PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece 15 Dakika Herkes İzlesin

barudi
10-09-2010, 02:47
http://www.facebook.com/video/video.php?v=153704966288

Arkadaşlar bu videoyu herkes izlesin, sadece 15 dakika...

Biraz meraklanın diye konusunu yazmıyorum ama herkesin ilgisini çekecek bir konu...

errata
10-09-2010, 07:08
Zeitgeist belgeselinin (http://video.google.com/videoplay?docid=-7820609461033241987#) bir parçası değil mi bu?
Belgeselin sonunda ortaya atılan "sosyalizm bozması sistem" hiç varedilmeseydi de yalnızca bir tespit olarak kalsaydı çok kişiyi etkileyebilirdi diye düşünüyorum. Yalnız bahsedilenlerin not edilip tekrar araştırılması ve söylenenlerde sağlamaya gidilmesi "düşünen şüphecileri" rahatlatacağı gibi aynı zamanda belgeselin bütününün güçlü bir referans olmasını sağlayacaktır.

Nova
10-09-2010, 15:10
Güzel paylaşım sevgili barudi :),

Medya ya güvenen, evlerinin salonuna hatta yatak odalarına kadar alan biz insaların; toplumsal hafızasınıda yok ederek, babalara uşaklık yapan bir "aracı" yı çok güzel betimlemiş.

saygılar.

breymin
10-09-2010, 15:47
Sevgili barudi bu video bu sitede iki yil önce yayinlanmasina ragmen tekrar izlememe vesile oldugun icin cok cok tesekkürler,evet insanoglu herzaman derin bir uykudaydi ve herzamanda derin uykuda kalicak cünkü yapilan hipnoz vurulan narkoz o kadar güclüki gecmisde milyonlarca iyi niyetli insan bunlari bu derin uykudan uyandiramadi,canlari pahasina uyandirmak istediler ama nafile,bazen düsünüyorum ve bunun doganin cok normal bir kanunu oldugunu düsünüyorum nasilki hayvanlar aleminde güclü hayvan ayakda kaliyor gücsüz yok olmak zorundaysa biz insanlar alemindede akilli olan ayakda kalmali diye düsünüyorum,keske herkes bu derin uykudan uyansada oturup anlassak ve gelecek nesillere güzel bir dünya birakabilsek ama nafile bu sistem en son bireyin enson beyin hücresine kadar islemis,cok güclü bir sistem,yikilmasi imkansiz,sizin hakli oldugunuz taraflarda var,mesela dünyada tamamen seytanlarin hükmü olduguna dair.saygilar

vartor
10-09-2010, 16:06
Devamli izlenilmesi gereken, insana herseyden once insan oldugunu hatirlatan bir yapim.

faydasızım
10-09-2010, 17:21
paylaşım için teşekkürler...