PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Roman jean cristopher grange

unbe
27-12-2010, 17:49
bildiğiniz üzere son on yıldır her yıl tüyap kitap fuarında çalışmaktayım.her yıl bi sürü yeni kitap çıkmakta ve takip etmekte zorlanıyor insan.
kendi kütüphanemden önerilerde bulunmak istiyorum nacizane.
korku-bilimkurgu ve çok iyi kurgusu olan bir yazar:jean cristopher grange.bu yıl ilk kez imza için tüyaptaydı kendisi.her bir kitabı çok gerçekçi ve okurken kendinizi kaptırıyorsunuz.çok çok iyi derecede kurgulanmış romanları bu yazarın.bu da ayrı bi yetenek tabii.özellikle siyah kan ve kızıl nehirler en iyi kitapları.zaten bir kitabını okuyan diğerlerini otomatikmen merak etmekte.

AerA
27-12-2010, 21:24
Ben en çok "Leyleklerin Uçusu" nu sevmiştim. Dizi bile yapılmıştı o kitap, 7-8 bölümlük.
Son kitabınıda çok beğerndim."Ölü Ruhlar Ormanı"... Antropolojiden Evrime, Biogenetikten Psikolojiye... O kadar şeyi nasıl birleştirdin be yaw...

Türü sevenler için Okunası Bir Yazar...

ahmetsln
27-12-2010, 23:00
Yani ben bu adama tapıyorum o derece. İlk "şeytan yemini" ile başladım. Sonra bu adamın çok sağlam bir hayranı oldm. Sonra siyah kan sonra tüm romanları sırf "Ölü Ruhlar Ormanı" için ankaraya gidip oradan aldım :D

ama ne diyim adam gerçekten harika bir yazar

unbe
28-12-2010, 12:03
siyan kan insanda dehşet etkisi yaratıyor ve fuarda bu kitabı satarken diyorum ki bugüne kadar böyle bir kitap okumadığınıza emin olun.
aynı derecede koloni de oldukça özgün bi konuya sahipti.(çığlıkla öldürme yani):D

Sangre
28-12-2010, 17:26
Siyah Kan ve Kızıl Nehirler kitaplarını 14-15 yaşlarında okumuştum.. Kurgusu, anlatım tarzı ve akışı gerçekten de güzeldi, beğenmiştim.. Ama özellikle Siyah Kan, o zamanlar psikolojimi fena bozmuştu, etrafta zombi gibi dolaşmama neden olmuştu.. Erken yaşta okumamın da bunda etkisi vardır tabi.

Bu yüzden yaşı küçük arkadaşlarıma bu kitapları tavsiye edemeyeceğim.. Biraz daha büyüsünler, kişilikleri, davranışları vs. tam olarak yerine otursun, o zaman okuyabilirler :)

unbe
28-12-2010, 18:47
+18 grangenin kitapları gerçektende sangre.katılıyorum.:D

Ni Dieu Ni Maitre
15-01-2013, 20:01
Kurtlar İmparatorluğu kitabını 15 yaşındayken okumuştum o zamandan beri hayranıyım kendisinin. Tabi o romandan uyarlanan filmin berbat olduğunu düşünüyorum o ayrı mesele. İyi bir kurgusu var. "Siyah Kan" romanını da şiddetle tavsiye ederim.