Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba
Neverminder
06-03-2011, 18:05
Herkese merhaba.
Sitenize zaman zaman uğramama rağmen kayıt olmak için neden bugüne kadar bekledim bilmiyorum. Aslında biliyorum ya.
Bu yaşıma kadar insanların inancına göre ayrım yapmadım, her çeşit insanla muhabbetim oldu. İnternet sağolsun çevremdeki insanların çoğunun yobaz, faşist veya koyun olduğunu gördüm. Artık etrafımda geri kafalı insanlar istemiyorum. Bundan böyle sorgulayan, beyni yıkanmamış insanlarla bir arada bulunmak, fikir alışverişinde bulunmak, tanışmak, batak oynamak:P istiyorum. Ve bu nedenle üye oldum, buradayım. :hippie:
Neverminder
06-03-2011, 18:18
Hoşbulduk :)
evrensel-insan
06-03-2011, 18:59
Saygideger Neverminder;
Sitemize ve aramiza hosgeldin.
Saygilarimla;
evrensel-insan
ozgur_beyin
06-03-2011, 19:08
Herkese merhaba.
Sitenize zaman zaman uğramama rağmen kayıt olmak için neden bugüne kadar bekledim bilmiyorum. Aslında biliyorum ya.
Bu yaşıma kadar insanların inancına göre ayrım yapmadım, her çeşit insanla muhabbetim oldu. İnternet sağolsun çevremdeki insanların çoğunun yobaz, faşist veya koyun olduğunu gördüm. Artık etrafımda geri kafalı insanlar istemiyorum. Bundan böyle sorgulayan, beyni yıkanmamış insanlarla bir arada bulunmak, fikir alışverişinde bulunmak, tanışmak, batak oynamak:P istiyorum. Ve bu nedenle üye oldum, buradayım. :hippie:
sevgilineverminder hoş geldin.dert etme demekki eşref saatin gelmiş.iyide olmuş
Neverminder
06-03-2011, 19:11
@evrensel-insan, @ozgur_beyin:
Teşekkürler, hoşbulduk :)
Hoş geldin Neverminder, burada aradığın gibi çok sayıda insan bulacaksın gibi geliyor. :)
Neverminder
06-03-2011, 19:48
Hoş bulduk, umarım öyle olur, bunaldım artık hipnoz olmuş insanlardan :)
Evine hos geldin,
Hicbirsey yapmamak, sessiz kalmak, hep saklanmak zorunda degiliz aslinda. Katkinla daha da guclenecegimizi umuyorum; cogalabilirsek insan haklarina riayete bile zorlayabiliriz bu kokusmus zihniyetteki, masal dunyasinda yasayan zumreyi.
Neverminder
06-03-2011, 21:12
Hoşbulduk.:) internette dini eleştirel paylaşımlar yapıyorum, arkadaşlarıma islamı anlatıyorum. Ama çoğu duymak, bilmek istemiyor. Yoruldum zaten.. Bundan sonra kendi düşünce yapımdaki insanlarla görüşeceğim.
Sesiz kalmayın. Susmak kabullenmektir. Saklanmayın. (Camiye gidip "allah yok" demeyin tabii; çevrenizden sakınmayın)
Pek dışlanma olmuyor genel anlamda. (olursa da varsın olsun) Yalnız özel hayatta sıkıntı olabiliyor. Olur o kadar yan etki. :)
hosgeldiniz ,neverminder bende sizin gibi yeni üye oldum. acilar paylastikca azalir,sevincler poylastikca cogalir selamlar.
Neverminder
06-03-2011, 21:37
Hoşbulduk + hoş geldiniz = Hoş geldik ^^
Neverminder
06-03-2011, 22:18
Hoşbulduk :)
ahmetsln
07-03-2011, 21:35
Hoşgeldiniz NeverMinder..
Neverminder
07-03-2011, 22:23
Hoşbulduk ahmetsln :)
Değerli Neverminder ;
Hoşgeldiniz ve kalıcı olmanızı dilerim.
Saygılar
Neverminder
07-03-2011, 22:52
Hoşbulduk Aera. FSM izin verirse kalıcı olma niyetim var. :)