PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip Olaylar Yalanlari

Lynx
29-05-2011, 08:11
Herkez Googlede Böyle birsey arayip okumusdur ve de ilginc bulmusdur belkide inanmisdir ! Ama ortalik okadar sahtekar dolmiski artik Insanlarin internette bilgilere hic inanasi gelmiyor !

http://birliksitesi.8m.com/garip_olaylar.htm

Su Siteye girdim ve okumaya basladim ! Sira buna gelince kücük bir arastirma yaptim !

SÖFOR VE KAZAZEDE AYNI:
Viyana'da Anna Hascher'a 1983 yilinda Milance Zivojinoviç'in kullandigi bir minübüs çarpti. Tam 10 yil sonra 21 Mayis 1993'te Bayan Hascher'a bu kez de bir kamyon çarpti. Kaza yeri 10 yil öncekinin 500 metre uzagindaydi. Kamyonun sürücüsü yine ayni kisiydi: Milance Zivojinoviç.

Söz Konuyu yer viyana olunca hemen almancasini arastirmak istedim

Önce bunu yaziyorum Anna Hascher ! Facebook gibi sosyal ag siteleri geldi daha sonra olayda buna carpan kisiyi beraberinde ariyorum ! Milance Zivojinovic

Sadece ama sadece kaynak hepsi türkce ! Vede hepsini bu olayi anlatiyor !

Hic almanca haber yok ! Helleki benim google avusturya tabanli oldugu icin herzaman aramalari en basa almanca sonuclari getirir ! Ama ne yazikki 34 sayfa boyunca sadece türkce icerik bulunuyor !

Ortalik gercekden sahtekar kayniyor !!!

Firestorm
29-05-2011, 09:16
Domuz konusunda ki haberler, şu islamiyeti öven bilim adamları hangisi doğru düzgün dünyanın haberi oldugu şeyler ki bir bilim adamı söylerler bilim adamını bile bulamayız:heh:

bakkalmahmud
29-05-2011, 17:21
Sayin nail,yalansiz dolansiz hicbir din ayakda duramaz,zaten hayatin her alaninda kandiriliyoruz birde kutsal saydigimiz dinler tarafindan kandirildigimizi görünce,icine edeyim böyle dünyanin diyorum,bu dünyaya dürüstler fazla yada bu yalancilar.

OffSpring
02-06-2011, 19:41
"DAHA BU YASTA:Osman(15) isimli çocuk odasinda masturbasyon yaparken yakalanan babasi tarafindan yakalaninca babasi çocugun çükünü kopartti."

Daha bu yaşta derken?
Kaç yaşında başlaması gerekiyordu acaba?
30-40-50?
Yada 18 yaşına gelince mi?
Anlamıyorum ki bu milleti.

ahmetsln
02-06-2011, 22:16
"DAHA BU YASTA:Osman(15) isimli çocuk odasinda masturbasyon yaparken yakalanan babasi tarafindan yakalaninca babasi çocugun çükünü kopartti."

Daha bu yaşta derken?
Kaç yaşında başlaması gerekiyordu acaba?
30-40-50?
Yada 18 yaşına gelince mi?
Anlamıyorum ki bu milleti.

çocukların %85'inden fazla 15 li yaşlarda başlıyormuş o işlere :sleep:

OffSpring
02-06-2011, 22:26
çocukların %85'inden fazla 15 li yaşlarda başlıyormuş o işlere :sleep:
Belkide ben anormalimdir :croc:

murted
03-06-2011, 00:18
15 geç yaa, sağda solda söyerseniz ömür boyu dalga konusu olursunuz bence. Biz on beş yaşındayken yakınlaşmayı nereye kadar götürdüğümüzü tartışmayı bitirmiştik neredeyse diye hatorlıyorum. Benim gözlemim bu şekilde tabi, illa ki 15 diyorsanız öyledir. :)

OffSpring
03-06-2011, 00:20
15 geç yaa, sağda solda söyerseniz ömür boyu dalga konusu olursunuz bence. Biz on beş yaşındayken yakınlaşmayı nereye kadar götürdüğümüzü tartışmayı bitirmiştik neredeyse diye hatorlıyorum. Benim gözlemim bu şekilde tabi, illa ki 15 diyorsanız öyledir. :)

Banada anormal geldi.
15 yaşında.