Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinlerden Özgürlük Grubu
Yaklaşık bir ay önce dinlerden özgürlük grubuna üye olmak istemiştim. Ancak olumlu veya olumsuz hiç cevap gelmedi. Acaba sorun nedir?
axial, DÖG başvurusu için herhangi bir yazıya rastlamadım, eğer bir başvuru yapmak istiyorsan yukarıda ki bantta bulunan "başvurular" kısmında DÖG için formu doldurman gerekiyor, iyi forumlar...
insan_olmak
28-08-2010, 23:46
evet bende baktım göremedim
saygılarımla
Hımm demek ki sorun bende. İyi ama dediğiniz gibi doldurmuştum. neyse tekrar deneyeyim.
Evet şimdi tekrar gönderdim elinize ulaşmazsa bilgi verir misiniz?
Bende DÖG'a üye olmayi deniyorum ama, nafile! Bu durumu Moderatorumuz Sayin Nova'yada bildirdim.
Gönderme isleminden sonra, gelen dialog kutusunda, "Form basari ile tamamlandi" yaziyor. Zannedersem teknik bir ariza var.
Saygilarimla...
arkadaşlar dilekçeniz başarıyla elimize ulaştı kısa bir süre beklemeniz gerekecek sonra sonuç size bildirilecek...
Balkocha
07-09-2010, 22:04
Bu guruba uye olmak konusunda hem mesaj yazdim hem de basvuru formu doldurdum.Mesajin uzerinden bir aydan fazla zaman gecti.Doldurdugum formla ilgili gereklilikleri yerine getirmedigim uyarisi veriyorsa da bu dogru degil.Sorunu arastirirsaniz sevinirim
Dög yani Dinlerden Özgürlük Grubu , dinlerden özgürlüğe geçmiş üyeleri kabul etmektedir.
Arkadaşlar bence acele etmeyin.
Bu gruba katılmak isteyenler gerekli formu doldurup gönderdilerse arkadaşlarımız bunları değerlendiriyordur.
Beklemek lazım yani :)
sevgiyle
sevgili arkadaşlar mesajlarınız resmiyet teşkil etmıyor ancak bize gönderdiğiniz dilekçeler elimize ulaşıyor ancak bundan sonra diğer üye arkadaşlarla istişare ettiğimiz bir süreç var.. sizden sabırlı ve forumda aktif olamanızı dilerim...
Bende form doldurdum,ama hala olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi.
Sevgili Joe, konu ile ilgili ö.m. yolladım.