PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Soyutlanmak

Aziz Kerim
19-04-2011, 17:45
Soyutlanmak ne demekse onu boşveriyim, şöyle başlıyım;

Sosyalleşmek ve getirdikleri
Aşk ve getirdikleri
İş ve getirdikleri
Sağlıklaşma çabaları ve getirdikleri
Tartışmak ve getirdikleri
Felsefeleşmek ve getirdikleri
Psikolojileşmek ve getirdkleri
Sanatlaşmak ve getirdikleri
Camileşmek ve getirdikleri
Yardımlaşmak ve getirdikleri
Alkolleşmek, kapsülleşmek, ilaçlaşmak ve getirdikleri
Oy vermek, askere gitmek ve getirdikleri
Evlenmek ve getirdikleri
Teknolaşmak, betonlaşmak, ve getirdikleri
Bilimleşmek, dinleşmek, ilahlaşmak, kimyasallaşmak, hayvanlaşmak, otlaşmak, robotlaşmak, ıslanmak, üşümek, modernleşmek, kültürleşmek, bilmem ne leşmek ve getirdikleri
.
.
.
.

Saymakla bitmeyen bozukluklar ve getirdikleri......... = Yaşayan Ölü Olmak!!! Ölmek!!!

Siz bunları çağırıyorsunuz onlarda size katliama kadar giden bozuklukları getiriyor yanında....

Toplumdan, sanaldan, işten, camiden, meyhaneden, kerhaneden, evden, devletten, okuldan, kitaptan, profesörden, haberden, sanattan, felsefeden herşeyden soyutlandığımı bildirir, bu yazımın son yazım olduğunun ve forumdan ayrıldığımın bilinmesini isterim...
Sağlıcakla........

errata
19-04-2011, 17:51
Yazdığınla her ne demek istediysen onu anlamadım, ama soyutlanmak kelimesini yanlış kullanıyorsun.

Soyutlama, bilgisayar literatüründe ayrıntıyı gizlemek üzere üst bir sembol, kavram oluşturma anlamında kullanılır. Diğer literatürlerde de buna benzer fakat daha anlamsız, girift tanımlar mevcuttur. Bana kalırsa en doğru kullanımı, fizik biliminden doğrudan alınmış olan bilgisayar literatürü kullanımıdır. Buna göre beyin, beyin fonksiyonlarının, beyin fonksiyonları nöron bağlantılarının soyutlamasıdır.

Güle güle.

Düşüngen
19-04-2011, 18:42
Sevgili Aziz Kerim,
Her şeye gelişine vurmuşsun helal...

Lakin sanki biraz kırılmışsın küsmüşsün gibi geldi bana ne o yoksa tavşan dağa mı küstü??? Bunu bilemem ama bildiğim şu ki, dağın umrunda bile olmayacaktır.

Şikayetlerin insanı ikileştirdiğini, olanın kabul edilmeyişi sonucu bir olması gereken yaratıldığını böylece zihinlerin ikiye bölündüğünü, iki kutuba ayrıldığını ve bu iki kutubun çatışması yüzünden acılar doğduğunu gözlemliyorum.

Sana şunu diyebilirim; Her şey olması gerektiği gibi olmakta ve inan bana evren varolabilmek için elinden geleni yapıyor daha doğrusu varolabilmesi için ne gerekiyorsa onu yapıyor... Eeee napalım belki de varolması için bunların olması şart.

Senin bu çarkı kabul etmemen yine aynı evrenin varolmak için bir yol arayışı olması sebebiyle olması gereken diye ben buna derim...

NOT= Senin hakkında biraz fazla atıp tuttum çünkü cevap yazmayacağını belittiğin için meydanı boş buldum...:)