PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatınızda en fazla vakit ayırdığınız şey nedir?

_melek_
03-05-2011, 15:17
..............

Astur
03-05-2011, 21:57
İnternette arkadaşlarımızla konuşuyorsak ve zamanımızın önemli bir kısmı böyle geçiyorsa bunu ankette arkadaşlar olarak mı işaretlemeliyiz, yoksa internet mi? :)

Jolly Jocker
03-05-2011, 22:01
Maalesef ve lanet olsun ki işim zamanımın önemli bir kısmını (ç)alıyor. Geri kalan kısım da iş sürecine hazırlanmakla geçiyor zaten. Öğrenciyken sanırdım ki, ekonomik özgürlüğüme kavuştuğumda çok daha özgür ve mutlu olacağım. Meğer tam tersiymiş. Öğrenciyken sahip olduğum özgürlüğü bile mumla arıyorum şimdi. Hayatım gasp edilmiş gibi hissediyorum. İş, insanın yaşamının merkezini işgal etmeyi kendinde hak görüyor. Ama kendime ayırdığım boş vaktim daha fazla olsaydı, yani hayatım benim olsaydı ne yapardım diye sorarsanız; sanırım en fazla yapacağım şey gündüz vakti caddelerde yürümek olurdu. Öylesine, boş boş. Sırf gezmek için. Dışarıyı görmek, kendimi göstermek için. Artık bu bile lüks. İşten çıktığımda çoktan güneş batmış oluyor. Gün yüzü görmüyorum. Sadece internet, tv ve kitaplar.

_melek_
04-05-2011, 13:10
İnternette arkadaşlarımızla konuşuyorsak ve zamanımızın önemli bir kısmı böyle geçiyorsa bunu ankette arkadaşlar olarak mı işaretlemeliyiz, yoksa internet mi? :)
İllaki kafa yorcaksınız :ohwell: ama seviyorum bu özelliğinizi ikisinide işaretleyin işte.

ahmetsln
04-05-2011, 23:16
işim dedim. ben sürekli bürodayım. okul sonrası ders çalışıyorum. ygs için ve lys. onun dışında sürekli tgb bürosundayım. oradaki arkadaşım diyebileceğim insanlarla mutlu mesut yaşıyorum. ailemi peki görmem :D

Olimpiyat
07-05-2011, 18:32
hayatta en fazla vakit ayırdığım 3 şey var..
1-Okumak(Matematik ve yabancı diller ağırlıklı)
2-Spor
3-Karikatür

Bu 3 üne her gün muhakkak zaman ayırırım..

VraeL
07-05-2011, 22:28
İşim'i işaretledim. İşim olmadan önce, birinci sırada okumak ikinci sırada pc başında okumak vardı (.

OffSpring
12-05-2011, 00:09
Kendim/Öğrenmek-Düşünmek-Bilmek eksenli hayat tarzı.