PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sultan wafa

trepxe
17-12-2010, 01:46
keşke herkes bu kadar cesur olabilse,keşke herkes gerçekler karşısında bu kadar kararlı durabilse

http://www.youtube.com/watch?v=5hqqPUHN_9Y

larathian
22-07-2011, 08:20
http://www.youtube.com/watch?v=5hqqPUHN_9Y&feature=related
arkadaşlar kadını bütün yüreğimle tebrik ediyorum en çok da şu kısmı hoşuma gitti..
Bıktım usandım, batıdaki insanların, mesajımı biraz yumuşatmamı istemesinden
Bıktım usandım bana gelip de sen 1.3 milyar insanı değiştirmeyi mi deniyorsun demesinden
Evet deniyorum,
Evet
Sadece denemiyorum değiştireceğim..
Değiştireceğim..

düşünsel
22-07-2011, 09:45
bu kadın bir mollayı da rezil etmişti canlı yayında molla sadece sus pus kalmıştı

larathian
22-07-2011, 11:29
evet onu da izledim kadın içinde ne varsa kusmuş helal olsun

Neva
11-08-2011, 06:50
Yurekli kadinmis. Bravo.

AlbatrosS
11-08-2011, 09:47
* islam'a gelen her eleştiriyi ''afferin, güzel söylemiş, bravo'' demeden önce o sözlerin zamanı ve zeminini iyi değerlendirin. bu röportaj ikinci ırak saldırısı sırasında, 11 eylül bağlamında verilmiştir.

* amerikalılarla amerikalı propagandası yapılmasının sebebi hikmetini lütfen biri izah etsin? laiklik ve cinsel özgürlüğün epeydir kökleştiği bir toplumda ''lütfen milli değerlerinizi koruyun'' cümlesini birkaç dakika öncesinde söylenen ''terörizmin kökeni islam'' cümlesi ve 11 eylül bağlamında düşündüğümüzde neyi meşrulaştırıyor?

* iyi, güzel, peki koruyalım; ama nasıl? cevap sakın ''ırak'' olmasın? cevap sakın afganistan olmasın?

* time dergisine kapak olmuş burnu kesik küçük kızı hatırlayanlar vardır... ''hayvan, vahşi, barbar taliban'' nidaları eşliğinde bir savaşın propagandası böyle yapıldı. sonradan wikileaks belgelerinde bunun da bir ''savaş propagandası'' olduğu, dahası bu kızın ''taliban'ın değil kendi kardeşlerinin kurbanı'' olduğu ortaya çıktı.

* islam'ı radikal bir direniş simgesi ve anti-modernizm bağlamına oturtan batının baskıcı ve emperyal politikalarıdır. 50 sene öncesinde ortadoğu dahil hiç bir ülkede radikal akımlar bu derece yaygın ve egemen değildi.

* ortadoğunun hemen her ülkesinde radikal siyasal akımlar, ulusal-laik-sol akımlara karşı tampon olarak desteklendi; yahut, kendi uydularındaki diktatörler desteklendi.

* bıktım artık birilerinin ''terörist islam'' güzellemelerinden. terörizmin kökeni islam'sa, norveç'te yaşanan barbarlığı biri bana izah etsin. kafatasçı bile olmayan ortalama aşırı sağcı biriydi o adam. alimallah, bir de bu adamların ülkeleri işgal altında, her gün birkaç çocuk işgal güçlerinin psikopat askerlerince öldürülüyor, siviller aşağılanıyor vs olsun? ne olurdu acaba?

* islami teamüller bağlamında hak paradigmasını düşünmek ve bunu eril ahlak üzerinden eleştirmekle; bir dini ''terörizme eşitlemek'' arasındaki farkı anlamak gerekiyor. örneğin tc'deki nurcu gelenek üzerlerindeki tüm baskılara rağmen ''şiddet'' yolunu seçmemiştir. şiddeti bir araç olarak dışlamıştır. elbette, farklı bağlamlarda, hakim/egemen devlet şiddetini olumladığı, destekledikleri olmuştur(örneğin kürtlerle savaş)

* fakat, kendi idealleri için örgütlenmiş bir şiddete meyletmemişlerdir.

* daha bunun gibi birçok örnek verilebilir.

* unutmayalım: afganistan savaşı ''yaşam tarzımızı savunalım,özgürlüğümüzü savunalım'' yaygaraları etrafında kotarılmıştır. paranoyakça bir ''yaşam tarzım tehlikede'' algısı yaratılmıştır.

* oysa, abd'de islam'dan daha yaygın ve reel bir tehlike aşırı sağcı, muhafazakar ve evanjelist kitlelerdir. kürtaja, zinaya, cinsel özgürlüğe karşı hristiyan akımlar islam'dan daha yaygındır.

* abd'deki bireysel silahlanma ve şahsi suçlar da terörizmden daha yaygın ve acil bir tehlikedir örneğin. her yıl adi suçlardan ölenlerin toplamı, terörizmi katbekat aşar.

* toplumsal-ekonomik eşitsizlikler ve şiddeti bir biçimde meşrulaştıran toplumsal desteklerle birlikte ortaya çıkan şiddet döngüsü terörizmden daha reel bir tehlikedir.

* şeytanın avukatlığı adına bunları söylemek zorundayız...

Neva
11-08-2011, 11:01
* islam'a gelen her eleştiriyi ''afferin, güzel söylemiş, bravo'' demeden önce o sözlerin zamanı ve zeminini iyi değerlendirin. bu röportaj ikinci ırak saldırısı sırasında, 11 eylül bağlamında verilmiştir.

Sayin AlbatrosS ;

Sozlerin zaman ve zeminini cok da fazla degerlendirme geregi duymuyorum. Amerika veya benzer ulkeleri matah bir cografya olarak da algilamiyorum. Ancak insana/kadina verilen deger baglaminda onemsiyorum.

11 Eylul baglami disinda verilseydi farkli mi olacakti?

Pedofili mi yok olacak? Kadina deger verilmeyisi mi ortadan kalkacak? Cok eslilik mi ortadan kalkacak? El kesme veya recm mi yok olacak?

Siz sadece kendi yasadiginiz ulke ve onun rejimi baglaminda ele almayin Islam'i, yanilirsiniz.

Hatta alabilirsiniz de.. Escinsellere saldiri ile ilgili topiginizi hatirlatirim.

http://gundem.milliyet.com.tr/travestilere-linc-girisimi/gundem/gundemdetay/09.07.2011/1412272/default.htm

* ramazan'da oruç tutmayanlara bile saldıran insanlık müsvettelerini düşündüğümde translara nefreti anlıyorum...

* islam uğruna binlercesinin nasıl katır katır kesildiğini merak eden varsa bir zahmet zavallı transların linkteki fotolarına baksın...

* ahlakın ve dinin insanı nasıl sapıklaştırdığını merak eden varsa baksın...

* bu derece ''hayvanlık''ın üstüne hala ''güzel dinim, sevgi dinim'' diye yalan söyleyecek olan varsa lutfen baksın!

Birseylerin degisimi bazen munferit olaylarla baslar, sonra gitgide yasam tarzi olur bir sekilde... Bir bakmissiniz otobuste sort giydigi icin dayak yiyen kiz, yuzlerce kiz haline gelir. Bir bakmissiniz demokrasi kamyonunun lastigi patlar, sizin internet araciligiyla dunyaya erisiminiz engellenir.

Iran'dan, surdan burdan kacarak bir sekilde okyanus otesine gelmis yuzlerce kadin var. Bunca baskidan ve eziyetten gelen bir insanin Amerika'yi harika, ruya bir ulke olarak algilamasi kadar dogal birsey olamaz. Bu 11 Eylul'den once de ayniydi, sonra da ayniydi.

Benim icin onemli olan, o kadinin, dinine iliskin carpik gercekleri cikip soyleyebilmesidir.

Ha siz bir el kol kesme, cok eslilik veya recm'i veya seriati insana/kadina yonelik teror olarak algilamiyorsaniz o baska tabi..

Elbette dinler tamamen birbirinin ayni, ama gelinen su noktada kadin cephesinden kotunun iyisi diye bakarsak, yine kendisiyle yuzlesebilmis din daha evladir, eziyetle karsi karsiya kalan inanir bir kadin acisindan..

Buyrun bunu da izleyin, mumkunse kendinizi buradaki kadinin yerine koyarak izleyin;

http://www.youtube.com/watch?v=lS2UQbimQOQ&feature=related

TUBA
21-09-2011, 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=74Igwk8_x5Q

TUBA
21-09-2011, 18:59
özellikle bir kadın olarak bu videoyu burada yayınlamayı uygun gördüm. aslında kadınlarımıza çok iş düşüyor. ama önce eğitim.

aydınlıkhasreti
21-09-2011, 19:16
islam kadınlara her türlü zorluğu yaşatırken kadınların hala müslüman kalıp boyun eğmesi çok acı....ateist bir kadının müslümanla evli olması da..

TUBA
21-09-2011, 19:21
islam kadınlara her türlü zorluğu yaşatırken kadınların hala müslüman kalıp boyun eğmesi çok acı....ateist bir kadının müslümanla evli olması da..

son cümlendekini bizzat yaşayan biri olarak şunu diyebilirim ki evliliğe engel oıldu ve bitti.

Dark_Prince
21-09-2011, 19:23

Birde Kur'an'daki ve hadislerdeki kadına yarım akıllı diyen sözleri payalşıyorlar İslami sitelerde.Müslüman kadınlar teşekkür ediyor :D Yani geri zekalı olduklarını ayrıyetten tescilliyorlar :D

Umarım birgün bataklıktan tamamen kurtulursun.

Sevgilerimle,Esen Kal.

alpan
21-09-2011, 19:37
Birde Kur'an'daki ve hadislerdeki kadına yarım akıllı diyen sözleri payalşıyorlar İslami sitelerde.Müslüman kadınlar teşekkür ediyor :D Yani geri zekalı olduklarını ayrıyetten tescilliyorlar :D

Umarım birgün bataklıktan tamamen kurtulursun.

Sevgilerimle,Esen Kal.

Bugüne kadar okuduğum en ciddi Kuran mucizesi aslında budur :)

"Allah herşeyi hakkıyla bilendir", 1400 yıl öncesinden bilmiş.

Khaos
21-09-2011, 20:31

sen var ya gerçekten çok keskin zekalısın.

TUBA
21-09-2011, 20:47

kuranın mucizesi neymiş? kadınların gerizekalı oluşu mu? acaba ben mi yanlış anladım

alpan
21-09-2011, 20:50
kuranın mucizesi neymiş? kadınların gerizekalı oluşu mu? acaba ben mi yanlış anladım

Sn Tuba,

Hemen kızmayın, daha önce Sn Khaos da bana kızıyordu :)

Tekrar okursanız mucizeyi siz de göreceksiniz

Not:Her ihtimale karşı yanlış anladığınızı söyleyeyim de gereksiz canınızı sıkmayın

Sağlıcakla kalın

ozgur_beyin
21-09-2011, 21:07
ne cesaretli bir kadın umarım bunun başınada bir işgelmez

TUBA
21-09-2011, 21:50
Sn Tuba,

Hemen kızmayın, daha önce Sn Khaos da bana kızıyordu :)

Tekrar okursanız mucizeyi siz de göreceksiniz

Not:Her ihtimale karşı yanlış anladığınızı söyleyeyim de gereksiz canınızı sıkmayın

Sağlıcakla kalın

videoda adı geçen pakistanlı kadın bakanın gerizekalı olduğu açık, aişenin yaşının 6 değil 9 demesinden belli ediyor :D

ozgur_beyin
21-09-2011, 22:48
burdada islamı anlatan bir belgesel ''islam inanç imparatorluğu''
ikisi tam bir tezat

http://www.derindusunce.org/2009/03/24/islam-inanc-imparatorlugu-belgesel/

TUBA
21-09-2011, 22:59
burdada islamı anlatan bir belgesel ''islam inanç imparatorluğu''
ikisi tam bir tezat

http://www.derindusunce.org/2009/03/24/islam-inanc-imparatorlugu-belgesel/

verdiğin linke şöyle bir göz attım, daha sonra detaylı bakarım.

angel333
19-09-2012, 00:23
Çok severim Wafa Sultanı

Kendisi Suriyenin eski müslümanlarından

Çok dürüst bir kişiliğe sahip

Suriyedekiler Wafa Sultan gibi olsa şimdi Suriyede kan akmazdı

Barış olurdu.......

YasasinBilim
19-09-2012, 02:09
ne varsa kadınlarda var.

son 10'yılda TV karşısına çıkıp dinleri eleştiren tek bir erkek medya mensubu görmedim.

Mine Kırıkkanat, Şirin Payzın kadar yürekli olamadı hiçbiri.

sebebini bilmiyorum.

Uriel
26-12-2013, 01:18
Iste ateistler bunu yemedikleri icin, kimilerine gore fasist bati dusmanlari(!) oluyorlar. Cunku sizin kulaktan dolma(!) bildiginiz teolojilerin hepsini bilmekte onlar.

Neva saçmalama bir numarasın bari şunu izle

Wafa Sultanın videolarını dinle. Biraz dünyaya bakış açın genişlesin

http://www.youtube.com/watch?v=V1oM0Ww2_go

Neva
26-12-2013, 01:33
Neva saçmalama bir numarasın bari şunu izle

Wafa Sultanın videolarını dinle. Biraz dünyaya bakış açın genişlesin

http://www.youtube.com/watch?v=V1oM0Ww2_go

Biz onlari izleyeli cok oldu, hatta iyi hatirlattiniz ilgili basliga alalim.

Uriel
26-12-2013, 01:40
Biz onlari izleyeli cok oldu, hatta iyi hatirlattiniz ilgili basliga alalim.

İzlemişsin ama hiç anlamamışsın Neva

Bence bir kere daha izle

Neva
26-12-2013, 02:13
İzlemişsin ama hiç anlamamışsın Neva

Bence bir kere daha izle

Siz izleyin bence, bakin biz izleyip gorus beyan etmisiz, yazmisiz.