PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bazı ünlü evrimcilerin sözleri

axzel
15-12-2010, 12:27
Gerçek bilim adamlarının kafaları karışmış galiba:

Jeffrey Bada : "En büyük problem : Hayat yeryüzünde nasıl başladı ?".
Rus evrimci A.l.Oparini " Hücrenin meydana gelişi, evrim teorisinin en karanlık noktasıdır" .
Evrimci Earth dergisi : "Bugün Miller'in senaryosu şüpheyle karşılanmaktadır."
Evrimci W.Ager : " Hep aynı şeyle karşılaşıyoruz. Kademeli evrimle gelişen değil, aniden yeryüzünde oluşan gruplar görürüz."
Evrimci Barbara J. Stahl: " Bilinen balık türlerinin hiç biri, karada yaşayan dört ayaklıların atası olarak belirlenememektedir."
Evrimci Lewis L. Carroll: " Ne yazık ki sürüngenlerin ortaya çıkışı öncesinde var olan tek sürüngen atası örneği yoktur."
Evrimci Roger Lewin : " İlk memeliye nasıl bir evrimsel geçiş olduğu, hala büyük bir sırdır."
Yüzyılın en büyük evrimci teorisyenlerinden George Gaylond Simpson: "Dünya üzerindeki yaşamın en kafa karıştırıcı olayı, sürüngenler devrinin memeliler devrine aniden değişmesidir..."
Evrimci Mark Ridley : "Hiç bir gerçek evrimci, fosil kayıtlarını yaratılış fikrine karşı destekleyen bir delil olarak kullanamaz."
Ünlü evrimci, kuş bilimci, Alan Feduccia: "Kuşlar, ortak ataları dinazor-lardan on binlerce yıl önce yaşamışlardır ve dolayısıyla dinozorlarla alakaları bulunmamaktadır..."
Stanley Miller : " Metan, azot ve yok denecek kadar az miktardaki amonyak ile su buharı karışımı, ilkel dünya için daha gerçekçi bir atmosferdir."
Diğer bir evrimci sahtekar Haeckel'den itiraf : Bu yaptığım sahtekarlık itirafından sonra kendimi ayıplamış ve kınamış olarak görmem gerekir. Fakat benim avuntum şudur ki, suçlu durumda bulunduğumuz yüzlerce arkadaş, bir çok güvenilir gözlemci ve ünlü biyolog vardır ki onların çıkardığı en iyi biyoloji kitaplarında, tezlerinde, ve dergilerinde benim derecemde yapılmış sahtekar-lıklar, az çok tarif edilmiş, yeniden düzenlenmiş, şematize edilmiş şekiller bulunmaktadır."
Evrimcilerin en büyük sorunu, canlılar birbirinden evrimleşerek değiştiğine dair en küçük bir örnek bulamamalarıdır. Mesela insan maymundan türemişse maymunlar değişime başladıktan sonra, fakat insan olma aşamasına gelmeden önce, bu ara dönem (ki milyonlarca yıl sürüyor) içinde insan-maymun karışımı, yarı insan, yarı maymun, kalıntı, fosil iskeletleri bulunmalıdır. Bulunduğu iddia edilen kemikler ya evrimcilerin sahtekarlık ürünü yada domuz dişi veya nesli tükenmiş Orangudan kalıntısı oldukları ortaya çıkmıştır. Peki bu kalıntılar, bu kemikler niçin bulunamamaktadır ? Çünkü böyle bir geçiş, bir tek canlıdan evrimleşip, çeşitlenme, çoğalma yoktur. Her canlı tek tek, ayrı ayrı yaratılmıştır.

milomanara
15-12-2010, 14:41
Yalan söyleyenin de, o yalanı yayanın da...

Bıktık çamur temizlemekten. Bir tanesini yazayım gerisini ne hallt ediyorsanız edin:

Mark Ridley : "Hiç bir gerçek evrimci, fosil kayıtlarını yaratılış fikrine karşı destekleyen bir delil olarak kullanamaz."

Gerçekte: "In any case, no real evolutionist, whether gradualist or punctuationist, uses the fossil record as evidence in favor of evolution as opposed to special creation. The does not mean that the theory of evolution is unproven." [1 (http://www.talkorigins.org/faqs/quotes/mine/part1-3.html#quote49)]

Yani: "Hiç bir gerçek evrimci, ister kademelici ya da noktalıcı olsun, fosil kayıtlarını yaratılış fikrine karşı evrimi destekleyen bir delil olarak kullanmaz. Bu evrim teorisinin kanıtlanmamış olduğu anlamına gelmez."

vartor
15-12-2010, 17:10
Kafasi esas karismasi gereken sen olmalisin, onun bunun maksatli yanlis tercumelerini arastirmadan, hem de iddiali bir sekilde asmak icin, insanin ya kafasi yoktur, ya da cok karisiktir.

errata
15-12-2010, 17:58
Sevgili arkadaşlar, karşınızda bir bilim insanının "şunu şu nedenle bilmiyoruz" demesini "itiraf" "imana gelme" olarak gören son derece sığ insanlar var. Bu insanlarla yüz yıllardır süregelen düşük seviyeli cahiliye tekrarlarına düşmek, bir şeyleri anlamalarını beklemek zaman kaybıdır.

Adamların savunduğu hiç bir konunun sağlam bir belge, bilgiye yaslanma ihtimali yok. Hepsi, gerektiği kadar imanın herşeye yeteceği konusunda hem fikir insanlar. Ben bunların en ılımlı, en açık fikirli olanlarıyla bile en basit konularda tıkanıp kalıyorum ki Arap dilini, edebiyatını kendi kültürünün önüne yerleştirmiş Arap, İslam hastalığına tutulmuş militanlarla yapabileceğiniz, fikri alış verişi ortaya koyabileceğiniz pek bir şey yok.

Bu insanlar duygusallıklarını yaslayacak, kendilerini rahatlatacak ve korunmada hissetirecek bir şeye tutunmuş ve hayatlarını bunun üzerine kesin olarak bir bina etmişler. Bunun için çokta uğraş vermelerine gerek yok aslında. İnsanlık binlerce senedir bu din mevfumu için materyal üretmeye bütün hızıyla devam ediyor. Hemde aklınızın alamayacağı para (milyar $) ve mecralarda (tv, dergi, internet). Bu bakımdan yapılabilecek en iyi şey bu insanları eleştirdikleri ve yanlış buldukları konularda sınırsız okumaya teşvik etmektir. Elbette fazla da ısrarcı olmamak kaydıyla. Bu sefer sizi şeytanın müridi ve yoldan çıkarıcı olarak niteleyip kendilerine ötekileştirebilirler.

AhbAp
15-12-2010, 18:34
Başlık yazısında adı geçen kişiler, bu cümleleri söyler söylemez camiye gidip 2 rekat namaz mı kılmışlar?

Sevgili Shibumi'nin belirttiği gibi, "karşınızda bir bilim insanının "şunu şu nedenle bilmiyoruz" demesini "itiraf" "imana gelme" olarak gören son derece sığ insanlar var."

Allah'ı, kitabı vs. kanıtlamak için bile evrimcilerden yola çıkmak, hiç ışık da mı vermiyor sizlere? Neden kanıtlamak istediklerinizden yola çık(a)mıyorsunuz?

uyar
15-12-2010, 21:38
bilim adamı soru sorar açık yüreklilikle ..........

bir de bunu dinci arkadaşlar yapabilse......

EL_AkSa_ŞeHidLeRi
16-12-2010, 00:16
Charles Darwin den inciler;

“Tarih boyunca üstün Alman ırkının diğer aşağı ırklarla karışmış olması bize bir dünya hakimiyetine mal olmuştur. Alman milleti yeryüzünün hakimi olabilirdi…”

''Belki de yüzyıllar kadar sürmeyecek yakın bir gelecekte, medeni insan ırkları, vahşi ırkları tamamen yeryüzünden silecekler ve onların yerine geçecekler. Öte yandan insansı maymunlar da, kuşkusuz elimine edilecekler. Böylece insan ile en yakın akrabaları arasındaki boşluk daha da genişleyecek. Bu sayede ortada şu anki Avrupalı ırklardan bile daha medeni olan ırklar ve şu anki zencilerden, Avustralya yerlilerinden ve gorillerden bile daha geride olan babun türü maymunlar kalacaktır."

"Doğal seleksiyona dayalı kavganın, medeniyetin ilerleyişine sizin zannettiğinizden daha fazla yarar sağladığını ve halen de sağlamakta olduğunu ispatlayabilirim. Düşünün ki, çok değil birkaç yüzyıl önce AVRUPA, TÜRKLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLDİĞİNDE, Avrupa milletleri ne kadar büyük risk altında kalmıştı; ama artık bugün bu fikir bize ne kadar gülünç geliyor.Avrupa ırkları olarak bilinen daha medeni ırklar, yaşam mücadelesinde Türkleri tam bir yenilgiye uğratmışlardır. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, ÇOK SAYIDAKİ DAHA AŞAĞI IRKLARIN ÇOĞUNUN MEDENİLEŞMİŞ DAHA YÜKSEK IRKLAR TARAFINDAN ELİMİNE EDİLECEĞİNİ (YOK EDİLECEĞİNİ) GÖRÜYORUM."

Darwin e göre kadın;

"Sizinle ilgilenecek biri. Bir köpekten daha iyi oyalayabilecek, ev ve evin sorumluluklarını alacak biri..''

axzel
16-12-2010, 14:28
siz söylenen sözleri bile karşılayamacak hatta bu sözlerin dahi yanından geçmeyecek kadar inanmışsınız evrim teorisine ki örneğin,,

desekki (ki demişdir mutlaka) hücre olayı evrim teorisini aşıyo, sizin cevaplar şöyle yok efendim bak şimdi (seyyar tayyar usulu cevab) o çok basit, evt, bi kere evrim için çok kolay bu, onu ilk ben buldum, şöle bak anlatim, su vardı ve karışmış hücre olmuş,, tabii yıllar içinde, evrimleşerek, ::::)))))))

saygılar

axzel
16-12-2010, 14:32
hmm sayın el aksa şehidleri,,

şimdi bu sözleride çevirirler derler ki darwin onu demek istemedi, türkleri aşağılamadı, zencileri hor görmedi, almanları üst görmedi,

o sırada sarhoşdu ve bir film izliyordu belkide, ... :P

çevirin bakalım hadi çevirin sayın evrim uydurucusu darwin in bu sözlerini ,

bekliyorum çünkü biraz komiğime de gidior..

saygılar..

errata
16-12-2010, 14:48
axzel, açtığınız konunun ucu sizin bilgi sınırlarınızı aşmaya başlayınca insanların nasıl cevaplar vermesi gerektiğini tartışmaya başlıyorsunuz. Yalnızca bunu yapmaya başlamanız bile ne sığ bir seviyede tartışmaya çalıştığınızın göstergesi.

axial
16-12-2010, 15:09
siz söylenen sözleri bile karşılayamacak hatta bu sözlerin dahi yanından geçmeyecek kadar inanmışsınız evrim teorisine ki örneğin,,

desekki (ki demişdir mutlaka) hücre olayı evrim teorisini aşıyo, sizin cevaplar şöyle yok efendim bak şimdi (seyyar tayyar usulu cevab) o çok basit, evt, bi kere evrim için çok kolay bu, onu ilk ben buldum, şöle bak anlatim, su vardı ve karışmış hücre olmuş,, tabii yıllar içinde, evrimleşerek, ::::)))))))

saygılar

Evet sizinkiler çok daha mantıklı çamurdan insan yap ruhundan üfle kaburga kemiğindende kadını yap. Materyaller müthiş. Birde şeytan vardı ateşten yaratmıştı değil mi. E onun ruhuna kim üfledi.:tape2:

axzel
16-12-2010, 15:23
çamurdan tabii

çürüyünce aynen öle olcaksın.. üzerine gidip su dökcem çeşmeden aldığım suyu çamur olcaksın.. olmucaksan git mezara atalarının üzerine bir kova su dök bakalım oluomu olmuomu çamur..

beton musunuz yoksa,

civamısınız yada havamı,

esas olarak topraksınız işde...

siz çamur deyince öyle anlayın çamuru kardı ondan yapdı..

bilimle zerre kadar ilginiz olsa bunun anlamını bilirdiniz.

ama amaç anlamamak ondan tabii,, yoksa sen çamurdan olan şeyleri yemiosunmu, domates yemezsin elma yemezsin, ne yersin sen demirmi ? civamı ?

çamursunuz işde istediğiniz kadar inkar edin.. yalanlayamazsınız..

elma yediğinizi biliyorum..

hatta eminim çamurun içinde yetişen pirincide yiorsunuz..

afiyet olsun..

saygılar

axial
16-12-2010, 15:27
Hımm yangında ölenler ne oluyor. Onlar çamurdan yaratılmamış mı acep.

Ayrıca bilimden ne kadar anlaığın ortada iken daha fazla rezil olmada saçma yorumlarınla başka forumları kirlet. Burası temiz kalsın.

axzel
16-12-2010, 15:44
yaw yangında ölen neden ölür müş,, yani kel alaka diorum...

saygılar

Evren34
07-02-2011, 23:53
Allah, her canlıyı sudan yarattı. İşte bunlardan kimi karnı üzerinde yürümekte, kimi iki ayağı üzerinde yürümekte, kimi de dört (ayağı) üzerinde yürümektedir. Allah, dilediğini yaratır. Hiç şüphesiz Allah, herşeye güç yetirendir. Nur 45

O inkar edenler görmüyorlar mı ki,göklerle yer, birbiriyle bitişik iken, Biz onları ayırdık ve her canlı şeyi sudan yarattık. Yine de onlar inanmayacaklar mı? Enbiya 30

Axzel arkadaşım bende evrime yani tesadüfe karşıyım ve müslümanım ama sudan yaratılış konusunda okusan daha iyi olur en azından rezil olmazsın değilmi? Kur'anı kerimde Bu ayetler geçerken nasıl sudan yaratılmayı inkar ederim? Darwin'inin evrimi ırk üstüğü içindir başkada birşeye yaramaz acaba diye ikilemde kalmıştır teorinin zorluklarında resmen kabullenme aşamasına gelmiştir yaratılışı biraz kitap okusan daha iyi olur hem burdaki kitap okumadan yani sadece kur'anı kerim'i okuyarak ateistleşen insanlar'a karşı zorda kalmasın benden tavsiye saygılarımla

zallas003
25-03-2011, 18:20
Jeffrey Bada : "En büyük problem : Hayat yeryüzünde nasıl başladı ?".

Bu sorunun evrimle zaten alakası yoktur . Bu konu Biyogenez ilgilendirir.

taylan
25-03-2011, 18:44
Sayın Evren, Aleksander Meinesz, Yaşam Nasıl Başladı

Oku lütfen. Sudan yaratılma değil suda yaratılma de bari.

Çok hücreli yaşam, kıyılara yakın yüzey sularında başladı. Su güvenliydi bu yüzden yaşam suda evrildi.

Şu kitabı oku lütfen....

Sonra bi de şunu oku:

A.G. Cairns Smith

Yaşamın Kökenine Dair 7 İpucu

Sürekli olarak aynı şeyleri tekrar ediyorsun.

Darwin'inin evrimi ırk üstüğü içindir

Forumlara geldiğinden beri bunu söyleyip duruyorsun. Aksini söylüyoruz kabul etmiyorsun çünkü geçmişe diyalektik bakamıyorsun. Darwin'in, yaşadığı çağın ahlaki olgularıyla yetişmiş bir kişi olduğunu, bu çağın aristokrat ahlakı ile yetiştiğini, biraz İngiliz züppeliği taşıdığını ama buna rağmen tüm insanlığı ilgilendiren önemli bir kuram ortaya attığını düşünmüyorsun. Çünkü hiç okumuyorsun araştırmıyorsun. İnancın zihnine ördüğü duvardan kafanı uzatıp bakamıyorsun bi türlü.