Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Yoneticileri
evrensel-insan
15-09-2010, 20:50
Saygideger yoneticiler;
Forum Yöneticileri :
18- Bilgi vermeksizin siteden yirmi günden fazla süreyle uzak kalan Forum Yöneticisi istifa etmiş kabul edilir. Forum Yöneticileri 5 günden fazla bir süre ‘katılımda bulunamayacakları’ bilgisini Modlar forumuna iletmek ve süresini bildirmek zorundadır.Tuzuk Maddesi
Yukaridaki maddede, 20 gun suresi, kesin konulan bir suremidir, yoksa; bu sure uzatilabilir mi?
Yani, bir yonetici; haber vermeden mi, 20 gun sureyle siteden uzak kalirsa, istifa etmis olur, yoksa haberverdigi halde 20 gun sure ile siteden uzak kalirsa, istifa etmis olur.
Bu uzaklik suresinin, yonetici haber verdikce uzatilabilmesi anlamini mi tasir. Yoksa haber de verilse, tuzukte belli olmayan bir siteen uzak kalma suresi var midir?
Bu durumun kontrolu, gozlemi neye gore ve kim tarafindan yapilir? 20 gun sure ile siteden uzak kalan bir yoneticiyi, yonetime haber vermek ile gorevli bir yonetici var midir?
Son zamanlarda, yonetim ile ilgili bir istifa/secilim duyurusu da yapilmamistir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sayın evrensel-insan,
Forum yöneticilerinin siteye girme imkanlarının olmadığı dönemlerde, bu durumlarını bildirdikleri ve diğer moderasyon konularını görüştükleri ayrı bir forum alanımız mevcuttur. Burada ilgili yönetici, siteye kaç gün süreyle giremeyeceğini bildirir.
Yirmi günlük süre, "haber vermeme" durumunda geçerlidir. Moderatörün işlerinin uzaması halinde bu süre uzatılır.
Bunun kimlerin yetkisinde olduğu ile ilgili tüm sorularınızın cevabı Yönetim Kuruludur.
Son dönemde herhangi bir istifa ve/veya atama duyurusu yapmayı gerektirecek bir durum söz konusu olmamıştır.
Umarım cevaplar aydınlatıcı olmuştur.
Saygılarımla
evrensel-insan
15-09-2010, 23:47
Saygideger AhbAp;
Son dönemde herhangi bir istifa ve/veya atama duyurusu yapmayı gerektirecek bir durum söz konusu olmamıştır.-AhbAp-
Aciklamalarin icin, tesekkurler. Yalniz sitenin sagligi ve duzeyi acisindan, uzun zaman siteye ugrayamayan modlarin, en azindan site gorevinin yerine gelmesi acisindan, sitede olmadiklari zamanlarda, yerine belki gecici birt mod atamak, yani sorumlu mod katilimi gerceklestirene ve modluk gorevini idame ettirecek istikrari saglayana kadar, boyle bir gecici modluk atamasi; hem basliklarin takibi, hem de mesajlarin takibi acisindan bir aksamaya ugramaz.
Bunu ugradigi icinden ziyade, sitenin saglikli ve duzeyli yurumesi icin, dile getirdim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Saygideger AhbAp;
Son dönemde herhangi bir istifa ve/veya atama duyurusu yapmayı gerektirecek bir durum söz konusu olmamıştır.-AhbAp-
Aciklamalarin icin, tesekkurler. Yalniz sitenin sagligi ve duzeyi acisindan, uzun zaman siteye ugrayamayan modlarin, en azindan site gorevinin yerine gelmesi acisindan, sitede olmadiklari zamanlarda, yerine belki gecici birt mod atamak, yani sorumlu mod katilimi gerceklestirene ve modluk gorevini idame ettirecek istikrari saglayana kadar, boyle bir gecici modluk atamasi; hem basliklarin takibi, hem de mesajlarin takibi acisindan bir aksamaya ugramaz.
Bunu ugradigi icinden ziyade, sitenin saglikli ve duzeyli yurumesi icin, dile getirdim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sn. E. İnsan, sıkıntı yaşadığınız bir sorunmu var, yoksa genel geçer tabirlemi bahsettiniz.
saygılarımla.
sevgili evrensel şu sıralar zatem mevcut moderatör sayımız azdır bu nunla beraber izinde olan dostlarımızıda hesaba katınca bir sıkıntı olduğu düşünülebilir , ancak sevgili nova iki kişilik çalışmakta ve mümkün oldukça yetişmekte benle ahbapta süreklı bakıyoruz ve şuanda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum..
anlık müdahalelerde bulunamıyoruz ama yinede iyi gidiyoruz, bir sıkıntı olursa mutlaka haber veriniz..
evrensel-insan
16-09-2010, 07:04
Saygideger nova & Kizil;
Bireysel olarak, bir "s1k1nt1" yok. Sadece gozlemin dile gelisi var. Bu gozlem, zaten algilanmissa da, sorun ve bir mesele yok.
Saygilarimla;
evrensel-insan
KozmikSakaci
02-03-2011, 01:14
10 mesaj kotasını geçtim ancak konu açamıyorum !
Katibe Bartleby
02-03-2011, 16:47
Merhaba,
Ben ne zaman yönetici olabilirim?
ahmetsln
05-03-2011, 22:35
Merhaba,
Ben ne zaman yönetici olabilirim?
http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=forms
başvuruları buradan yapıyorsunuz.
Forum yöneticilerini başvuru ile almıyoruz arkadaşlar. Forumda uzun süreli izleme (mesajların içeriği, düzeyi ve uslûp olarak v.b) sonunda öne çıkan üyelerimize sorumluluk alma önerisi götürürüz.
ahmetsln
06-03-2011, 10:26
Forum yöneticilerini başvuru ile almıyoruz arkadaşlar. Forumda uzun süreli izleme (mesajların içeriği, düzeyi ve uslûp olarak v.b) sonunda öne çıkan üyelerimize sorumluluk alma önerisi götürürüz.
sayın Frodo "kıdemli üye" ünvanı içinde aynı şey geçerli ?
ahmetsln
06-03-2011, 22:29
evet geçerli :)
teşekkürler.
Yardım!!!
CONTORİUM ile alakalı bir ara tartışmıştık.
Söz konusu başlığı, ya da konuyu bulamıyorum.
Yardım!!!!
İlgili başlık olabilirmi ?
Detay.. (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=16244&page=13)
Değil Sn. prozac,
Muhtemelen hafızayı beşerimiz nisyan ile malül oldu...
Katibe Bartleby
23-06-2011, 16:53
arkadaşlar sizce mürteddd nası bi yömetici?
sempatik ama ne kadar iyi birisilik?
oma güvenebilir miyiz hangi konularda.
Özgürcan
23-06-2011, 17:09
Nasıl dinlerden özgürlük grubu üyesi olabilirim acaba?
Nasıl dinlerden özgürlük grubu üyesi olabilirim acaba?
http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=form&fid=4
Özgürcan
23-06-2011, 17:22
Sağol Astur :)
Katibe Bartleby
23-06-2011, 17:24
Sağol Astur :)
dostum neden direk admin olmaya çalışmıyorsun?
o zaman istediğin gruba çok rahat girebilirsin
ben spartacus'a bi kaç türkü daha yolladıktan sonra adminlik isteyeceğim, beklersen linki okumana gerek yok ben seni gruba üye yaparım.
Özgürcan
23-06-2011, 17:29
Admin olmak o kadar kolay mı yahu daha 2 ay oldu foruma gireli :)
Beni almazlar...