PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GERÇEĞİ GÖRÜN ŞEYTANI İZLEMEYİN


ahiretyurdu
18-07-2006, 11:27
1 haftadır aynı yazı farklı bir nick'le 2. defa asılıyor foruma.
ahiretyurdu, bu tip bir davranışa izin vermiyoruz burada. Tekrarı durumunda üyeliğiniz iptal edilecektir.

mesaj silindi

neutrino

18-07-2006, 11:57
Arkadaşlar, özellikle de yeni üye olan arkadaşlar,

Burada tartışıyoruz, reklam panosu, kopyala yapıştır panosu olarak kullanmıyoruz buraları. Alıntılar eğer tartışmalar için bilgi verici bir özellik taşıyorsa yararlıdır, tek başına propaganda amaçlı alıntılar ise pek hoş görülmüyor.

İkinci nokta, daha önemli olan nokta ise, forum'a girdiniz, 1-2 başlık okudunuz, hemen aşka gelip birşeyler yazayım, birşeyler kopyalayayım-yapıştırayım demeyiniz. Aynı şeyi acaba başkaları da yazmış mı, göndermiş mi, önce ona bakın. Aktif tartışmalarda eğer kopyala-yapıştır dışında kişisel bir katkınız olacağını düşünüyorsanız, lütfen katılın.

Sizin bugün görmüş ve çok beğenmiş olduğunuz bazı yazıları burada bulunan insanlar yıllar önce görmüş olabilirler. Hatta bazılarını yıllar, aylar ve haftalar içerisinde tekrar tekrar görmüş de olabilirler, o nedenle yeni gördüğünüz için sizi heyecanlandıran birşeylerin sizin dışınızdakileri de aynı şekilde heyecanlandıracağını sanmayın.

Şimdilik bu kadar. ahiretyurdu, sildiğim mesajın aynısı forum'da var ve oldukça da yeni. Altında tartışmalar da var. Düşüncelerini (yani kişisel düşüncelerini, alıntılarını ya da X hocanın düşüncelerini değil) orada belirtebilirsin ve tartışmaya katılabilirsin. Önce eski yazılanları oku ama.

neutrino.