Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Buraya her yeni gelen merhaba demek icin yeni baslik aciyor galba. Artik buraya geldim, umarim iyi forum yapariz.
"Artik buraya geldim"
Neredeydin jadi ?
Her nereden gelmişsen de hoş geldin bu arada.
Katibe Bartleby
18-06-2011, 22:03
ohohooo jadı gelmiş
hoşgeldin
fecii sevindim gelmene eğer bizim bildiğimiz jadıysan
gerçi ben çok aktif değilim ama geldikçe seni de okurum artık mutlaka
hem macc hem de hakkı abin olarak çok öpyom
(F) (F) (F) (F) (bunları msne yapıştırınca çiçek oluyo)
Merhaba frodo, beni taniyan tanir. tam olarak neden bunu bilmiyorum ama birden fazla forumda yazmayi sevmiyorum. yorucu geliyor belki.buraya daha onceden uye olmustum ama devam etmemistim, sadece diger yere odaklandim o zamandan beri. ama bir foruma alistiktan sonra tartismalara katilimim yuksektir. bu tip tartisma platformlarini fikirsel gelisimim acisan cok faydali buluyorum vede keyif aliyorum.
saygilar
ohohooo jadı gelmiş
hoşgeldin
fecii sevindim gelmene eğer bizim bildiğimiz jadıysan
gerçi ben çok aktif değilim ama geldikçe seni de okurum artık mutlaka
hem macc hem de hakkı abin olarak çok öpyom
(F) (F) (F) (F) (bunları msne yapıştırınca çiçek oluyo)
oooo hakki baba, selamin alleykum
Hoş geldin jadı, umarım aradığın tarz bir ortamı burada bulursun.
Hoş geldin jadı, umarım aradığın tarz bir ortamı burada bulursun.
Insallah bulurum, eski aliskanliklardan kurtulmak kolay degil tabi. bu forum tip olarak cok degisik, birde cok fazla alt forum var. dur bakalim kanim isinir birazdan
Hoşgeldin Jadı, seni burada görmek güzel.. Ayrıca ismi lazım olmayan diğer foruma bu zamana kadar sabrettiğin için de seni tebrik etmek isterim.
Hoşgeldin Jadı, seni burada görmek güzel.. Ayrıca ismi lazım olmayan diğer foruma bu zamana kadar sabrettiğin için de seni tebrik etmek isterim.
Tamamen kendi essekligim ben bunu kabul ediyorum zaten
ozgur_beyin
19-06-2011, 00:34
sevgili jadı hoşgeldin. umarım engizisyonun takibine uğramazsın:party:
sevgili jadı hoşgeldin. umarım engizisyonun takibine uğramazsın:party:
Buraya beni takibe mi gelecekler diyorsun? Cokta tin
Merhaba, yeni başlık açmayayım.
Ben de diğer forumdan geliyorum....
Jadı'ya,Astur'a,Freddi'ye,Ludwig'e,Mürted'e,Sangre 'ye,Pante'ye,Marcos'a kısaca dinden kurtulmuş herkese selamlar.
Jolly Jocker
19-06-2011, 02:31
Jadı hanım da düşmüş sonunda. Oradan ''ilallah'' diyenler soluğu burada alıyor. Aramıza hoşgeldin(mi acaba?). Zira hatırladığım kadarıyla malum forumun adminlerinin küfürleri, burnu büyüklüğü ve ulusalcı faşist ideolojik saplantılarına karşı resmen savaş veriyordum ama sen admin yalamalığı yapmakla meşguldün. Hatta oradaki yazılarımın silinmesi için birkaç kez 'bacadan' girip mücadele ettim ama sen onlarla birlik olup beni ''ruh hastası'' ilan etmiştin. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Her neyse... Faşistlerin hakaretlerinden sonunda burnun sürtülmüş anlaşılan ve onlarla papaz olup gelmişsin. Hoş geldin.
Ateyiz, sağol, sen de hoşgeldin.
Hoşgeldin Jadı,
Seni de attılar mı?
Bu arada Ateyiz öbür forumdaki kim? Çıkaramadım.
Poyra sen kimsin? Bende seni cikaramadim
Özel mesajla yazıyorum kim olduğumu.
Jolly Jocker
19-06-2011, 02:52
Poyra sen de mi ateforum mağdurlarındansın?
Valla bilmiyordum.
Kimsin, bana da yazar mısın kim olduğunu? (Meraklıyımdır da)
spartacus
19-06-2011, 14:17
Sevgili Jadi
Hoşgeldin(yazdığın forumdan tanıyorum sizi..)... Engizizyon demiş özgür-beyim... Hani şu meşhur cadı avı dönemleri ve törenlerinden kalma. neyseki dünya, en azından hristiyan dünyası 600 yıllık süren işkence ve karalar karası alemlerden, %100 korku toplumu ve bazılarının o düzey üzerinden nemalanmasından, aydınlanma ile kurtuldu...
Lost adasına dönmüş başlık şuna bak:
"diğerleri", "diğer yer" falan filan.
Black smoke hanginiz len :P Çıksın ortaya.
hoşgeldin Cadı,
Sitenin paganları çoğalıyor, başlarında da Dark_Prince varmış duyduğuma göre
Enginizasyonla iş birliği yapmak lazım,
Hoşgeldin ateyiz,
sendemi diğerlerindensin? Adanın sırrı ne?
yucemanitu
19-06-2011, 18:45
Hoşgeldin jadi seni daha önceden tanıyorum. Hem platformdan hem ateforumdan.
Dark_Prince
19-06-2011, 21:16
Sitenin paganları çoğalıyor, başlarında da Dark_Prince varmış duyduğuma göre
Enginizasyonla iş birliği yapmak lazım,
Haha :D Evet dostum başları benim.TD sitesinde yapılanıyoruz,yeterince Pagan toplayabildiğim zaman siteyi ele geçireceğiz.Engizisyonla değil bizimle işbirliği yapın,Engizisyonu doğduğuna pişman edecez,hemşo memşo dinlemeyiz valla .P :D
Bu arada Cadı olabilmek her yiğidin harcı değildir.Tamam doğuştan yetenek varsa kolayca ilerlenebilinir ama doğuştan yetenek yoksa bayaa zordur bu işler.
Hoşgeldiniz jadi .
Sizi aramızda görmek güzel. Umaruım kalıcı ve katılımcı olursunuz.
Özgür abimi dinleyin. Bana "aforoz edileceksin" dedi, gerçekten de hrist. forumlarından atıldım. :D amaaann,,onları kim beğensin..
Vreal, dğerleri, onlar, bunlar, şunlar muhabbetine gülmekten kırıldım. Allahu teala sei de güldürsün :)
Haha :D Evet dostum başları benim.TD sitesinde yapılanıyoruz,yeterince Pagan toplayabildiğim zaman siteyi ele geçireceğiz.Engizisyonla değil bizimle işbirliği yapın,Engizisyonu doğduğuna pişman edecez,hemşo memşo dinlemeyiz valla .P :D
Bu arada Cadı olabilmek her yiğidin harcı değildir.Tamam doğuştan yetenek varsa kolayca ilerlenebilinir ama doğuştan yetenek yoksa bayaa zordur bu işler.
Hiç önermem, o işler o kadar kolay değil, bak ben genç ateistler grubunu kurdum denedim olmadı, adamlar eski torpağ hacı, verirler mi meydanı hiç. .D
Bu arada cadı olmak her yiğidin harcı değildir evet, çünkü yiğitler cadı olamaz, cadılık hatun ırkına ait, Venüslüler işte nolacak, torpilliler hepsi, çift torpil. =P
Zaten ingilizcesi Witch'tir. Bayanlar için kullanılır. Anlamı büyücü kadın demek. Erkekler için kullanılanı Wizard, erkek büyücü anlamına geliyor o da. Ama erkek büyücüyü türkçeye çevirme zahmetinde bulunmamışlar. Sadece Witch çevrilmiş, o da cadı olarak çevrilmiş. Bak wizard olursan şansın var, zart diye ateştopu atarsın yönetimi ele geçirirsin .D bizde yardım ederiz.
Ordan da hızımızı almışken şu diğerlerimidir nedir, onlara dalarız. Kimdirler necidirler bilmiyorum ama adamlarda diğerleriydi şuydu buydu gizemli bi hava oluşmuş, çok pis kıl oldum, gizemliye dalmak sevaptır derler zati .D ordanda (eğer varsa) öbürlerine dalarız. En sonda diyerkilere dalarız XD ahahaha Zaten black smoke bizden sayılır, karanlık tarafya hani ona hitaben .D Yalnız onu sen ayarlayacan, dark_prince'sin madem göster darklığını .D
Vreal, dğerleri, onlar, bunlar, şunlar muhabbetine gülmekten kırıldım. Allahu teala sei de güldürsün :)
abi o herif dünyayı güldürüyor, bir kitabı var, sikeç şeklinde. Kurandı adı yanlış hatırlamıyorsam, hatta sloganını'da cem yılmazdan çalmış : "aldınız mı" diye .D Ailecek aldık gülüyoruz vallahi .D
Bir gün hepimizi güldürecek allah, umarım ki (; (:
Dark_Prince
20-06-2011, 23:03
Hiç önermem, o işler o kadar kolay değil, bak ben genç ateistler grubunu kurdum denedim olmadı, adamlar eski torpağ hacı, verirler mi meydanı hiç. .D
Bu arada cadı olmak her yiğidin harcı değildir evet, çünkü yiğitler cadı olamaz, cadılık hatun ırkına ait, Venüslüler işte nolacak, torpilliler hepsi, çift torpil. =P
Zaten ingilizcesi Witch'tir. Bayanlar için kullanılır. Anlamı büyücü kadın demek. Erkekler için kullanılanı Wizard, erkek büyücü anlamına geliyor o da. Ama erkek büyücüyü türkçeye çevirme zahmetinde bulunmamışlar. Sadece Witch çevrilmiş, o da cadı olarak çevrilmiş. Bak wizard olursan şansın var, zart diye ateştopu atarsın yönetimi ele geçirirsin .D bizde yardım ederiz.
Ordan da hızımızı almışken şu diğerlerimidir nedir, onlara dalarız. Kimdirler necidirler bilmiyorum ama adamlarda diğerleriydi şuydu buydu gizemli bi hava oluşmuş, çok pis kıl oldum, gizemliye dalmak sevaptır derler zati .D ordanda (eğer varsa) öbürlerine dalarız. En sonda diyerkilere dalarız XD ahahaha Zaten black smoke bizden sayılır, karanlık tarafya hani ona hitaben .D Yalnız onu sen ayarlayacan, dark_prince'sin madem göster darklığını .D
Abi olduda sitede genç yok napalım,genç varda gelmiyoz mu dedi :D
Yok dostum Engizisyon dönemi aptallarının öyle sanması o.Kelt rahipleri varya Druidler birde bunların rahibeleri var Druidesler.Bunlar İskoçya'da Sein Adası diye biryerde toplanırlarmış içlerine erkekleri almazlarmış.Sanırım bu işe kendilerini adamış genç kızları inisiye ediyorlarmış bu toplantıda.Dangalak Kiliseler de bunların hava olaylarına müdahele ettiklerini hatta hayvanlara filan dönüştüklerini sanmış.Veba filan da yayılınca cadı ilan edip avlanmaya başlamışlar.Yani Cadılık kadınlara özgü değildir dangalaklar öyle sanmışlar.
Haha :D Zart diye alıp zurt diye başa geçecez evelallah :D Hiç Witchle Wizartla uğraşmayalım dostum Wicca diyelim erkekleri üzmeyelim onlarda dahil olsunlar.Hatta istersen sen de süper bir cadı olabilirsin :D
haha :D Gizemliye dalmak sevaptır :D Bizim için gizem yoktur dostum,biz herşeyi biliriz.Gözümüz kapalı bile görürüz herşeyi çünkü bizler ileri derece durugörürüz .D
Bu işi oldu bil dostum,100.000 kişiye sadece 10 kişi kaldı bayaa bir adam topladım,yapılandık bayaa.Prensip gereği 10 kişiyi de tamamlayıp öyle dalacaz.Şimdi sende varsın 9 kişi daha,az kaldı :D
Abi olduda sitede genç yok napalım,genç varda gelmiyoz mu dedi :D
Nie biz genç değil miyiz? :)
Gerçi yukarıda yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım.. Bunlar yaşlılık belirtileri olabilir :biggrin1:
Gerçi yukarıda yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım.. Bunlar yaşlılık belirtileri olabilir :biggrin1:
Sevgili sangre,
bizim dark ile aramızdaki yaşlı-genç muhabbetinin kaynağı şu:
http://www.turandursun.com/forumlar/group.php?groupid=39
Tanıtım yazımızı kesinlikle okumanızı öneririm. :happy:
Dark_Prince
22-06-2011, 16:39
Yok dostum o benden ötürüdür bazen kendi yazdıklarımı ben bile anlamıyorum :D Eğer gençsen ya da yaşlı olup da genç hissediyorsan gruba bekleriz :)
Yeni katılımlarla fikirsel zenginliğimiz de büyüyor , kalıcı olacağınızı umuyorum.
Hoşgeldiniz..
Sexy Huri
25-06-2011, 07:04
Jadi sen bir efsanesin :)
Eski dostlari gormek guzel..
Sayın sexy huri;
mesaj saısına bakarsak size de hoşgeldiniz diyorum. Şahsen tanışmıyoruz, muhabbetimiz de olmadı , herhangi bir teolojik, bilimsel bir sohbet.
Fakat yazılarınızı ilgili siteden takip ediyorum ara sıra.
Umarım katılımcı olursunuz.
Cadiyi de burada görmek de güzel. Umarım iyi bir beraberlik olur.
Herkese merhabalar diyorum..
Yeni Ateistlerdenim..Arada sırada çelişkilerim olabiliyor..Çelişkilerimi bu sitede ki bilgilerle fikirlerle yok edebilicegimi düşünerek üye oldum...
Saygılar..
ereninthenature
18-07-2011, 13:29
Herkese merhabalar diyorum..
Yeni Ateistlerdenim..Arada sırada çelişkilerim olabiliyor..Çelişkilerimi bu sitede ki bilgilerle fikirlerle yok edebilicegimi düşünerek üye oldum...
Saygılar..
Hoşgeldiniz.