Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Çocuk Analizi
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
25-06-2011, 14:34
[...]Kısaca çok büyük nüfusları olan ülkeler de devlet gelişiyor, büyüyor ama bireylerin durumu fena. Bu nokta da eğer faşist bir ülkede iseniz “Her şey devlet içindir” mantığından dolayı kardasınızdır.
Ama eğer ki liberal bir ülkedeyseniz, büyük bir zarardasınızdır. Şimdi ülkemiz yararda mı yoksa zararda mı olduğunu, ilk önce kendi felsefesinin ne olduğuna cevap vererek vermeli.[...]
Link:http://ciilgin.wordpress.com/2011/06/23/3-cocuk-konusunda/
Jolly Jocker
25-06-2011, 16:44
Devletin insanların kaç çocuk yapacağına kadar karar beyan etmesi ve kadınların rahmine bile burnunu sokması kabul edilemez bir durum. Başbakan ve dahil olduğu sermaye sınıfı, işçi-işsiz oranında değişim olmasını ve dolayısıyla kar oranlarının düşmesini istemedikleri için üç çocuk tavsiye ediyorlar. Oysa nüfus ne kadar fazla olursa işsizlik oranı ve kamu harcamalarından bireysel yararlanma oranı da o kadar düşük olur. Fakat sermaye sınıfı bunu düşünmüyor. Yoksulluk da umurlarında değil. Ne kadar çok nüfus olursa o kadar çok işgücü talebi olacak, işsizlik tehdidi o kadar yüksek olacak, böylece çalışanlar da en azına razı olacak ve patronlar en yüksek karı elde edecektir. Üç çocuk tavsiyesi, keslinlikle iyi niyetli olmayan, kadınları makineye indirgeyen, devletin bireyler üzerindeki kontrolünü ve denetimini kutsayan, sınıfsal bir kötü niyeti yansıtan bir öneridir.
Anima Libera
25-06-2011, 19:23
Bir ekleme yapacak olursa Türk Lirasının güçlü olmasını istemeyen ve tırnağıyla dişiyle buna karşı koyan bizzat devletin ta kendisidir. Aman turizm piyasası zarar görmesinde ne olursa olsun! Üç çocuk çağrısında ne kadar samimiyetsiz olduklarının açık bir göstergesi. Çocukların doğması güzel bir şey ancak Türk devleti gibi faşist otoritelere hizmet edip, sermaye piyasasının kölesi olacaklarsa dünyaya gelmesinler.
KIRZİNCRLERNİOSMANLI
25-06-2011, 20:20
Yarına kadar bir yazı linki daha paylaşacağım. Buda bazı Muhafazakar kesimi eleştiren bir yazı olacak. Şimdilik 1 tane paylaştım,
AlbatrosS
25-06-2011, 22:01
merak ediyorum, başbakan çıkıp da ne tür seksüel pozisyonlarda sevişmemiz gerektiğini de tavsiye edecek mi? misal ben, kendisinin oral seks hakkındaki görüşlerini merak etmekteyim.
bir ülke başbakanı insanların kaç çocuk yapmaları gerektiği '' noktasında'' ahkam kesmekte özgürse sanırım benim de ''emine hanım''ın kendisiyle haftada ne sıklıkla seviştiği vb... bir sürü şeyi sormak hakkımdır.
sayın başbakan acaba ''anal seks açılımı''nı da yapacak mı, ilerleyen günlerde göreceğiz...