PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tardu diyor ki...

tardu
11-02-2011, 02:45
Sarkozy emeklilik yaşını 60'dan 62'ye çıkardı diye fransız halkı polis arabalarını yaktı ve Sarkozy 62'den 60'a çekmek zorunda kaldı: bu "eşkiyalık" değil medeniliktir; Türkiye'nin 60 senelik demokrasi tecrübesi var, Fransa'nın ise 220 senelik demokrasi tecrübesi var.

tardu
11-02-2011, 02:57
Birleşmiş Milletlerin ilan ettiği İnsan Hakları Evrensel Bildirgesini Suudi Arabistan (4. madde sebebiyle!) ve Küba (17. madde sebebiyle) imzalamıyor...

Madde 4:

"Hiç kimse kölelik veya kulluk altında bulundurulamaz; kölelik ve köle ticareti her türlü şekliyle yasaktır."

Madde 17:

"Her şahıs tek başına veya başkalarıyla birlikte mal ve mülk sahibi olmak hakkını haizdir.
Hiç kimse keyfi olarak mal ve mülkünden mahrum edilemez."

Suudi Arabistan'ın "mazaret"i Kur'an-ı Kerim'in 'kölelik ile köle ticaretini' meşru(yasal) ve mübah(helal) göstermesi!!!

Küba'nın mazereti ise ortak mülkiyeti öngörmesi ki ben buna katılıyorum.

tardu
15-02-2011, 03:13
Başta Adnan Oktar olmak üzere bazı İslamistler "Evrim Sümerlerden kalma hurafedir" diyor!
Oysa Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ diyor ki: "Sümerlerin dört bin sene önce yazdığı Yaratılış Destanı; Tevrat'a, İncil'e ve Kur'an'a geçmiştir yani 'yaratılış' hurafedir". O'nu okutan Atatürk ise kendi el yazılarında "Alah" değil "allahlar" diyor.

tardu
16-02-2011, 16:48
RTE'den inciler:
"hayattayken mercedese binemeyen vatandaşlarımız için bari öldükten sonra binsinler diye mercedes cenaze arabaları ithal ettik."!!!
"ayaklar başa geçerse kıyamet kopar."!!!

tardu
18-02-2011, 07:46
http://tr.wikipedia.org/wiki/Russell%27in_%C3%A7aydanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

tardu
20-02-2011, 03:11
Ali Bardakoğlu, Fethullah Gülen, Necmettin Erbakan, Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli), Adnan Oktar (Harun Yahya), Yaşar Nuri Öztürk, Zekeriya Beyaz, Hans von Aiberg, Mehmet Ali Demirbaş, Edip Yüksel, İskender Evrenesoğlu, Ömer Öngüt, Yusuf Tavaslı, Metin Kaplan, Nazım Kıbrısi, Süleyman Ateş...

Bu kişilerin hepsinin kitaplarını okudum ama tatmin olmadım.

Turan Dursun ile İlhan Arsel'in kitapları tatmin edici.

Sizce de böyle olduğuna eminim.

tardu
20-02-2011, 03:43
Mustafa İslamoğlu ve Ahmet Hulusi'yi unuttum. :)
Bunların da kitaplarını okudum.

tardu
20-02-2011, 15:17
Nihat Hatipoğlu ile İsmail Nacar'ın kitaplarını okudum. Timurtaş Uçar ve Ali Sağir'in vaazlarını dinledim.

Ateist Derneği kurup, posta gazetesinine tam sayfa ilan vererek, yukarıda saydığım 22 kişiyi canlı yayında tartışmaya davet edeceğim...

tardu
21-02-2011, 20:02
Ali Bardakoğlu, Fethullah Gülen, Necmettin Erbakan, Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli), Adnan Oktar (Harun Yahya), Yaşar Nuri Öztürk, Zekeriya Beyaz, Hans von Aiberg, Mehmet Ali Demirbaş, Edip Yüksel, İskender Evrenesoğlu, Ömer Öngüt, Yusuf Tavaslı, Metin Kaplan, Nazım Kıbrısi, Süleyman Ateş, Mustafa İslamoğlu, Ahmet Hulusi, Nihat Hatipoğlu, İsmail Nacar, Timurtaş Uçar, Ali Sağir...

Bu kişilerden bazıları öldü ama cemaatleri yaşıyor.

Bu mesajı okuyan ve bu kişilerden birinin cemaatinden olan herkes ile tartışmaya açığım.

mahirzz
23-02-2011, 17:28
sanki komunizm iyi birşey, en berbat şey komunizm bir kere. demokrasi diyorum.

tardu
23-02-2011, 23:17
sanki komunizm iyi birşey, en berbat şey komunizm bir kere. demokrasi diyorum.

komünizm hakkında ne biliyorsun?

mahirzz
24-02-2011, 10:39
kötü bi şi olduğunu ve o ülkelerdeki vatandaşların hep bir acı içinde olduğunu biliyorum.
mesela çin diyeceksin, orada insanın değeri yok, bunun sebebi 2 dir. biri nüfus çok, diğeri de komunizmden dolayı. bizim fabrikaya çinden 5-10 kişi çalışmaya geldi. hem üretimde hemde planlama felan alanlarında çalışdılar, bir de çinli kız stajyer vardı :) ve çin de gerçekten insana değer yok. ayrıca yine bizim çine kurduğumuz fabrikaya bizim teknik kadrodan 20-30 kişi gitti, yöneticilerimizi saymıyorum. giden türk arkadaşlarda çin hakkında baya öğrendiler. komunizm bu kötü yönetimi artırıyor. çin güçlü olmasının tek sebebi nüfusdur. ve yönetim o halkı eziyor. 10 dolara adammı çalıştırılır yani. resmen insanları köle yapmışlar. 2 milyar nufus varsa anca %20 si iyi durumda. onlarda diğerlerini ezdikleri için. ama amerikada çalışan adam aç kalmaz. hatta azınlıklara bile iyi davranılıyor. örneğin amcamın oğlu orda kaçak, ama her işde çalışabiliyor. ve gittikten 1 sene sonra araba aldı. ve rahatça arabasıyla geziyor. hemde aşağı bir meslekde çalışıyor. restarountda. kazandığı parada çok. o kadarki hem orda yetiyor, hemde burda ailesine yolluyor. en güzel ülkelerden biri yine kanada, orası tam bir cennet, kaçak dahi olsan ülke seni dışarı atamıyor eğer ayıplı bir suç yapmamış isen. amerikadaki evsizlerin yada sokakta kalanların hepsi çalışmayanlar, yoksa çalışan her insan 2 maaşı ile araba alabilir. ve geçimini sağlayabilir.
eskiden rusya vardı, halk fakirdi, diktatörlük vardı, ve yıkıldı gitti.
komunizm başarılı değil bence..
zenginliği halkına yayamayan sistemler kötüdür bence. bunu komunizm başaramaz. zaten başarmış bir örneği yok. ama demokraside bu örnekler çok. abd, kanada, ingiltere, .. bunların başında geliyor. benim arkadaşım ingilterede çalışdı ve 3 sene sonra kendi parası ile fast food açdı. lüks bir yer hemde. orada insana değer veriliyor. çinde rüşvet, yolsuzluk, adam öldürme, kol geziyor.
bizim fabrika bile oradaki yerimize makina aldı ve makinalar gümrükden rüşvet vermeden geçirilmedi. herşey tamam olmasına rağmen yinede rüşvetsiz iş olmuyor. bu komunizmden dolayı. orada sakın sokakta yalnız gezmeyin. hele de hong kong dışındaysanız ve şehir merkezi dışında iseniz hayatınız bile tehlikeye girebilir. ve kimseninde umurunda olmaz.
demokrasi iyi bir sistem ve bunu iyi uygulayanlar başarıya ulaşmışlar. sence ?

tardu
03-03-2011, 00:14
Yeşil "Hoca" ve Süleyman Hilmi Tunahan hakkında ne biliyorsun mahirzz?

mahirzz
05-03-2011, 01:24
bunların komunizmle ilgisi yok duruyor ve tanımıyorum bunları..

tardu
05-03-2011, 01:48
kötü bi şi olduğunu ve o ülkelerdeki vatandaşların hep bir acı içinde olduğunu biliyorum.
mesela çin diyeceksin, orada insanın değeri yok, bunun sebebi 2 dir. biri nüfus çok, diğeri de komunizmden dolayı. bizim fabrikaya çinden 5-10 kişi çalışmaya geldi. hem üretimde hemde planlama felan alanlarında çalışdılar, bir de çinli kız stajyer vardı :) ve çin de gerçekten insana değer yok. ayrıca yine bizim çine kurduğumuz fabrikaya bizim teknik kadrodan 20-30 kişi gitti, yöneticilerimizi saymıyorum. giden türk arkadaşlarda çin hakkında baya öğrendiler. komunizm bu kötü yönetimi artırıyor. çin güçlü olmasının tek sebebi nüfusdur. ve yönetim o halkı eziyor. 10 dolara adammı çalıştırılır yani. resmen insanları köle yapmışlar. 2 milyar nufus varsa anca %20 si iyi durumda. onlarda diğerlerini ezdikleri için. ama amerikada çalışan adam aç kalmaz. hatta azınlıklara bile iyi davranılıyor. örneğin amcamın oğlu orda kaçak, ama her işde çalışabiliyor. ve gittikten 1 sene sonra araba aldı. ve rahatça arabasıyla geziyor. hemde aşağı bir meslekde çalışıyor. restarountda. kazandığı parada çok. o kadarki hem orda yetiyor, hemde burda ailesine yolluyor. en güzel ülkelerden biri yine kanada, orası tam bir cennet, kaçak dahi olsan ülke seni dışarı atamıyor eğer ayıplı bir suç yapmamış isen. amerikadaki evsizlerin yada sokakta kalanların hepsi çalışmayanlar, yoksa çalışan her insan 2 maaşı ile araba alabilir. ve geçimini sağlayabilir.
eskiden rusya vardı, halk fakirdi, diktatörlük vardı, ve yıkıldı gitti.
komunizm başarılı değil bence..
zenginliği halkına yayamayan sistemler kötüdür bence. bunu komunizm başaramaz. zaten başarmış bir örneği yok. ama demokraside bu örnekler çok. abd, kanada, ingiltere, .. bunların başında geliyor. benim arkadaşım ingilterede çalışdı ve 3 sene sonra kendi parası ile fast food açdı. lüks bir yer hemde. orada insana değer veriliyor. çinde rüşvet, yolsuzluk, adam öldürme, kol geziyor.
bizim fabrika bile oradaki yerimize makina aldı ve makinalar gümrükden rüşvet vermeden geçirilmedi. herşey tamam olmasına rağmen yinede rüşvetsiz iş olmuyor. bu komunizmden dolayı. orada sakın sokakta yalnız gezmeyin. hele de hong kong dışındaysanız ve şehir merkezi dışında iseniz hayatınız bile tehlikeye girebilir. ve kimseninde umurunda olmaz.
demokrasi iyi bir sistem ve bunu iyi uygulayanlar başarıya ulaşmışlar. sence ?

Sen ne Türkçe'nin "T"sini ne Demokrasinin "D"sini ne de Komünizmin "K"sini biliyorsun...

TDK oldu sonradan farkettim :-)

tardu
05-03-2011, 05:53
Hekimoğlu İsmail, İsmail Mutlu ve Abdurrahman Dilipak.

Hepsi de "nurcu"!

tardu
25-03-2011, 23:39
Turan Dursun Kolektifi, Ateist Derneği'nin embriyosunu oluşturmalıdır.
Ülkemizde kanarya sevenlerin bile derneği varken, neden ateistlerin derneği yok!?
Ateist Derneği kurulduğu gün Türkiye gerçekten laik olacak.
Üye patlaması olacağına eminim.
"Gizli ateistler, açık ateistler, pozitif ateistler, negatif ateistler, mutlak ateistler, teorik ateistler, pratik ateistler, ilgisiz ateistler, ideolojik ateistler, materyalist ateistler..."
Hepsi de üye olacaktır.
Bu dernek, ülkemizde müslümanların azınlık olması yolunu açacaktır...

AerA
25-03-2011, 23:47
Turan Dursun Kolektifi, Ateist Derneği'nin embriyosunu oluşturmalıdır.
Bu dernek, ülkemizde müslümanların azınlık olması yolunu açacaktır...

Değerli dostum ;

Kanunen bir derneğin açık adresi olmalı. O zamanda kapınıza dayanır ve boğazınızı ekmek bıçağı ile keserler.

Malatyada sırf başka dine inanıyor ve kendi düşüncesini yaymaya uğraşıyor diye boğazı kesilerek öldürülenleri unutmayınız, unutturmayınız.

Şimdi bunları düşünürken dernekde sizi yakalarlarsa ne yaparlar bir hayal ediniz...

Esen Kalınız

tardu
25-03-2011, 23:50
Eskİ misirlilar tanrilari amon-ra'nin varliĞindan o kadar emİnlerdİ kİ amon-ra İÇİn devasa tapinaklar ve pİramİtler yaptilar. Adamin bİrİ Çikip "sİz bunlari boŞuna yapiyorsunuz ÇÜnkÜ amon-ra'ya İnanan bİr kİŞİ bİle kalmayacak deseydİ, o adam İÇİn "delİ" derlerdİ. Ben de dİyorum kİ: Sultan ahmet, sÜleymanİye, selİmİye camİlerİ boŞuna yapildi ÇÜnkÜ allah'a İnanan bİr kİŞİ bİle kalmayacak.

BugÜn amon-ra'ya İnanan bİr kİŞİ bİle yok.