PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HSYK'da 7'li Istifa Haberi.

evrensel-insan
12-10-2010, 20:21
Saygideger arkadaslar;

Dun HSYK' daki toplu istia adi altindaki, baskan dahil 7 kisinin istifa etmesi, politikanin gundemindeydi.

Ben ne istifa edenlerin nedenine, ne de neden istifa edildigi soylentilerine deginecek degilim

Benim deginmek istedigim konu, daha henuz referandum yapilmadan, HSYK' nin Agustos ayindan itibaren, "Adalet Bakanligi eliyle" isleyemez, gorevini yerine getiremez hale getirilmesi.

Bu mevcut anayasa ile nasil mumkun oldu?, yarin bir de Anayasa degistirilince, durum ne olacak?

HSYK, nin referandum oncesi, islemez, calisama hale getirilisinin, dogruluk payi nedir?, mevcut Anayasa ile, bu nasil mumkun kilinmistir?

Sonucta, gorevini yerine getiremeyen, islerligi olmayan ve calistirilmayan bir kurumun, uyelerinin hangi gerekce ile olursaolsun istifasi, neyi ima etmektedir?

Bu istifa edenler, etmeden once, gorevlerini yerine getirememeyi dile getirdiler mi, bu konudaki hukuki haklarini ortaya koydular mi?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Freester
14-10-2010, 02:41
Anayasa meyvelerini vermeye başladı..

Saygılarımla.

evrensel-insan
15-10-2010, 23:11
Saygideger arkadaslar;

HYSK Baskani ve en az bir uye, e-mail yoluyla, F.Gulen kaynakli "ya istifa, ya olum" tehditi almislar.-Haberler-

Saygilarimla;
evrensel-insan

3.yol
16-10-2010, 05:33
HYSK'nin baskani istifa etmedi benim bildigim kadariyla ...... Bir de Ali Suat Ertosun istifa etmedi nedense ?

evrensel-insan
16-10-2010, 05:43
Saygideger 3.yol;

HSYK'nin baskani kim?, Baskan vekili, "baskanin yerine vekillik eden", demek.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
16-10-2010, 05:46
Saygideger 3. yol;

Ertosun neden istifa etmediğini açıkladı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16018299.asp?gid=373

Saygilarimla;
evrensel-insan