PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir vedada benden :)

´ Just!ce `
24-01-2011, 04:26
Sayın site sakinleri hepinize veda etmek istedim , haliyle Ö.M. Yoluyla biraz zor olacaktı , Üyelik iptal talebi gönderdim yaklaşık bir hafta oldu mod arkadaşların gözlerinden kaçmış olabilir.bu sebeplerden ötürü başlık açmayı uygun gördüm.

Site yönetimiyle bi sorunum olmadı.Onlara görevlerinde başarılar diliyorum.

Saygısızlık ettiysem cahilliğime vermenizi ümid ederim :) Astur , sanada burdan kalbini kırdıysam özürlerimi iletiyorum.

Hepinize faydalı tartışmalar diliyorum.Hoşca-kalın.

Justice.

oguzay
24-01-2011, 05:38
Sevgili Just!ce,

Sonbaharda yapraklar dökülmeye basladiginda, diger yapraklarda bir önceki dökülen yapraklari takip edermis.

Sevgiyle kal!

Basic

unbe
24-01-2011, 06:29
hoşçakal justice......

vartor
24-01-2011, 06:58
Kendine iyi bak, yolun duserse mutlaka ugra.

Astur
24-01-2011, 07:11
Özür vs. gerektiren bir durum, kırgınlık falan yok sevgili Justice; tek üzüldüğüm gitme kararı alman. Umarım arayı açmazsın. :)

onurmusa
24-01-2011, 07:15
Justice nereye?

Siteye iki haftadır giremedim biliyorsun. Herkesin bildiği ve benim haberdar olmadığım olaylar var sanırım, bilmiyorum. Ama çok sevdiğim, yazılarını takip ettiğim bir yazarın neden ayrıldığını bilmek isterim. Hatta mümkünse gitmesin isterim.

İnsan ülkesini bile, içinde sevdiği insanlar yaşıyor diye sever. Üzerinde ailesi, dostları, sevdikleri yaşamasa ülkesinden bile soğur insan, ıraklaşır.

Peki sen gidersen, sevdiğimiz insanlar giderse, biz ne yapalım bu siteyi? Uğruna ölünesi bu toprakları bile anlamlı kılan insanken, sevdiklerimizken, sevdiğimiz yazarların birer birer terk etmesi bizi derinden yaralamaz mı?

Bu gidişler, ne giden yazarlardan ne de onların fikirlerinden hiçbir şey götürmez.

Bu gidişler, en çok siteye zarar verir. Sitenin içini boşaltır. Kısır tartışmalara, bilgisiz insanlara mahkum eder Turan Dursun gibi büyük bir ismin sitesini.

Justice gibi donanımlı insanlar bu siteden gitmemeli.

´ Just!ce `
24-01-2011, 21:31
Kendine iyi bak, yolun duserse mutlaka ugra.

Bi çayını içmeye gelirim vartor amcam :D

´ Just!ce `
24-01-2011, 21:37
Özür vs. gerektiren bir durum, kırgınlık falan yok sevgili Justice; tek üzüldüğüm gitme kararı alman. Umarım arayı açmazsın. :)---Astur

Sevindim astur.Siteden faydalanamadığımı ve katkıda sağlamadığımı düşünüyorum.Ayrılma sebebim bu.

Onurmusa dostum , bunlar senin benim fikirlerim.yalana gerek duymuyorum şudur budur demiycem.Ben yemek yediği kaba işeyenlerin olduğu ortamda kalamam.Kaldıramıyorum açıkcası.Olay bundan ibaret...

evrensel-insan
24-01-2011, 22:18
Saygideger justice;

Umarim bu vedanin, biz yazarlardan kaynaklanan bir yonu yoktur.

Eger yasam ve iliskideki oncelik siralamasi nedeniyle alinan bir kararsa, sana bundan sonraki yasam ve iliskilerinde bol bol sorgulama ve mumkun oldugu kadar da rahatsizlik duymama ve zarar gormeme dilerim.

Aslinda bu dilegimi gerceklestirebilecek tek kisinin de sen oldugunu vurgulamak isterim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

´ Just!ce `
25-01-2011, 01:49
Saygideger justice;

Umarim bu vedanin, biz yazarlardan kaynaklanan bir yonu yoktur.

Eger yasam ve iliskideki oncelik siralamasi nedeniyle alinan bir kararsa, sana bundan sonraki yasam ve iliskilerinde bol bol sorgulama ve mumkun oldugu kadar da rahatsizlik duymama ve zarar gormeme dilerim.

Aslinda bu dilegimi gerceklestirebilecek tek kisinin de sen oldugunu vurgulamak isterim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Teşekkür ederim evrensel-abim :)
Senin gibi insanlarla problemim elbette olamaz.Bazı arkadaşlarla var , onlarada git deme hakkım olmadığı için ben ayrılma kararı aldım.Beni rahatsız eden , yukarda söylediğim gibi sözcükle eylemi uyuşmayan çok insan var bana göre.:rapture:

evrensel-insan
25-01-2011, 01:59
Saygideger Justice;

Yasamin kendisi zaten mucadele. Bu mucadele ha sanal alemde olmus, ha gercek yasamda olmus, farketmiyor. Cunku kacisi yok.

Oyuzden yeni mucadelelere atilmak yerine, olan yerde mucadeleye devam etmek en mantiksal olandir.

Sonucta her bir, kendine ters dusen dusunce ve davranislarla bir arada yasamak zorundadir.

Onemli olan da, bu mucadele de, kendi hak ve ozgurluklerini korurken, baskasinin kine de mudahele etmemektir.

Sonunda her "ayrilis" yeni bir mucadele kapisi acar.

Eger bir kisi, kendi kendi ile mucadele etmenin bilinc ve farkindaligini algilarsa, zaten; baskalari ile mucadele etmek, onun yaninda devede kulak kalir.

Bu temelde de onemli olan mucadele bilinc ve farkindaligidir. Yoksa, nerde ve kiminle yapilan mucadele degil.

Ayrica unutulmamasi gereken bir nokta da, buranin bir kitlesel platform oldugudur. Dolayisiyle, kisiler ile istenmedigi surece de, iletisim yapip yapmama hakki, yapacak olanin insiyatifindedir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

frodo
25-01-2011, 02:19
Arkadaşımızın ayrılma istekleri yerine getirildiğinden başlık kapatılmıştır.