PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kANdiL tEPrii

Cemal
16-07-2011, 00:23
sELAmaleküm eyy.dinsis imamasıs-Allasıs*kİtapsıs tayfasıabi :boxing: lerim.kaRtdeşlerim.BAk sis bi paçavra kimin bukart deişinise silip attınıs kıyıya.ulem imamsıs tayfası.hiçm?i benim bi faydama göemedinis bu kartdeşinisden.o kadan pırofluk yaptım.lem.:drum:annattım-açıkladım biçok ilinsel bilim konularına.izAAt yaptım sise. bARikine ilim uuruna bu kartdeşinise elaka göstertipde sitteden yazılarına fırlatıp atmasadınıs*:target:*?:playball: isSan derkine *yaW ceMAL hıyarı..artıkın sittemis çoookbi çiddi oldu olum.sene çıkattırıyos yasılarına..busenin müttiş sayfalara artıkın yayın yapmıyos.senin yazılarına kaldıttık.canım kartdeşim.gülü-gülü başın selamet:wof:.. ama ele yapmadınıs.kartdeşinise kppının önüne öksüs çocuklar kimin barakıp.koydunus..
Eyyy Allaım.bi zamannar sevgi*saykı*dolu kardeşkartdeşe geçinen şu sittenin halına bak..(bide kilimine bak..:smow:)
neSeme abim.son kerem raatsıs edtim.Kandilinise teprik ed eyim dedim.İnaçı olan abilerimin-kandiline kutlarım..inammayannarın-cebinede şeker*koyarım.
Kartdeşinis sise unutmadı.ama bele yapmaçaktınıs..:madgrin:
Şoçça kalın abim.
pıROF cemAL-al-AL..
sate fener bakşanda gitti.AZis amcam galikine ordan*-öteye geçer.oRDan idare eder bizin tAKIma..:alien:

vartor
16-07-2011, 00:49
Profumuza gosterilen bu saygisizliga sessiz kalamiyacacagim... heeeeeyytttttt.