PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kertenkele safarisi

matillda
07-02-2011, 16:11
http://www.youtube.com/watch?v=uOeYTE7XptA

Cennet cepte müjdeler olsun!
Bir vuruşa 100, iki vuruşa 50 sevaplı puantaj sistemi :fish:

ahmetsln
07-02-2011, 16:41
Bir de bu adamın müridleri var ha ?

Arkasında ki Türk bayrağı'da pek bir absürd olmuş. Bu adam her seferinde kurtuluş savaşı liderlerine atıflarda bulunuyor hakaretlerde bulunuyor vs.

Neyse ben geçenlerde bir tane öldürdüm :D kaç puanım var ki :D

matillda
07-02-2011, 16:57
Aslanlar gibi 100 puanın var :) pörtlet kertenkeleyi kap puanı azim sınırlarını zorlayana bonus filan gibi obsionlar bile vardır belki :)

Bir de 'gavur öldürmek' lafı varya o da ayrı bir psikopatlık, saplantılı ruh hastası illla öldürecek yok edecek, ölen şeyler kertenkele veya gavursa oyyh, cennete giden yeşil yolun yeşil ışığında nura gark olup ilerlemece böyle köss köss gururla... :sing:
Bu herifi tek vuruşta öldürüp level atlamak istiyorum! :flame:

vartor
07-02-2011, 17:09
O herif, etrafina toplamis geri zekalilari, para kiriyor palyacoluklariyla. Kendi de inanmiyordur soylediklerine, duymak isteyenler oldukca da, islerinde kesat olmayacagi muhakkak.

ahmetsln
07-02-2011, 18:00
Aslanlar gibi 100 puanın var :) pörtlet kertenkeleyi kap puanı azim sınırlarını zorlayana bonus filan gibi obsionlar bile vardır belki :)

Bir de 'gavur öldürmek' lafı varya o da ayrı bir psikopatlık, saplantılı ruh hastası illla öldürecek yok edecek, ölen şeyler kertenkele veya gavursa oyyh, cennete giden yeşil yolun yeşil ışığında nura gark olup ilerlemece böyle köss köss gururla... :sing:
Bu herifi tek vuruşta öldürüp level atlamak istiyorum! :flame:

muz + jet skiye binerse eğer öldürdükten sonra allah babayı bile görebiliyormuşuzz :pop2:
:puke:

oguzay
07-02-2011, 18:03
Bu adam bir tip, pesinden gidenler tam bir tipitip.

Eline oragi alacaksin, tirpanla tirpanlayabildigin kadar. Bu ülkede .erizler bitmez.