PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu ne demek oluyor sayın kardeşler

metehanejder
02-08-2011, 20:29
nickimi değiştirmişler deniyor.var mı böyle birşey yoksa sahte mail mi bu?ne hakla adımı ve şifrem değiştiriliyor.biri sahte mesaj mı yollamış?

forum üyeliğiniz geçici olarak ... nicki ile gerçekleştirilmiştir. geçici şifreniz "..." dır.

Sitemize bağlandığınızda şifrenizi değiştirmenizi ve
eğer farklı bir nick istiyorsanız forum moderatörlerine bildirmenizi rica ederiz.

Russell
02-08-2011, 21:40
nickin neydi ki nereden bilsin adminler?

metehanejder
02-08-2011, 22:46
nickim bu zaten.biri değiştirdim diye yalan mesaj mı yollamış?e mail adresi doğru gibiydi.

murted
02-08-2011, 23:58
Bu bizim standart uygulamamız, arada yaparız bazen böyle şeyler.

Şaka bir yana da size gelen iletiyi bir zahmet rapolayın da neymiş bir baksın anlayan arkadaş.

Bir de umumu ilgilendirmeyen mevzular için ''Sitemiz Üzerine Düşünceler'' kısmına başlık açmak yerine önce yöneticilerle irtibata geçmeyi denerseniz burada gereksiz kalabalık engellenmiş olur. Aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz elbet, sadece size yönelik değil bu kısım.

Selamlar...

frodo
03-08-2011, 22:44
İletişim Formu

Adınız
Mail Adresiniz
***********hotmail.com (teoman_1994@hotmail.com)
Konu
şifre alamıyorum.
Açıklamanız
forum sitesinde yeni şifre alamıyorum.şifre alama talebi gönderdim e posta gelmedi ilk önce.sonra geldi ama yeni şifre e postası göndermedi.yardımcı olur musunuz?

Bu başvuru formunda adınız bölümüne kullandığınız nicki değil muhtemelen gerçek adınızı yazmışsınız. Bu durumda yazdığınız ismi nick olarak aratınca sistemde kayıtlı olmadığı görüldü. Şifre alamama sorunu net olmadığından
üye olmakta zorluk çeken yeni bir üye sanılmış ve aynı mail adresi ile yeni kayıt yapılmış ve size bu durum bildirilmiş.

Kısaca gelen mail bizden gelmiştir. Ancak bir yanlış anlamanın ürünüdür dikkate almayın. Bizimle iletişim kurarken lütfen kullandığınız "nick name"i kullanın.