Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Mesaj Yazım Klavuzu
Romantikomunist
17-06-2011, 21:42
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=16526
Yukarıdaki linkte, "Forum Mesaj Yazım Klavuzu" vardır. Burada forum mesaj yazımı ile ilgili açıklamalar yapılmıştır. Sitede bazı şeyler eksik. Yeni üye olan bir kişinin 15 mesajdan sonra (yanlış hatırlamıyorsam) konu açma yetkisi vardır. Dikkat ettim, ben bir tane konu açtım. Sonra o konuyu düzenlemeye çalıştım. Düzenleyebildim. Ama daha önceden açmış olduğum veya yazmış olduğum mesajlara bakıyorum, düzenleme yetkim yok. Forum yöneticileri kusuruma bakmasınlar. Belki forum kuralları içerisinde bu açıklamalar var. Ya da forumda herhangi bir yerde bu açıklamalar vardır. Ya da benden önce soranlar da olmuştur. Vs.. Yine de bu ve buna benzer konuları sabitleyip, istek, dilek veya şikayet gibi konuların yazılabileceği bir alan oluşturulsa ve sabitlense güzel olmaz mı ? Ve benim bu problemimin de cevabını verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-
Yazdığınız bir başlık veya yorumu, açtıktan sonra 15 dakika kadar bir düzenleme süreniz vardır. 15 dakika sonra düzenleme butonu kalkar.
Romantikomunist
19-06-2011, 00:55
Neden öyle bir şey vardır ? Ben düzeltmek istediğim bir şeyi düzeltemeyecek miyim yani ? Bunun çok saçma bir şey olduğunu düşünüyorum. Size göre belki doğru ve gerekli açıklamaları vardır. Beni buna ikna etmek için bu açıklamaları yapmak zorundasınız. Yok, eğer açıklama yapmak zorunda değilim size, diye düşünüyorsanız da... Öyle düşünmeye devam edin. Ama ben bu açıklamayı bilmek isterim. Bilmek istemem yetmez. Sizin açıklamayı yapmanızı isterim. Bazı olası durumlarda mesajın içeriğini değiştirmek zorunda kalıyorum. Siz de bu "bazı olası durumlar'ı" bilmek isterseniz, rica edersiniz, açıklama yaparım.
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-
İşin o kısmını yönetime sormak lazım, ben yönetimde değilim, sizin gibi tipik bir üyeyim.
Fakat sabebini tahmin etmek çokta zor değil;
Misal A kişisi geçmişte bir başlık altında, herhangi bir konuyla alakalı bir düşüncesini yazdı.
Aradan 2 hafta sonra başka bir başlık altında bir tartışmaya girdi. Tartıştığı B kişisi, A kişisinin 2 hafta önceki düşünceleni yazdığı yorumunu diğer başlıktan alıntılayıp o anki başlığa koydu.
Ve A kişisine "bak gördünmü geçmişte bunları söylemişsin" gibi bir cümle kurduğunu varsayalım.
Eğer herhangi bir yorumunuzu istediğiniz zaman değiştirebilme imkanınız olsaydı A kişisi bu bahsi geçen yorumu hemen gidip değiştirip: "yooo hani ben öyle birşey söylememişim, bak şuan orda şu şu yazıyor" diyebilme fırsatını yakalamış olurdu.
Sonuç olarak tartışmalarda kimin neyi iddia ettiği kimin ne dediği anlaşılmaz olur ve tam bir kaos ortamı doğardı.
Bütün forum sitelerinde "düzeltme" butonunun süresi genellikle 15-30 dakika arasıdır. Bu kural forum sitelerinin, özellikle bunun gibi ciddi bir tartışma ve paylaşma platformuysa, çok önemli bir yapıtaşıdır.
Vrael'ın dile getirdikleri doğrudur. Fakat yazdığınız yazıda bir yanlışlık yaptıysanız, yada herhangi bir düzenlemeye gerçekten ihtiyaç duyuyorsanız "!" butonuna basarak şikayet edin, biz de ilgilenelim.
Olmayacak şeyler değil.
edit: ayrıca bu uygulama benim bildiğim tüm forum sitelerinde aynıdır.
Romantikomunist
19-06-2011, 21:52
İşin o kısmını yönetime sormak lazım, ben yönetimde değilim, sizin gibi tipik bir üyeyim.
Fakat sabebini tahmin etmek çokta zor değil;
Misal A kişisi geçmişte bir başlık altında, herhangi bir konuyla alakalı bir düşüncesini yazdı.
Aradan 2 hafta sonra başka bir başlık altında bir tartışmaya girdi. Tartıştığı B kişisi, A kişisinin 2 hafta önceki düşünceleni yazdığı yorumunu diğer başlıktan alıntılayıp o anki başlığa koydu.
Ve A kişisine "bak gördünmü geçmişte bunları söylemişsin" gibi bir cümle kurduğunu varsayalım.
Eğer herhangi bir yorumunuzu istediğiniz zaman değiştirebilme imkanınız olsaydı A kişisi bu bahsi geçen yorumu hemen gidip değiştirip: "yooo hani ben öyle birşey söylememişim, bak şuan orda şu şu yazıyor" diyebilme fırsatını yakalamış olurdu.
Sonuç olarak tartışmalarda kimin neyi iddia ettiği kimin ne dediği anlaşılmaz olur ve tam bir kaos ortamı doğardı.
Bütün forum sitelerinde "düzeltme" butonunun süresi genellikle 15-30 dakika arasıdır. Bu kural forum sitelerinin, özellikle bunun gibi ciddi bir tartışma ve paylaşma platformuysa, çok önemli bir yapıtaşıdır.
Ya bu kadar basit bir sebep ile gelmeyin karşıma. Açıklama yapmayın. Bu kadar mı basit ? Bunları düşünüyorum heralde. Site bu kadar şeyi düşünüyorsa, onu da düşünmüştür. Bu sitenin yedeği yok mu ? Sitede yedek alan mutlaka bir görevli vardır düzenli bir şekilde. Madem sen yönetimde değilsin, açıklama yapma. Bana yetkili birisi açıklama yapsın. Ve yardımcı olabilecek birisi.
Romantikomunist
19-06-2011, 21:54
edit: ayrıca bu uygulama benim bildiğim tüm forum sitelerinde aynıdır.
Hiçte öyle değil. Demekki forumlar ile ilgili çok fazla bir bilgin yok.
Tüm forumdaki her konunun en ufak değişiklikten sonra tekrar tekrar yedeklenmesi turandursun.com sunucusunun kaynaklarını kısa zamanda tüketir. Zira bu tip bir yedekleme demek her değişikliğin veritabanında fazladan yer işgal etmsi demektir. Bu sizin bahsettiğiniz şey sürüm yönetimidir ve bu tip forumların çekirdeğinde (default) bulunmaz (konu yedekleme, konu sürüm yönetimi). Açıkça anlaşılacağı gibi burası gönüllü insanların katkılarıyla (emek, vakit, para) yaşayan halka açık bir forumdur. Sizce bu tip bir yerde böyle aşırı kaynak tüketen, zahmetli bir seçeneğin altına girilmeli midir?
Belirli zaman aralıklarıyla tüm forum içeriği yedeklenmektedir. Örneğin bugün tüm forum sistemi bozulsa ve bilgiler sunucudan bir şekilde silinse dahş iki gün önceki yedekten geri yükleme yapılabilir. Bu bakımdan zamanlı yedekler aksatılmadan yapılmaktadır.
İletilerin 15 dakika sonra sahibi tarafından dahi değiştirilememesi ise VraeL arkadaşın ve benim aktardığımız nedenlere dayanmaktadır. Sitede yeterince art niyetli ve kıvrak zekalı vatandaş mevcuttur. Bunu tekrar tekrar tecrübe etmenin anlamı yok. Genel anlamda din, politika, felsefe, tarih konuşulan bir yerde bu ileti değiştirme seçeneğinin ne kadar suistimale açık olduğunu düşünmenizi öneriyorum.
Açıkçası forum yönetiminin ve teknik kadronun turandursun.com'un içsel teknik meselelerini üyeleriyle oylama usulü geliştirmesi ve sürdürmesi mümkün değildir.
spartacus
20-06-2011, 17:40
Ya bu kadar basit bir sebep ile gelmeyin karşıma. Açıklama yapmayın. Bu kadar mı basit ? Bunları düşünüyorum heralde. Site bu kadar şeyi düşünüyorsa, onu da düşünmüştür. Bu sitenin yedeği yok mu ? Sitede yedek alan mutlaka bir görevli vardır düzenli bir şekilde. Madem sen yönetimde değilsin, açıklama yapma. Bana yetkili birisi açıklama yapsın. Ve yardımcı olabilecek birisi.
Açıklamalar yerinde. Editlenmesini istediğiniz başlık mı var? Natan zaten gereğini açıklamış.
Sebepler basit mi? Ne yapalım? Demek ki basitmiş...
Site yedekleri her saniye alınamaz, belirli saatlerde bir kez alınır. Bu durumda hiç kimse için özel saat geri dönüşü olamaz. Forum alanlarında zaten süresi dolmuş mesajların editlenmesi arzu edilmezken, birde sürekli(anlık) yedekleme usulü çalışan mirror site oluşturulamaz, böyle bir şey imkanlarımızın dışındadır.
Ayrıca, bir mesaj editlenmiş ise moderatörlerce orjinaline geri çevrilebilir... Kişi kendi mesajını, süre dahilinde editlemiş ise zaten kimse mesajı(olağanüstü bir durum yoksa) edit öncesi haline dönüştürmek istemez.
Romantikomunist
21-06-2011, 01:08
Açıklamalar yerinde. Editlenmesini istediğiniz başlık mı var? Natan zaten gereğini açıklamış.
Sebepler basit mi? Ne yapalım? Demek ki basitmiş...
Site yedekleri her saniye alınamaz, belirli saatlerde bir kez alınır. Bu durumda hiç kimse için özel saat geri dönüşü olamaz. Forum alanlarında zaten süresi dolmuş mesajların editlenmesi arzu edilmezken, birde sürekli(anlık) yedekleme usulü çalışan mirror site oluşturulamaz, böyle bir şey imkanlarımızın dışındadır.
Ayrıca, bir mesaj editlenmiş ise moderatörlerce orjinaline geri çevrilebilir... Kişi kendi mesajını, süre dahilinde editlemiş ise zaten kimse mesajı(olağanüstü bir durum yoksa) edit öncesi haline dönüştürmek istemez.
Ben derdimi heralde anlatamadım size spartaküs. Ben size (benim için ya da herhangi birisi için) dakika başı sitenin yedeğini alın diye bir şey mi söyledim ? Hatırlamıyorum... Ben sadece neden bende ve diğer üyelerde düzenleme kısmı yok onu dile getirdim. Ve sizin yaptığınız açıklamalar çok basit ve saçma açıklamalar. Fikrini saçma bulduğum arkadaşlar kusura bakabilirler. Burada eşitlik varsa herkes için olmalı. Ha ben herkese bütün forumun kullanımı ile ilgili yetki verin demiyorum. Sadece belirli sınırlar çerçevesinde yetkileri olsun. Yazdığı mesajı düzenlesin. Siz diyorsunuzki : "A kişisi şöyle böyle demiş. B kişisi de 'Bak bak sen böyle böyle demiştin' diyor. Sonra A kişisi o mesajını düzenliyor. Ve diyor ki : 'Hani ben nerede böyle böyle dedim?' diyor." Sizin bu basit açıkalamanız ne kadar geçerli olabilir ki benim için ? Hiç.. Kendiniz söylüyorsunuz. Site belirli günlerde veya belirli saatlerde yedekleniyor. A kişisi ile B kişisi arasında bir tartışma geçiyorsa bana ne ondan ? Ya da size ne ondan ? O, ikisi arasında geçen bir tartışma. Tabiiki bizi de ilgilendirir bir yerden sonra. Madem belirli günlerde yedek alınıyor, siz de o yedek alınan günlerdeki mesajları çıkarırsınız ve A kişisine ya da B kişisine söylersiniz. Bak sen zamanında böyle böyle demiştin; ama düzenlemişsin ve inkar ediyorsunuz bunu diye. Çok mu sert bir üslubum var ? Çok mu yanlış konuşuyorum ? Sebepler çok mu basit ( ? ) Ne yapalım... Olan oldu. Kusura bakabilirsiniz.
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-
Çok mu sert bir üslubum var ? Çok mu yanlış konuşuyorum ? Sebepler çok mu basit ( ? ) Ne yapalım... Olan oldu. Kusura bakabilirsiniz.
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-
Üç sorunuzun cevabı da EVET.
Özellikle yanlış kelimesinin geçtiği cümleniz. Sebep ve sonuç ikilemine göre belki yanlış kelimesi basit kelimesi ile değiştirilebilir aslında. O zaman belki daha anlaşılır olabilir sizin için.
Saygılar
spartacus
21-06-2011, 14:34
Sevgili RomantiKomunist
Vrael'e verdiğin cevaba bakar mısın? Tabiki senin dediğin şeyler ancak anlık yedekle mümkündür, yani imkansız olanla. O yüzden verdiğin cevabın bir karşılığı yok!
10 mesaj 10 dk ara ile editlense ne olur? 10 ayrı Yedek almak gerekir. Oysa bu mümkün değildir. Çünkü bunun sonu yoktur ve bir iki günde binleri bulur bu iş. Kısa süre sonra 100.000 ayna site demektir, bu imkansızdır(yani bu site için değil hepsi için geçerli)...
10 mesaj yazılmış veya 10 mesaj editlenmiş olsun.
1 Nolu yedek 1 nolu edit için, 2 nolu yedek 2 nolu edit için .................. 10 nolu yedek 10 nolu edit için olmalı. Bu durumda her yeni mesaj yazımında da yedek almak gerekir, örneğin A kişisi 10 dk önce mesaj editledi diye neden benim 5 dk sonra yazdığım yazı ya da açtığım başlık heba olsun değil mi? Bu durumda her an ayrı bir yedek almak gerekir ki buda bir kaç gün içinde binleri bulur... İmkansızdır...
Sitenin yedeği günlük alınabiliyor ve geri dönmek tüm sitenin 1 gün evvelki yedeğine dönmek demektir, yani arada yazılan hiç bir şey geri gelmeyecek demektir.
Editlenmiş mesajları orjinaline geri çevirebiliriz(sanırım anlaşılmıyor bir türlü), sorun-konu teknik bir mesele değil, editlemeyi sınırsız serbest tutarsak, neden müdahale edelim! Serbest değil mi? Ben 1 yıl önce A dediğim mesajı Z yapabilirim, madem editleme hakkım var, bundan kime ne değil mi?! Neyse uzatmayayım, gerekçeler ve nedenler o kadar mantıklı ki, siz, sadece saçma ve basit demekten öte hiç bir şey söylemiyorsunuz.
Turandursun.com gönüllü katılımcılardan oluşan bir sitedir, olağanüstü olanaklarımız, olağanüstü maddi-manevi gücümüz yok, olağanüstü teknolojik araçlarımız yok, olağanüstü tam mesaili çalışan moderatörlerimizde yok, tüm üyeler gibi hepimizde sadece gönüllü katılımcıyız.
Savunduğunun aksine bu uygulama, genelde ticari gelir adına içeriği önemsemeyen ve konuların ciddi ortamlarda işlenmediği link paylaşımına dayalı forumları çıktığımızda, konu ve içerik odaklı forumlarda mevcuttur ve hatda bazılarında bu süre 5 dk'dır. Olmayan varsa dahi, forum yoğunluğu ve mesaj adetleri ve pratikde yaşayacağı sorunlardan dolayı zamanla bu uygulamaya geçiyorlar.
Forumlar zincirleme gelişen bir sürece tabidir. Örneğin bu konuda yazdığın yazılarını sen 5 gün sonra girip değiştirsen, silsen benim bu yazdıklarımın bir anlamı kalır mı? MSN gibi basitleştirelim, basit olunca anlaşılmıyor daha basit yapayım. MSN de birisine merhaba dediyseniz, bir süre sonra aaaa, kahretsin yok ben merhabamı geri almak istiyorum, editlemek istiyorum diyebilir misiniz? Farzedelim kelimeyi editleyebiliyorsunuz, iyide benim o zaman da size cevaben merhaba dediğimi, o zamanda okuduğumu nasıl değiştireceksiniz? Yani ne zamanı geri döndürebilirsiniz nede muhataplarınızı.. Forumlarda konular da bu biçimde zincirleme gelişiyor, o yüzden, muhatabı da, zamanı da geri çeviremediğimiz için edit konusunun kontrolsüz olmaması gerekir. Önlem işte bu kadar basittir ve basit olduğu içinde ideal çözümde uygulama olarak kullanılmaktadır. Bu uygulama zaten bunun için vardır!
Bunca anlatılan izah ve teknik izaha rağmen(yani saçma ve basit-bayağı bir şey değil) hem katılımcıların dile getirdiği(uygulamayı bilen) izahlara sen açıklama, moderatör açıklasın denmesi, hem de bir uygulamaya sırf saçma-basit diye itiraz edildiğini, temel dayanağın kişiye göre kerameti kendinden menkul saçma-basit gibi kendi hallerinde hiç bir anlam içermeyen muğlak kelimelerin gerekçe edildiğini görüyorum. Bu yaklaşımla saçma edilmeyecek ne kalır ki?
Not
Yine de bu ve buna benzer konuları sabitleyip, istek, dilek veya şikayet gibi konuların yazılabileceği bir alan oluşturulsa ve sabitlense güzel olmaz mı ? Ve benim bu problemimin de cevabını verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Üst linklerde Başvurular (http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=forms) linkinden yapabilirsiniz. Sizin probleminize şuanda cevap verebilecek birisi olarak da cevap veriyorum, şu ana kadar olanlar içinde geçerlidir.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=16526
Yukarıdaki linkte, "Forum Mesaj Yazım Klavuzu" vardır. Burada forum mesaj yazımı ile ilgili açıklamalar yapılmıştır. Sitede bazı şeyler eksik. Yeni üye olan bir kişinin 15 mesajdan sonra (yanlış hatırlamıyorsam) konu açma yetkisi vardır. Dikkat ettim, ben bir tane konu açtım. Sonra o konuyu düzenlemeye çalıştım. Düzenleyebildim. Ama daha önceden açmış olduğum veya yazmış olduğum mesajlara bakıyorum, düzenleme yetkim yok. Forum yöneticileri kusuruma bakmasınlar. Belki forum kuralları içerisinde bu açıklamalar var. Ya da forumda herhangi bir yerde bu açıklamalar vardır. Ya da benden önce soranlar da olmuştur. Vs.. Yine de bu ve buna benzer konuları sabitleyip, istek, dilek veya şikayet gibi konuların yazılabileceği bir alan oluşturulsa ve sabitlense güzel olmaz mı ? Ve benim bu problemimin de cevabını verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
-Romantik Komünist-
Sanırım cevap verilmiş ama bir kez daha ben vereyim. İletilerinizi düzenlemek için 15 dakika bir süreniz var. Bu sürede düzeltemediyseniz ve illa ki de düzeltmeniz gerekiyorsa tek yapmanız gereken iletiyi raporlamak ve düzeltilmesini istemek.
Bunun dışında geriye dönük olarak her üyenin iletisini değiştirebilecek olması sakıncalı. Üyenin biri bunu yapar ve kimse görüp de şikayet etmezse biz nasıl bileceğiz iletileri değiştirmediğini? İşi gücü bırakıp yedeklerle forumdaki tüm iletiler aynı diye kontrol mu edeceğiz? Bu istediğiniz şeyi yapmak mümkün değil. Ya da onu geçelim sadece logları düzenli olarak yoklayıp kimin hangi zamanda hangi iletisini değiştirdiğini mi kontrol edeceğiz? Bu bile yeterince zahmetli bir iş.
Paylaşım forumlarında durum nasıldır bilmem ama tartışma platformlarıda iletilerinizi düzenlemek için kısıtlı bir süreniz vardır. Olmayanı varsa sorun bizde değil bence onlardadır. Yukarıdaki arkadaşların gerekçelerini siz saçma bulsanız yeterince kafidir bence.
Size iletinizi isterseniz tekrar düzenleyebileceğimizi, her üyenin iletilerini belli bir süre zarfından sonra değiştirebileceğinizi söyledim. Bağcıyla aranızdaki sorun olup olmadığından emin değilim ki adamı dövesiniz. :)
Biraz sert mi oldu ne? :)
Romantikomunist
21-06-2011, 19:16
Ben derdimi anlatamıyorum kimseye. "Ya sen bana fazla geldin, ya da ben sana az kaldım." demişler. Anlayamıyorum kim kime fazla geldi, kim kime az kaldı. Yergin arkadaşım; üslubum sert olabilir, doğru olmayabilir, yanlış olabilir. Size göre öyledir. Siz kendi bildiklerinizi söylüyorsunuz, ben de kendi bildiğimi söyledim size. Hepimizde ortak bir yola varmaya çalışıyoruz; ama gittiğimiz yollar çok farklı.
Spartaküs arkadaşım yine döktürmüşsün. :) 100.000lerden, msnden vs bahsetmişsin. Sen işi tamamen abartmışsın ve çıkılmaz bir hale sokmuşsun. Sanki karşında bir çocuk var da, anlayamıyor seni. Ben anlatamadım size. Ben size dakika başı saat başı log tutun demiyorumki. Sitenin yedeğini alın demiyorumki. Böyle bir şeyi de talep etmedim zaten. Bu kayıt tutma meselesini söyledim; ama bu tarzda söylemedim. Benim idda ettiğim farklı bir şeydi. Siz olayları nereden nereye getirdiniz.
Murteddd arkadaşım, paylaşım forumlarında durumun nasıl olup olmadığını bilmiyorsunuz. Bunu söylüyorsunuz; ama maşallah diğer taraftan da laf sokmaya devam ediyorsunuz. Durumun nasıl olduğunu bilmiyorum; ama problem onların problemidir, sorun onlardadır diyorsunuz. Bence sorun onlarda da değil. Sorun başlı başına burada. Sorunu, sorun ile çözmeye kalkışırsak çözüm değil, sorun üretiriz. Olduğumuz yerde sayarız. Üslubun da sert değil :) Kafana göre takıl.
Dipnot : Aşağıdaki bana ait olan 1. linkteki "Ateizm" ve 2. linkteki "Ateizm-3" şiirinin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=24822
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=24886
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-
Romantik komunist-
Aşağıdaki bana ait olan 1. linkteki "Ateizm" ve 2. linkteki "Ateizm-3" şiirinin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum.
İsteğiniz yerine getirildi. Açmış olduğunuz konuya cevap yazan Russell'dan da özür dilerim.
Saygılarımla
spartacus
21-06-2011, 23:52
Spartaküs arkadaşım yine döktürmüşsün. :) 100.000lerden, msnden vs bahsetmişsin. Sen işi tamamen abartmışsın ve çıkılmaz bir hale sokmuşsun. Sanki karşında bir çocuk var da, anlayamıyor seni. Ben anlatamadım size. Ben size dakika başı saat başı log tutun demiyorumki. Sitenin yedeğini alın demiyorumki. Böyle bir şeyi de talep etmedim zaten. Bu kayıt tutma meselesini söyledim; ama bu tarzda söylemedim. Benim idda ettiğim farklı bir şeydi. Siz olayları nereden nereye getirdiniz.
:) yahu abartılan bir şey yok, onlar basit açıklamaları işte. neden yapıldığı anlatılıyor, illa diyorsun basit, saçma gerekçeler bunlar. Birisi çıkıp diyor ki, bu, bu nedenlerden dolayı editleme kaldırıldı, editleme olsa forum kaosa döner deniyor sen diyorsun ki, o halde yedek alan yok mu?(demek ki yedek alan da olsa önlem olamıyormuş çünkü irademiz dışında gelişiyor ne bileceğiz kimin ne zaman yazıları editlediğini, nasıl anlık takip edeceğiz vs ve nasıl geri döndürebiliriz forumu?) bende açıkladım, açıklayayım ki, yine saçma demeyesin. :)
Natan ilk mesajlarda yazmıştı, bir başlığınızda süreyi aştı iseniz, ünlem işareti ile yazıyı moderatöre bildir dersiniz, açıklama bölümüne yazarsınız, şu bölüm şu olsun, burada şu hatayı yapmışım, bu paragraf gereksiz kaldırılsın diyebilirsiniz. Bu deniyor, yani yazılarınızı bir süre editleyebilirsiniz, süre aşıldığında da editleyebilirsiniz yalnız izah edildiği gibi moderatörün bilgisinde olması arzu ediliyor... Durum bundan ibaret.
Yazdıklarına başka türlü cevap verme şansımız yoktu, hala da yok malesef...
Romantikomunist
22-06-2011, 00:01
Hepinize ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. Ne kadar yardımcı olamasanız da... (elinizde olmayan sebeplerden dolayı) Şiir hakkında yorum yapan arkadaşlardan, ben de, özür dilerim. Kusuruma bakmasınlar. Ama ben bu sitede bir daha belki şiir yazmam. Çünkü, şiirlerimde zaman zaman değişiklik yapmam gerekebiliyor. Sebep budur.
Saygılarım ile.
-Romantik Komünist-