Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar
peygambertatilde
20-06-2011, 03:03
iyi geceler herkese.siteyi dün farkettim ve 1 gündür yazıları okuyorum.güzel yazılar çok fazlaca ilgimi çekiyor.kendi sorumlarımda var yanıtlamak isteyen olursa paylaşırım.
Hoş geldin aramıza.
İlgili konularda sorularını sorabilirsin. Bilgisi dahilinde olanlar cevaplayacaklardır. Biz de faydalanmış oluruz hem..
peygambertatilde
20-06-2011, 14:40
hoşbulduk.tabi siteyi tam olarak incelemedim belki bi yerde cevaplanmıştır benim soracağım soru.aklıma takılan konu 2nci ramses olarak adı geçen firavunun cesedinin hakkında kutsal kitaplarda geçen hikayelerin gerçek olup olmadığı.ingilizlerin suveyş kanalı çalışmaları sırasında buldukları,mumyalanmamış olduğu iddaa ediliyor ve bozulmamış ayrıca secde eder halde fotoğrafları var.bu olayın tam olarak aslı nedir merak ediyorum.kuranda olay geçtiği gibi ibret olması için secde eder halde bozulmamış olarak mı duruyor yoksa bu da efsane mi?sorumu yanlış anlamayın bi şeyleri cürütmek için ya da şakirtlik yapmak için sormuyorum.
peygambertatilde
20-06-2011, 15:50
soruyu yanlış yerde sordum sanırım.en iyisi 10 mesaj hakkımı doldurup ilgili alanda açmak.geçici rahatsızlık için özür
Bu konuda bir başlık vardı ve epey tartışılmıştı.O mumya gerçekten firavuna ait olsaydı önce yahudiler sarılırdı bu sözde mucizeye.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=738
peygambertatilde
20-06-2011, 16:31
sağolasın calvuss
Bu arada hoşgeldin demeyi unutmuşum... Hoşgeldin
peygambertatilde
21-06-2011, 16:08
sağol hoşbulduk tekrardan