PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah zürafayı yaratırken sarhoş muydu?

OffSpring
29-05-2011, 01:57
D5MrGxubcdE

Akıla şu soru geliyor bu sinirin bu kadar alengilli yollardan geçip hemen yanına bağlanmasını allah mı sağladı ?
Yoksa evrim mi?
Sonuçta evrim plan yapan bir sistem değil.

ereninthenature
31-05-2011, 12:41
böyyük rabbim, yumurtaya can veren rabbim hata yapar mı.yapmaz.o zaman neymiş.bu video yalan.mason lobisinin bir oyunudur.

mahirzz
31-05-2011, 13:04
hatalı oduğunu iddaa eddiğiniz şey, yada bunu iddaa eden bilim uzmanı ne yaratmış şu ana kadar, ne keşfetmiş,, o ne anlar zürafa yaratmakdan, anca açar bakar, aa burası olmamış yaa yandan kıvırtmalı olsaydı der :D

TUBA
31-05-2011, 13:06
hatalı oduğunu iddaa eddiğiniz şey, yada bunu iddaa eden bilim uzmanı ne yaratmış şu ana kadar, ne keşfetmiş,, o ne anlar zürafa yaratmakdan, anca açar bakar, aa burası olmamış yaa yandan kıvırtmalı olsaydı der :D

madem öyle

o zaman bana açıklar mısın ,zürafanın neden ses telleri yok ?

errata
31-05-2011, 14:43

İnsanları belli bir yere kadar sözde bilimsel metaforlarla sıkıştırmaya çalışıp, sözün bittiğini anladığınız bu tip noktalarda "öyleyse bir tane x yaratın" cümlesinin arkasına sığınmaya çalışmak çok gülünç ama şaşırtıcı değil elbette. Ben aklı başında hiç bir bilim insanının "yoktan var etmek" konulu bir tezine, teorisine şimdiye kadar rastlamadım.

Siz bir inanır olarak, çok güvendiğiniz Tanrınızın, kutsal kitabımınız ve bir insan olarak tanrının ruhundan üfürülmüş ruhunuzun yüceliğiyle bir zürafa yaratabilir misiniz? Ya da tanrınızın bu zürafayı yarattığına dair "en ufak bir delil" getirebilir misiniz?

ereninthenature
31-05-2011, 23:42

hiç bir mühendis 5 cm ileri gidecek yere 5 metre kablo dolandırmaz.sadece kafası 1 milyonsa böyle bi hata yapar.hadi bakalım.kendini iyi kandırmalar.

the supernova
01-06-2011, 01:24

Ben müslüman olsaydım "henüz bilimin keşfedemediği bir faydası vardır" deyip
yine paçayı kurtarırdım ama sen iyice rezil etmişsin kendini. :D

Bu söylediğinede inançlılara yakışır saçma bir benzetmeyle cevap vermek geldi içimden.

Ronaldo'nun attığı golü beğenmedim diye daha iyisini mi atmam gerekiyor ? :bump:

ereninthenature
01-06-2011, 03:53
Ben müslüman olsaydım "henüz bilimin keşfedemediği bir faydası vardır" deyip
yine paçayı kurtarırdım ama sen iyice rezil etmişsin kendini. :D

Bu söylediğinede inançlılara yakışır saçma bir benzetmeyle cevap vermek geldi içimden.

Ronaldo'nun attığı golü beğenmedim diye daha iyisini mi atmam gerekiyor ? :bump:

aynen öyle titanic kötü diyeceksen saha iyisini çekmen lazım :D

uyar
01-06-2011, 08:09

ben olsaydım öyle yaratmazdım :))

OffSpring
02-06-2011, 19:13

"Beyin bedava." önermesini tekrar sorgulamamız gerek.

Anlaşılan allah bi tek zürafayı yaratırken sarhoş değilmiş.

ereninthenature
03-06-2011, 08:17
hatalı oduğunu iddaa eddiğiniz şey, yada bunu iddaa eden bilim uzmanı

21. yüzyılda Richard Dawkins'i tanımayanlar var:doh::doh: