PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evrime yeni boyut kazandıran KEDİ :D

the supernova
23-06-2011, 01:26
http://www.youtube.com/watch?v=aP3gzee1cps

VraeL
23-06-2011, 01:52
sakin ol şampiyon, sen kedisin, havlamayı bırak...

Özgürcan
23-06-2011, 02:40
Ya bir anda havlarken miyavlamaya dönmesi çok komik olmuş...

ALKA
23-06-2011, 21:01
Bazen küçük kediler doğumdan itibaren eğer bir köpekle beraber büyütülmüşlerse kendilerini köpek sanabiliyorlar veya köpeği örnek alarak bazı davranışlarını ve sesini imite yapabiliyorlar. Bir iş arkadaşımın kedisi böyle bir havlayan kedi..

TUBA
23-06-2011, 21:10
bir çizgi film vardı adı neydi unuttum ,hani daha henüz bebekken bir kaplan tarafından bir sepetin içinde bulunup büyütülüyor ,ve bu bebek büyüdüğü ortama göre yetişiyor ve insan görünümünde fakat hayvansı hareketleri oluyor falan ,videoyu seyredince aklıma birden bu çizgi film geldi:) bilmem hatırlayanız var mı? hatta çizgi kahramanlarından birinin adı yanlış hartırlamıyorsam "mogli" idi

ALKA
23-06-2011, 21:36
bir çizgi film vardı adı neydi unuttum ,hani daha henüz bebekken bir kaplan tarafından bir sepetin içinde bulunup büyütülüyor ,ve bu bebek büyüdüğü ortama göre yetişiyor ve insan görünümünde fakat hayvansı hareketleri oluyor falan ,videoyu seyredince aklıma birden bu çizgi film geldi:) bilmem hatırlayanız var mı? hatta çizgi kahramanlarından birinin adı yanlış hartırlamıyorsam "mogli" idi

Ormanlar Çocuğu Mogli aslında kendisi Tarzan'ın çocukluğudur. İngilizce'de The Jungle Book olarak geçen film.

http://www.youtube.com/watch?v=qCDs2wgh3yc

TUBA
23-06-2011, 21:43
teşekkürler alka

evet aynen buydu:)
ben daha çocuktum bunu seyrettiğimde:)

MadScientist
19-06-2013, 16:34
Hayvanlarında konuşma genine sahip olduğunu düşünüyorum dnalarında yazılı olabilir.
Geçenlerde habersol sitesinde böyle bir deney yapılmış deniliyordu farelerdeki gende değişim yapılmış fareler ötmeye başlamış.Bununda konuşmadaki evrimin aydınlatılmasının mümkün olabileceğini düşünüyorlarmış araştırmacılar.
Bence ilerde bilim ve teknoloji kazanacak bu işten galip çıkacak dinler yerinde durmadan sayacak.
İlerde canlıların yararlarına bile genetiğinin değiştirilmesinde ileri gidilebilir.Süper organizmalar kendini yenileyebilen canlılar.
Bilgisayar oyunlarını ve bilim kurgu filmlerini seyredenler bilirler.Bu filmlerde çoğunlukla gen mühendisleri canlıların genlerin değiştirdikleri için ortam kaosa dönüşür yani.
Not:Olmaz demeyin ilerde ne olup olmayacağını bilemeyiz.