PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

subzero
27-07-2006, 04:32
Dini sorgularken kendimi tanrıyı sorgulamış ve inanmamaya yaklaşmış olarak buldum. Tabi benzer düşüncedeki insanlarla konuşmak çok güzel. Açıkçası teist miyim ateistmiyim agnostikmiyim vs. tam karar vermiş değilim. Yabancı forumlarda da bahsettim zamana bırak falan dediler. Öyle yapıyorum ben de.
Bu sitenin forumları belli bir seviyenin üzerinde, faydalanacağız. Hepinize iyi muhabbetler.

deli_cevat
27-07-2006, 11:19
hoşgeldin subzero

27-07-2006, 11:34
Hoşgeldin *subzero,

Zamana bırakma önerisine ben de katılıyorum. Sitemize senin de katkılarını bekliyoruz.

neutrino

K.C.
27-07-2006, 11:35
Hoş geldiniz subzero,
Öncelikle sorgulama yürekliliğini gösterebildiğiniz için sizi tebrik etmek istiyorum.
Sorgularken akıl penceresinden bakmak, mantık kurallarını işletmek gerekiyor. Ama öyle şeylerle karşılaşıyor ve aklımız bizi öyle meçhullere götürüyor ki aklımızın da mantığımızın da stop ettiği alanlar oluyor. İçimize, hislerimize, duygularımıza dönmemizi gerektiren böyle durumlarda sorgulamamız tıkanıyor ve bu kez sorgumuzu sorgulama gereği duyuyoruz. :)

Bir kısmımız, ya da pek çoğumuz sizin geçtiğiniz yoldan geçti bu sitede. Sizi anlayan ve sorgulamanıza yardımcı olabilecek çok değerli arkadaşlarımız var. İnşallah doğruyu ve gerçeği hep birlikte bulabiliriz.

Sağlıcakla..

NedimYilmaz
27-07-2006, 15:49
Hoşgeldin ben Nedim. Dini konuda Agnostik biriyim. Bunu uzun bir süreden sonra karar verdim. Senin gibi ikilem yaşadığım zamanlar da oldu. Çıkış noktası araştırmaktır, öyle yapman en erdemli hareket olacaktır.

02-08-2006, 18:42
Sevgili Subzero,
Yeni fark ettim. Aramıza hoş geldin. Düzeyli bir site oluşturmak için uğraşıyoruz. İnsana saygı ve sevgiyi temel alarak seviyeli bir tartışma ortamı oluşturmak için çalışıyoruz. Umarım siz de bu temelde bize destek olur bu uğraşlarımıza katkıda bulunmuş olursunuz.Sevgilerimle...