PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyun Önerileri ve Tanıtımları / Sevdiğiniz Oyunlar

Dark_Prince
20-03-2011, 14:46
Benim gibi oyun hastaları bu başlık altından birbirlerine öneriler yapabilirler.İlk oyun benden gelsin.

Birgün düzgün bir oyun alabilmek için tüm Cdcileri dolaştım.Bir oyuna rast geldim hiç bir fikrim yoktu oyun hakkında.Alsammı almasammı durumunda elim bir gidip bir geliyordu.İlk kez görmeme rağmen neden bu oyuna böyle taktım bilmiyorum sanırım Tanrı bunada burnunu soktu.Neyse aldım oyunu ve çok beğendim.Şimdi en sevdiğim oyun hatta bu oyun olmadan dünyanın bir anlamı yok(şimdide yok ama neyse).Oyunun adı ''Devil May Cry''.

Oyunun üzerine kurulduğu Sparda:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLJ78qKh_J_MQXwzXN8y6GLPFc7XGj-N-MzuIf-XbWl5CBh4Sz

Oyunun ana karakteri Dante:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-PCTYERSBQhj_ZHIBKOgNGLtqOuYM_bcFKeqpqgYmNBBmFzKT

İkinci karakter,Dante'nin ikiz kardeşi Vergil:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTIwEpBRXveBgUjJZ-RvVin123JX7Eb54aXsSW7LlJeFbP6giWMg

Oyunun Konusu:

Sparda,Devil May Cry serisinin,kurgu karakteridir.İki bin yıl önce adaleti savunup,kendi ismini taşıyan kılıcını kullanarak,iblis Mundus’u yenmiştir.Aşağıdaki paragraf ilk Devil May Cry oyunundan alınmıştır:

“İki bin yıl önce,insan dünyası ile diğerleri:Yeraltı ile bir savaş vardı.Fakat yeraltından biri adalete inanarak,bu gruba tek başına karşı koydu.Onun adı Sparda’ydı.Sonra,insan dünyasında sessizce hüküm sürdü,ve ölümüne kadar uyumu korumaya çalıştı.Bir efsane oldu:Efsanevi Kara Şovalye,SPARDA..”

Sparda kendi ırkına karşı dövüşerek,iblis dünyasının kapısını kılıcı mühürlemiştir.Fakat bunu yaparken kendisi de insan dünyasında kapalı kalmıştır.Eşinden yani,Dante ve Vergil’in annesinden fazla bahsedilmez,tek bilinen adının Eva olduğu ve Devil May Cry1’deki Trish’in onun bir kopyası olduğudur.Devil May Cry 3’de anlatılan Sparda’nın kapıyı mühürlemek için sevdiği kişiyi kurban etmesi olayı ile ilgili net bir bilgi yoktur.

Dante ve Vergil’in babasıdır.İlk oyunda,oyunun tamamlanması halinde açılan Efsanevi Kara Şovalye adlı gizli bir karakterdir.Çoğunluğun düşüncesi Sparda’nın ekstra bir karakter olarak oyuna eklendiğidir.Fakat,çoğu fanatik de onun Dante’nin yaşlı hali olduğunu iddia eder.(kimse bundan emin değil,Capcom şu ana kadar bu şüpheleri ortadan kaldıracak bir şey açıklamadı,fakat strateji kitaplarına göre bu karakter Sparda’dır).Silahları Yamato(Sparda’nın bir zamanlar taşıdığı katana tarzı kılıç) ile Luce ve Ombra adlı iki yabancadır.Gizli karakterin tabanca kullanması,onun Vergil olmadığını kanıtlar,çünkü Vergil ateşli silahların gerçek bir savaşçının silahları olmadığına inanır,bu yüzden onları küçük görür.Bu karakterin Dante’nin gelecekteki hali olduğuna inananlar da,bu silahların ona Sparda’nın kendisi tarafından verildiğine inanırlar.Yamato,Devil May Cry 3’te Vergil’in kullandığı kılıcın aynısıdır.DMC 1’de gizli karakteri kontrol ederken,Yamato,Alastor’un elektrik gücüne sahiptir,fakat devil trigger aktif olunca,Yamato,sallanırken,Sparda adlı kılıca dönüşür.Gizli karakter,insan gibi gözükmektedir,fakat devil trigger onun bir iblis-insan melezi olduğunu gösterir,diğer yandan Sparda ise saf kan bir iblistir.

Sparda’nın,Mundus’u yenmek için kullandığı büyülü kılıç,daha sonra Dante tarafından Mundus’a karşı ikinci kez kullanılmıştır.Bu Dante’nin Devil May Cry 1’in başında kullandığı Force edge adlı kılıcın gerçek halidir.Bu kılıcı,Force Edge ile,Nelo Angelo’nun düşürdüğü diğer tılsım parçasıyla kendisininki birleştirmesiyle ortaya çıkan ,Perfect Amulet’i(tılsım) birleştirmesiyle elde eder.Nelo Angelo aslında,Dante’nin kardeşi Vergil’dir,fakat Mundus’la savaşıp yenildikten sonra,Mundus’un eline düşmüş ve beyni yıkanmıştır.İki tılsım birlikte Perfect Amulet şeklini alır,bu tılsım iblis dünyasına geçit açmaya yarar, ve Force edge ile birleşince de Sparda kılıcı ortaya çıkar.Sparda kılıcı,taşıyıcısına Kara Şovalye’nin gücünü verir.Fakat,bu kılıcı herkes bu kılıcı taşıyamaz,sadece vücudunda Sparda’nın kanını taşıyan biri bunu yapabilir.Devil May Cry 3’teki Arkham gibi birisi bunu yapmaya çalışırsa,Sparda’nun gücü altında ezilerek tamamen farklı bir şeye dönüşür.Buna rağmen,Devil May Cry 2’de ekstra karakter olarak gözüken Trish,bu kılıcı taşıyabilir.

Birkaç video(Demoları ve oynanışı çok sağlam bir oyun):

Müzikleri harika:

http://www.youtube.com/watch?v=SCqjjgi2MJg

Dante ile Vergil'in ilk savaşı:

http://www.youtube.com/watch?v=uiX8gLuSgwE

Savaş sonrası:

http://www.youtube.com/watch?v=XNZim18VFKY&feature=related

Ve 4ten bir kare(Türkçe altyazılı):

http://www.youtube.com/watch?v=omTPEYeUYMk&feature=related

Sizlerinde varmıdır tanıtıp,önermeye değer gördüğünüz oyunlar?

Dark_Prince
20-03-2011, 15:06
Oops :D youtube kodu bozuk sanırım düzenleme şeyside kalkmış :S İyisimi linkleri atayım videoların:

http://www.youtube.com/watch?v=SCqjjgi2MJg

http://www.youtube.com/watch?v=uiX8gLuSgwE

http://www.youtube.com/watch?v=XNZim18VFKY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=omTPEYeUYMk&feature=related

Alla alla kodu eklemeyince videolar geldi :D Tanrı yine benimle dalga geçiyor olmalı :S

Neverminder
20-03-2011, 16:46
DMC serisi şahane. :)

Kanaatimce Pc oyunu oynayan herkesin oynaması gereken oyunlar:
FPS: Portal
Korku: Silent Hill 1-2-3
Yarış: Burnout Paradise
Eğlence: Worms Armageddon

Firestorm
20-03-2011, 19:04
Oyun denilip de o cümlenin içerisinde blizzard firmasının ismi gecmezsse ayıp olur diye düşünüyorum :)

World Of Warcraft yani kısaca WoW aylık olarak bir ücret verilmesine ragmen milyonlarca oyuncusu olan sürekli yeniliklerle dolu ve hiç bir şekilde hile kullanılıcak veyada başka şekillerde cılkını cıkaramıyıcagınız bir oyun.

Şu ana kadar 3 adet ek paketi cıktı oyunun cinematiclerini verim oyun hakkında bilgileri buraya yazmakla bitiremem bunlar daha iyi anlatır :heh:

http://www.youtube.com/watch?v=dYK_Gqyf48Y
http://www.youtube.com/watch?v=Lp5XsILypYQ&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Jor98Ty0ggw&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc

Blizzard firması demşiken tabiki ayrıca Starcraft 2

http://www.youtube.com/watch?v=r7d5XheWiBk&feature=fvsr

Şimdi de Diablo 3'cü bekliyorum umarım oda kısa süre icerisinde gelir :)

Lynx
20-03-2011, 19:39
DMC4 nün en son filmi bombaydi ! Uzun Film olmasini umuyordum ama kisa kesildi :( Varmi acaba filmi

Lynx
20-03-2011, 19:50
Acaba bilenler var mi ?

2000 li yillarda halflife ve cs 1.5 in popüler oldugu zamanlarda

Quake birde únrealde popülerdi !

Yalniz istanbulda bir internet cafede oynadigim bir oyun daha vardi !

Multiplayer bir oyundu tipki quake3 gibiydi ! Botlara karsi oynaniyordu ! Oynadigim bir map vardi ! Uzay gibi biryerdi birde yüksek binalar vardi !

unreal deseniz alakasi yok ! cünkü unreal galiba ilerlemeli bir oyun ama bu oyun tipki quake gibiydi !

belkide unrealdi ama ben henüz youtubede onun videolarini hic benzetemedim ! Canavar falan filan yokdu oyunda ! Normal costumlu insanlar vardi ! ve multiplayer silah oyunuydu yalniz botlara karsida oynaniyordu

Iste o oyunu ariyorum bulamiyorum !

Firestorm
20-03-2011, 20:03
Acaba bilenler var mi ?

Multiplayer bir oyundu tipki quake3 gibiydi ! Botlara karsi oynaniyordu ! Oynadigim bir map vardi ! Uzay gibi biryerdi birde yüksek binalar vardi !

unreal deseniz alakasi yok ! cünkü unreal galiba ilerlemeli bir oyun ama bu oyun tipki quake gibiydi !

belkide unrealdi ama ben henüz youtubede onun videolarini hic benzetemedim ! Canavar falan filan yokdu oyunda ! Normal costumlu insanlar vardi ! ve multiplayer silah oyunuydu yalniz botlara karsida oynaniyordu

Cs ve halflife bilinmez mi hele ki halflife onun ilerlemelisini şifresiz kac kez bitirdim hatırlamıyorum zamanında internet cafelerde herkes bu iki oynu oynuyordu şimdi ikisininde suyunu cıkarmışlar evsane oyunlar oldular şimdi daha çok gerci cs cıkanı 12'inci sene olmasına ragmen hala turnuvaları yapılıyor gercekten evsane oyunlar...

O dedigin şekilde bir halflife modu vardı da binalar yoktu yanlış hatırlamıyorsam o değil sanırsam biraz daha ip ucu istesem :o

Sen peki Ultima online'yı hatırlıyor musun :heh:

Bide Quake 4'dü kesinlikle oynamalısın :heh:

Neverminder
20-03-2011, 20:04
Acaba bilenler var mi ?

Quake 3 ün Team arena versiyonu olabilir.

:)

Astur
20-03-2011, 20:10
Hayatta en fazla zevk aldığım oyunlar Total War oyunları(özellikle ilk Medieval ve Rome), bir de Final Fantasy X'dir. Total War oyunları en gerçekçi ve akıl gerektiren strateji oyunları olduğundan, Final Fantasy X ise çıktığı dönem için oldukça iyi grafikleri, muhteşem müzikleri ve pek çok iyi filme taş çıkaracak senaryosu için.

Firestorm
20-03-2011, 20:14
Sadece oyunları söylemekle kalmayalım bence arada Xfiles yada hamaciden oyniyalım bence ne dersiniz :)

Kendimi Generals(normal veya ek paketli) ve Stronghold Crusade'dakendi capımda iddalı hisediyorum tabi başka oyunlarada acıgım:heh:

Dark_Prince
20-03-2011, 21:16
DMC4 nün en son filmi bombaydi ! Uzun Film olmasini umuyordum ama kisa kesildi :( Varmi acaba filmi

Abi DMC4ün filmi varmıydıki :S Bildiğim kadarıyla sadece 12 bölümlük,çok kısa :( bir animesi var o kadar:ohwell: (herkese tavisye ederim harika bir anime).

Dark_Prince
20-03-2011, 21:24
Sadece oyunları söylemekle kalmayalım bence arada Xfiles yada hamaciden oyniyalım bence ne dersiniz :)

Kendimi Generals(normal veya ek paketli) ve Stronghold Crusade'dakendi capımda iddalı hisediyorum tabi başka oyunlarada acıgım:heh:

Hamachi çok güzel bir fikir,Nevermind Worms diyince eskiler canlandı gözümde.Worms çok kral oyundur.Hamachi ağı filan kurabiliriz gibi birşeyler diyecektim :D

Neverminder
20-03-2011, 21:46
Hamachi çok güzel bir fikir,Nevermind Worms diyince eskiler canlandı gözümde.Worms çok kral oyundur.Hamachi ağı filan kurabiliriz gibi birşeyler diyecektim :D

hamachi olabilir neden olmasın. ayrıca steam hesabı olanlar varsa, steam de olur.

worms çok iyi olur hakkaten. oyunun bi zorluğu yok ama olağanüstü eğlenceli.^^ hamachili hamachisiz her türlü oynanabiliyor w.armageddon. worms için 2 ettik, yok mu artıran? :)

bunun haricinde, level atlamalı-büyülü oyunları hiç oynamıyorum.
FPS veya racing oynarsanız çoğuna varım. (hl,cs,ut,quake)
strateji olarak r.alert serisini seviyorum.

ahmetsln
20-03-2011, 21:59
Acaba bilenler var mi ?

sven coop olabilir mi acaba ?

Dark_Prince
20-03-2011, 22:00
hamachi olabilir neden olmasın. ayrıca steam hesabı olanlar varsa, steam de olur.

worms çok iyi olur hakkaten. oyunun bi zorluğu yok ama olağanüstü eğlenceli.^^ hamachili hamachisiz her türlü oynanabiliyor w.armageddon. worms için 2 ettik, yok mu artıran? :)

bunun haricinde, level atlamalı-büyülü oyunları hiç oynamıyorum.
FPS veya racing oynarsanız çoğuna varım. (hl,cs,ut,quake)
strateji olarak r.alert serisini seviyorum.

Wormsun eski bir versiyonunu kardeşimle beraber oynardık klavyeden.Multi olarak daha zevkli olur eminim :D

Fps tarzı oyunları sevmem fakat multi olarak süper olur hakkaten.Strateji olarak en sevdiğim oyun Age of Empiresdır,onun dışında yüzüklerin efendisi strateji oyunuda güzel olur multiyle.

Kısacası multiyle herşey süper :D

Neverminder
20-03-2011, 22:18
Wormsun eski bir versiyonunu kardeşimle beraber oynardık klavyeden.Multi olarak daha zevkli olur eminim :D

Fps tarzı oyunları sevmem fakat multi olarak süper olur hakkaten.Strateji olarak en sevdiğim oyun Age of Empiresdır,onun dışında yüzüklerin efendisi strateji oyunuda güzel olur multiyle.

Kısacası multiyle herşey süper :D

Tamam o zaman worms çeviririz yakında :) Wormsun bütün serisini oynadım. En güzeli kesinlikle W. Armageddon.

Ekşi sözlük'ten oyun hakkında bilgi alabilirsiniz. şurada (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=worms+armageddon)
Kısaca: 6kişi online oynayabiliyor, kolay bir oyun, her bilgisayar oynatır, çok çok zevkli.^^

Oyuna katılmayı düşünüp oyuna sahip olmayanlar burada belirtirse faydalı bir link gönderebilirim.

Worms Armageddon video: http://www.youtube.com/watch?v=FnVp4T6GOzs

Lynx
20-03-2011, 22:18
sven coop olabilir mi acaba ?

hayir Unreal Tournament 99 map = Morpheus mis :D

Lynx
20-03-2011, 22:29
Crysis e sacmalik diyordum ama warhead di oynadim 6 bölümdü kisaydi ama genede iyidi !

Bence en baba efsane oyun ! Wolfenstein 1 ! Simdi 2 yi indirmisim ama en fazla 2-3 bölüm oynadim hele finali hic düsünemiyorum ! Daha ilk oynadigim bölümler bile bukadar zorsa finale yürek gerek :)

Wolfenstein 1 unutamadim ya tam 23 bölüm falandi ! ´Harika oyundu ah ah eski günlerimi hatirladim ! Seytan diyorki tekrar indir oyna ama bu seferde hüzün basiyor !

Bunun disinda oynayipda bitirdigim spieder man web of shadows var !

Birde ps3 de Splinter cell oynadim

Aslinda o oyunun son versionunu pc icin indirmisdim ama oynamadim !

Artik oyun oynamak eskisi gibi haz vermiyor ! Ama genede üzülüyorum cünkü bukadar oyun kaciriyorum !

NFS yada fotbol tarzi oyunlar hic acmiyor beni ! Oyunda heyecan lazim

Dark_Prince
20-03-2011, 23:08
Tamam o zaman worms çeviririz yakında :) Wormsun bütün serisini oynadım. En güzeli kesinlikle W. Armageddon.

Ekşi sözlük'ten oyun hakkında bilgi alabilirsiniz. şurada (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=worms+armageddon)
Kısaca: 6kişi online oynayabiliyor, kolay bir oyun, her bilgisayar oynatır, çok çok zevkli.^^

Oyuna katılmayı düşünüp oyuna sahip olmayanlar burada belirtirse faydalı bir link gönderebilirim.

Worms Armageddon video: http://www.youtube.com/watch?v=FnVp4T6GOzs

yalnız dostum bu 2 boyutlumu,yoksa videodamı öyle?

Astur
20-03-2011, 23:10
Age of Empires falan oynarsak katılırım :D

Dark_Prince
20-03-2011, 23:15
Age of Empires falan oynarsak katılırım :D

Ben en son 3.yü oynamıştım 4 filan çıktımı? :D

Neverminder
20-03-2011, 23:15
W. Armageddon videodaki gibi, 2 boyutlu.^^
3 boyutlu olanlarından daha zevkli. wormsun 3 boyutluların kontrolü daha zor, daha az strateji gerektiriyor, daha az eğlenceli vs.
3d olanların grafikleri hariç hiçbir avantajı yok.
zaten son çıkan wormsta tekrar 2 boyuta döndüler ama yine de wa gibi değil hiçbiri ;)

Dark_Prince
20-03-2011, 23:20
W. Armageddon videodaki gibi, 2 boyutlu.^^
3 boyutlu olanlarından daha zevkli. wormsun 3 boyutluların kontrolü daha zor, daha az strateji gerektiriyor, daha az eğlenceli vs.
3d olanların grafikleri hariç hiçbir avantajı yok.
zaten son çıkan wormsta tekrar 2 boyuta döndüler ama yine de wa gibi değil hiçbiri ;)

oke dostum bunuda yaparız ama 3 boyutlulardanda yapsak hiç fena olmaz:D ha bu arada Yu-Gi-Oh da iyidir multiyle.

murted
20-03-2011, 23:22
Oyun demişsiniz;
Prince of Persia,
Resident Evil,
God of War
serilerinden bahsetmemişsiniz,
çok ayıp etmişsiniz. :)

Neverminder
20-03-2011, 23:29
oke dostum bunuda yaparız ama 3 boyutlulardanda yapsak hiç fena olmaz:D ha bu arada Yu-Gi-Oh da iyidir multiyle.

3d olanı da oynarız oki. hangisi çıktı en son worms 4 mayhem mi? yugioh'u hiç bilmiyorum. :)

Oyun demişsiniz;
Prince of Persia,
Resident Evil,
God of War

evet bunlar da harika. özellikle R. Evil 1 ile code veronica^^

Dark_Prince
20-03-2011, 23:39
Oyun demişsiniz;
Prince of Persia,
Resident Evil,
God of War

Bunları nasıl düşünemedim :confused: kendimden utandım şimdi.Bunlarda kesinlikle oynanmalı.

Dark_Prince
20-03-2011, 23:42
3d olanı da oynarız oki. hangisi çıktı en son worms 4 mayhem mi? yugioh'u hiç bilmiyorum. :)

Ben de tam emin değilim fakat bulması kolay.Yugiohu da denemelisin dostum bir harika.Pcye karşı pek güzel olmuyor fakat multiyle iyi sarıyo.İsteyen olursa link atabilirim :)

Neverminder
20-03-2011, 23:55
tamam bi bak hangisiyse indirelim. mayhem diye biliyorum. yugioh'a bi baktım pek sarmadı ya.

unbe
21-03-2011, 00:04
daha farklı arayışlarda olanlara second life ve avination öneririm.

Dark_Prince
21-03-2011, 00:07
tamam bi bak hangisiyse indirelim. mayhem diye biliyorum. yugioh'a bi baktım pek sarmadı ya.

Oke dostum.Ama benim karşımda hiç şansınız yok bunu bilesiniz :D Yugioh oynamak isteyen diğer arkadaşlarlada oynayabiliriz ama saracağından eminim :D

Hatta yeterince katılım olursa Hamachide TuranDursun Gamers :D diye bir grup açabilirim ve sadece sitedeki üyelerle turnuvalar vb. yapabiliriz.

Ascendent
21-03-2011, 00:44
Final Fantasy,DMC gibi oyunlardan haz almam, oynamadım da. Konsollara özel çıkmış oyunların pek çoğunu itici bulurum. Zor kontrollerinden ve düşük kaliteli grafiklerinden ötürü. Ama birkaç istisna var tabi: God of War ve Metal Gear Solid serisi. Bu ikisi için konsollardan nefret etmeme rağmen PS1 ve 2 almışımdır. PS3 ise yakın zamanda almayı düşünmüyorum. O eski teknoloji teneke yığını için 700-800 milyon + dev ekran LCD içinde 1 milyar bayılmak tam sakat iş. Ne zaman 300'ün altına düştü o zaman God Of War 3 ile Metal gear Solid 4'ü oynamak için bi tane alabilirim. Ya da PS3 emülatör çıkar PC'ye, PS3 oyunlarını bilgisayarda çalıştırırız o zaman hiç masrafa dahi girmem.

Gel gelelim sevdiğim oyunlara. Sapına kadar bir PC oyuncusu olarak :D Battlefield: Bad Company 2 şu sıralar en çok oynadığım oyun. Arada sırada bir de "Amnesia-The Dark Descent" oynuyorum. Gelmiş geçmiş en çok hoşuma giden PC oyunları dersek;

-Mirror's Edge
-Rome Total War + Medieval II Total War
-Mass Effect 2
-The Witcher
-Supreme Commander
-Mafia II
-MDK2
-Doom 3
-Elder Scrolls: Oblivion
-Age of Empires II - The Conquerors (tam 7 yıl aralıksız oynamışızdır, turnuvalara katılırdık klanımızla)
-Bulletstorm (fena değil ama PC'de çok sorun çıkartıyo)

Bir de Battlefield 3,Mass Effect 3 + Elder Scrolls V: Skyrim sabırsızlıkla beklediklerim arasında. Shogun 2 Total War'ı unutmamak lazım! Hepsi de süper.

Dark_Prince
21-03-2011, 01:14
Final Fantasy,DMC gibi oyunlardan haz almam, oynamadım da. Konsollara özel çıkmış oyunların pek çoğunu itici bulurum. Zor kontrollerinden ve düşük kaliteli grafiklerinden ötürü. Ama birkaç istisna var tabi: God of War ve Metal Gear Solid serisi. Bu ikisi için konsollardan nefret etmeme rağmen PS1 ve 2 almışımdır. PS3 ise yakın zamanda almayı düşünmüyorum. O eski teknoloji teneke yığını için 700-800 milyon + dev ekran LCD içinde 1 milyar bayılmak tam sakat iş. Ne zaman 300'ün altına düştü o zaman God Of War 3 ile Metal gear Solid 4'ü oynamak için bi tane alabilirim. Ya da PS3 emülatör çıkar PC'ye, PS3 oyunlarını bilgisayarda çalıştırırız o zaman hiç masrafa dahi girmem.

Gel gelelim sevdiğim oyunlara. Sapına kadar bir PC oyuncusu olarak :D Battlefield: Bad Company 2 şu sıralar en çok oynadığım oyun. Arada sırada bir de "Amnesia-The Dark Descent" oynuyorum. Gelmiş geçmiş en çok hoşuma giden PC oyunları dersek;

-Mirror's Edge
-Rome Total War + Medieval II Total War
-Mass Effect 2
-The Witcher
-Supreme Commander
-Mafia II
-MDK2
-Doom 3
-Elder Scrolls: Oblivion
-Age of Empires II - The Conquerors (tam 7 yıl aralıksız oynamışızdır, turnuvalara katılırdık klanımızla)
-Bulletstorm (fena değil ama PC'de çok sorun çıkartıyo)

Bir de Battlefield 3,Mass Effect 3 + Elder Scrolls V: Skyrim sabırsızlıkla beklediklerim arasında. Shogun 2 Total War'ı unutmamak lazım! Hepsi de süper.

Bende DMC4 için ps3 almayı düşünüyorum pcde bitirdim fakat ps3te ayrı bir havası var keretanın :D Emulator için pc özelliklerinin bayaa iyi olması gerekir,her pcnin harcı değildir :D

Ascendent
21-03-2011, 01:25
Bende DMC4 için ps3 almayı düşünüyorum pcde bitirdim fakat ps3te ayrı bir havası var keretanın :D Emulator için pc özelliklerinin bayaa iyi olması gerekir,her pcnin harcı değildir :D

http://www.turandursun.com/forumlar/attachment.php?attachmentid=144&stc=1&d=1300659706

i7 950 @ 4200Mhz
3x2gb 1600 CL7 ram
ASUS HD 6870 1GB
Creative X-fi fatality champion
OCZ Agility2 60GB SSD
(resim pc'nin eski haline ait ama neyse)
Her türlü emülatorü alır bu baba :D

murted
21-03-2011, 01:28
Hiçbir Pc'de Ps3'ü emüle edemezsiniz arkadaşlar, ona daha epey var.

Dark_Prince
21-03-2011, 01:37
i7 950 @ 4200Mhz
3x2gb 1600 CL7 ram
ASUS HD 6870 1GB
Creative X-fi fatality champion
OCZ Agility2 60GB SSD
(resim pc'nin eski haline ait ama neyse)
Her türlü emülatorü alır bu baba :D

Tamam sustum :S Ben bi bira alıyım :closed_2:

Dark_Prince
21-03-2011, 01:38

Aynen katılıyorum korsan oyunu bile yok daha :D blu ray filan olması lazım,ve daha bi dolu şey :)

Ascendent
21-03-2011, 01:40
Tamam sustum :S Ben bi bira alıyım :closed_2:

Kasanın önüne fıçı bira musluğu da taktırdım. İkram edeyim istersen biraz?

Keşke birisi emülatör yazsa da.Şöyle bi aradım da google da yok ortalıkta hiçbir tane.

Dark_Prince
21-03-2011, 01:46
Kasanın önüne fıçı bira musluğu da taktırdım. İkram edeyim istersen biraz?

Keşke birisi emülatör yazsa da.Şöyle bi aradım da google da yok ortalıkta hiçbir tane.

Çok naziksin teşekkür ederim :)

Ne emulatörü ps2,mame?

Ascendent
21-03-2011, 01:48
Çok naziksin teşekkür ederim :)

Ne emulatörü ps2,mame?

Yok. PS3 için diyorum.

Dark_Prince
21-03-2011, 01:52
Yok. PS3 için diyorum.

Doğru düzgün ps2 emulatörü bile yok ps3 için bulabileceğini sanmam.

murted
21-03-2011, 02:41
Günümüzün ortalama bir Pcsi, işlem gücü olarak Play Station 3'e her halükarda nal toplatır. Tur bile bindiririr. Ancak emülasyonda sistem içinde sistem çalıştırdığınız için emüle edeceğiniz sistemden çok daha güçlüsüne ihtiyacınız vardır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/MAME

Türkçe wiki2nin Mame maddesinde şöyle bir bilgi var:

Emule etmenin manası oyunların orijinal donanımlarındaki asıl çiplerinin çalışma kodlarını bilgisayarın anlayacağı günümüz işlemcilerinin çalışacağı kodlara çevirmek demektir.Bu yüzden emulasyonda işlemci gücü en çok ön plana çıkan öğedir.Ekran kartını gerçek anlamda kullanmaz. Örneğin 10 megahertzlik motorola 68000 işlemcisini tam hızında emule etmek için 700 megahertz civarı bir işlemci gerekir.

Lynx
21-03-2011, 04:38
Bobble bubble oynayan var mi ehehe eskiden automatlarda cok oynardik 0,50 cent atardik iki arkadsla beraber oynardik hep 40 a kadar hic yanmadin mi her 20 levelde bir altin kapi gelirdi oyunda 1 milyon puan yapmak 1 can almakdi. Birde random gelen extend balonlari toplayarak extend yazisini tamamladik mi 1 can gelirdi. Baya 7-8 can toplardik daha sonra son levvellerde kaybediyorduk hep..

O automatlar kalkti artik olsa halen dahada oynarim onun zevki bir baskaydi

Firestorm
21-03-2011, 17:24
Haftaya evdeki netim yeniden acılıcak o zaman bende hamaci'den oyunlara katılırım topiğe baktım daçok güzel oyunlardan bahsedilmiş sizinle beraber oynamak zevkli olucak:)

Ayrıca benle Sim City oyniyicakkimse var mı en son 300 bin kişiye yaklaşmış bir şehir inşa etmiştim hemde ekonomi ve diğer her şey sorunsuzdu var mı oyniyicak :heh:

Firestorm
21-03-2011, 17:48
Tam size uygun bir oyun önericem bu gün size bi ara baya oynadım başladıgım 4 gün pc'nin başından sadece uyumak için ayrıldım:heh:

Spor oyun bir gök ada da geçiyor bütün güneş sistemleri ve gezegenler oyunculara acık oyuna ilk önce başlarken bir hücre olarak başlıyorsunuz ve hücrenizi istediginiz şekillerde değiştirebiliyorsunuz en başta sadece yiyecek arıyorsunuz yedikce canlınız gelişiyor etrafta buldugunuz dna parcalarını da toplarayak yaratıgınıza değişik özellikler verebiliyorsunuz(mesela en başta yaratıgınızı etcil olarak seciyorsunuz ilerde otlarıda yiyebilicegi bir ağız verdiginizde artık hem etleri hem otları yiyor bunu dengeli ilerletirseniz hem otcul hemde etcil bir canlınız olabiliyor).

Oyun en başta suda başlıyor dedigim gibi hücre olarak başılıyorsunuz. İlerledikce canlınız gelişiyor ve bir sre sonra sudan cıkıp karaya ayak basıyor(yada ayak vermessiniz ve sürünür:heh:) ondan sonra cevredeki tek evrimleşen canlının siz olmadıgınızı yavaş yavaş öğrenmiş oluyorsunuz sonra toplanma, kabile kurma, gezegene hükmetmek. gezegenleri şekillendirmek, biyolojik çeşitliligini sağlamaya kadar yapabildiklerinizin ucu ucagı yok ayrıca cevrenizde hepsi dost olmayan sayısız uzaylı türü ile de iyiilişkiler icerisinde ticaret yaparken yada savaşırken bulabilirsiniz neyse bu kadar konuşma yeterli :heh:

Resmi sitesi;
http://www.spore.com/

http://www.youtube.com/watch?v=1rVDEkBhtAo&feature=fvsr

İnternet yavaş oldugundan başka video koyamadım şimdilik sonra başka videolar da koyabilirim online oynana biliyor oyun eğer orjinal alıp oynarsanız yeni yaptıgınız canlılar dünyanın bir çok yerindeki oyuncu ile beraber oynamaya devam edebilir hemde yaratıcısı sizin oldugunuz altında yazarak:)

Firestorm
21-03-2011, 21:31
Tam size uygun bir oyun önericem bu gün size bi ara baya oynadım başladıgım 4 gün pc'nin başından sadece uyumak için ayrıldım:heh:

Spor oyun bir gök ada da geçiyor bütün güneş sistemleri ve gezegenler oyunculara acık oyuna ilk önce başlarken bir hücre olarak başlıyorsunuz ve hücrenizi istediginiz şekillerde değiştirebiliyorsunuz en başta sadece yiyecek arıyorsunuz yedikce canlınız gelişiyor etrafta buldugunuz dna parcalarını da toplarayak yaratıgınıza değişik özellikler verebiliyorsunuz(mesela en başta yaratıgınızı etcil olarak seciyorsunuz ilerde otlarıda yiyebilicegi bir ağız verdiginizde artık hem etleri hem otları yiyor bunu dengeli ilerletirseniz hem otcul hemde etcil bir canlınız olabiliyor).

Oyun en başta suda başlıyor dedigim gibi hücre olarak başılıyorsunuz. İlerledikce canlınız gelişiyor ve bir sre sonra sudan cıkıp karaya ayak basıyor(yada ayak vermessiniz ve sürünür:heh:) ondan sonra cevredeki tek evrimleşen canlının siz olmadıgınızı yavaş yavaş öğrenmiş oluyorsunuz sonra toplanma, kabile kurma, gezegene hükmetmek. gezegenleri şekillendirmek, biyolojik çeşitliligini sağlamaya kadar yapabildiklerinizin ucu ucagı yok ayrıca cevrenizde hepsi dost olmayan sayısız uzaylı türü ile de iyiilişkiler icerisinde ticaret yaparken yada savaşırken bulabilirsiniz neyse bu kadar konuşma yeterli :heh:

Resmi sitesi;
http://www.spore.com/

http://www.youtube.com/watch?v=1rVDEkBhtAo&feature=fvsr

İnternet yavaş oldugundan başka video koyamadım şimdilik sonra başka videolar da koyabilirim online oynana biliyor oyun eğer orjinal alıp oynarsanız yeni yaptıgınız canlılar dünyanın bir çok yerindeki oyuncu ile beraber oynamaya devam edebilir hemde yaratıcısı sizin oldugunuz altında yazarak:)

Devam edim sıfırdan bir canlı nasıl yapılır izleyelim :) (Yaratıcı oyun :heh:)

http://www.youtube.com/watch?v=ZRr3lgckIAM
http://www.youtube.com/watch?v=YWczRAiJnu8
http://www.youtube.com/watch?v=oL-0vWc2Iss

Dark_Prince
22-03-2011, 17:41

Evet dostum en son Worms Mayhem çıkmış ondan sonra 2 tane 2 boyutlu oyun Armagedon ve Reloaded çıkmış.Ben Mayhem'i almayı düşünüyorum eğer multi isteyen 3-5 kişi varsa Hamachinin premium olayını çözüp hemde Ağı kurabilirim.Ya da sen dur lan ben kurarım diyen varsa fark etmez :D

Neverminder
22-03-2011, 20:52
Evet dostum en son Worms Mayhem çıkmış ondan sonra 2 tane 2 boyutlu oyun Armagedon ve Reloaded çıkmış.Ben Mayhem'i almayı düşünüyorum eğer multi isteyen 3-5 kişi varsa Hamachinin premium olayını çözüp hemde Ağı kurabilirim.Ya da sen dur lan ben kurarım diyen varsa fark etmez :D

Tamam o zaman. worms 4 mayhemi buluyorum bi yerlerden. Sen de Armageddonu bulsan fena olmaz, onu da deneyelim seversin.

Hamachi premium nedir bea. free olanı neyimize yetmiyor. free kısıtlı mı artık paralı mı oldu hamachi? öyleyse alternatifi var yani ^^

Neverminder
22-03-2011, 20:59
Haftaya evdeki netim yeniden acılıcak o zaman bende hamaci'den oyunlara katılırım topiğe baktım daçok güzel oyunlardan bahsedilmiş sizinle beraber oynamak zevkli olucak:)

oo güzel, bir kişi daha :)

Neverminder
22-03-2011, 21:11
Online oynamak istediğimiz oyunları listeleyelim. Bir oyun için birkaç kişi olunca virtual ağ yaparız.

Benim listem:
-Worms

-Half Life
-Counter Strike
-Quake
-Unreal Tournament
-Left For Dead

-Flatout
-Burnout
-Trackmania

-Red Alert

Bu oyunların herhangi bir sürümü olabilir.:)

Vandidad
22-03-2011, 22:38
2 yıla yakın cabal online oynamıştım. Güzel de bir ekip vardı. Sonra bot kullandığımız için hep beraber banlandık :)

Evlilik kesinlikle oyun hayatını bitiriyor. Ağ üzerinden Diablo 3 oynamak isterdim. Sanıyorum çıktı değil mi?

Dark_Prince
23-03-2011, 14:24
Tamam o zaman. worms 4 mayhemi buluyorum bi yerlerden. Sen de Armageddonu bulsan fena olmaz, onu da deneyelim seversin.

Hamachi premium nedir bea. free olanı neyimize yetmiyor. free kısıtlı mı artık paralı mı oldu hamachi? öyleyse alternatifi var yani ^^

oke anlaştık dostum :)

Yok yav freede bir ağa en fazla 16 kişi katılabiliyor,prede 256 basic bize yeterde ben girmişken premium yaparım benimkini :D

Dark_Prince
23-03-2011, 14:31
Katılımları bekliyoruz,katılımcılara ciğlet hediye edilecektir(Hemde en markasından) :

Ağ İsimi:TuranDursun Gamers

Şifre:123

Dark_Prince
23-03-2011, 14:32
2 yıla yakın cabal online oynamıştım. Güzel de bir ekip vardı. Sonra bot kullandığımız için hep beraber banlandık :)

Evlilik kesinlikle oyun hayatını bitiriyor. Ağ üzerinden Diablo 3 oynamak isterdim. Sanıyorum çıktı değil mi?

Evet Diablo 3 çıktı,ne diyon abi evlenmem ben o zaman :S

Firestorm
23-03-2011, 14:39
Evet Diablo 3 çıktı,ne diyon abi evlenmem ben o zaman :S

Benim kalbim var ne cıkması ne zaman cıkmış :faint2:

Dark_Prince
23-03-2011, 18:45
Benim kalbim var ne cıkması ne zaman cıkmış :faint2:

ben çıktı biliyordum ama bilge tanrı google çıkmadı dedi :S güncelleme: Diablo 3 çıkmamış :D

Neverminder
23-03-2011, 19:53
Bi arkadaşla dün test ettik bu sanal ağ programlarını (onun interneti problemli)
hamachi ile ağ görmedi. leaf ile kısmen. tunngle ile şimdilik sorunsuz.
şurada da iyi diyolar: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=tunngle
şuradan indirilebilir: http://www.tunngle.net/index.php?o=home
tunggle ağ yapalım bence. sağlam gibi. :)

Gibi gibi de... :) Pek oyun oynayan yok burada herhal ya. Dışarıya el atalım öyleyse. +1, +11 getirelim. Ama sadece "dinsizler" olsun yoksa bi anlamı kalmaz ;)

Dark_Prince
23-03-2011, 20:13
Bi arkadaşla dün test ettik bu sanal ağ programlarını (onun interneti problemli)
hamachi ile ağ görmedi. leaf ile kısmen. tunngle ile şimdilik sorunsuz.
şurada da iyi diyolar: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=tunngle
şuradan indirilebilir: http://www.tunngle.net/index.php?o=home
tunggle ağ yapalım bence. sağlam gibi. :)

Gibi gibi de... :) Pek oyun oynayan yok burada herhal ya. Dışarıya el atalım öyleyse. +1, +11 getirelim. Ama sadece "dinsizler" olsun yoksa bi anlamı kalmaz ;)

Bilmem tunglede olabilir,ikisindede ağımız bulunsun o zaman.Oynamak isteyen ekler zaten.

Şuan bende worms reloaded var mayhem istedim manyak cdci bunu vermiş,yarın düzeltecez.birde yugioh var nfsde bulabilirim sanıyorum.istersen biz başlatalım gelen varsa gelir.

westergaard
23-03-2011, 20:18
ben de starcraft 2 oynamak istiyom ama bilgisayarın işlemcisi yetmiyor

Dark_Prince
23-03-2011, 20:32
evet aslında benimkinede bir modifiye şart yeni nesil oyunları kaldırmıyor :S

Neverminder
23-03-2011, 21:27
@Dark_Prince :
hmm ben bugün dizi indirdim :D tamam ben de mayhemi buluyorum o zaman bugün yarın ^^
NFS 2,3 olur :D underground 1 olur :) yeni HP de olabilir de Crackli lan/online oluyo mu denemedim hiç NFS :D

Neverminder
23-03-2011, 21:28
şu an 2 allahsızla worms armageddona dalıyorum. sizleri de beklerim :))

Dark_Prince
23-03-2011, 22:16
@Dark_Prince :
hmm ben bugün dizi indirdim :D tamam ben de mayhemi buluyorum o zaman bugün yarın ^^
NFS 2,3 olur :D underground 1 olur :) yeni HP de olabilir de Crackli lan/online oluyo mu denemedim hiç NFS :D

oke dostum :D bende nfs collection var sende hangisi varsa ona göre ayar çekeriz :D

Dark_Prince
23-03-2011, 22:21
şu an 2 allahsızla worms armageddona dalıyorum. sizleri de beklerim :))

hacı zaten allahlıları yenemezsiniz,allah muhafaza kullanırlar :D

Neverminder
24-03-2011, 21:31
@Dark_Prince:
Onların allahı varsa benim de FSM'im var. :P
Worms Mayhemi buldum (daha doğrusu varmış zaten :D) bi ara deneyelim ^^

Dark_Prince
25-03-2011, 20:29
@Dark_Prince:
Onların allahı varsa benim de FSM'im var. :P
Worms Mayhemi buldum (daha doğrusu varmış zaten :D) bi ara deneyelim ^^

FSM iyidir dostum :) evet bende yükledim şimdi mayhem'i,proyu ve ağı söyle seni hemen yeneyim usta :D

Firestorm
25-03-2011, 22:52
ben de starcraft 2 oynamak istiyom ama bilgisayarın işlemcisi yetmiyor

benim pc'imde tek çekirdek 1.6 ghz işlemci var 1 gb ram ve famly dahiliekran kartı olmasına rağmen Starcraft 2'yi fazla kasmadan oynuyorum bence bir yüklemeyi deneyin.

Neverminder
26-03-2011, 01:05
FSM iyidir dostum :) evet bende yükledim şimdi mayhem'i,proyu ve ağı söyle seni hemen yeneyim usta :D

Selam dostum. Tunngle yapalım. virtual LAN kuracaklara tanıtayım:

Hamachi benzeri, daha başarılı sanal ağ (LAN) programı tunggle.
Şuradan indirebilirsiniz: http://www.tunngle.net/#downloads
kurduktan sonra üye olmanız gerekiyor. (bedava)
aktivasyon maili gönderdikleri için geçerli bir mail adresi yazmakta fayda var.

Programı çalıştırıp search kısmında oynayacağınız oyunun ismini yazıp o ağa giriyorsunuz. Sonra sağ altta ("send" yazan yerin yanında) turuncu ok simgesi var ona tıklayıp oyunun .exe'sini gösteriyoruz. Bunu yaptıktan sonra turuncu ok simgesine bastığınızda oyuna giriyorsunuz. Bu kadar :)

Dark_Prince
26-03-2011, 02:03
Selam dostum. Tunngle yapalım. virtual LAN kuracaklara tanıtayım:

Hamachi benzeri, daha başarılı sanal ağ (LAN) programı tunggle.
Şuradan indirebilirsiniz: http://www.tunngle.net/#downloads
kurduktan sonra üye olmanız gerekiyor. (bedava)
aktivasyon maili gönderdikleri için geçerli bir mail adresi yazmakta fayda var.

Programı çalıştırıp search kısmında oynayacağınız oyunun ismini yazıp o ağa giriyorsunuz. Sonra sağ altta ("send" yazan yerin yanında) turuncu ok simgesi var ona tıklayıp oyunun .exe'sini gösteriyoruz. Bunu yaptıktan sonra turuncu ok simgesine bastığınızda oyuna giriyorsunuz. Bu kadar :)

Herşey tamamdır dostum,bayaa şekil birşeymiş bu:)Peki ağ adı ne?

ereninthenature
14-06-2011, 14:54
oyun konsolları ya da bilgisayar yada cep telefonu oyunları farketmez vardır sevvdiğiniz oyunlar:D

yazın bakalım.

ben WarCraft 3 manyağıyım.Crysis serisi, Prince of Percia serisi olmazsa olmaz.önce çıkan bunlar siz söyleyin bakalım.

TUBA
14-06-2011, 15:01
valla arkadaşım ben netten oynamaktansa yüzyüze oynananları tercih ediyorum:)

3 kol ,okey gibi oyunları severim

ereninthenature
14-06-2011, 16:13
valla arkadaşım ben netten oynamaktansa yüzyüze oynananları tercih ediyorum:)

3 kol ,okey gibi oyunları severim

21. yüzyıldayız yahu onlar neymiş :D

Talak4
14-06-2011, 17:07
İnternette dama oynuyorum zeka geliştiren bir spor diye cikcikte beklerim

Astur
14-06-2011, 17:46
Arada şunu oynuyorum:

http://www.andkon.com/arcade/missiledefender/warzonetowerdefense/

Natan
14-06-2011, 19:35
Ben bilgisayarımda hiç oyun oynamadım. Bilgisayarı da senlerdir bilgi araştırmalarım ve forumlar için kulanıyorum. Bundan 6,7 sene önce kuzenimin evinde araba yarışı yapmıştım bide bir kaç sene önce bir kaç defa arkadaşlarla playsteyşın oynamıştık.

Hepsi o :D

Fakat Tuba gibi ben de okey seviyorum. Arada bir tavla da atarız, satranç da oynarız.

Özgürcan
15-06-2011, 04:04
Victoria III
Empire: Total war
Age of Empires III

Lynx
15-06-2011, 04:42
Book of Ra :D = ah ah sadece bir kere 20 cente kowboy geldi 4 kere verdi parayi 200 aldim! Bir daha 4 tane kovboy yüzü görmedim :D

Counter Strike 1.6 steamdan assault only serverini cok severdim

Cünkü bu serverde sadece CS_ASSAULT ve buna benzerleri 10-15 tane map var . Sadece bu maplar gelirdi ! Oyunda AWP yokdu ama bazi maplarda catilarin üstünde tek bir tane yerden almak sartiyla vardi ! Oyunda Parasüt birde jetpack vardi.. Gaz bombasi can harcardi.. Bunu cok seviyorumdum ama senelerdir banliyim anasini satayim :D

Spider Man web of shadows bitirdim !

Wolfen Stein 1 tam bir maceraydi ! Ikincide var ama oynamadim hic !

NFS ve Footbol tarzi oyunlar nefretimdir !

Silah oyunlari artik acmiyor beni !

dövüsleri severim ilerlemeli dövüs veya bol karakterli ve hareketli oyunlar istiyorum !

örnegin Protoype ! Bunuda birincisini bitirdim !

Neyse son zamanlarda ilgilendigim oyunlar :D Book of Ra ! Yakti beni ama bunun gibisi yok

uzun süreli cevirme sonucu hic kitap vermeyince makineye bagiriyorum ULAN KITAPSIZ KITAP VERSENE A,Q DIYE :D

TUBA
15-06-2011, 09:55
Ben bilgisayarımda hiç oyun oynamadım. Bilgisayarı da senlerdir bilgi araştırmalarım ve forumlar için kulanıyorum. Bundan 6,7 sene önce kuzenimin evinde araba yarışı yapmıştım bide bir kaç sene önce bir kaç defa arkadaşlarla playsteyşın oynamıştık.

Hepsi o :D

Fakat Tuba gibi ben de okey seviyorum. Arada bir tavla da atarız, satranç da oynarız.

ahh evet yaa birde tavla vardı ,onu nasıl unutmuşum yazmayı:)

sevgili dark

yüzyüze oynanan oyun daha zevkli bence:)arada bir netten bazı oyunlar oynuyorum ama soğuk geliyor ,bir esprisi yok gibi
eşim netten strategie oyunlarını oynamayı seviyor:)

mahirzz
15-06-2011, 16:20
1. silkroad online (www.joymax.com/silkroad)

2. Aion online

3. Starcraft 2

Olimpiyat
15-06-2011, 16:28
içinde matematik /olasılık olan her oyunu seviyorum..
özellikle internette bir kelime bir işlem yarışmasının işlem versiyonunu oynuyorum..
bir de Texas Hold'em poker e bayılıyorum..

redyellow
15-06-2011, 22:39
süper mario
prence off percia

Natan
15-06-2011, 23:05
Red- yellow,

mario'yu ben de oynardım eskiden bak, söylemey unutmuşum. :)

redyellow
15-06-2011, 23:51
Red- yellow,

mario'yu ben de oynardım eskiden bak, söylemey unutmuşum. :)

bu mariolardan sonra binbir çeşit oyunlar çıktı, görüntü olarak vs. dehşet şeyler ama inanın mario zevkini bulamadım ben:)

prince off percianın da ilk oyunları harikaydı.

mahirzz
16-06-2011, 09:03
zaten silkroad da bu var :)

olasılık / matematik / kader / talih.. ama herşey matematik :)

oluşturduğun adam senin yönlendirmen doğrultusunda gelişiyor. ve itemlerini upgrade yaparken olasılık var. olasılığını artırmak için yöntemler var. etkileşim ve komunity had safhada..

microsoft silkroad ı satın almak istedi ama joymax satmadı.

2004 yılında joymax, aylık internete 10 milyon dolar ücret ödüyordu. ve aylık kazancı ise 40 milyon doların üzerinde idi..

bu oyun biraz oyundan öte bir şey.. bağlayıcılık da çok fazla tabii.

mahirzz
16-06-2011, 09:16
örnek resim :D benim karakterim

http://i51.tinypic.com/15wz59k.jpg

tamamen matematik.
lvl kaç ? x, y si, sp durumu, c ye basınca çıkan ekranda ortada, atak defans, parry rate, current deneyim değeri, herşey matematik..

bu oyunu herkes oynayabilir, ama başarılı olmak için gerçekten iyi bir zeka lazım..

Romantikomunist
16-06-2011, 12:18
Call of duty 4, counter strike 2011, rise of nations, super mario, tetris. Bir de kör ebe :D

kharon
16-06-2011, 16:54
benim favori oyunum her zaman boulder dash olmuştur, emulatör yardmıyla hala pc de oynarım. internetten canasta ve domino oynuyorum...

calvuss
18-06-2011, 10:47
Arma 2 ' yi server üzerinden 15 kişilik bir grupla oynuyoruz.

Greatestlieevertold
07-07-2011, 16:16
oyun konusunda 1996 dan beri aktifim denebilir, orta 3 ve lise 1 in sonuna kadar quake 1 online oynayarak bu illete başladım :P sonra üni 3. sınıfa kadar koptum oyunlardan. üniversitede 2.5 yıl boyunca kız arkımla beraber durmadan world of warcraft ile beraber geri döndüm. şu anda gene hem pc hem ps3 oyunlarını vakit buldukça oynarım. aklıma gelen onlarca klasik oyun var ama kendi türünde daha önce hiç tecrübe etmediğim bir oyundan bahsetmek istiyorum

eğer ki gerilim ve korku sevdiğiniz şeyler ise amnesia:the dark descent gerçekten aradığınız oyun, aslında adından söz ettirdi ama gene de küçük bir firma yaptığı için duymayan çok insan oldu. eğer gerilmek istiyorsanız tavsiye edeceğim bir oyundur.

Sangre
07-07-2011, 17:58
Yeni pc almak farz oldu; http://www.kufii.com/ENG/

http://www.youtube.com/watch?v=A9i5NnT10jo

http://www.youtube.com/watch?v=Nf6ovYqZhiM

VraeL
07-07-2011, 20:17
Arada şunu oynuyorum:

http://www.andkon.com/arcade/missiledefender/warzonetowerdefense/

Rekor kaç?

Ascendent
08-07-2011, 00:01
Yeni pc almak farz oldu.

Öyle öyle.

Ben ikinci Radeon 6870'i ve yanında 850W güç kaynağını bu Pazartesi sipariş ediyorum. Crysis 2 sömürdü tek 6870'li sistemimi. Elder Scrolls SKYRIM için alıyorum aslında Crysis 2 vakit geçirmek için sadece... :pop2:

Bende cins bi mükemmelliyetçilik var. Son ayarlarda oynayamazsam bir oyunu çıldırıyorum. Demode bir sisteme sahip olduğum gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü. Yaa naaparsın kapitalizmin oyuncağı olduk :behindsofa:

Greatestlieevertold
08-07-2011, 00:13
Öyle öyle.

Ben ikinci Radeon 6870'i ve yanında 850W güç kaynağını bu Pazartesi sipariş ediyorum. Crysis 2 sömürdü tek 6870'li sistemimi. Elder Scrolls SKYRIM için alıyorum aslında Crysis 2 vakit geçirmek için sadece... :pop2:

Bende cins bi mükemmelliyetçilik var. Son ayarlarda oynayamazsam bir oyunu çıldırıyorum. Demode bir sisteme sahip olduğum gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü. Yaa naaparsın kapitalizmin oyuncağı olduk :behindsofa:

bir an önce bu düşünceden kurtulmaya bak yoksa 1200 watt psu + tri-sli 570 e ihtiyaç duyarsın metro gibi oyunlar için max ayar pyshx ve 60 fps için :) 3bin lirayı sadece gpu ve psu ya vermek belki herkeze koymaz ama eğer max ayar istiyorsam istisnasız her oyunda 2 sene sonra yeni bir tri-sli yada cfx sistemi kurmak zorunda olacağımı bilmek üzerdi beni.

tabi newegg den alırsan 1050 dolar gpu, 300 de psu 1350 dolara geliyor, ülkemizde ise 1900 2000 dolar civarı malesef :(

Ascendent
08-07-2011, 00:27
bir an önce bu düşünceden kurtulmaya bak yoksa 1200 watt psu + tri-sli 570 e ihtiyaç duyarsın metro gibi oyunlar için max ayar pyshx ve 60 fps için :) 3bin lirayı sadece gpu ve psu ya vermek belki herkeze koymaz ama eğer max ayar istiyorsam istisnasız her oyunda 2 sene sonra yeni bir tri-sli yada cfx sistemi kurmak zorunda olacağımı bilmek üzerdi beni.

tabi newegg den alırsan 1050 dolar gpu, 300 de psu 1350 dolara geliyor, ülkemizde ise 1900 2000 dolar civarı malesef :(

Ben biraz kurnazlık yapıyorum ama. Çözünürlükten feragat edip gereken ekran kartı gücünü azaltıyorum :P 1680x1050'deyim şu an. Normalde çoğunluğun 1080p monitörü var.

6870 Crossfire Metro'yu falan avaraj 40-45FPS'de oynatıyor diye görmüştüm. Accık overclock attım mı gelsin kaymak gibi 50-60 FPS :D Gerçi oynadım bitirdim onu. Bir daha yüzüne bakar mıyım bilinmez.

Ama biliyorum 6 ayı var max. Sonra yine yetmicek bunlar... :D :D

Zaten ABD'ye gidersem birgün kalıcı olacak ve ana sebeplerden birisi ucuz donanım ve NewEgg olacak. Ama gerçek ifade özgürlüğü ve demokrasi istediğim için gidiyorum diyeceğim :p

Omzumdaki meleklerden birisi biraz sorumlu davranıp TD'ye bağış yapmam konusunda dürtüyor beni ya dur bakalım. Parayı sokağa atacağımıza bir işe yarasın.

Lynx
08-07-2011, 00:34
Ben en cok mahallede oynadigimiz oyunlari seviyorum !

Büyük , kücük yas demeden halen oynanilabilen oyunlar varda tek kusur adam toplamak :D Millet büyüdükce inatlasiyor :P

counter strike cikti isi bozdu . Artik mahallede cesitli oyun oynamak yerine toplu cafeye gider counter atardik.

Greatestlieevertold
08-07-2011, 00:40
Ben biraz kurnazlık yapıyorum ama. Çözünürlüğü ufak tutup gereken ekran kartı gücünün azaltıyorum :P 1680x1050'deyim şu an. Normalde çoğunluğun 1080p monitörü var.

6870 Crossfire Metro'yu falan avaraj 40-45FPS'de oynatıyor diye görmüştüm. Accık overclock attım mı gelsin kaymak gibi 50-60 FPS :D Gerçi oynadım bitirdim onu. Bir daha yüzüne bakar mıyım bilinmez.

Ama biliyorum 6 ayı var max. Sonra yine yetmicek bunlar... :D :D

Zaten ABD'ye gidersem birgün kalıcı olacak ve ana sebeplerden birisi ucuz donanım ve NewEgg olacak. Ama gerçek ifade özgürlüğü ve demokrasi istediğim için gidiyorum diyeceğim :p

Omzumdaki meleklerden birisi biraz sorumlu davranıp TD'ye bağış yapmam konusunda dürtüyor beni ya dur bakalım.

:D Aslında garantili olsa abd den olmasa bile ingiltereden getirtilebilir, tabi birde gümrükte ödenecek para olmasa :(

aslında 1650 de oynuyorsan anti aliasingi biraz arttırdın mı yeterli gelecektir. metro da physx off oynadığın için sorun çıkartmamıştır fazla. herşey full ssoa dof phsyx on sli 580 bile min fps olarak 40 fps altını görebiliyor :) tabi physx in etkisi büyük malesef.

dragon age 2 de iyi zorluyor eğer anti aliasing dof ve ssoa fullenirse, ama Dragon age konusu için oynanıcak bir oyun bana göre grafiklerine pek takılmıyorum.

ereninthenature
08-07-2011, 00:44
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvNxmeOoe2pV6tHhRmLFdYfOOG5abFI TPdlUS0s6fguke5pCKP-w

TF2 oyunu beleş yaptı hemen Steam'e üye oldum.2-3 haftadır deli gibi oynuyorum.mükemmel bir oyun olmuş.:D

Spy ve Sniper feci.

Greatestlieevertold
08-07-2011, 00:44

Büyük , kücük yas demeden halen oynanilabilen oyunlar varda tek kusur adam toplamak :D Millet büyüdükce inatlasiyor :P

counter strike cikti isi bozdu . Artik mahallede cesitli oyun oynamak yerine toplu cafeye gider counter atardik.

çok egzantrikti cafeler o zamanlar, normal evin içinde farklı odalarda 3-5 bilgisayar, sanki başka bir amaçla kurulmuş bir müessese ama akabinde internet cafe ye çevrilmiş :)

ereninthenature
08-07-2011, 00:47

Ben şimdi teknopark'ta sta yapıyorum.eşşek kadar adamlar gecelere kadar CS oynuyor iş çıkışı.akşama kadar kod yazıyolar eve gitmeyim CS çeviriyolar:D

bu işin yaşı yok cidden.

Ascendent
08-07-2011, 00:50
Ben şimdi teknopark'ta sta yapıyorum.eşşek kadar adamlar gecelere kadar CS oynuyor iş çıkışı.akşama kadar kod yazıyolar eve gitmeyim CS çeviriyolar:D

bu işin yaşı yok cidden.

Bir de okuldan sonra toplanıp ecof atan bi nesil vardı (bendeniz onlardanım). Var mı burda ecofçu? (Age of Empires II - The Conquerors)

Otururduk cafeye 4v4 LAN'dan kapışırdık.

ereninthenature
08-07-2011, 01:03
Bir de okuldan sonra toplanıp ecof atan bi nesil vardı (bendeniz onlardanım). Var mı burda ecofçu? (Age of Empires II - The Conquerors)

Otururduk cafeye 4v4 LAN'dan kapışırdık.

beni 2 dk'da yıkardı arkadaşlar sevmezdim o yüzden:D

Lynx
08-07-2011, 01:34
Oyunun yasi yok bu dogru.

Herkez oyun oynamayi sever. Buda insanlarin bir birine nasil bagimli olduklarini gösterir.

Ayrica cizgifilminde yasi yok. Tom ve jerry her yasa uygun :D Hala izliyorum hic bikmadan

ereninthenature
08-07-2011, 01:37
Oyunun yasi yok bu dogru.

Herkez oyun oynamayi sever. Buda insanlarin bir birine nasil bagimli olduklarini gösterir.

Ayrica cizgifilminde yasi yok. Tom ve jerry her yasa uygun :D Hala izliyorum hic bikmadan

Benim memlekette bir adam da izliyor çizgi film kahvede hemde:D

ama cidden bende öyle olucam ilerde dediğin gibi feci anime izlerim.One Piece, Bleach, Death Note vs vs.

içinde yaratıcılık olan herşeyi severiz.insan ruhu işte:)

yucemanitu
08-07-2011, 02:17
Quake II, Age of Empires I, Heroes of Might and Magic III ve IV, Asla final yapamayıp Vega'dan ya da en iyi ihtimalle Sagat'tan dayak yeyip bir türlü Mr. Bison'a ulaşamasam da Street Fighter'ın atari salonlarında oynanan versiyonu ve Tekken III

dark screams
05-08-2011, 17:05
pes , cs , age of empires ve iyi bi rakip bulduğumda satranç:)

Firestorm
06-08-2011, 04:14
Dialbo 2, world of warcraft(85 level priestim var), warcraft 3, eve online, starcraft 2, command conquer serileri , age of tüm serisi, call of duty serisi, company of heroes, total war serisi, Stronghold serisi, rise of nations, Lord of the Rings The Battle for Middle-earth, Patrician, half-life serisi, counter strike, civilization serisi, Halo serisi, sim city(şu oyunu çözmem çok zor olmuştu ama başarmıştım 200 küsür bin nufusu ve artıda bir ekonomi ile sorunsuz bir şehir yapmıştım tabi bide komşular) ve hatırlayamadığım bir dolu oyun vardır sevgimi kazanan yazdığım oyunların %95'şini bitirmişimdir:heh: ve yazmadıklarımın da bir çoğunu

unbeliever2
06-08-2011, 09:55
Öncelikle tam bir oyun manyağı olduğumu söylemekle başlıyacağım. Yaşım itibariyle Atari 800 XL (Commodore 64 ün rakibiydi) ilk bilgisayarımdı. Saatlerce Dropzone ve SpyHunter oynardık. Sabahın 6 sında oyun oynamak için kalktığımda abimi bilgisayarı kurarken yakalardım :)..Sonra o yaz çalışıp (pazarda limon ve su satarak) para biriktirip Commodore 64 almıştım. çünkü oyunları atariye göre daha fazlaydı. Barbarian ve Emlyn Huges Soccer oyununa deliriyordum. Herşey çok güzel gidiyordu taa ki Amiga500 sahne alana kadar. Oyunlarını ve yaptıklarını gördüğümde ağzımdan koca bir "OHAAAA!" lafı çıkmıştı. Abimle para biriktirmiştik. O sıralar amiga500 çok revaçtaydı ama abimin "herkesten bir adım önde" olma sevdası yüzünden oyun gamı düşük olan ama programları harika olan Amiga 1000 satın aldık. Makine hakikatten de deli bir şeydi.Moonstone, Alien, Fred, Microprose Soccer, Striker en sevdiğim oyunlardı. Abim tam bir Boulder Dash manyağıydı.Uzun bir süre idare ettik onunla. Ama PC ler çıktı mertlik bozuldu.:)...Babamdan zar zor kopardığımız dolarlarla ve Amiga1000 i de vererek ilk pc mizi aldık abimle. Pentium 200 mmx.O zamanlar 100.133 ve 166 lar vardı ve aldığımız alet bunların babasıydı. Yeni pc mizde ilk oynadığım oyun "Abe's Odysee" idi. Sabahlara kadar oynuyorduk. Wolfenstein, Doom, Fifa96-97, daha hatırlayamadığım binlerce oyun.Çok değil 6 ay sonra PII ler çıktı ve bizim pc hesap makinesi konumuna düştü..Abim o sıralar MIRC ve ICQ takıldığı için pc nin değişmesiyle ilgilenmiyordu. Ben yanıp tutuşuyordum daha iyisini almak için. Yazıcıoğlunda ne kadar bilgisayarcı varsa hepsiyle kanka olmuştum. KAdıköy e iniyorum demek yazıcıoğluna gidiyorum demekti. Çok bekledim. sabrettim ve sonunda kendim OEM bi pc yaptım. Ama makine uçak gibiydi. Ama bu uçaklık durumu en fazla 1 sene sürünce bende (yaşta kemale ermeye başlayınca) pc olayını bıraktım. Uzun süredir de oynamıyordum. Benim oğlan PS diye tutturunca arkadaşın PS2 sini satın aldım. Ve oynadığımız ilk oyun GOD OF WAR idi. Resmen dibim düştü.Sonra PES ti FİFAydı takılıyoruz hala...

Online oyunda da Knightonline oynuyordum. iyi gidiyordum. Ama oynadığım karakter soyuldu. Keylogger atmışlar. Bir girdim oyuna hiçbirşeyim yok. Bende kapattım..

Bunlar dışında eşimle tavla oynarım...arkadaşlarla poker...kayınpeder ve tayfasıyla briç..oğlumla arada bir satranç...

herkesin şeytanı bol olsun :)

sevgiler...

Özgürcan
06-08-2011, 12:36
Kendine güvenenle game rangerdan age of empires 3 oynarım. Ama dağıtırım bilesiniz
2v2 rush yapalım

VraeL
07-08-2011, 00:05
Eski Unreal'cılardanız...

Gerisi hikaye...

jadi
15-09-2011, 15:17
Su oyuna yeni basladim cok zevkli tavsiye ederim

http://en.grepolis.com/start/register?action=index

Dark_Prince
15-09-2011, 17:04
Madem konu güncel,Hamachi ağı hala duruyor katılım olursa yenisini de kurabilirim millet :D

turko
15-09-2011, 17:39
http://www.youtube.com/watch?v=fLIud5tN5aA

cossacks sağlam oyundur, deneyin derim

jadi
15-09-2011, 19:17
Benim soyledigim oyunu oynayin cok zevkli. Adadaki butun koylere saldirdim ganimet topladim sinir oldu salaklar hehe

iceman
16-09-2011, 00:10
FootbaLL manager oynamadan uyku tutmuyor :) ayrıca CaLL of duty SeriLeri de müthiş oyunLar ( bLack ops hariç )

Dark_Prince
17-09-2011, 22:07
Devil May Cry Fanları olarak şu durumdayız;

http://www.youtube.com/watch?v=3HBzTpddcw0

Bu video beni her seferinde koparıyor yav :D

Allah belanı versin Capcom,şirketin,holdingin,5+1 evin,villan ne varsa hepsi başına yıkılsın ulan!

Dark_Prince
17-09-2011, 22:55
Millet Mario Sunsine'yi Emülatör ile çalıştırmayı başardım,bu demektir ki diğer Gamecube-Wii oyunlarını da çalıştırabiliyor bu emülatör yani gerçekten işe yarıyor.İlgilenen olursa yardımcı olabilirim hatta resimli rehber bile hazırlayabilirim,bilginize. :)

kharon
18-09-2011, 17:43
Millet Mario Sunsine'yi Emülatör ile çalıştırmayı başardım,bu demektir ki diğer Gamecube-Wii oyunlarını da çalıştırabiliyor bu emülatör yani gerçekten işe yarıyor.İlgilenen olursa yardımcı olabilirim hatta resimli rehber bile hazırlayabilirim,bilginize. :)

sevgili dark_prince,

Eski bir emülatör düşkünü olarak, tebrik ederim seni :)

Bizim çocukken oynadığımız river raid'i internet üzerinden oynayabiliyorsun burdan buyur (http://www.atari.gen.tr/river-raid-oyna-atari-oyunu-indirmeden-2600-oyna), grafikler filan muhteşemdir, dikkat et eline kıymık batmasın :)

saygılar

murted
18-09-2011, 18:04

Ben bir ara Dolphin isimli Gamecube emulatöründe Gamecube'den başka platformlara çıkmayan Resident Evil Remake ve bir dizi Resident Evil oyununu çalıştırmak istemiştim. Epey uğraşmama rağmen oynayamadım (Bendeki donanım, istenen gereksinimleri ikarşılıyordu). Emülatörin bir oyunu çalıştırabilmesi taklit ettiği konsola ait diğer oyunları çalıştırabileceği anlamına gelmiyor. Çalıştırdıkları oyunların bile emülasyon kaliteleri birbirinden çok farklı olabiliyor. Ama gün geçtikçe daha fazla oyunu çalıştırabiliyorlar ya da zaten çalışanları daha da verimli çalıştırıyorlar.

Mesela Gamecube ile aynı nesil bir konsol olan Playstation 2'nin öyle çok stabil çalışan, oyunların çıoğunluğunu emüle edebilen bir emülatörü konsolun çıkışının üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen bildiğim kadarıyla yok.

Dark_Prince
18-09-2011, 22:43
sevgili dark_prince,

Eski bir emülatör düşkünü olarak, tebrik ederim seni :)

Bizim çocukken oynadığımız river raid'i internet üzerinden oynayabiliyorsun burdan buyur (http://www.atari.gen.tr/river-raid-oyna-atari-oyunu-indirmeden-2600-oyna), grafikler filan muhteşemdir, dikkat et eline kıymık batmasın :)

saygılar

Sevgili hemşom;

Önceden yoktu bu Mario'yu ve diğerlerini oynayabileceğimiz emülatör,yabancı oyun kanallarında izleyip izleyip iç çekerdim.Şimdi de var ama ben bu Mario'yu pek beğenmedim :D

River Raid çok zevkliymiş aynı el atarilerinde bir oyun vardı ona benziyor :D Nereden nereye önceden bunların başından kalkamazdık şimdi Ps2 oyunları bile ezik geliyor bana :D

Sevgilerimle...

Ben bir ara Dolphin isimli Gamecube emulatöründe Gamecube'den başka platformlara çıkmayan Resident Evil Remake ve bir dizi Resident Evil oyununu çalıştırmak istemiştim. Epey uğraşmama rağmen oynayamadım (Bendeki donanım, istenen gereksinimleri ikarşılıyordu). Emülatörin bir oyunu çalıştırabilmesi taklit ettiği konsola ait diğer oyunları çalıştırabileceği anlamına gelmiyor. Çalıştırdıkları oyunların bile emülasyon kaliteleri birbirinden çok farklı olabiliyor. Ama gün geçtikçe daha fazla oyunu çalıştırabiliyorlar ya da zaten çalışanları daha da verimli çalıştırıyorlar.

Mesela Gamecube ile aynı nesil bir konsol olan Playstation 2'nin öyle çok stabil çalışan, oyunların çıoğunluğunu emüle edebilen bir emülatörü konsolun çıkışının üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen bildiğim kadarıyla yok.

Evet dostum şuan ben de Dolphin'in Türçe versiyonunu kullanıyorum.Şuana kadar indirdiğim tüm oyunları çalıştırdı;

Mario Sunshine,
Shadow The Hedgehoh,
Pokemon Colloseum,
Pokemon XD Gale of Darkness.

Bunlar fazla performans olmaksızın her bilgisayarın rahatça kaldırabileceği oyunlar fakat emülasyon olduğu için ben 640x480 çözünürlüğünde oynamak zorunda kalıyorum.1024 de kasmasa her oyunu güzel bence,eminim Sunshine'ye bakış açım daha değişik olurdu :D

Bence en azından şu linkteki bütün oyunları çalıştırabiliyor;

http://www.emuparadise.me/Nintendo_Gamecube_ISOs/42

Ayrıca bu sitede olmayıp da oyunun DVD'sini alıp bu emülatörün formatına çevirerek çalıştırabiliyorsun,daha denemedim gerçi netten edindiğim izlenim bu.

Resident Evil'larda ne tür sorunlar verdi söyler misin dostum,belki yardımcı olabilirim?

Ben bundan 5-6 yıl önce devrin en ünlü emülatörüyle Ps2 CD'sini Pc'de çalıştırabilmiştim.Tabi o zamanki bilgisayar ultra ezik olduğu için bir alttaki menüye geçmek için bile 15 dakika beklemek gerekiyordu.Şuanda eminim her oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek kral bir Ps2 emülatörü vardır,eğer lazımsa senin için araştırabilirim.

Sevgilerimle...

murted
18-09-2011, 23:53
Bence en azından şu linkteki bütün oyunları çalıştırabiliyor;

http://www.emuparadise.me/Nintendo_Gamecube_ISOs/42

Ayrıca bu sitede olmayıp da oyunun DVD'sini alıp bu emülatörün formatına çevirerek çalıştırabiliyorsun,daha denemedim gerçi netten edindiğim izlenim bu.

Resident Evil'larda ne tür sorunlar verdi söyler misin dostum,belki yardımcı olabilirim?

Ben bundan 5-6 yıl önce devrin en ünlü emülatörüyle Ps2 CD'sini Pc'de çalıştırabilmiştim.Tabi o zamanki bilgisayar ultra ezik olduğu için bir alttaki menüye geçmek için bile 15 dakika beklemek gerekiyordu.Şuanda eminim her oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek kral bir Ps2 emülatörü vardır,eğer lazımsa senin için araştırabilirim.

Sevgilerimle...

3 seneye yakın zaman oluyor ama oyunları görmesine rağmen başlama ekrarına geçmedi. Ne hata verdiğini hatırlayamıyorum vallahi şimdi. Şu ara uğraşmaya fırsatım yok ama ileride sıkışırsam mutlaka yardımına başvururum dostum.

Tabi geçen onca zamanda o zaman oynayamadığım oyunları başarılı şekilde emule etmeyi başarmış olabilirler. Hatta başarmışlar anlaşılan şu listeye göre:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dolphin_(emulator)#Games_compatibility

errata
18-09-2011, 23:56
İlginçmiş, Wii de çocuk oyunlarının dışında ne oyun varki bunlar oturmuşlar emülatör kasmışlar o kadar?

Dark_Prince
19-09-2011, 00:20
3 seneye yakın zaman oluyor ama oyunları görmesine rağmen başlama ekrarına geçmedi. Ne hata verdiğini hatırlayamıyorum vallahi şimdi. Şu ara uğraşmaya fırsatım yok ama ileride sıkışırsam mutlaka yardımına başvururum dostum.

Tabi geçen onca zamanda o zaman oynayamadığım oyunları başarılı şekilde emule etmeyi başarmış olabilirler. Hatta başarmışlar anlaşılan şu listeye göre:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dolphin_(emulator)#Games_compatibility

Opengl(Ekran Kartının güncelleştirilmemesi) yahut NetFramework'un güncel olmaması hataları olabilir dostum.

Bayaa bir oyun emule edilmiş hatta o konsolların direği olan Mario oyunları bile ve çok güzel çalışıyorlar.Bir de sistemin yüksek oldu mu tamamdır değme keyfine :D Hatta dediğim gibi Rom olarak değil de direk DVD'sinden bile açılabiliyor oyunlar Pc'de,emülator formatına çevirmeye yarayan alet-edavatlar var :)

Sevgilerimle...

İlginçmiş, Wii de çocuk oyunlarının dışında ne oyun varki bunlar oturmuşlar emülatör kasmışlar o kadar?

Çocuk oyunları ama çok eğlenceliler dostum :D Fena mı olur ayrıyetten Wiiye para vereceğimize Pc'den oynasak,bu emulatörler Wiimote'ye bile uyumlu Allah'ıma Kitabıma adamlar yapmış :D

errata
19-09-2011, 01:18
Aslında hayvani boyutlardaki aksiyon oyunları yerine çocuk oyunları, uzun ve mantıklı hikayelere sahip küçük oyunlar çok daha iyi hakikaten.

Hazır başlığa birşeyler yazmışken bilmeyenler için ben de kongregate.com sitesini önereyim.

Lynx
19-09-2011, 01:31
Yeni oyunum :D

facebook üzerinden Empire&Allice :D

Level 33 deyim :D Bu oyun aylari harciyor size söyliyim :D

lolepet
19-09-2011, 02:26
minefight a başladım bir hafta oldu. strateji oyunu. gelin ittifak kuralım :D

Dark_Prince
19-09-2011, 21:22
El-İlah hepimizi oyunlarımızda muvaffak kılsın.Ordularımızla nice ülkeler fethetmeyi,nice galaksiler aşmayı,nice meteorlar parçalayıp dünyayı tekrar tekrar kurtarmayı nasip eylesin.Street Fighter gibi dövüş oyunlarında en ezik adamlarla bile bol bol Fatality türü hareketlerle düşmanın son nefeseni verdirmemizi nasip eylesin.Ruhu ancak El-İlah alır bizi de bunda vesile kılsın,Azrail'e yardımcı eylesin.El-İlah oyunlarımızı tam bitireceğimiz zamanda (Savelememişiz de) elektriğin kesilip de sinirlerimizi zıplatmasına ve bu sebeple bir günaha düşmemize mani olsun.El-İlah........... :D

Ascendent
29-09-2011, 18:25
The Witcher 2 v2.0 patch çıktı. Müdavimlerine duyrulur.

Khaos
04-10-2011, 15:37
milyon tane oyundan bahsedilmiş.
FALCON4 Allied Force yok.

arkadaşlar içinizde uçuş simülatörleriyle ilgilenen yok mu.

bu arada call of duty serisinin efsanesi 2,
gridd,
online warrock
da benim favorilerim.

Dark_Prince
27-01-2012, 19:57
Katılımları bekliyoruz,katılımcılara ciğlet hediye edilecektir(Hemde en markasından) :

Ağ İsimi:TuranDursun Gamers

Şifre:123

Güncelleme...

Firestorm
28-01-2012, 18:44
SpaceChem diye bir oyun vardı zamanında bende demo olarak geçenlerde bu oyunun full halini yükledim çok beğendim. Çok karmaşık ve pratik düşünce konusunda iyi çalışma ortamı sağlıyor bence insanın kendini geliştirmesini sağlıyan bir oyun...

Oyunun bölümlerinden birinin videosunu buraya koyiyim o en iyi şekilde oyunu anlatıcaktır. Tabi oyunu yükleyip oynarsanız sakın videolardan kopya çekmeyin he :heh:

http://www.youtube.com/watch?v=tUGUfq8_nbA&feature=related

VraeL
29-01-2012, 01:13
bırak bu işleri "dota"ya gel q:

Dark_Prince
29-01-2012, 14:42

Öyle deme dostum,TD üyeleriyle Hamachiden oyun oynamak çok zevkli olurdu :D Düşünsene bir strateji oyununda hepimiz bi ordu kurmuşuz savaşıyoruz,veya araba yarışı,counter filan.....süper olurdu hea :D Önceden yabancı ağları ekleyip yabancı* insanlarla oynardım ama artık yabancılarla oynamak zevk vermiyo :D

Ben bu dota'yı başka birilerinden daha duydum yav,nedir ne değildir bu,güzelse dalalım :D

*Türk olup da tanımadığım insanlar.

ereninthenature
29-01-2012, 15:25

WeplaEs'de misin Vireyil, yoksa Euro Battle net mi?
Weplaysa nick ver :D

ereninthenature
29-01-2012, 15:26
Öyle deme dostum,TD üyeleriyle Hamachiden oyun oynamak çok zevkli olurdu :D Düşünsene bir strateji oyununda hepimiz bi ordu kurmuşuz savaşıyoruz,veya araba yarışı,counter filan.....süper olurdu hea :D Önceden yabancı ağları ekleyip yabancı* insanlarla oynardım ama artık yabancılarla oynamak zevk vermiyo :D

Ben bu dota'yı başka birilerinden daha duydum yav,nedir ne değildir bu,güzelse dalalım :D

*Türk olup da tanımadığım insanlar.

Dota oynamadiysan bosver hic bulasma, git sigara ic, eroin filan kullan.Oyle bir oyun iste , anladin sen:D

Dark_Prince
29-01-2012, 15:37
Dota oynamadiysan bosver hic bulasma, git sigara ic, eroin filan kullan.Oyle bir oyun iste , anladin sen:D

Aslında şuan birşeylere bağımlı olmaya ihtiyacım var ama madem eroinden bile beter bu dota o zaman hiç bulaşmıyorum bro :D

VraeL
29-01-2012, 18:36
WeplaEs'de misin Vireyil, yoksa Euro Battle net mi?
Weplaysa nick ver :D

eb'de 2008lerde oynardık, ozaman acayip favoriydi battle, ortalık liseli kaynıyordu, mh'den bahsetmiyorum bile, sonra ara vermiştim oyun dünyasına, tesadüf nette gezerken weplaya üyelik alımının açıldığını öğrendim geçen sene ve "ula dur bir 2dk indirip bakayım nasılmış" dedim, demez olaydım, ben nerden bileyim dotanın sadece kendisine başlatmakla kalmayıp tüm oyun dünyasına geri döndüreceğini beni = D
ehehe, yok yahu şaka yapıyorum, yeniden başladığım yok, sınavlar geçti diye ondan takılıyorum son 1 haftadır oyunlara, kafamı dağıtıyorum biraz, şuan sadece rappelz var pc'imde, dotayı falan sınavlardan önce silmiştim, geri yükleyeyim ama, takılalım senle biraz:D 6.72 çıkmıştı en son, 3-4 yeni hero vardı. Yalnız sd'lerim berbat 94 kill 200 küsürde death vardı :P noob değilim ama lanetliyim sanırım, nerde noob var gelir bizim takıma girer, karşı tarafta onu ezip kasardı. Kule vermeyeceğiz diye kill verirdik manasını satim :D nikim deruiweid, seninki ne, belki rast gelmişizdir .D

ereninthenature
30-01-2012, 03:02
eb'de 2008lerde oynardık, ozaman acayip favoriydi battle, ortalık liseli kaynıyordu, mh'den bahsetmiyorum bile, sonra ara vermiştim oyun dünyasına, tesadüf nette gezerken weplaya üyelik alımının açıldığını öğrendim geçen sene ve "ula dur bir 2dk indirip bakayım nasılmış" dedim, demez olaydım, ben nerden bileyim dotanın sadece kendisine başlatmakla kalmayıp tüm oyun dünyasına geri döndüreceğini beni = D
ehehe, yok yahu şaka yapıyorum, yeniden başladığım yok, sınavlar geçti diye ondan takılıyorum son 1 haftadır oyunlara, kafamı dağıtıyorum biraz, şuan sadece rappelz var pc'imde, dotayı falan sınavlardan önce silmiştim, geri yükleyeyim ama, takılalım senle biraz:D 6.72 çıkmıştı en son, 3-4 yeni hero vardı. Yalnız sd'lerim berbat 94 kill 200 küsürde death vardı :P noob değilim ama lanetliyim sanırım, nerde noob var gelir bizim takıma girer, karşı tarafta onu ezip kasardı. Kule vermeyeceğiz diye kill verirdik manasını satim :D nikim deruiweid, seninki ne, belki rast gelmişizdir .D

Ben doyuma ulastim dota konusunda, hic canim istemiyor artik.4 yildir oynuyorum.Ara sira kafa dagitmak icin giriyorum artik, sikiliyorum hemen cikiyorum.3 yil once ama sabah aksam dota oynardim.Hey gidi gunler hey:)

VraeL
30-01-2012, 04:13
Ben doyuma ulastim dota konusunda, hic canim istemiyor artik.4 yildir oynuyorum.Ara sira kafa dagitmak icin giriyorum artik, sikiliyorum hemen cikiyorum.3 yil once ama sabah aksam dota oynardim.Hey gidi gunler hey:)

ahahaha benim kadar çok oyun verseydin sende doyumsuz olurdun bro :D