başlık bunun en güzel kanıtıdır.
Tek bir AKP'li gelip fikir beyan edememiştir.
Hangi görüşten olursa olsun hiç bir kimse yazdıklarımla ilgili değerlendirme yapamamıştır.
Açtığım bütün başlıklarda ve iletilerde durum budur.
Bugüne kadar hiç kimsenin asla hayal dahi edemeyeceği bilgiler açıkladım.
Fakat Türkiye'de insanlar genetik olarak hain olduğu için açıkladığım bilgilere ya sessiz kalmışlar ya da dont alaka yanıtlar vermişlerdir.
Bu nedenle açtığım pek çok başlığı bıraktım.
En son bir siteden ayrılış sebebim ise şu idi.
Açıkladığım çok önemli bir bilgiden sonra iki kişi tıpkı bu başlıkta olduğu gibi beni paranoya ile suçlamıştı.
Başlığı açarken açıklamalarımın bir gözlem olduğunu özellikle ifade etmeme rağmen.
Maalesef Türkiye insanı bu.
Birazdan aynı başlığı burada da açacağım.
Başlığın adı "Tarihi Bir Açıklama" olacak.
Benim fikirlerim o kadar özgün ve bana ait fikirlerdir ki açtığım şu başlık bunun en güzel kanıtıdır.
Tek bir AKP'li gelip fikir beyan edememiştir.
Hangi görüşten olursa olsun hiç bir kimse yazdıklarımla ilgili değerlendirme yapamamıştır.
Açtığım bütün başlıklarda ve iletilerde durum budur.
Bugüne kadar hiç kimsenin asla hayal dahi edemeyeceği bilgiler açıkladım.
.
Sayın demos cratos;
Bunun sebebini hiç kendinizde aramadınız mı?
Yani anlaşılabilir olmak için neden çaba göstermiyorsunuz. En son sizinle stephan la iligili bir başlığınızda ısrarlı sorularıma rağmen bir türlü kaynak vermeyip hiçbir işe yaramayan tezler öne sürmüştünüz.
Artık kişiler sizinler uğraşmak istemediği için sizi kaale almıyor olabilir mi?
Bence fikirlerinizi daha açık ve anlaşılır anlatmanın yanı sıra bu fikirlere sahip olmanıza sebep olan olguları da açıklamanız gerekmektedir aksi takdirde deli muamelesi görmeye katlanmanız gerekir.
demos cratos
22-08-2010, 19:44
Sayın demos cratos;
Bunun sebebini hiç kendinizde aramadınız mı?
Yani anlaşılabilir olmak için neden çaba göstermiyorsunuz. En son sizinle stephan la iligili bir başlığınızda ısrarlı sorularıma rağmen bir türlü kaynak vermeyip hiçbir işe yaramayan tezler öne sürmüştünüz.
Artık kişiler sizinler uğraşmak istemediği için sizi kaale almıyor olabilir mi?
Bence fikirlerinizi daha açık ve anlaşılır anlatmanın yanı sıra bu fikirlere sahip olmanıza sebep olan olguları da açıklamanız gerekmektedir aksi takdirde deli muamelesi görmeye katlanmanız gerekir.
Sayın axial,
Stephan'la ilgili açıklamayı artık beklerler.
Çoook beklerler.
Yahu Allah aşkına şu başlıkta anlatamadığım ne var?
Söyler misiniz?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Tarihinin En Güçlü Dönemini Yaşıyor demişim ve anlatmışım.
Gelen yanıtları bir daha okur musuz?
Bu her zaman böyle olmuştur.
Neler açıklamadım ki..
İnanılmaz bir anlamama kaabiliyeti.İnanılmaz bir başkalaştırma.İnanılmaz öküzce yanıtlar.
Bir daha sorayım bu açtığım başlıkta anlaşılamayan ne var?