PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : akp,nin katmerli fasist yüzü?

zahit
03-09-2010, 18:59
Bazi kendini bilmez,cicili bicili,arsiz iki yüzlü,karanligin bekciligine,bilincli bilincsiz,katilanlara yuh ve yaziklar olsun.
--------
İSTANBUL HALKEVLERİ YASAĞA KARŞI SOKAĞA ÇIKIYOR

İkinci 12 Eylül'ü yaşıyoruz. Referandum sürecinde AKP iktidarının HAYIR diyenlere yönelik baskılar sürüyor. HAYIR diyen çok sayıda kişi bu süreçte sokaklarda saldırıya uğradı, gözaltına alındı, hatta işkence gördü. Son olarak da Halkevleri'nin HAYIR demesi Artvin'de Yüksek Seçim Kurulu kararıyla yasaklandı. Halkevleri Şubesi'ne polis tarafından bir baskın düzenlenerek HAYIR pankartı indirildi. Kentte Halkevleri'nin HAYIR afişleri polis tarafından sökülüyor. Gerekçe Halkevleri'nin "kamu yararına dernek" statüsünde olması.

TARİH: 4 EYLÜL CUMARTESİ
SAAT: 12.30
YER: TAKSİM TRAMVAY DURAĞI
--------------------------------------------------------

noripcord
03-09-2010, 19:43
adamların faşist olduğu yoğun şekilde yaptıkları evet propogandasından belli zaten.

sırf bu sürece zarar vermesin diye büyük ihtimalle terör örgütü ile görüşme yaptılar. yoksa neden ateşkes ilan etti sanıyorsunuz pkk referandum sürecine girince? akp'nin milletiyetçi kanadı evet oyu versin diye tabiki.

Re-laX
03-09-2010, 21:19
çağdaş eğitimli kesim hayır diyecek bizim gibi,ülkemizin çoğunu oluşturduğu cahil kesimde evet diyecek arkadaşlar olacağı bu işte ben size söyleyeyim.eşit oy ilkesi bizim ülkemizde ters tepiyor çünkü nüfusun çoğunu bilinçsiz cahil halk oluşturduğu için,zaten iktidarada bu mevcut halkla geldiler.

saygılar