Orijinalini görmek için tıklayınız : NOVA süper moderatör
Moderatörümüz Nova Y.K kararı ile süper moderatör olmuştur çalışkanlığının ve azminin devamını diler kendisini kutlarız..
Tebrikler sevgili nova. Katkılarının devamını bekliyor ve kolaylıklar diliyorum.
Değerli arkadaşlar, sessiz bir eylül akşamı verdiğiniz bir kararla bana layık gördüğünüz bu görev için, asıl ben teşekkür ederim :).
Aile olduğumuzu unutmadan, elimden gelen çabayı göstermeye gayret edeceğim.
Sevgi ve saygılarımla, Nova.
ExEgoist
25-09-2010, 02:03
Dostluğu süper,moderatörlüğü tarafsız olan Sayın Novaya
Supermoderatör olarak başarılarının devamını dilerim.
Tebrik ederim dostum.
Demin paylaştığım parçayı sana hediye etmiş olayım :) ;
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=341564&postcount=162
Tebrikler ve basarilar dostum.
Supermenin supermoderatorluk yapmasi hem dogal hem de super:) tebrikler sevgili nova
Nova tebrikler. Daha fazla basini agritacagim artik, bilesin.
senin adına sevindim nova,
super moderatörlüğün de aynı şekilde verimli gececektir.
tebrik eder ,başarılar ve sabır dilerim.
Sayın Nova, süper moderatörlüğünüzü kutluyorum... Forumdaki tarafsız ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Saygılar sevgiler...
Tebrikler nova dostum. Turandursun kariyerinde bir basamak daha atladın. Bunun sone genel müdürlüğe kadar gider.
Tebrik eder kolaylıklarlar dilerim nova dost.
Tebrikler sevgili dostum :)
Probability
25-09-2010, 14:45
Hahayt Fahrenayt :D Başarılarının devamını dilerim Nova... Saygı ve Sevgilerimle...
yucemanitu
25-09-2010, 15:58
Tebrikler, başarılar, iyi niyetler derken bana yazacak bir şey bırakmamışsınız arkadaşlar... Manitu seni korusun, Zeus yardımcın olsun Nova başarılar...
Novacım senin gibi süper bir adamın süper moderatör olmasından doğal ne olabilir. Bu sıçramalı evrimini kutluyorum. :D:D
Sevgili Nova seni kutluyorum Aydinlik mücadelesine birinci dereceden akrabaliga yükseldiyin icin,mücadeleyi kutluyorum senin gibi bir nefer saflarina katildigi icin,basarilar dilerim.
Hayirli Olsun nova hacim :D
sevgili dostum,
tebrikler.
seni seviyoruz.
basitrasin
25-09-2010, 18:28
Sayın nova.
Çalışkanlığınız ile bu görevi çoktan hak etmiştiniz.
Tebrik ediyorum.
Almış olduğun sorumluluk için teşekkür eder kolaylıklar dilerim nova, sevgiler..
milomanara
25-09-2010, 19:38
Tebrikler Nova! Bu terfi ıslatılır :)
Dostum Nova tebrik ediyorum.
Yüzyüze tanımasam da akıllı, dürüst ve her konuda iyi niyetli yaklaşımları olan bir arkadaşımız. Tebrik ederim.
vay vay nova kaleyi içeriden fet etmiş hayran kitlesi yapmış yahu :) bu kadar tebrik mesajı adamı kıskandırır :)
Bilge Engin
25-09-2010, 22:52
Çalışkan ve katılımcı arkadaşımız novayı tebrik ediyorum
demos cratos
25-09-2010, 23:35
Tebrikler!
Zeki ve çalışkan bir insansın.Atatürk boşuna dememiş "Türk milleti zekidir,Türk milleti çalışkandır!" diye.
Kadehimi sana ve kıymet bilen site yönetimi için kaldırıyorum.
Ve..
Başarılar!
Kutlarım Nova, umarım daha iyi yerlere gelirsin.
Abilerim ablalarım, şimarttınız beni valla :)
Ben sadece görevimi yapıyorum, keşke daha fazlası gelse elimizden ve daha fazlasını becerebilsek hep beraber:)
Desteğiniz ve bu güzel tebrik mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
İnsanın sevildiğini bilmesi gerçekten çok güzel :)
hepinize tekrardan teşekkürler.
Sevgili genç dostum NOVA'yı kutluyor ve siteye verdiği emek, zaman ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Başarılarının artarak süreceğine inanıyorum.
Kemaloğlu
27-09-2010, 00:05
süper novayı süper moderatör yapmışlar
tebrik ediyorum
canım kardeşşim
Sizede teşekkür ederim sevgili kemaloğlu, kardeşlik anlayışınızın osmanlıdaki padişahlar gibi olmaması dileklerimizle ;)
aliyarasfal
28-09-2010, 05:00
Nova sevgim saygımla dostum, emeğin ve özverin ve sabrın süperdi bu sıfat sadece yetki katar, sen zaten hakettiğini yaşamdan almayı başarmışsın, başarılar ve tebrikler ile saygımla gittim...
Voltaire Darwin
11-10-2010, 08:04
Tebrik ediyorum dostum Nova. Hakettiğin bir ünvanı taşıyorsun.
hepinize teşekkürü borç bilirim dostlarım :)
En başta AhbAp ve KızıL 'a beni eğitmekle uğraştıkları için ayrı teşekkür ederim :)
arada kazalar oluyor tabi :madgrin:
Saygılarımla.
Çok geç kaldım ama değerli Nova'ya süper moderatörlüğü için asla tebrik etmeden de olmaz. Başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum. Sonunda olmuş..