PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Masonluk ve Türkiye'deki Masonlar

AvniSinanoglu
27-03-2011, 20:59
http://www.youtube.com/watch?v=5LQZEGmIFo4
http://www.youtube.com/watch?v=YngBajGmEWc&feature=related
Yukaridaki videoda Ilhan Arselin dahi bu mason kuruslardan rahatsiz oldugunu söylenmektedir. Türkiyede bu konu ne oldu? Unutuldumu ?

AvniSinanoglu
27-03-2011, 21:09
ŞOK .. ŞOK ..MHP'DE MASON DEPREMİ (günlük en son haber) MHP TABANI AYAKLANIYOR BU HABER HERKESİ ŞOKE ETTİ!!!
MHP Masonlar MYK'mıza Kadar Sızdı
Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatı sonrasında partiye doldurulan kişiliksiz, siyasi ahlaktan yoksun ve ülkücü davadan nasipsiz isimlerin meclise taşınmaları için MHP teşkilatları gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır. devami (http://www.medyarazzi.com/haber/20110324/322416/554087/sok-sok-mhp-de-mason-depremi%C2%A0-gunluk-en-son-haber.html)

Yukaridaki haberi okuduktan sonra ülkemizdeki mason localari ve faaliyetleri hakkinda sadece dini basin ve medya ilgilendiginden sikayetciyim. Bu konu coktan beri acikliga kavusmasi gerekiyordu. (http://www.medyarazzi.com/haber/20110324/322416/554087/sok-sok-mhp-de-mason-depremi%C2%A0-gunluk-en-son-haber.html)
Yukaridaki videodan da anliyacaginiza göre Türkiye mason localari Israilden talimatlar aldiklarini ögrenebiliriz. Türkiye de ki tüm masonik örgütlerin temelinde Israile hizmet yatmaktadir. Ateist aydin kesimden bu konuda yazilmis veya aciklamalar yapilmis yazi veya bilgi varsa lütfen buraya gönderin. Konu sadece dincilere kalacak kadar basit degildir.
(http://www.medyarazzi.com/haber/20110324/322416/554087/sok-sok-mhp-de-mason-depremi%C2%A0-gunluk-en-son-haber.html)

(http://www.medyarazzi.com/haber/20110324/322416/554087/sok-sok-mhp-de-mason-depremi%C2%A0-gunluk-en-son-haber.html)

ahmetsln
27-03-2011, 22:27
İzmir'deki Mason Loncası binasını görünce mutlu olmuştum :D Üzerine çok araştırma yaptıydım. Canlı şekilde binasını da görmek ayrı bir zevktir.

AvniSinanoglu
27-03-2011, 23:16
İzmir'deki Mason Loncası binasını görünce mutlu olmuştum :D Üzerine çok araştırma yaptıydım. Canlı şekilde binasını da görmek ayrı bir zevktir.
ÖNDERIMIZIN SÖZLERiNi HATIRLIYALIM

ZEHİRLENDİĞİNİ ANLAMIŞTI
Atatürk, Afet İnan’a yazdığı mektupta aynen şöyle diyordu; “Afet, vaziyetim şudur; bence doktorların yanlış görüş ve hükümleri sebebiyle hastalık durmamış ilerlemiştir.. Hükümet benim reyimi almaya lüzum görmeksizin Fissinger’i getirtti.”

Atatürk’ü tedavi eden doktorlar arasında Mim Kemal Öke, (http://tr.wikipedia.org/wiki/Mim_Kemal_%C3%96ke) Prof. Dr. Samuel Abrevaya Marmaralı masonluğu alenen bilinenler arasındadır. İçişleri Bakanı Şükrü Kaya da masondu. Devrin mason yöneticilerinden (Türkiye Locası) Dr. İsmail Hurşit, Muhittin Osman Omay kapatma kararı tebliğ edilenler arasındadır.

ahmetsln
27-03-2011, 23:23
Masonluğu desteklemiyorum. Hasan Ali Yücelde masondu. Masonluk Atatürk döneminde de vardı. Ancak pek doknulmadı. Sadece mecburiyetten kapatıldı. Bununla ilgili bir konu var burada zaten

rastaman
28-03-2011, 01:00
Denk geldiniz mi bilmiyorum,birkaç önce Fatih Altaylı programında Türkiye masonları liderini ağırladı,Remzi Sanver.Babası eski şef Haluk Sanver de Türkiyenin en ünlü şeflkerindendi.
Röportaj çok önemliydi çünkü bir ilkti.
Program boyunca mason teşkilatının aslında sadece hayır işleriyle uğraşan,suya sabuna dokunmayan ak kaşık olduğunu dinledik,diğer tüm izleyiciler gibi aptal yerine konduk.
İnsanların gözünün içine baka baka bu kadar yalan söylemek de bir yetenek tabi.

AvniSinanoglu
28-03-2011, 22:23
Denk geldiniz mi bilmiyorum,birkaç önce Fatih Altaylı programında Türkiye masonları liderini ağırladı,Remzi Sanver.Babası eski şef Haluk Sanver de Türkiyenin en ünlü şeflkerindendi.
Röportaj çok önemliydi çünkü bir ilkti.
Program boyunca mason teşkilatının aslında sadece hayır işleriyle uğraşan,suya sabuna dokunmayan ak kaşık olduğunu dinledik,diğer tüm izleyiciler gibi aptal yerine konduk.
İnsanların gözünün içine baka baka bu kadar yalan söylemek de bir yetenek tabi.
Bu videoda tekrar seyredebilirsiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=MfbL3tFi4uc
Fazladan merak ettigim konu oldugunda ister istemez kendime soruyorum, neredeyse her ilcede bir mason kurulusu mevcut.
http://www.lionnet.org.tr/bursahisar
http://www.lionnet.org.tr/bursakukurtlu
vs neredeyse her ilcede varlar
http://www.turkcearama.com/cat/Lions-Kulupleri_869.html?page=4&u_sort=title&u_order=asc

Rotary külüblerini de ekliyecek olursaz ne yazikki ülkenin tamamen masonlarin ellerinde oldugunu kabul etmek zorundayiz. Tüm yüksek mertebeleri olanlarin buralara üye olduklarini varsayarsaniz artik bu ülkenin bagimsizligindan hürriyetinden bahsetmek gayet sacma olurdu.
TBMM bu kuruluslarin karsisinda bayagi ciliz ve ise yaramaz sayilabilir.
Acaba Türkiye de is adami olmak icin ilk etapta mason olma mecburiyeti mi yatiyor? Aranizda mason külübüne üye olaniniz varmi?

TurkceRap
29-03-2011, 14:56
Şu Mason magazinine gereğinden fazla zaman harcıyoruz gibime geliyor bana.

neymiş? Masonlar ülkeyi ele geçirmiş, Demek ki, o adamlar senden daha çok çalışmış, Kıymetlini sık, Çalış-Çabala, Hem Ekonomik, Hem sosyal olarak daha özgür ol, Rahat ve refah içinde yaşa.

Organize olup senin çıkarlarına aykırı mı hareket ediyolar, Sen de bir organizasyon kur Seni de görelim.

Mesela, Gülen cemaati ve türevlerinde de aynı hataya düşülüyor, Ha bire yok devleti ele geçirdiler, yok şunu yapıyolar, bunu yapıyolar, tamam bunları söyleyelim, Ama Yaptığımız tek şey oturduğumuz yerden boş laf üretmek olmasın.

Birinin zenginliği, yaşadığı hayat, katıldığı kulüpler, organizasyonlara düşmanlıkla bakmak yerine sen ne yapabilirsin ona bak.

Ps: "Sen" zamiri ile kastım bu konuda yazmış herhangibir kişi değil, tamamen (bu yanlış fakat, Genel kanıyı hedef almak) amaçlıdır.

uyar
29-03-2011, 15:37
sevgili türkçerap

şimdi "sende mason musun??" ritüelleri başlar hazırlıklı ol :D

TurkceRap
29-03-2011, 19:14
sevgili türkçerap

şimdi "sende mason musun??" ritüelleri başlar hazırlıklı ol :D

Ben şerbetliyim üstadım ;) bayağı bir süredir bu forumdayım, Ben ve Benzer çizgide olan arkadaşlar zaten zaman zaman kalıplaşmış ithamlarla karşılaşabiliyoruz, Onun için pek sorun olmuyor :)

AvniSinanoglu
29-03-2011, 23:21
Şu Mason magazinine gereğinden fazla zaman harcıyoruz gibime geliyor bana.
Aslinda hep unutuluyor biliyormusun!

neymiş? Masonlar ülkeyi ele geçirmiş, Demek ki, o adamlar senden daha çok çalışmış, Kıymetlini sık, Çalış-Çabala, Hem Ekonomik, Hem sosyal olarak daha özgür ol, Rahat ve refah içinde yaşa.Seytan ainlerinde keci kesip kanini icmek, gözleri baglayip kiliclarla itham edilmek, mason nikahlari baya normale gecti, yok arkadas müslüman, hiristiyan, musevilere, ateistlere, cilara falan kanunsa onlarada ayni gecerlilik olmali. Yasa herkez icin gecerli. Kendilerini yasa üstü zannetip halka yukaridan köle gibi bakmalarina müsaade edilmesi anormaldir ve kinanmasi gerekiyor.

Organize olup senin çıkarlarına aykırı mı hareket ediyolar, Sen de bir organizasyon kur Seni de görelim.

Yasa disi örgüttür bu mason külüpleri yasa disi örgüt kur iki günde iceri atarlar!

Mesela, Gülen cemaati ve türevlerinde de aynı hataya düşülüyor, Ha bire yok devleti ele geçirdiler, yok şunu yapıyolar, bunu yapıyolar, tamam bunları söyleyelim, Ama Yaptığımız tek şey oturduğumuz yerden boş laf üretmek olmasın.

Sorunlari ortaya atmadan sorunlar analiz edilmeden careler bulunmaz.

Birinin zenginliği, yaşadığı hayat, katıldığı kulüpler, organizasyonlara düşmanlıkla bakmak yerine sen ne yapabilirsin ona bak.

Kimse düsmanca bakma hakki yoktur, esitlik yasasi kiriliyorsa ha orda dur demek icin tüm vatandaslarin cüs deme hakki vardir.

Ps: "Sen" zamiri ile kastım bu konuda yazmış herhangibir kişi değil, tamamen (bu yanlış fakat, Genel kanıyı hedef almak) amaçlıdır.
Genel kani derken, sanki her gün saten masonlarin elinde olan medyadan bu konuda bir seyler söylenmesini ve dogru söylendigini mi saniyorsun. Ülkede birseyler yanlis gidiyor, ve bunu anlamak gerek. Masonlarin kendi sitelerinde ögrenebilirsin, bir sistemi yok etmek icin onu kötülemek gerektigini yaziyorlar. Güncel olarak hangi sistem tehlikede? Kemalizm ve onun cagdas Cumhurriyet ve demokrasi anlayisi yikilmak üzre. Herifler taa MHP icine kadar sinmisler, soldan saga kadar her yerde ipleri cekme cabasindalar!

uyar
30-03-2011, 00:02
Genel kani derken, sanki her gün saten masonlarin elinde olan medyadan bu konuda bir seyler söylenmesini ve dogru söylendigini mi saniyorsun. Ülkede birseyler yanlis gidiyor, ve bunu anlamak gerek. ...... Herifler taa MHP icine kadar sinmisler, soldan saga kadar her yerde ipleri cekme cabasindalar!

ne çok seviyoruZ KOMPLO TEORİLERİNİ.. entrikalar sanal korkular gizli güçler ...

AvniSinanoglu
30-03-2011, 00:12
ne çok seviyoruZ KOMPLO TEORİLERİNİ.. entrikalar sanal korkular gizli güçler ...
Cokmu seviyorsun? Ben sevmiyorum. Komplo teorileri olsa cok rahat olurdu, ne yazikki konu bu kadar basit degil.

AlbatrosS
30-03-2011, 02:58
Aslinda hep unutuluyor biliyormusun!
Seytan ainlerinde keci kesip kanini icmek, gözleri baglayip kiliclarla itham edilmek, mason nikahlari baya normale gecti, yok arkadas müslüman, hiristiyan, musevilere, ateistlere, cilara falan kanunsa onlarada ayni gecerlilik olmali. Yasa herkez icin gecerli. Kendilerini yasa üstü zannetip halka yukaridan köle gibi bakmalarina müsaade edilmesi anormaldir ve kinanmasi gerekiyor.

ırkçılık böyle bir şey işte... kendine sürekli korku nesnesi efsaneler üretir; bunu da birkaç spekülatif delil kırıntısıyla desteklemeye kalkar... masonluk mevzusu; harun yahya'nın insanlığın başına bela tüm olayları ateistlere bağlaması gibi bir şey...

şu iddialarının teki için bile adam gibi kaynak gösteremezsin...

Yasa disi örgüttür bu mason külüpleri yasa disi örgüt kur iki günde iceri atarlar!

hangi yasada?

Sorunlari ortaya atmadan sorunlar analiz edilmeden careler bulunmaz.

Kimse düsmanca bakma hakki yoktur, esitlik yasasi kiriliyorsa ha orda dur demek icin tüm vatandaslarin cüs deme hakki vardir.

buyrun gelin sınıflara öyleyse:D eşitlikmiş...

Genel kani derken, sanki her gün saten masonlarin elinde olan medyadan bu konuda bir seyler söylenmesini ve dogru söylendigini mi saniyorsun. Ülkede birseyler yanlis gidiyor, ve bunu anlamak gerek. Masonlarin kendi sitelerinde ögrenebilirsin, bir sistemi yok etmek icin onu kötülemek gerektigini yaziyorlar. Güncel olarak hangi sistem tehlikede? Kemalizm ve onun cagdas Cumhurriyet ve demokrasi anlayisi yikilmak üzre. Herifler taa MHP icine kadar sinmisler, soldan saga kadar her yerde ipleri cekme cabasindalar!

korku kültürü... kemalist poetikanın temel gıdası... varlığını meşru/geçerli/anlamlı kılabilmek adına daimi bir korku nesnesi yaratmak zorunda... bunun reelde karşılığı olup olmaması bile önemli değil... ironik olansa şu: korku poetikası bir süre sonra gerçekten kendine düşman yaratıyor!

islamcıların ota-çöpe siyonist mavalı/etiketi yapıştırıp her şeyi onla izah çabası gibi kemalistlerin bir mason sevdası var... sosyoloji... sınıf.. iktisat hak getire... demokratik değer ve teamüller mi??? sorma gitsin... onlar sadece akp birkaç ulusalcı andavalı içeri aldığında, kürt sorununda populist laflar ettiğinde yahut içki yasağı gibi mallıklara girişince akla gelir!

80 senedir getirilemeyen ''demokrasi'' için bahane bulmak lazım ya: zaten onlar kemalist değil(zaten onlar dindar/hakiki müslüman değil)... zaten kemalizm 40'larda bitti(gerçek islam da asr-ı saadettiydi ya)... her şeyi masonlar kışkırtıyor, kanımızı emiyorlar(siyonistler tüm dünyayı elinde tutuyor, türkiyenin en büyük sermayeleri ellerinde)... dört tarafı düşmanla çevrili über önemli ve kritik bir topraklardayız(tüm batı ve ataistler dinimizi yok edip bzi sömürmeye çalışıyor)...

Astur
30-03-2011, 03:10
Ben de bu konuda Albatross gibi düşünüyorum, masonlarla ilgili dolaşan saçma komplo teorilerini destekleyecek doğru düzgün bir şeye henüz rastlamadım. Toplumdaki sorunların sorumluluğunu belirli topluluklara, tabii süreçte kaynaksız-desteksiz bin çeşit iftira atarak, yıkma eğilimi sanıyorum dünyanın hemen her yerinde, hatta sıklıkla birbirinin zıttı olarak görülen pek çok akıma dahil bir sürü popülist politikacı vs. tarafından kullanılır. Avrupa aşırı sağında göçmenler, İslamcı retorikte siyonistler, masonlar, Kemalistlerde iç ve dış mihraklar, çeşitli sol gruplar için burjuvazi vs. tüm kötülüğün kaynağı rolünü oynamak için seçilmiştir, bu bağlamda bu toplulukların söylemleri de kendilerinin iyi adamlar, karşıtlarının da kötü adamlar olduğu düşüncesi temelinde yükselir ve de kendini yeniler.

TurkceRap
30-03-2011, 11:12
Albatross ve Astur 3 aşağı 5 yukarı benim söyleyeceklerimi söylemişler zaten, Ben bir tapınağa kadar gidip geliym, Öptüm, Kib ;)

VraeL
30-03-2011, 17:20
(Sözlerim sinanoğluna değil, genele)

Masonluk terimi ülkemizde çok ciddi bir kavram kargaşasına maruz kalmakta ve psikolojik kargaşaya sebebiyet vermekte.

Bir zamanlar masonluk acayip popülerdi, her gizemli havalar içerisinde olan siyasi isime mason damgasını vurmak acayip bir kült halini almıştı.(bkz. her uzun saçlıya satanist demek ile arasındaki 7 fark) Sonra illumati çıktı ortaya, illumatinin suyu çıkınca agarta şamlaba olayı devreye girdi.

Bu tip şeylerin amacı ortaktır: "İnsanları gerçek dünyadan uzaklaştırmak". Zeitgeist'e bu amacın kullanılış şekline oldukça çok değiniliyor.
Nasıl insanların dikkati ufo, tarlalardaki gizemli şekiller gibi olaylara çekilip gerçeklerden uzaklaştırılıyor ve madalyonun diğer yüzlerini görmeleri engelleniyorsa masonluk veya illimunati veya şambala gibi şeylerde aynı halt'a hizmet ediyor.
Siyasinin biri çıkıyor, 3-5 imalı laf ediyor, 1-2 kimliği belirsiz adamlar tenha bir yerde görüştüğü videoları internet alemine düşüyor, 1-2 gerçekliği belirsiz olan ve konusu perdeli olan telefon veya msn görüşmeleri basına sızıyor ve damga hemen hazır oluyor: MASON...

Hele bir de masonluğu veya illuminutiyi satanizmle, şeytanın ordularıyla, deccalla ilişkili olduğunu iddia eden siteler yok mu? Tencere dibin kara, senin ki benden kara.

Biri bana bu kavram kargaşasının tanımını yapabilir mi? Yani masonluğu kastediyorum. Nedir bu masonluk? Ateizmin, satanizmin, ipneizmin, terorizmin; bir çok şeyin mutlaka tanımı vardır.
İlla tüm dünya tarafından kabul görülmesi gerekmez, 1-2 kelimeden oluşan ufak bir tanım istiyorum. Misal satanizm: şeytan taparlık; Ateizm, Tanrı tanımazlık gibi. Pekiya Masonluk: ?
Var mı tanımı? Yok! Niye, bir düşünün bakalım niye yok.

Yok, çünkü bu bir araçtır. Kimi zaman "masonlar şeytanın orduları, deccala hizmet ediyorlar" şeklinde hurafelere inandırarak dindar hristiyanları yönlendirmek için,
Kimi zaman "masonlar partimizi işgal etti, ülkücülüğü böldü" şeklinde hurafeler ortaya atılarak milliyetçi damarları kabarmış ülkücü gençleri yönlendirmek için,
kimi zaman "masonlar yahudidir, kemalizmi sildiler, ülkeyi böldü, ülkenin iletişim kaynakları ellerine geçirdiler" şeklinde hurafeler ortaya atarak belirli siyasi kesimleri yönlendirmek için kullanılır. Bu yüzden kesin bir tanımı yoktur!

Ha doğrudur, bir ara mason adı altında bir zamanlar çeşitli örgütlenmeler yapılanmıştır, belirli amaçlar altında birleşmeler ve ortak çalışmalar gerçekleşmiştir ama adı çıkmış dokuza inmiyor sekize birader!

Dur bir başlık açayım masonluk hakkında (.
(yani gerçekten bir zamanlar var olan gerçek masonlar hakkında bir başlık)

VraeL
30-03-2011, 17:48
Bahsettiğim başlığı açmaktan vazgeçtim, zulamdaki dökümanların kaynağına şöyle bir baktım da pekte doyurucu değiller, arşivimi genişletince belki açabilirim.

uyar
30-03-2011, 18:11
Albatross ve Astur 3 aşağı 5 yukarı benim söyleyeceklerimi söylemişler zaten, Ben bir tapınağa kadar gidip geliym, Öptüm, Kib ;)

bugün şeytan için neler yaptın türk?? :D

Herifler taa MHP icine kadar sinmisler, soldan saga kadar her yerde ipleri cekme cabasindalar! ya dikkat et yakında kurt işareti yaparsan "milliyetçi mason türk" olarak tarihe geçersin :D

VraeL
30-03-2011, 19:20
bugün şeytan için neler yaptın türk?? :D

Herifler taa MHP icine kadar sinmisler, soldan saga kadar her yerde ipleri cekme cabasindalar! ya dikkat et yakında kurt işareti yaparsan "milliyetçi mason türk" olarak tarihe geçersin :D

kaptan sen nediyon zaten bozkurt işareti parti içindeki satanist masonların işaretidir:

http://www.uchilal.net/haberler/74765bozkurt-isareti-anlami.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/_nrRR2vH6YSI/TZNXeFFK3FI/AAAAAAAAAIY/YK-6wzFiKVk/dio-devil-horns-gallery-image1-600x400.jpg

AvniSinanoglu
30-03-2011, 21:27
Ben de bu konuda Albatross gibi düşünüyorum, masonlarla ilgili dolaşan saçma komplo teorilerini destekleyecek doğru düzgün bir şeye henüz rastlamadım. Toplumdaki sorunların sorumluluğunu belirli topluluklara, tabii süreçte kaynaksız-desteksiz bin çeşit iftira atarak, yıkma eğilimi sanıyorum dünyanın hemen her yerinde, hatta sıklıkla birbirinin zıttı olarak görülen pek çok akıma dahil bir sürü popülist politikacı vs. tarafından kullanılır. Avrupa aşırı sağında göçmenler, İslamcı retorikte siyonistler, masonlar, Kemalistlerde iç ve dış mihraklar, çeşitli sol gruplar için burjuvazi vs. tüm kötülüğün kaynağı rolünü oynamak için seçilmiştir, bu bağlamda bu toplulukların söylemleri de kendilerinin iyi adamlar, karşıtlarının da kötü adamlar olduğu düşüncesi temelinde yükselir ve de kendini yeniler.
Masonluk konusu bu kadar basitmi? :nono:
Masonlar Türkiye de internette kendilerini aklamaya calisiyor.
http://www.masonlar.org/turkce/turkce.html
Saten Türk kaynaklarindan alintilara veya videoyalara böyle karsilik vereceginizi tahmin etmeliydim. Buyrun Almanlari okuyalim o zaman:

Logen bzw. die Freimaurer haben eine heimliche und gleichzeitig unheimliche Macht auf unsere gesamte Politik. Besonders kritisch ist ihr Einfluss auf Gerichte und Richter. Ist man Logenbruder, hat man im Grunde einen Freifahrtschein für jegliches Verbrechen, man muss nur einen entsprechend hohen Grad erreicht haben. kaynak (http://www.wahrheiten.org/blog/2008/12/20/welchen-einfluss-hat-die-freimaurerei-auf-politik-und-gerichtsbarkeit/)

Tercüme:
Localar yani masonlar siyasetimize gizli ve inanilmaz sekilde güclerini kullaniyorlar. Mahkeme ve hakimleri kendi cikarlari dogrultusunda kullanabiliyorlar. Loca biraderi olan aslinda hakli cikma bileti almis durumda her cesit suclarda dahi, sadece yüksek dereceli mason olunmasi gerekiyor.

Sadece Türkiyede degil tüm dünyada yüksek dereceli masonsan her sey kolay, kanimizca bu bilgiler dogrultusunda cogu kücük veya büyük is adamlari bu localara üye olmak icin yaris ettiklerinin sebebi bu olmali.
Birkac yil evvel Türkiyede mason localarinin üyeleri cogaldigini okumustuk. Bulabilirsem netten gönderirim.

TurkceRap
31-03-2011, 11:02
bugün şeytan için neler yaptın türk??

Keçi kestim, Kedi kestim, Kestiğim keçinin kafasıyla mahalledeki veletlerle top oynadık, Sonra Bu böyle de meşale olur be dedim, keçinin kafasını 1 çubuğa takıp yaktım, Yakış o yakış, "Patladı gitti"

Şimdi de yeni katılan Brother'ların nikahına gidiyoruz (Evlendirecez kerataları, (sonra bi yastıkta kocayacaklar), Uyar gel biz de biraz konvoyun önünü kesip zarf kapalım, Zaten Uyarda Sadıcımız olsun dediler, Mendili ben sana 1 ara U.p.s.s.le gönderirim Hadi ben aini Kaçirmiyim, Cya

rastaman
31-03-2011, 11:58
Birkaç yıl öncesine kadar ben de Albatros yada Asturdan farklı düşünmüyordum.Artık iki konuda;Kripto Yahudiler ve Masonlar hakkında çok farklı düşünüyorum.
Tabi ''Türkiyeyi Masonlar yönetiyor'' boyutunda değil.

Astur
31-03-2011, 16:42
Sevgili Avni,

Kaynak olarak gösterdiğin site "Gerçekler.org" adında, hemen her konudaki komplo teorilerinin (evrimden tut 11 Eylül'e) derlendiği, doğru düzgün bir kaynak olmaktan çok çok uzak bir site. Biz de zaten bunu diyoruz, bu tarz iddiaları doğru düzgün kaynaklarda bulamazsınız.

Birkaç yıl öncesine kadar ben de Albatros yada Asturdan farklı düşünmüyordum.Artık iki konuda;Kripto Yahudiler ve Masonlar hakkında çok farklı düşünüyorum.
Tabi ''Türkiyeyi Masonlar yönetiyor'' boyutunda değil.

Düşünceni ne değiştirdi peki dostum? Bugün hangi noktadasın?

AvniSinanoglu
31-03-2011, 19:00
Sevgili Avni,
Kaynak olarak gösterdiğin site "Gerçekler.org" adında, hemen her konudaki komplo teorilerinin (evrimden tut 11 Eylül'e) derlendiği, doğru düzgün bir kaynak olmaktan çok çok uzak bir site. Biz de zaten bunu diyoruz, bu tarz iddiaları doğru düzgün kaynaklarda bulamazsınız.

Cok iyi anladin iste tüm konunun püf noktasina degindin, komplo teoricileriyle dindarlardan baska hic bir medya veya kurulus bu konuyu incelemedi, tek bir ara TSK mason localarina üye olmayi yasak etmisti. Iste gel isin icinden cikabilirsen, saten komplocularin ve dindarlarin adi cikmis, peki gercegi kim bulacak?

Komplo teorileri icinde su konular incelenmeye deger:
Yeni dünya düzeni (http://de.wikipedia.org/wiki/Neue_Weltordnung_%28Verschw%C3%B6rungstheorie%29)
...Ihnen zufolge sind inszenierte Kriege und Krisen sowie der Aufbau von Fronten wie der Kalte Krieg (http://de.wikipedia.org/wiki/Kalter_Krieg) Neuen Weltordnung, die dem Machterhalt dienen und den Organisatoren hohe Gewinne sichern.... eingeplante Bestandteile der
...onlara göre savas senaryolari, kriz senaryolari ve soguk savaslar Yeni dünya düzeninin bir iceriyinde bulunmaktadir, güc dengeleri ve organizasyonun yüksek kazanc edebilmeleri icin...

Bu varsayimla tabiki yeni fikirler ve korkular düsünelibilir, örnegin bu zengin ve güc külüblerin insanlari ne nerecede deger verdiklerini ve insanlarla ne gibi oyunlar yapabilecekleri gibi.

AvniSinanoglu
31-03-2011, 19:21
Bu varsayimla tabiki yeni fikirler ve korkular düsünelibilir, örnegin bu zengin ve güc külüblerin insanlari ne nerecede deger verdiklerini ve insanlarla ne gibi oyunlar yapabilecekleri gibi.
Komplocularin adi cikmis bir kere kimse inanmiyor ve ciddiye almiyor, fakat herhalde bu yüzden masonlar bu konularda rahatlar. Demokrasilerin sade ve daimi görmek büyük yanilgidir, bir gün gelir bu demokrasi demokratur (http://de.wikipedia.org/wiki/Demokratur) olur ve kendinizi taniyamaz hale düsersiniz devami tabiki diktatörlük. O kadar gizli ve sinsice gelirki kimse farkina bile varamaz, o sebeble masonlarin saten rahatlikla islerini yapabilecek rejimler genellikle diktatör rejimlerde bulabilirsiniz. Türkiyemizde demokrasinin gercekten yasandigini söylemek safliktir.

AvniSinanoglu
31-03-2011, 19:43
http://www.youtube.com/watch?v=GjA3UCWpM8M

angel333
27-03-2013, 01:20
- Üye olmanın herhangi bir zorluğu, özel ön şartı yoktur. Bir Tanrı'ya inanıyor olmak,
- Üyenin dini, etnik kökeni, milliyeti asla sorgulanmaz, üyelikten sonra bunların konuşulması da hoş karşılanmaz.
- Benim tanıdığım Mason'ların tamamı Türk vatandaşıdır, aralarında Müslümanlar da vardır, Hıristiyanlar da, Yahudiler de, Deist'ler de.

Ateistler mason olamazmı ?

Selalim
27-03-2013, 01:33
Yok onların da mezheplerine göre değişiyor bu :)

Kimi mezheplerinde olamıyor, mezhep büyükleri kişisine göre karar veriyor :)

Çok ünlü ve ahlaklı (görünürde yalnızca), göz önünde ve sevilen bir kişi olmanız bir şans verebilir mesela bir Ateist olarak mason olmak isterseniz. İşlerine gelir ne de olsa. Amaçları kitleleri etkilemektir.

Onların kuralları da eğilip bükülen cinstendir.

Sevgiler.

Selalim
27-03-2013, 01:59
Fakir, kimsesiz, beceriksiz, bir de üstüne üstelik ateistseniz mason olmak için hiçbir şansınız yok, ölün daha iyi :)

Allahsızları en önce onlar vuruyorlar :)

Sahi bu Turan Dursun Allahsız mıydı?

not: Yani forumun sevgili Ateistleri, sakın ola masonlara umut bağlayıp bir medet ummayın, onlar ancak kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyen kimseler.

Sizin de malumunuz olan ''Kahya''lar gibi adamları aralarına alıyorlar.

Yani anlayacağınız Allahsızlara orda da yer yok :)

Bazen üzülüyorum onlar için :)

Sevgiler.

Selalim
27-03-2013, 02:41
http://www.videoislami.com/view/13609/33.c-derecede-masonum-masonun-ahym/

http://www.8sutun.com/haberdetay.asp?tarih=17.06.2012&Newsid=116356&Categoryid=7

Sevgiler.

Şüpheci Dinsiz
27-03-2013, 03:04
Ne dediği anlaşılamayan adam : Sevgili Selalim.

http://www.youtube.com/watch?v=9GGRDG8HCfU

:)

Sevgiler

Selalim
27-03-2013, 03:08
Neyi anlamadınız :)

Ne yapayım, sansür mansür, dava mava deyip yazdıklarımı kesip, biçip değiştiriyorsunuz, iyisi mi ben değiştireyim dedim :)

Anlaşılmayacak ne var ki aklımdan geçenler biraz hızlı çekim olmuş sanki :)

Sevgiler.

Neva
27-03-2013, 04:56
Ne dediği anlaşılamayan adam : Sevgili Selalim.

Sevgiler

:) Hele bir ayirt etmeyi ogrensin, anlayacagiz ne demek istedigini..

Selalim
27-03-2013, 16:07
:) Hele bir ayirt etmeyi ogrensin, anlayacagiz ne demek istedigini..
Siz doğruyu ayırt ettiğinizi mi iddia ediyorsunuz?

Şu forumda kaç kere adını sayfanıza verdiğiniz, ilham aldığınız ve esinlendiğiniz bu adamın katillerinin savunuculuğunu yaptığınıza şahit oldum.

Bana mı diyorsunuz ayırt edemiyor diye?

Siz sadece kılıfına bakıyorsunuz. Kendinizi kullandırttığınzın farkında bile değilsiniz.

Bunun umrumda olup olmadığını sorarsanız; inanın değil!

Sevgiler.

angel333
27-03-2013, 18:26
Yok onların da mezheplerine göre değişiyor bu :)

Kimi mezheplerinde olamıyor, mezhep büyükleri kişisine göre karar veriyor :)

Çok ünlü ve ahlaklı (görünürde yalnızca), göz önünde ve sevilen bir kişi olmanız bir şans verebilir mesela bir Ateist olarak mason olmak isterseniz. İşlerine gelir ne de olsa. Amaçları kitleleri etkilemektir.

Onların kuralları da eğilip bükülen cinstendir.

Sevgiler.

Selalim bir müslüman olarak senin mason olma şansın var. :)

Ateistler mason olamıyormuş. :)

Masonlar en çok müslümanları ve musevileri seviyormuş diye duydum :)

Selalim
27-03-2013, 19:07
Selalim bir müslüman olarak senin mason olma şansın var. :)

Ateistler mason olamıyormuş. :)

Masonlar en çok müslümanları ve musevileri seviyormuş diye duydum :)
Şimdi size açıklayacağım da, onu düşünüyordum :)

Hangi konu altına uygun olur diye...

Sevgili angel; Biz insanlar, bir yaratıcıya, bir dine inanan ve ya inanmayanlar; Ateistler, Agnostikler, Deistler, Panteistler vs. vs., Müslümanlar, Hristiyanlar, Yahudiler (Talmudun sapkınlıklarını görebilen ve inanmayanları), Hindular, Budistler vs. vs. bir ''bir'' olmadıktan sonra dünyayı dilediği gibi karıştıran, bizi kullanan ve kullanmak isteyen bu tek ve sapık güce karşı hiçbir şansımız yok. Sizler birilerine düşmanlık ederek ve bir inancı yok etmek isteyerek onlara alet oluyorsunuz. Farkında değilsiniz. Zaten farkında olsa kimse bu oyuna alet olmak ister mi? Ama insan aklı bunu almıyor her şey açık ve ortada olduğu halde. Belki de umursamıyor.

Masonlar olmak da yalnız onların oyununa yarıyor.

Size asıl düşmanınızı göstereyim.

http://img475.yukle.tc/images/2902baphom2.jpg
(Boynundakine dikkat)

Dünyada insanların hiçbir savaş ve kargaşa olmadan yaşayabileceğini biliyor musunuz bu sapıklar olmasa.

Bunların neye inandığını ve yüzyıllardır dünyayı nasıl karıştırdığını biliyor musunuz?

İkiz kuleler, Binladin, İslam, Teröristler, Saddam, Kamaller vs. vs. Hepsi yalan...

Tüm bu kurguları bunlar yapıyor, yalnız bunlara yarıyor, zavallı insanlar da gerçekten Binladinlerin İslam teröristi, Kamallerin kurtarıcı olduğuna inanıyor.

Enteresan olanı da bunları gözümüze soka soka yaptıkları halde insanların bu kadar anlayışsız olması.

Bu kadar anlayışsızsa insan o halde tüm bunları hak ediyor belkide.

Nolur düşman olarak dinleri hedef almayın; ayrımcılık yapan her şeye karşı beraber olalım.

Dinlerin de kötülüğünü değil insanlık adına nasıl daha faydalı hale gitirilebilirliğini konuşalım.

Dünyada insana ve insanlığa yer vermeyen ve bırakmak istemeyen Rothschildlerini hedef alalım. Zira bizler onlar için yalnızca diledikleri gibi kullanabilecekleri, dilediklerinde öldürebilecekleri, hiçbir değeri olmayan köleleriz. Hiçbir günümüz dinlenerek geçemez. Tek istedikleri de bizleri diledikleri gibi robotlaştırmak.

Çünkü dünyanın tek sahibi onlar, biz insanlar yalnızca onların hizmetçileri olabiliriz o da yalnızca onlar isterse.

Sevgiler.

Neva
27-03-2013, 20:01
Siz doğruyu ayırt ettiğinizi mi iddia ediyorsunuz?

Şu forumda kaç kere adını sayfanıza verdiğiniz, ilham aldığınız ve esinlendiğiniz bu adamın katillerinin savunuculuğunu yaptığınıza şahit oldum.

Bana mı diyorsunuz ayırt edemiyor diye?

Siz sadece kılıfına bakıyorsunuz. Kendinizi kullandırttığınzın farkında bile değilsiniz.

Bunun umrumda olup olmadığını sorarsanız; inanın değil!

Sevgiler.

Sayin Selalim;

Bakin bizler genelde sizin zihniyetinizde olanlari cok iyi biliriz. Kilifi bosverin siz, bana dair savunuculuktan kastiniz nedir bilmem ama;

Ben kendi dogrumu savunurum, bu ister musluman olsun, ister hristiyan olsun, musevi olsun, ateist, deist vs, mason, yahudi vb. olsun farketmez. Size bunu ogretmediler mi?

Kimmis o adamin katilleri?

Siz birseyi ayirt etmemissiniz ki, basit komplo teorileri hikayeleri disinda birsey koymamissiniz.

Neymis o?

Boyundakine dikkat!:second: Ucuncu sinif komplo teorileri.

Ne yani biz de simdi sunu mu koyalim?

http://images.gittigidiyor.com/3292/2-ADET-OSMANLI-GUMUS-HAMAYLI__32921978_0.jpg

Dikkat! Osmanli hamaylilari! Niye ucgenler acaba?

Tartisma icerigi koyacak birikiminiz yok, bir de kalkip teori yazmaktasiniz.

Eee neyi ayirt etmissiniz simdi?

Ucuz komplo teorileri itinayla yazilir.

Siz daha Rothschild bahsini yeni mi ogrendiniz? E gunaydin!

Selalim
27-03-2013, 21:01
Sayin Selalim;

Bakin bizler genelde sizin zihniyetinizde olanlari cok iyi biliriz.
Genelde benim zihniyetimde olanları çok iyi bilirsiniz :)

Nasılmış zihniyetim? Merak ettim :)

Tartisma icerigi koyacak birikiminiz yok, bir de kalkip teori yazmaktasiniz.

Eee neyi ayirt etmissiniz simdi?

Ucuz komplo teorileri itinayla yazilir.

Siz daha Rothschild bahsini yeni mi ogrendiniz? E gunaydin!
Teorimi?

Açık açık gözümüze sokulan şeyler sizin yalnızca teori ise daha fazla üzerinde durarak zaman kaybetmemize gerek yok, öyle değil mi?

Şeytani inançları ve insanlık dışı Talmud yasaları mı komplo teorisi?

Bunlar dururken sizlerin onların istediklerine düşman olmanız asıl sizin birikimsizliğinizi gösteriyor.

Yoksa ben olmaz şeylere sizlerin kendinizi kullandırdığınız gibi kendimi kullandırarak düşman olarak onlara alet olmuyorum. Sizler yalnız alet olduğunuzun farkında bile değilsiniz.

Hangisi birikim acaba?

Sevgiler.

angel333
27-03-2013, 21:13
Şimdi size açıklayacağım da, onu düşünüyordum :)

Hangi konu altına uygun olur diye...

Sevgili angel; Biz insanlar, bir yaratıcıya, bir dine inanan ve ya inanmayanlar; Ateistler, Agnostikler, Deistler, Panteistler vs. vs., Müslümanlar, Hristiyanlar, Yahudiler (Talmudun sapkınlıklarını görebilen ve inanmayanları), Hindular, Budistler vs. vs. bir ''bir'' olmadıktan sonra dünyayı dilediği gibi karıştıran, bizi kullanan ve kullanmak isteyen bu tek ve sapık güce karşı hiçbir şansımız yok. Sizler birilerine düşmanlık ederek ve bir inancı yok etmek isteyerek onlara alet oluyorsunuz. Farkında değilsiniz. Zaten farkında olsa kimse bu oyuna alet olmak ister mi? Ama insan aklı bunu almıyor her şey açık ve ortada olduğu halde. Belki de umursamıyor.

Masonlar olmak da yalnız onların oyununa yarıyor.

Size asıl düşmanınızı göstereyim.

http://img475.yukle.tc/images/2902baphom2.jpg
(Boynundakine dikkat)

Dünyada insanların hiçbir savaş ve kargaşa olmadan yaşayabileceğini biliyor musunuz bu sapıklar olmasa.

Bunların neye inandığını ve yüzyıllardır dünyayı nasıl karıştırdığını biliyor musunuz?

İkiz kuleler, Binladin, İslam, Teröristler, Saddam, Kamaller vs. vs. Hepsi yalan...

Tüm bu kurguları bunlar yapıyor, yalnız bunlara yarıyor, zavallı insanlar da gerçekten Binladinlerin İslam teröristi, Kamallerin kurtarıcı olduğuna inanıyor.

Enteresan olanı da bunları gözümüze soka soka yaptıkları halde insanların bu kadar anlayışsız olması.

Bu kadar anlayışsızsa insan o halde tüm bunları hak ediyor belkide.

Nolur düşman olarak dinleri hedef almayın; ayrımcılık yapan her şeye karşı beraber olalım.

Dinlerin de kötülüğünü değil insanlık adına nasıl daha faydalı hale gitirilebilirliğini konuşalım.

Dünyada insana ve insanlığa yer vermeyen ve bırakmak istemeyen Rothschildlerini hedef alalım. Zira bizler onlar için yalnızca diledikleri gibi kullanabilecekleri, dilediklerinde öldürebilecekleri, hiçbir değeri olmayan köleleriz. Hiçbir günümüz dinlenerek geçemez. Tek istedikleri de bizleri diledikleri gibi robotlaştırmak.

Çünkü dünyanın tek sahibi onlar, biz insanlar yalnızca onların hizmetçileri olabiliriz o da yalnızca onlar isterse.

Sevgiler.

Ne olduğu belirsiz olan masonlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.

Büyük islam şehidi Osama Bin Laden'i yalan olarak görmeyin. Masonmuydu bilmiyorum ama islam tarihine ismini yazdırmış gerçek bir müslümandır.

Ben bu dünyada en çok takdir ettiğim müslüman Osama bin Laden'dir.

Osama bin Laden kuranı çok iyi uygulayan biriydi. Yıllarca islam için cihad etti. En son islam yolunda şehid olarak cennete getti. 4 tane karısı vardı.

Ben din düşmanı değilim. Dinler tarih boyunca var, var olmayada devam edecek.

Günemüzde dünyada 4 büyük nüfusa sahip din var. Hristiyanlık, islam, budizm, hiduizm. Bu dört dinden sadece bir tanesi islam 21. yy da sürekli insanlık suçu işliyor.

Medeniyetler çatışmasını başlatan kişi muhammed oldu. 1400 yıldır müslim gayrimislim(kafir) ayrımını başlattı.

Bir budistin sözü vardır. Bize sürekli kafir diyen islamla anlaşmamız imkansızdır.

Korede hristiyanlar budistler ateistler gayet güzel şekilde yaşıyor.

İslam coğrafyasında hiç bir farklı grup bir arada yaşayamıyor. Bunun sebebi masonlarmı

Müslümanlar sürekli kilise ve budist hindu tapınaklarına saldırıyor. Hatta kendi camilerini farklı mezhep diye bombayla patlatıyor.

Ben sokakta ateist olduğumu söyleyemiyom hristiyanda hristiyan olduğunu söyleyemiyor bunun sebebi masonlarmı.

Dünyada suçlanacak birşey varsa oda islamın kendisi...

Bu arada bahsetiğin Kamal kim ?

Selalim
27-03-2013, 22:04
Ne olduğu belirsiz olan masonlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.

Büyük islam şehidi Osama Bin Laden'i yalan olarak görmeyin. Masonmuydu bilmiyorum ama islam tarihine ismini yazdırmış gerçek bir müslümandır.

Ben bu dünyada en çok takdir ettiğim müslüman Osama bin Laden'dir.

Osama bin Laden kuranı çok iyi uygulayan biriydi. Yıllarca islam için cihad etti. En son islam yolunda şehid olarak cennete getti. 4 tane karısı vardı.

Ben din düşmanı değilim. Dinler tarih boyunca var, var olmayada devam edecek.

Günemüzde dünyada 4 büyük nüfusa sahip din var. Hristiyanlık, islam, budizm, hiduizm. Bu dört dinden sadece bir tanesi islam 21. yy da sürekli insanlık suçu işliyor.

Medeniyetler çatışmasını başlatan kişi muhammed oldu. 1400 yıldır müslim gayrimislim(kafir) ayrımını başlattı.

Bir budistin sözü vardır. Bize sürekli kafir diyen islamla anlaşmamız imkansızdır.

Korede hristiyanlar budistler ateistler gayet güzel şekilde yaşıyor.

İslam coğrafyasında hiç bir farklı grup bir arada yaşayamıyor. Bunun sebebi masonlarmı

Müslümanlar sürekli kilise ve budist hindu tapınaklarına saldırıyor. Hatta kendi camilerini farklı mezhep diye bombayla patlatıyor.

Ben sokakta ateist olduğumu söyleyemiyom hristiyanda hristiyan olduğunu söyleyemiyor bunun sebebi masonlarmı.

Dünyada suçlanacak birşey varsa oda islamın kendisi...

Bu arada bahsetiğin Kamal kim ?
Sevgili angel,

Ben size tamamen haksızsınız dedim mi hiç? Ya da tamamen yanılıyorsunuz dedim mi?

Hayır! Peki neden?

Çünkü söylediklerinizde haklısınız ama sizin söyledikleriniz ve haklı olduğunuz kısım puzzelenin yalnızca bir parçası.

İslam coğrafyasında hiç bir farklı grubun bir arada yaşayamadığını söylüyor, bunu sebebini sorguluyorsunuz; bunun hangi zaman diliminde, ne zamandan beri olduğuna bakar ve yoğunluğun derecesini sorgularsanız, bunun kime yaradığına bakmanız cevabını almanız için yeterli aslında.

Sevgili angel, Talmuda göre siyonistlere ait olan topraklarda siyonistlerin insanları rahat bırakacağını mı sanıyorsunuz? Onların tek amacı yalnız bölmek, savaştırmak, kargaşa çıkarmak, insanları birbirine kırdırmak ve bundan para yapmak. Yalnız kutsal dedikleri topraklarda değil tüm dünyada kargaşa. Çünkü bizler onlara göre insan değiliz ve hayvanlarla bile eşdeğer değiliz. Dünya onlara ait ve onlar bizleri diledikleri gibi kullanmakta serbestlik haklarına sahip.

Bunları ben uydurmuyorum; alın bir talmud yasalarını okuyun. Yaptıkları hiçbir şeyi gizli yapmıyorlar ki zaten. Her yere açık açık işaretlerini yerleştiriyorlar. Kendilerini gizleme gereği bile hissetmiyorlar. Konu altında linklerini verdim işte, açık açık söylüyorlar. Onca para dönüyor orada, kaynağı ne sanıyorsunuz? Konuşmasını bilmeyen kimse mi yazdı, bastı onca cilt, masrafı milyon dolarlar eden kitapları (O ve onun gibi daha niceleri; karşıt görüşlerden de; din karşıtı vs.). İşlerine geleni alıyorlar, bastırıyorlar, kullanıp kullanma tarihi bittiğinde atıyorlar. Onlar için yüzler önemsiz, tek amaçları var; Bölmek.

Sevgili angel bundan bir ikiyüz yıl önce olsaydı bunları konuşmayacaktınız, zaman gelecek başka şeyler konuşacaksınız (umarım).

Sadece görünene bakarak ne olduğunu anlayamazsınız, ardında olana bakmadan, görüneni meydana getirenleri bulamazsınız.

Sevgiler.

Neva
29-03-2013, 00:15
Genelde benim zihniyetimde olanları çok iyi bilirsiniz :)

Nasılmış zihniyetim? Merak ettim :)

Teorimi?

Açık açık gözümüze sokulan şeyler sizin yalnızca teori ise daha fazla üzerinde durarak zaman kaybetmemize gerek yok, öyle değil mi?

Şeytani inançları ve insanlık dışı Talmud yasaları mı komplo teorisi?

Bunlar dururken sizlerin onların istediklerine düşman olmanız asıl sizin birikimsizliğinizi gösteriyor.

Yoksa ben olmaz şeylere sizlerin kendinizi kullandırdığınız gibi kendimi kullandırarak düşman olarak onlara alet olmuyorum. Sizler yalnız alet olduğunuzun farkında bile değilsiniz.

Hangisi birikim acaba?

Sevgiler.

E zihniyetiniz ortada yazdiklarinizi okuyoruz zira..

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31183&page=7

Tam da bu yuzden soyledim ya size "Gunaydin" diye..

Size ne ki baska bir dinin inanclarindan?

Sizin dininiz cok mu insancil veya daha az seytan figurlu? Veya dininiz cok guzeldi ise, ne diye adamlarin inanclarini kopya ettiniz?

Bizim birikimimiz bizim tasarrufumuzdadir, sizi ilgilendirmez ki?
Bizler kimin kimi nasil kullandigini cok iyi biliyoruz. Biraz forumlari gezin okuyun, fikriniz acilsin.

Sizin hanedan askinizi koruklesek, o zaman kendimizi kullandirmis olmayacagiz degil mi?

Selalim
29-03-2013, 02:19
E zihniyetiniz ortada yazdiklarinizi okuyoruz zira..

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31183&page=7

Tam da bu yuzden soyledim ya size "Gunaydin" diye..

Size ne ki baska bir dinin inanclarindan?

Sizin dininiz cok mu insancil veya daha az seytan figurlu? Veya dininiz cok guzeldi ise, ne diye adamlarin inanclarini kopya ettiniz?

Bizim birikimimiz bizim tasarrufumuzdadir, sizi ilgilendirmez ki?
Bizler kimin kimi nasil kullandigini cok iyi biliyoruz. Biraz forumlari gezin okuyun, fikriniz acilsin.

Sizin hanedan askinizi koruklesek, o zaman kendimizi kullandirmis olmayacagiz degil mi?
Hanedan aşkım :)

Siz kurban olun o hanedanlığa. O hanedanlık yok edildikten sonra sarıldı bu bela dünyanın başına.

O hanedanın torunlarından başkası da temizleyecek değil sarılan o belayı.

Bunu da biliyorlar, zira kitaplarında yazıyor bu.

Sevgiler.

Neva
29-03-2013, 02:30
Hanedan aşkım :)

Siz kurban olun o hanedanlığa. O hanedanlık yok edildikten sonra sarıldı bu bela dünyanın başına.

O hanedanın torunlarından başkası da temizleyecek değil sarılan o belayı.

Bunu da biliyorlar, zira kitaplarında, yasalarında yazıyor.

Sevgiler.

Bakin Sayin Selalim;

Insan bilmedigi seyden korkar. Sizinki de o hesap olmus. Biraz okuyun arastirin, ogrenin.

Nesine kurban olacagiz yahu?
Geciniz onu bir kalem..

Hem emperyalizm'den besleneceksiniz, hem de burada nutuk atacaksiniz.

angel333
29-03-2013, 14:24
Müslümanların en büyük sorunu hep başkalarını suçluyorlar.

Dünyada suçladıkları masonlar museviler ateistler hristiyanlar budistler hindular hepsi suçlu...

Sorunun kendinlerinde olduğunu görmüyorlar.

İç savşlardan başkalarını sorumlu tutuyorlar.

http://media.dunyabulteni.net/250x190/2011/09/17/taliban_1.jpg

http://www.pressmedya.com/resim/250x190/2012/09/15/taliban.jpg

Bu resimdekiler mason olabilirmi

Deep
21-03-2015, 18:23
Bu piramid ve Her şeyi gören göz yani Horus un gözü,vicdani temsil eder:

https://roberthorvat30.files.wordpress.com/2013/09/campbell-great-seal-of-the-united-states-127.jpg

Işık masonlukta önemli bir semboldür,lucifer in ışığıdır.Onlara gore lucifer bilgiyi getirmistir,Simdi AKP nin logosuna dikkat:

http://www.habersakarya.com/wp-content/uploads/2014/11/10022014213507-AK-Parti-logo.gif

Işık sembolizmini görüyorsunuz,hem de 7 kollu.7 sembolik bir sayıdır.

AKP sürekli 'Yeni'Turkiyeden bahsediyor,illuminatinin amaçlarından biri 'Yeni' Dunya duzenidir.Bu amaca yönelik projelerden biri Bop projesidir,Tayyip de bu projenin es başkanlarından biridir ve bu proje hızla gerceklesiyor.Arap baharı ve şimdide bağımsız bir Kurdistan için AKP çalışıyor.

Abdullah gülün mason olduğuna dair en büyük işaret:

http://www.onaltiyildiz.com/images/haber/2716.jpg

Elinin aldığı sekil,mason nizami duruşudur.bu duruşa dair örnekler:

http://galeri3.uludagsozluk.com/191/atatürk-mason-diyenlere-kapak_220991.jpg

Tayyip Erdoğan:

http://www.onaltiyildiz.com/images/haber/2715.jpg

Eli sol taraftadır.Bu duruşa dikkat edin ve simdi de suna bakin:

http://img03.blogcu.com/images/a/h/m/ahmetdursun374/0506713ef73bf65f2e8c427b5bf9aa9b_1322923088.jpeg

Bi de suna bakin:

http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/0/61670_o3bd1.jpg
http://i.ytimg.com/vi/kiHV9aiz67w/0.jpg

Yahudi samdanini gordunuz degil mi?7 kollu samdan ayni 7 ışıklı ampul gibi.

Bir sözlükte paylasmistim,burada da paylasayim dedim bari.

Nana Buluku
21-03-2015, 19:35
Atatürk'te mi masondu ?

Bilgisi olan var mı ?

Deep
21-03-2015, 20:07
Atatürk'te mi masondu ?

Bilgisi olan var mı ?

Kesinlikle Masondu.Olmaması imkânsız.

spartacus
21-03-2015, 21:01
Deep

El meselesinde yaklaşımını doğru bulmadım. Yani her elini iç cebine götüren mason ise yandık, hemen iç cepleri söktürmek lazım...

Bir diğeride elin o şekli kalp ile de ilgilidir, eski alışkanlıktır içtenliği temsil eden bir vücut dilidir, bu nedenle insanlar onayladığı/onaylandığı hallerde kitle ya da kişi karşısında elini kalbine doğru götürür...

İlk resimdeki göz ise bildik türden vicdanı değil, tepeden herkesi, ama iç dünyalarını görmeyi temsil eder. Yani içinizden de olsa ne tür görüşte/düşüncede olursanız olun fark edilirsiniz(gözlenmek) mesajı... Aslında bir çeşit korku yönetimini temsil eden bir resim, kısaca büyük şef.

Şamdanlar ise 7 sayısından dolayı değil, genelde görüntü/fayda çerçevesinde tek rakamlarda gider. Bunlar
1, 3, 5, 7 şeklindedir. Örneğin 7 kolluda 4 numara tam ortaya gelir, 3 sol, 3 sağ.

3 Kolluda bir sol, bir sağ.

5 Kolluda 2 sol, 2 sağ...

Ve aslında ortadaki daha yüksektir.

Şu biçimde

ılı = 3
ıılıı = 5
ııılııı = 7

3 olan daha az, 7 olan ise daha fazla ışık verir, duruma göre, yere, konumuna göre tercih edilir vs..

Bir kaç basit sembol ile kişileri şudur, budur diye ifade etmek objektif bir yaklaşım değildir diye düşünüyorum... Ve dediğim gibi, bu tür sembollerde tek rakamlar yukarıda belirttiğim sebeplerle tercih ediliyor.

ahura mazda
21-03-2015, 23:35
Mason teşkilatları öyle gizli karanlık işler çeviren teşkilatlar değiller öncelikle bunu belirteyim. Aslında bilim/sanat/iş dünyası camiasının ortaklaşa hareket etmesini ve ilişki kurmalarını sağlayan derneklerdir (kabaca). Bunun bir diğer örneği Rotary kulübleridir.

Dialectics
21-03-2015, 23:43
Illuminati'ye göre masonluk illuminati tarafından kurulmuş olmakla beraber sonradan gerçek kuruluş maksadından sapan ve artık illuminati tarafından desteklenmeyen bir yapı.

Böyle şeylere merak salan varsa Mike Hockney'in Millionere's Death Club adlı kitabını öneririm...

Aborjin
22-03-2015, 02:03

Şöyle yazılarda var.

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2011/04/ataturk-neden-masonlukla-itham-ediliyor.html

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2011/04/ataturk-neden-masonlukla-itham-ediliyor_16.html

Neva
22-03-2015, 07:28
Ne dediği anlaşılamayan adam :

http://www.youtube.com/watch?v=9GGRDG8HCfU

:)

Sevgiler

Guzelmis. Tesekkurler Deist_tr.

spartacus
22-03-2015, 08:23
Şöyle yazılarda var.

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2011/04/ataturk-neden-masonlukla-itham-ediliyor.html

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2011/04/ataturk-neden-masonlukla-itham-ediliyor_16.html
Sevgili Aborjin
Verdiğin blog için demiyorum özellikle, ancak o kafada yazanlar kötü dahi denilemeyecek denli komplo üretiyorlar. Yanız bir konuda başarılıdırlar, parça, bölük belgeleri dilediği gibi teorize edebilirler, bu elemanda hayli başarılı bu konuda...

Gelelim Dünya'ya

Masondu, Illuminatiydi vb normalde bu tür yaklaşımlar ve bağlı komplo teorileri, neredeyse bir kibrit kutusu ebadında döner durur, yani gözünüzü kapatın, kibrit kutusunda bir dünya hayal edin, bu kadar asittir açı. Yani dinlediğimizde sanırız ki dünyayı öylesine bir, ne idüğü belirsiz bir aşkla(!) bir iki kişinin ama gizli cemiyet, gizemli, marjinal ezoterik cemiyletler eliyle filan, hiç bir ekonomik/politik çıkarla örülmemiş biçimde yönettiği inancı geliştirilir...

Dünyanın ne Illuminatiye ne de masonlara ihtiyacı var yönetilmek adına. Bir kere finans kapitalin tepesindeki yapıların bankaları var, bunların aralarında birlikteliğini sağlayan konsorsiyumları var, istihbarat teşkilatları var, basın,yayını var, üst örgütleri, ekonomik işbirlikleri, alt düzey örgütleri, gücü var, var da var. Yani ortada bir sistem/çark işliyor, ancak komplo teorisyenleri her zaman olduğu gibi hem olayların perde arkasını karartıyor hem de ortada dönen çarkı perdeleyip, kişilere endeksliyor. Yani bunca yaşanılası olmayan hayatların sorumlusu bir kaç kaçık oluveriyor! Neyse, uzatmayacağım, denizi görmeden, bir kaşık suda boğulmamak adına biraz değindim...

Örneğin Ortadoğuda yıllardır sular durulmuyor neden? Bir kaç tane densizin subjektif inançları ya da düşünceleri yüzünden mi? Yani petrol sömürüsü, hammadde/kaynak, emek, işgücü, finans sömürüsü değilde, perde gerisinde bir kaç kaçık var öyle mi? Bırakın dönen tezgahları, örneğin ABD yi ele alalım, ve bakalım ortadoğunun bu istikrarsızlığıyla nasıl bir ticaret haci altında yeşil dolarları akıtıyor? Nasıl korkunç rakamlar ve en önemliside bu kaynak sömürüsü kimin/kimlerin cebine gidiyor? Elbette sistem kapitalizm ve egemen olan bir sınıf var ve bu sınıf olmak durumu masabaşına oturup keyfiyetle olmuyor, yani kimse gidip ben şu sınıftanım vs seçmiyor, çark, sistemde tutunduğu konum, yaşam ve kazanım biçimiyle insanlar otomatik olarak bu sınıflarda yerini alıyor. Egemen olanların önce ekonomik sonrada bunun garantisi askeri/politik çıkar ve stratejileri vardır. İnin küçücük bir işletmeye varın, sahibi olsanız ne için çalışırdınız? Her gün daha fazla iş yapmak, daha fazla kazanmak! Peki sırada ne gelir, hemen yanıbaşınızdaki rakibinizle olan kıyasıya mücadeleniz gelir. Bakın en alt düzeyde bile bir savaş başladı mı? Başladı. Sonra ne gelir, işletmede emek/alınteri dökenlerin de çabaları, daha fazla maaş, daha fazla ücret, daha iyi çalışma saatleri... Bir savaşta böyle başladı mı? Başka neler var, aracılar, tüccarlar, hammaddeciler, birde onların savaşları. Birsi gelir bir mal satar, öteki ben daha ucuza veriyorum der, bu karmaşayı alın, en üste doğru götürün ve bu süreç küçük balıktan, büyük balığa doğru merkezileşir. Bu işe sermaye diyoruz, sermaye yayılmak ister(yani aslında her gün daha fazla kazanmak, daha geniş alana yayılmak/katlamak!), yayılma isteği de coğrafya ister, bu sitek sınırlarıda aşar, tüm dünyaya, yarın bir gün Ay'a, mars'a değin uzanacak.... kaç milyar insan var şimdi bu savaş arenasında? Dünyayı yöneten bir avuç ne için yönetiyor? Her gün daha çok kazanmak, büyümek yarında bunu garanti edebilmek... Biravuçtan, tabana doğru inin milyonlarca insan... Çark böyle işliyor(kısa geçiyorum), ve o küçük savaşa dönün tepeye taşıyın, Fransa sermaye babaları petrolden pay ister, İtalya ister, bu süreğen bir savaştır, sonuçlarıda ortadadır vs. uzatmıyorum, bunları bir iki kaçığın planı/projesi, subjektif, gereksiz boş çabasına indirgemekte, günümüzün bir diğer yanıltma biçimidir.... Neyse...

Nana Buluku
22-03-2015, 18:42

Atatürk geometriyle ilgilide bir kitap yazmıştır. Masonlukta geometri önemlidir. Atatürk gibi bir asker ve siyasetçi neden geometri kitabı yazsın ki ?

spartacus
23-03-2015, 09:36
Atatürk geometriyle ilgilide bir kitap yazmıştır. Masonlukta geometri önemlidir. Atatürk gibi bir asker ve siyasetçi neden geometri kitabı yazsın ki ?
Ne zaman yazmış? 1936, aslında asker olmadığı zamanlar, kaldı ki kişinin hobisidir, merakıdır, asker, memur, işçi ne olduğunun bir önemi olmaz bu noktada. Muhtemel nedenlerinin başında da okullarda kaynak olması için yazdığı bir kitap ve aslında eldeki yabancı kaynakların çevirileriyle elde edilen bilgi ve aktarım.

neyse, sembollere, kapsamları/zeminleri dışında, çok, ama çok daha büyük açı ve kapsamlarıda içine alacak biçimde(yani ayakkabınızın ebadına düşürüldüğünüzü farzedin) çok fazla anlam yüklemek objektif değildir....

Nana Buluku
23-03-2015, 21:41
Ne zaman yazmış? 1936, aslında asker olmadığı zamanlar, kaldı ki kişinin hobisidir, merakıdır, asker, memur, işçi ne olduğunun bir önemi olmaz bu noktada. Muhtemel nedenlerinin başında da okullarda kaynak olması için yazdığı bir kitap ve aslında eldeki yabancı kaynakların çevirileriyle elde edilen bilgi ve aktarım.

neyse, sembollere, kapsamları/zeminleri dışında, çok, ama çok daha büyük açı ve kapsamlarıda içine alacak biçimde(yani ayakkabınızın ebadına düşürüldüğünüzü farzedin) çok fazla anlam yüklemek objektif değildir....

Kesin bir yargıya varmadım bende zaten. Soru sordum. Herkes istediği gibi yorumlar.

Natan
11-11-2017, 13:18
Forumda mason olan var mi?