Orijinalini görmek için tıklayınız : TD Itiraf
ereninthenature
08-08-2011, 19:34
Ben basliyorum.Bazen apartmana gelen zaman gazetesini caliyorum.Tost yapinca filan elim yanmasin diye kullaniyorum:D
Ben basliyorum.Bazen apartmana gelen zaman gazetesini caliyorum.Tost yapinca filan elim yanmasin diye kullaniyorum:D
yakalanırsan elini keserler.
elim yanmasın derken kestirmek,
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bişey :)
Bizim ocağın çakmağı bozuk, harici bir çakmakla altını yakmak gerekiyor. Ben her seferinde ocağı yakarken elimdeki kılları da yakıyorum. Tam bir odunum söylemesi ayıp. :)
Kiler'de, Zaman'dan farksız bir gazete olan Star'ı bedava dağıtıyorlar. Ben okumaya tahammül edemiyorum ama üzerinde bir şey yemek, kızgın bir şeyi tutmak için gazete gerekebiliyor. Star da bu iş için biçilmiş kaftan. Alışveriş yaptıktan sonra almadan geçmiyorum. :D
istatistik
08-08-2011, 19:50
Darkmasturbater ve Murteddd bu reklam sizin için gelsin o "zaman" :D
http://www.youtube.com/watch?v=K4BH8EtOZ3I
ereninthenature
08-08-2011, 21:39
Bir tane daha var.Ateist olduktan sonra Kuran'i ust raftan alip fantastik kurgu bolumune koydum.Harry Potter, Narnia Gunlukleri, WarCraft serisi, Yuzuklerin Efendisi bir kac cocuk hikayeleri daha var yanyana.Konsepti bozmadim bence hepsinde buyulu olaylar var, seytanlar, melekler, orclar vs.
Özgürcan
08-08-2011, 21:58
Benden de bir tane gelsin,
Acıklı bir durum.
2 Sene önce islamı bırakırken o kadar büyük bir durumda kaldım ki affedersiniz çeşitli işlemler yaptıktan sonra gusl abdesti almazsam -ateist olduğum için- bir anda zeus ateşi gibi çarpılacağımı düşünüyordum... Ne günlerdi ya :)
yucemanitu
08-08-2011, 22:09
Ben de Ateist olduktan sonra uzunca bir süre gusle devam ettim üç kere ağza, üç kere burna su almalar, dökünürken dualar okumalar vs.
itiraf ediyorum. 16 yasinda iken. Evdeki tuvalete torpil attim. Ve paramparca ettim :D iyiki yilbasiydi yoksa ayvayi yemisdim :D Babaannem gilde eve gelince dayak yemekden kurtuldum. Sonra babam 300 euroya yeni WC aldi takdi. Hem 300 euro ödedik hemde üstüne s.ctik diyor :P
Ve gene itiraf ederimki 16 yaslarimdayken camiiden cok hirsizlik yaptik. Kumbaralari kirardik. Her kirisimizda 100 euro cikariyorduk masallah. Ama birgün hocanin biri fena yakaladi. Hemen dedemi cagirdilar. Kizdilar 2 gün yatakda stress yüzünden 2 gün komalik oldum. Neyse aradan baya bi zaman gecti . Ogün bügündür hic birsey calmadin. Ha yakalanmadan evvel sport expert gibi dev magazalardan 100 euroluk ayakkabilar , tisörtler ucururduk. Simdi yapmayi denesem altima s.carim :D Gecti o günler ama bundan iyi ders cikardim. Cidden hirsizligin nekadar kötü oldugunu bilmek icin yakalanmak gerekiyor.
Ben de Ateist olduktan sonra uzunca bir süre gusle devam ettim üç kere ağza, üç kere burna su almalar, dökünürken dualar okumalar vs.
İtiraf ediyorum, tamam bu iş kesin kez bitti dediğim andan sonra bir ay kadar gusül abdesti almaya devam ettim. Böyle de de obsesif bir insanmışım meğer. :)
istatistik
08-08-2011, 22:49
Dedemi kaybettiğimizde ateistim. Cenaze namazı var. Dedem sonuçta gittim dikiliyorum diğer insanların arasında. Bizim bi akraba da hocadır çıktı anlatıyor. Cennet, cehennem melek vs vs vs. Ben kara kara düşünüyorum; Ulan dua etsem mi etmesem mi :D Oğlum sen ateistsin diyorum ne duası. Sonra aklıma geliyor dedem müslümandı onun inancına saygı olsun diye bi fatiha okusam mı? Böyle böyle namaz başladı, okuyorlar. Lan dedim en azından ellerimi indirip kaldırayım da milletin soruları ile muhattap olmayalım. Şimdi düşününce aslında cemaatin arasına bile karışmama gerektiğini düşünüyorum. Hata etmişim.
yucemanitu
08-08-2011, 22:51
İtiraf ediyorum KARA MURAT BENİM!
müşkülpesent
08-08-2011, 23:11
İtiraf ediyorum KARA MURAT BENİM!
Hayır Benim!
itiraf ediyorum, işe gelmeyen arkadaşlarımı, maaşlarından kesilmesin diye çalıştı gösteriyorum bazen, ama tek kuruş menfaatim yok, cehennemde yanarmıyım acaba ?
selam ve dua ile :))
Cehennemi bilmem ama, patron duyarsa, bu dunyada yanarsin.:)
Cehennemi bilmem ama, patron duyarsa, bu dunyada yanarsin.:)
duysada sorun değil zararını karşılarım ama büyük patron parada kabul etmez :)
Jolly Jocker
09-08-2011, 02:21
İtiraf ediyorum: Üç-dört tane forumda onlarca insan yıllarca kadın olduğumu sandı. Üstelik böyle birşey söylemediğim halde! Ne mal insanlar var dünyada. Hahahaha :)
İtiraf ediyorum: Koyu bir Fenerliydim ama İnter'e de sempatim vardı. Birkaç yıl önceki FB-İnter maçında, iki takım oyuncuları da sahaya çıkınca mavi-siyahlı forma bana çok daha güzel göründü ve İnter'i tuttum. İnter 1-0 yenildi ve ben FB'yi bıraktım. İnter'i yenmişken bırakmam iyi oldu, zira herkes İnterlilikteki samimiyetime inandı. Sonra sanırım İnter'e ''uğurlu'' geldim ve 5 sene üst üste şampiyon oldu. Forza İnter!
İtiraf ediyorum: soL.org.tr'de islamın hoşgörüsüzlüğünü eleştiren bir haber görünce, hemen gündeme uygun bir yazı yazıp gönderdim. İslamı yerin dibine soktum resmen. Altına da gerçek adımı verdim. Bir yayınlarlarsa s.çtım demektir. :)
Jolly Jocker
09-08-2011, 02:53
İtiraf ediyorum: 2008 Eylül'ünde askere gitmem gerekiyordu. 3 sene kaçtım. Geçen ay içinde yakaladı şerefsizler. 4 gün sonra, Cuma günü birliğime teslim olmak zorundayım. Şanslıysam 6 ay, şanssızsam 12 ay sonra görüşürüz. Yarın gece hangi şehir olacağı belli olacak.
İtiraf ediyorum: Hayatta en nefret ettiğim şey emr-i vakidir. Allah'a da, patron sınıfına da, devlete de en başta bu yüzden kıl oluyorum zaten. İşin kötüsü, askerde herkes emr-i vaki yapacak. Komutana, ''Kes len!'' falan desem ne olur acaba? :)
İtiraf ediyorum: Devlet bana silah kullanmayı öğretmekle çok büyük hata yapacak ama henüz farkında değil. Elbet bir gün onun öğrettiğiyle onu vuracağım. Ama devletin salaklığı işte!
İtiraf ediyorum: Sanırım askerde ağzıma s.çacaklar. Kollarımda kocaman pentagram dövmeleri, façalar... Çok renkli günler beni bekliyor sanki.
İtiraf ediyorum: 2008 Eylül'ünde askere gitmem gerekiyordu. 3 sene kaçtım. Geçen ay içinde yakaladı şerefsizler. 4 gün sonra, Cuma günü birliğime teslim olmak zorundayım. Şanslıysam 6 ay, şanssızsam 12 ay sonra görüşürüz. Yarın gece hangi şehir olacağı belli olacak.
İtiraf ediyorum: Hayatta en nefret ettiğim şey emr-i vakidir. Allah'a da, patron sınıfına da, devlete de en başta bu yüzden kıl oluyorum zaten. İşin kötüsü, askerde herkes emr-i vaki yapacak. Komutana, ''Kes len!'' falan desem ne olur acaba? :)
İtiraf ediyorum: Devlet bana silah kullanmayı öğretmekle çok büyük hata yapacak ama henüz farkında değil. Elbet bir gün onun öğrettiğiyle onu vuracağım. Ama devletin salaklığı işte!
İtiraf ediyorum: Sanırım askerde ağzıma s.çacaklar. Kollarımda kocaman pentagram dövmeleri, façalar... Çok renkli günler beni bekliyor sanki.
Askerlik iyidir git gel biran önce,kaçmaktan yoruluyor insan,beni evden alıp götürmüşlerdi, çok basit oluyo o zaman askerlik işlemleri :)
Kolunun eresinde o dövmeler ? yaz aylarında kol kıvırma emri gelir.
Jolly Jocker
09-08-2011, 03:22
Kolunun eresinde o dövmeler ? yaz aylarında kol kıvırma emri gelir.
Omuzumdan dirseğime kadar var.
Dövme faça vb. şeylerden dolayı kötü muamele görmezsin, görünen dövme olmasının tek dezavantajı rahat edebileceğin görevler vermezler, yazıcı haberci vs.. yedek subay olmaman durumunda geçerli tabi bu dediğim.yedek subay olmanı engelleyen bir durummu bilmiyorum ama dövmesi olan subaylar varmış ben görmedim hiç, durumun kötü değil yani merak etme...
KozmikSakaci
09-08-2011, 04:00
İtiraf : Geçen gün 3 yıldır gitmediğim için bi camiye girip bakayım dedim.İçine girdim burdaki caminin kapıları birileri gelir namaz kılar diye sabah namazında açılır yatsıda kapanır.Raflarda bi kitap dikkatimi çekti Dünya Dinleri diye.Arakladım onu bikaç güne incelemeye başlarım :)
Olimpiyat
09-08-2011, 09:28
itiraf ediyorum geçen pazar farklı saatlerde 4 kızla buluştum, oradan oraya koştur vs..terledim..yoğun çalışma tempomdan dolayı ancak o güne söz verebildim.
hepsi de tek aşkı olduğumu sanıyor..
bir öğrenirlerse işte yandığımın resmidir.
Özgürcan
09-08-2011, 13:15
İtiraf ediyorum, tamam bu iş kesin kez bitti dediğim andan sonra bir ay kadar gusül abdesti almaya devam ettim. Böyle de de obsesif bir insanmışım meğer. :)
Aynı durumdaymışız eskiden sevgili murtedd:tea:
ereninthenature
09-08-2011, 16:52
Itiraf ediyorum Freddie'yi kadin sanmistim.Adida Feride heralde demistim.Simdi Ferit galiba diyorum:D.
Itiraf ediyorum Freddie'yi kadin sanmistim.Adida Feride heralde demistim.Simdi Ferit galiba diyorum:D.
:D
Bende bir şey itiraf etmek istiyorum,ediyorum çok acıktım.:doh:
ereninthenature
09-08-2011, 17:09
:D
Bende bir şey itiraf etmek istiyorum,ediyorum çok acıktım.:doh:
Bozuver gitsin.Gunahi benim ustume:D
Bozuver gitsin.Gunahi benim ustume:D
Senin günahın sana yeter zaten birde benimkini yüklenme.:D
Bir itiraf daha bu siteden 3 üyeye gıcık oluyorum..:whistle:
ereninthenature
09-08-2011, 17:19
Senin günahın sana yeter zaten birde benimkini yüklenme.
Ben butun dunyanin gunahini yuklenirim merak etmeyin siz:)
Said Nursi amcamiz gibi, Muhammed dedemiz gibi.Ortak yonlerimiz varmis bu iki karakterle buda bir itiraf olsun o zaman.
Ben butun dunyanin gunahini yuklenirim merakyin siz:)
Said Nursi amcamiz gibi, Muhammed dedemiz gibi.Ortak yonlerimiz varmis bu iki karakterle buda bir itiraf olsun o zaman.
Kim demiş ateistler vicdansız diye:)
Saolun var olun eksik olmayın ama 2.5 saat sonra bozacağım.:)
İtiraf ediyorum: Üç-dört tane forumda onlarca insan yıllarca kadın olduğumu sandı. Üstelik böyle birşey söylemediğim halde! Ne mal insanlar var dünyada. Hahahaha :)
Haklısın, kadınım demedin. Piyasa mal dolu. Hatta o mallardan özelden yazanlar bile çıkmıştı değil mi? :P
Ama lisede sıranın üstüne çıkıp etekle oynadığın da bahsetmedin. Ceren diye nick de almadın. Hatırlayamadığım ama kadın olduğuna yorulabilecek şeyler de yazmadın. Hatta sizin ora İskoçya, erkekler de etek giyiyorlar değil mi? :)
Evet, kadınım demedin. :D
KozmikSakaci
09-08-2011, 18:18
Kötü bi itiraf : İslamın öyle radikal yerlerinden geldim ki 2008 yazında afganistana militan olarak gidicektim taliban saflarına ve amerikan üssüne intihar saldırısı yapıp cennete hemen gitme planları yapıyordum :D
Senin günahın sana yeter zaten birde benimkini yüklenme.:D
Bir itiraf daha bu siteden 3 üyeye gıcık oluyorum..:whistle:
öbür ikisi kim, merak ettim...
digerinide ben merak ediyorum :D
Diğeri de burda, merak etmeyin.
Kötü bi itiraf : İslamın öyle radikal yerlerinden geldim ki 2008 yazında afganistana militan olarak gidicektim taliban saflarına ve amerikan üssüne intihar saldırısı yapıp cennete hemen gitme planları yapıyordum :D
Bu doğru mu yanlış mı, siz ciddi misiniz, dalga mı geçiyorsunuz bilmem ama ben de bir itiraf yapayım bugün. Kolay itiraf yapabilen biri değilim, her sözümü bilmem kaç kere, kaç sene tartarak söylerim bu konularda, yeterince tarttığımı düşündüğümden içimden itiraf etmek geldi bugün.
Ben de İslam'ı en radikal halini yaşamış, en radikal halini yaşayan kimselerin içinde bulunmuş biri olarak (sizin kadar yakın tarihte olmasa da), öyle intihar saldırılarının ne olduğunun bilinmediği (bilmediğim zamanlarda), Afgan kardeşlerin kırmızı kanlarının Moskof kafirleri tarafından beyaz karlara serildiği sıralarda (marşını az dinlememişimdir; Afgan dağlarında marşı; o yüzden bu örneği veriyorum), gözümün İslam aşkı, Allah aşkı ve sevgisinin yoğunluğundan başka hiçbir şey görmediği zamanlarda, cihad etmeye en önden gönüllü olanlar sınıfındaydım, birileri alıp götürse, en önde savaşacak olanlardandım. Bu her türlü savaş olabilirdi; bir intihar saldırısı da.
Fatih'te Emine Şenlikoğlu'nun da bulunduğu büyük bir toplantıda bulundum (oralara nasıl geldiğim ayrı bir hikaye), hep çarşaflıların olduğu; piyes sergileniyordu sahnede; Afgan kardeşlere yapılan, müslümanlara yapılan zulümlere karşıydı. Polislerin toplantıyı bastığını, piyesi, oradaki insanları hayal meyal hatırlıyorum. Çocuktum, kareleri birbir aklımda... Nerdeydim, ne yapıyordum tam olarak farkında bile değildim, bir yandan içimde bir huzursuzluk tüm anlayamadığım bu olgulara karşı ama tek bildiğim şey ölümüne bir aşkla Allah'a sevgili bir kul olmayı isteyişim ve arayışım.
Yaptığı her işi radikal, yani sonuna kadar bağlı, ya hep ya hiç, hatasız, kusursuz yapan, yapmak isteyen bir karakter yapısında olduğum için (bunu şimdi biliyorum; Highly sensitive Person) çok bağlanmıştım; sonuna kadar.
Hoşgörü ve sevgi yoktu içimde İslam'dan olmayanlara, müslüman olmayanlara karşı. Nasıl olabilirdi ki? Cihad'ın temelinde kendinden olmayanları kendin gibi yapmak, dayatma ve baskı vardı sadece.
Ama dünyaya geldiğimden beri içimde hep bir huzursuzluk vardı. Varolan her şeyi, her hareketi, her yapılanı sorgulamak, kabul edememek bir şeyleri, anlam verememek ve düşünmek, düşünmek, düşünmek ve yok olmak istemek.
Neyseki hepsi geride kaldı. Hepsi hayatın bir öğretisiydi.
Ama can tenden ayrılmadan sorgulama biter mi o ayrı.
Sevgiler.
Diğeri de burda, merak etmeyin.
Aslinda artik meraka gerek kalmadi deseydin tam yerine otururdu :D
Benden sonraki öyle yazssin diye gecirdim icimden :D
Khaos abi size gıcık olunur mu hiç?:D
Valla onlardan biri siz değilsiniz her ne kadar bizlere karşı bazen kaba ve katı olsanızda özünüzde iyi bir insansınız bunu hissediyorum bilmem yanılıyormuyum..:D
Değerli Lynx ve Sangre size karşıda her hangi bir garezim yok sizde değilsiniz.
Saygılar ve sevgiler sizlere olsun.:)
ereninthenature
09-08-2011, 21:48
Benim bir itirafim daha var.Ilerde paslicivi gibi varlik agnostigi olur muyum diye korkuyorum:D
Ben küçükken TV'yi düşürmüştüm; tüpü mü ne boşalmış, bir daha çalışmadı. Anneme hiç bir zaman söyleyemedim :)
Geçen gün bir kız da benden 200 tl borç istedi, "yok yanımda" dedim (aslında vardı) vermedim, banane canım, hergün anlattığı sewgilisi versin :D:drum:
Firestorm
09-08-2011, 22:00
Ben küçükken TV'yi düşürmüştüm; tüpü mü ne boşalmış, bir daha çalışmadı. Anneme hiç bir zaman söyleyemedim :)
Geçen gün bir kız da benden 200 tl borç istedi, "yok yanımda" dedim (aslında vardı) vermedim, banane canım, hergün anlattığı sewgilisi versin :D:drum:
Pis cimri :heh:
Benim mukaatları suraya yazar isem forumu terk etmem gerekir :heh: aslında kovarlar ne olur ne olmaz diye :heh:
bkz;
başlık: "Işık Koşaner ve kuvvet komutanları istifa etti (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25406&page=3)"
yorum: 29'uncu yorum.
yazan: "fredi hatun" (.
yorumda geçen ve acı gerçekleri su yüzeyine çıkarak o cümle :
Fredi hatun, basitran nickli üyeye cevap verirken diyorki;
Mutlu musun? İyi, iyi, allahcan daha da mutluluk versin.
Ama ben mutlu değilim. Niye biliyor musun?
Çünkü ben kadınım ve senin ''ileri demokrasin'' her gün beni öldürüyor, üzerimde hala namus baskısı kuruyor, beni öldürenleri kolluyor, benim erkekle eşitliğime inanmadığını başbakanın ağzından açıkça söylüyor.Hiç uğraşma tatlım(!)
Tamam anladık, hırslısın, çok bilgilisin, siyasetten anlıyorsun, birşeyleri değiştirmek istiyorsun, ağzın iyi laf yapıyor falan ama... sonuç itibari ile bir "hatun"sun sen be güzelim(!) (.
Hiç öyle erkekliğe özenip "yok askere gidicektim, yok kolumda dövme var kojamaaan hemdeee hıh size" falan gibisinden fantaziler kurma şimdi bize .P
İtiraf ediyorum: Ben bir oyun bozanım...
İtiraf ediyorum: Sitede bir bayan varsa eğer, internet bağlantısı ve fiber optik kablolar sayesinde kokusunu alırım (özel güçlerim var =)
İtiraf ediyorum: Fredi lütfen parfümünü değiştir artık, daha ben kendim kullanıcı adımı yazıp giriş yapmadan önce, senin online olduğunu anlayabiliyorum .P .D
Fre;
Adamı "asta etme" de anlatmaya başla. Köşe itiraf ne de olsa :)
Firestorm
09-08-2011, 22:18
Fre;
Adamı "asta etme" de anlatmaya başla. Köşe itiraf ne de olsa :)
:madgrin:
Bi keresinde ütü ile uğraşır iken pirizi yaktım yanmadan önce beni birazçık elektirik çaptı. eski sıgortaları hatırlarsan tel filan olurdu eğer o tel fazla kalın olsaydı ben burda olmiyicaktım* :heh:
tabi bu mukaatlardan sadece biri :heh:
*: Bir süre yerimde duramadım aldığım fazla enerji yüzünden :D
Ferit'in neden böyle yaptığı onu alakadar eder elbet ama ben de şaşırdım doğrusu. Ortalık" mal" kaynadığından yanlış bilgi de üretilebilir. Dikkat etmek lazım.
Fre dostum o acıyı iyi bilirim beni de çarpmışdı küçükken, dehşetti!
Bu arada böceklerden çok pis korkarım,:D Hiç sevmem..ayrıca kimileri bana "okumaktan sıyırmış" , kimileri de "doktor" diyo..doktor olayını çözemedim gerçi,
Firestorm
09-08-2011, 22:39
İtiraf ediyorum: Koyu bir Fenerliydim ama İnter'e de sempatim vardı. Birkaç yıl önceki FB-İnter maçında, iki takım oyuncuları da sahaya çıkınca mavi-siyahlı forma bana çok daha güzel göründü ve İnter'i tuttum. İnter 1-0 yenildi ve ben FB'yi bıraktım. İnter'i yenmişken bırakmam iyi oldu, zira herkes İnterlilikteki samimiyetime inandı. Sonra sanırım İnter'e ''uğurlu'' geldim ve 5 sene üst üste şampiyon oldu. Forza İnter!
İtiraf ediyorum: soL.org.tr'de islamın hoşgörüsüzlüğünü eleştiren bir haber görünce, hemen gündeme uygun bir yazı yazıp gönderdim. İslamı yerin dibine soktum resmen. Altına da gerçek adımı verdim. Bir yayınlarlarsa s.çtım demektir. :)
kabul etmek lazım ben de öyle sandım ama yazılarından filan değil nickini ilk gördüğümde direk aklıma feride ismi geldi o yüzden :heh: ama bu benzetmeyi mallık olarak ifade etmen hiç hoş olmamış bunu da belirmek isterim.
Demek ki sol haberde senin yüzenden haberlere yorum yazma kısmını kaldırdılar :D
Fre dostum o acıyı iyi bilirim beni de çarpmışdı küçükken, dehşetti!
Bu arada böceklerden çok pis korkarım,:D Hiç sevmem..ayrıca kimileri bana "okumaktan sıyırmış" , kimileri de "doktor" diyo..doktor olayını çözemedim gerçi,
hiç sorma elektirik ile farklı bir bağ oluştu aramda :heh:
Nedendir bilmem ama bir aralar halamin kocasi enisteme ister istemez asik oldum :D ! Kendiside dahil hic kimse bunu bilmezdi. Iki sene adama körü körüne asik olduk :P
Sonra onu zor anlattik onun yerine baskasi gecti. Gecen sene dayanamadim ona söyledim. Simdi herkez biliyor :D
Bu arada enisteme soruyorum hic mi cakmadiniz diye adam yooo diyor :D
Ama varya hic kimseden tepki almadim. Hatta bana daha cok isindilar. Ailemde herkez biliyor artik ohh. Özgür bir hayat yasamak varmis.
Su ikinci ask belasindanda kurtulayim dünyanin en huzurlu insani olurum :D
kimler online başlığında mutlaka google'ın botuna bakarım ne okuyo diye, işi gücü okumak zaten ama bazen ilginç konuları onun sayesinde buluyorum :)
ereninthenature
10-08-2011, 01:53
Itiraf ediyorum Nail'i heteroseksüel sanmistim.:D
Jolly Jocker
10-08-2011, 03:27
Belli oldu. Kısa dönem gidiyormuşum. İskenderun'a, denizci er olarak. Sahil Güvenlik Kuvvetine. Sanırım adamlar, ''Buna vatan toprağı emanet edilmez, kıyıda dursun'' diye düşündü. Hehehehe :)
Itiraf ediyorum Nail'i heteroseksüel sanmistim.:D
Yillardir ailemde öyle saniyordu simdide hepsine tek tek soruyorum hic anlamadiniz mi :D onlarda hayir diyor !
Anima Libera
10-08-2011, 17:01
Itiraf ediyorum: sirf yurtdisi Türk konsolosluklarinda saatlerce eziyet cekip beklememek icin, istemedigim ve vicdanima ters geldigi halde zorunlu olarak yapmak mecburiyetinde oldugum askerlik derdinden, ve Anadoluya ayak attigim vakit tutuklanma ve kislaya götürülme süphesinden kurtulmak icin önümüzdeki aylarda Türk vatandasligindan cikacagim. Hayirli olur insallaaaaaaaaaaaaaahh....
Firestorm
10-08-2011, 17:15
Itiraf ediyorum: sirf yurtdisi Türk konsolosluklarinda saatlerce eziyet cekip beklememek icin, istemedigim ve vicdanima ters geldigi halde zorunlu olarak yapmak mecburiyetinde oldugum askerlik derdinden, ve Anadoluya ayak attigim vakit tutuklanma ve kislaya götürülme süphesinden kurtulmak icin önümüzdeki aylarda Türk vatandasligindan cikacagim. Hayirli olur insallaaaaaaaaaaaaaahh....
İnsanı bunu yapmak zorunda bırakıyorlar umarım ki sizin durumunuz kadar sorun yaşamam :rain:
Anima Libera
10-08-2011, 17:46
İnsanı bunu yapmak zorunda bırakıyorlar umarım ki sizin durumunuz kadar sorun yaşamam :rain:
Sadece bununla bitmiyor tabi.
Türk pasaportuyla üc-bes Arap cölüne vizesiz giris yapabilmekten ziyade dünyanin neredeyse hicbir ülkesine vize derdi cekmeden ve bir sürü para harcligi ödemeden gidemezsin. Bu olmadan sonra neyime yarayacak ki?
No God No Sadness
13-08-2011, 23:13
İtiraf ediyorum:
____________¶¶
___________¶¶¶¶
__________¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¥¥¥¶¶¶_________________________________ ________________
________¶¶¥¥¥¥¥¶¶¶________________________________ __________¶¶¶¶¶¶¶¶
________¶¶¥¥¥¥¥¥¶¶¶_______________________________ ______¶¶¶¶¶¥¥¥¥¥¶¶
________¶¶¥¥¥¥¥¥ƒƒ¶¶______________________________ __¶¶¶¶¥¥¥¥¥¥¥¥¶¶¶¶
________¶¶¥¥¥¥ƒƒƒƒƒ¶¶___________________________¶¶ ¶¶ƒƒ¥¥¥¥¥¥¥¥¶¶¶¶
________¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ§¶¶________________________¶¶ƒƒ ƒƒƒƒƒ¥¥¥¥¥¶¶¶¶
_________¶¶¶ƒƒƒƒƒƒ§§¶¶____________________¶¶¶¶ƒƒƒƒ ƒƒƒƒƒƒ¥¥¶¶¶¶
___________¶¶ƒƒƒƒƒ§§¶¶__________________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ ƒƒƒƒƒƒ¶¶¶¶
____________¶¶ƒƒ§§§§¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ ƒƒƒƒ§§¶¶
_____________¶¶§§§§§§§ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ §§§§¶¶
______________¶¶§§§ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§ ¶¶¶¶___________________¶¶¶¶¶¶
____________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§¶¶¶ ____________________¶¶¶ƒƒƒƒƒ¶¶
__________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒ§§§¶¶¶_ __________________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶
_________¶¶ƒƒ¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶__¶¶¶¶ƒƒƒ§§§§§¶¶ ________________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶
________¶¶ƒƒ¶¶__¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶¶¶¶¶¶¶ƒƒƒ§§§§§§¶ ¶___________¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§¶¶
_______¶¶ƒƒƒ¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒ§§§§§§ ¶¶________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§¶¶
_______¶¶ƒƒƒƒ¶¶¶¶ƒƒƒƒƒ¥¥¥ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ####§§§§§ ¶¶____¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§¶¶
_______¶¶###ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¥¥ƒƒƒƒƒƒ########§§§§ ¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶
_______¶¶####ƒƒƒƒƒƒƒƒ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ƒƒƒƒƒƒ########§§¶¶ ¶¶ƒƒ¶¶¶¶ƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶
____¶¶¶¶¶¶###ƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¥¥¥#####¥ƒƒƒƒƒƒƒ########¶¶ƒƒ ¶¶ƒƒƒƒƒƒ¶¶§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶
__¶¶¶ƒƒ¶¶¶¶#ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¥¥####¥¥ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ####§§¶¶ƒƒ ƒƒƒƒƒƒ¶¶¶¶§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶¶¶
_¶¶ƒƒ¶ƒƒƒƒ¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¥¥¥¥ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§¶¶ƒƒƒƒ ƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶§§§§§§§§§§§§¶¶¶¶
¶¶ƒƒƒƒƒƒ§§§§¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ¶¶ƒƒƒƒƒƒ ƒƒ§§§§¶¶§§§§§§§§§§¶¶¶¶
__¶¶ƒƒ§§§§§§¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ §§§§§¶¶¶§§§§§§§§¶¶
____¶¶§§§§§§§¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§ §§§§¶__¶§§§§§§¶¶
______¶¶§§§§§§ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§ §§¶¶____¶¶§§§§§§¶¶
________¶¶¶§ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§ §¶¶_______¶¶§§§§§§¶¶
_________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§¶¶ ¶¶____¶¶¶¶§§§§§§§§§§¶¶
_________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§¶¶§§ ¶¶¶¶¶¶ƒƒ§§§§§§§§¶¶¶¶
________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§ ¶¶ƒƒƒƒ§§§§§§¶¶¶¶
________¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§¶ ¶§§§§§§§¶¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§¶¶ §§§§§§¶¶
_¶¶ƒƒ¶¶ƒƒƒ¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§¶¶ ¶¶§§§§§§¶¶
_¶¶ƒƒƒ¶¶ƒƒƒ¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§¶¶_ _¶¶¶###§§§¶¶
__¶¶§§§§§§§§¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§§¶¶¶ ¶¶#######§§§¶¶
___¶¶§§§§§§§§¶¶ƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§§§§§§## ######¶¶¶¶¶¶
____¶¶§§§§§§§§¶¶§§§§ƒƒƒƒƒƒƒ§§§§§§§§§§§§§§§§§§§#### ¶¶¶¶¶¶
_____¶¶§§§§§§§¶¶§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶
______________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§¶¶
________________________¶¶¶¶¶¶§§§§§§§§§§¶¶¶¶
____________________________¶¶¶¶§§§§¶¶¶¶¶
____________________________¶¶§§§§§§§§¶¶
____________________________¶¶§§¶¶§§§¶¶
_____________________________¶¶§¶¶§§¶¶
______________________________¶¶¶¶¶¶
Şunu İslami forumda bir başlığa yapıştırmak istiyordum :P
ereninthenature
14-08-2011, 05:13
Itiraf ediyorum 3 gundur oruc tutuyorum.Ama mecburiyetten:D
Ateist orucu tabiki, caktirmadan su iciyorum.
İtiraf Ediyorum çok koyu Ferdi TAYFUR hayranıyım :)
Bu doğru mu yanlış mı, siz ciddi misiniz, dalga mı geçiyorsunuz bilmem ama ben de bir itiraf yapayım bugün. Kolay itiraf yapabilen biri değilim, her sözümü bilmem kaç kere, kaç sene tartarak söylerim bu konularda, yeterince tarttığımı düşündüğümden içimden itiraf etmek geldi bugün.
Ben de İslam'ı en radikal halini yaşamış, en radikal halini yaşayan kimselerin içinde bulunmuş biri olarak (sizin kadar yakın tarihte olmasa da), öyle intihar saldırılarının ne olduğunun bilinmediği (bilmediğim zamanlarda), Afgan kardeşlerin kırmızı kanlarının Moskof kafirleri tarafından beyaz karlara serildiği sıralarda (marşını az dinlememişimdir; Afgan dağlarında marşı; o yüzden bu örneği veriyorum), gözümün İslam aşkı, Allah aşkı ve sevgisinin yoğunluğundan başka hiçbir şey görmediği zamanlarda, cihad etmeye en önden gönüllü olanlar sınıfındaydım, birileri alıp götürse, en önde savaşacak olanlardandım. Bu her türlü savaş olabilirdi; bir intihar saldırısı da.
Fatih'te Emine Şenlikoğlu'nun da bulunduğu büyük bir toplantıda bulundum (oralara nasıl geldiğim ayrı bir hikaye), hep çarşaflıların olduğu; piyes sergileniyordu sahnede; Afgan kardeşlere yapılan, müslümanlara yapılan zulümlere karşıydı. Polislerin toplantıyı bastığını, piyesi, oradaki insanları hayal meyal hatırlıyorum. Çocuktum, kareleri birbir aklımda... Nerdeydim, ne yapıyordum tam olarak farkında bile değildim, bir yandan içimde bir huzursuzluk tüm anlayamadığım bu olgulara karşı ama tek bildiğim şey ölümüne bir aşkla Allah'a sevgili bir kul olmayı isteyişim ve arayışım.
Yaptığı her işi radikal, yani sonuna kadar bağlı, ya hep ya hiç, hatasız, kusursuz yapan, yapmak isteyen bir karakter yapısında olduğum için (bunu şimdi biliyorum; Highly sensitive Person) çok bağlanmıştım; sonuna kadar.
Hoşgörü ve sevgi yoktu içimde İslam'dan olmayanlara, müslüman olmayanlara karşı. Nasıl olabilirdi ki? Cihad'ın temelinde kendinden olmayanları kendin gibi yapmak, dayatma ve baskı vardı sadece.
Ama dünyaya geldiğimden beri içimde hep bir huzursuzluk vardı. Varolan her şeyi, her hareketi, her yapılanı sorgulamak, kabul edememek bir şeyleri, anlam verememek ve düşünmek, düşünmek, düşünmek ve yok olmak istemek.
Neyseki hepsi geride kaldı. Hepsi hayatın bir öğretisiydi.
Ama can tenden ayrılmadan sorgulama biter mi o ayrı.
Sevgiler.
Yaşadıklarınıza saygu duyuyorum ancak hissettiğim kadarıyla sizi oraya götüren Allah sevgisi olmamış, içinizde bir nefret kopmuş gözünüz kararmış bir şekilde gitmişsiniz oralara. Tabii bu benim yazınızdan hissettiklerim yanılıyor da olabilirim, gerçekleri siz daha iyi biliyorsunuz...
silentthief
14-08-2011, 13:19
26 yaşına kadar kısmen ibadetleri yerine getiren bir müslüman olarak geçirdikten sonra kuranın bütününü okumak istedim ama dinden çıkmam üç dakika aldı..evet sanırım erken boşalma sorunum var :)
KozmikSakaci
14-08-2011, 20:04
sayın selalim.
şu konudaki 2. mesajdaki yolladıgım linklere sırayla bakarsanız benim eski halimi daha iyi anlamış olursunuz.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25575
itiraf ediyorum; itiraf edecek hiç bir sırrım-durumum yok. Şu koca başlığa yazacak tek birşey bulamadım.
sayın selalim.
şu konudaki 2. mesajdaki yolladıgım linklere sırayla bakarsanız benim eski halimi daha iyi anlamış olursunuz.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25575
Sizi anlıyorum linklere çok fazla bakma ihtiyacı duymadım o linkler gerçekte çok fazla bir anlam ifade etmezler benim için. Tıpkı medyanın da çok fazla anlam ifade etmediği gibi.
Değişime inanıyorum. Ben genelde genel üzerine yazar, yaşadıklarımdan bildiklerime inandığım için yorum yaparım. O yüzden yorumuma öyle başladım.
Malumunuz kendi olmayan pek çok kişi kendi gibiymiş gibi yazabiliyor. Erkek kadınmış gibi, hatta birkaç gibiymiş gibi kendi kendi ile konuşabiliyor, kendi olan biri kendi olan diğerine saldırıyor ya da kendi olan biri kendi olan diğerini övebiliyor vs.
Müslüman olmayan birinin İslam forumlarında radikal müslüman gibi yazması, ya da farklı farklı düşünce ve inanç yapısında farklı farklı forumlarda farklı farklı yorumlar yapması.
Bütün bunlar bir yana dediğim gibi değişime, dönüşüme inanıyorum, birebir yaşayanlardan biriyim.
Benim dönüşümüm insanı anladığım noktada, kendimi bulduğum noktada huzur buldu.
O noktadan sonra hiçbir düşünceyi ve hiçbir insanı eleştiremiyor, yargılayamıyor, hiçbir şekilde sinirlenemiyorum. Sinirlerim alındı, alınmış gibi oldu sanki. Çünkü artık oyunu anlıyor, oyundaki varlıklara kızmanın ne kadar saçma olduğunu biliyorum.
Sevgiler.
Yaşadıklarınıza saygu duyuyorum ancak hissettiğim kadarıyla sizi oraya götüren Allah sevgisi olmamış, içinizde bir nefret kopmuş gözünüz kararmış bir şekilde gitmişsiniz oralara. Tabii bu benim yazınızdan hissettiklerim yanılıyor da olabilirim, gerçekleri siz daha iyi biliyorsunuz...
Yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardınız, belki öyle bir izlenim vermiş olabilirim belki bu yazı süslemesinden kaynaklanıyor olabilir ama süslemeden ve açıkça yazarsam eğer; gerçekten şeyhlerin, müritlerin içinden geliyorum ben. Tasavvufu benimsemiş kimseler bunlar. Tasavvuf terbiyesini daha küçükten almış biriyim.
O diğer radikal yaşayanlar ise tıpkı Suudi Arabistandakiler gibi yaşamak için çabalayanlardı ve sohbetlerin birinde tanışmıştım onlardan bir ablayla. Sohbete gelenlerden birinin kızıydı. O sohbetten değildi. Sevmiş, özenmiş ve İslam'ın en doğru şeklini yaşamak istemiştim onlarla birlikte.
Duvarı boydan boya güzel, anlamlı yazılar, sözlerle doluydu (duvardaki sözlerden biri hala o günkü gibi gözümün önünde, ezberimde, çok, çok etkilemişti beni), büyük bir kütüphanesi vardı. Bana sürekli kitaplar verirdi, isterdim. Almamla bir solukta bitirmem bir olurdu.
Nerden nereye...
Sevgiler.
İtiraf Ediyorum Micheal Jackson'ı Çok Seviyorum :)
perfect_storm
21-08-2011, 22:04
bendende bir itiraf gelsin
yaşım henüz 9larda idi, babamın çalıştığı çok katlı devasa diyebileceğim işyerine gitmiştim
işyeride devlet memurlarının çalıştığı biyer olduğundan akşam 5de paydos ediliyor babam 3. katta çalışıyordu akşam paydos saati gelince aşşağıya iniyorum sallana sallana, ovvv dedim bir an afedersiniz tişim gelmişti ama mesafe biraz var ayrıcada üşendim napıyım nereye gidiyim falan derken ara kattaki saksılı uzun çiçek gözüme ilişti ayrıca birazda kurumuştu çiçek üzüldüm:becky: şimdi yaptın yaptın yapamazsan gelen geçen falan olur sakinken kaçırma fırsatı dedim ve çiçeğe hayat verdim:twitch:
itiraf ediyorum,
şuan ttnetin gelmişini geçmişini z*kmek istiyorum
ha bu arada yarın izinliyim en sonunda. neti kapatmak için güzel bir fırsat... işten güçten fırsat bulamıyordum...
yarın ilk iş gidip neti kapatıyor ve reel hayat projelerime atılıyorum.
Site üzerine olan planlarımı, yazılarımı ve projelerimi "askıya" alıyorum. Uzunca bir süre olmayacağım. Arada bir cafeden girer bakarım. İletişim için "öm" kullanabilirsiniz.
kendinize iyi bakın
iyi ki israilde değilim:S diğer sayfalardaki askerlik durumlarını okurken koptum da:P
Jolly Jocker
01-09-2011, 06:11
İtiraf ediyorum: Muhabbeti beğenilen ve birlikte takılmak için bol davet alan biri olmama karşın yalnız kalmak ve tek takılmaya bayılıyorum. Herşeyi tek başıma yapmak bana daha çok keyif veriyor. Çevremdekiler ise bu yönelimimi anlayamıyorlar. Birlikte olmak için yapılan ısrarlar beni fena halde bayıyor ama kalp kırmak istemediğimden bunu açıkça dile getiremiyorum ve akla hayale gelmedik yalanlar söylüyorum. Biraz yalancıyım sanırım. En sık, yalnız kalabilmek için yalan söylüyorum. Bazen de zevk için oyunlar oynadığım, kandırmacalar yaptığım oluyor. Özellikle sanal alemde. Çünkü sanalda oyun oynamak çok kolay. Kimse bana gerçekliği varmış gibi görünmüyor. Kimse umurumda değil.
İtiraf ediyorum: Jiletçiyim. Kesmeyi ve kanın akışını estetik buluyorum. Ama tadına hala tam alışamadım. Kendi kanımı içebiliyorum ama başkasınınki biraz midemi bulandırıyor. Başkalarının hoş karşılamayacağı ve anlaması güç olan tercihlerim olduğu için bazı şeyleri sürekli gizliyor, ancak böyle sanal ortamlarda açıklayabiliyorum. Gizlemek için sürekli yalan söylüyorum. İstemediğim halde. Yalnızlıktan çıktığım her sefer, bana yalanları da dayatıyor.
İtiraf ediyorum: 4-5 sene önce kuzenimle din konusunda yaptığım konuşma sonucu çocuğun kafası karışmış ve çok sonradan öğrendiğim kadarıyla psikologluk bile olmuş. Bir sene kadar ilaç kullanmış. Bunu öğrenince, henüz hazır olmayan kişilerle din konularında konuşmama kararı aldım.
İtiraf ediyorum: Girdiğim ortamlarda mutlaka kavga çıkarıyorum. Bağırıp çağıran uyumsuz bir tip oluyorum. Üniversitedeki yüksek lisans maceramı iki haftada bırakmıştım. Bankaya da fazla tahammül edemedim. Neden böyleyim? Yaşama sevinci dolu biri değilimdir. Hal böyle olunca küçük sıkıntılar bile tepemi attırıyor. Sıkıya gelemiyorum. İş yerimdeki insanlar benim uçuk, sorumsuz, hiçbir şeyi ciddiye almayan, alaycı biri olduğumu düşünüyorlardı. İnsanlar bankadan ayrılırken ben içeride kalırsam anahtarı bana vermek yerine, üzerime kilitleyip gidiyorlardı. Tanıştığım insanlardan bazıları bana uyuşturucu kullanıp kullanmadığımı bile sordular.
İtiraf ediyorum: Ölüm benim için korkulacak birşey olmadığından biraz gözü kara ve hesapsız-düşüncesiz tepkiler verebiliyorum sanırım. Sakinleştiğimde tek fark ettiğim, beni seven insanları üzmüş ve endişelendirmiş olmam. Offff...
İtiraf ediyorum: Üniversitedeyken bacaklarıma ve aslında her yerime epilasyon yapıp kısacık birşey giymiş ve gecenin bir yarısı sokağa çıkmıştım. Alkollü bir adam bana ilgi gösterdi. Yakınlaşmasına müsade ettim. Zaten bu tür birşey isteyerek çıkmıştım sokağa. Ama biraz yakınlaşma bile midemi bulandırdı ve hızla uzaklaşıp evime geldim. Öğürdüm ama kusmadım neyseki. Heteroseksüelim oysa. Bazen keşke roller değişse ve kadınlar erkeklere atfedilen kucaklayıcılığı bana gösterse diye istiyordum. Bu istek bende uzun süre devam etmişti. Sanırım bunu kadınlarda bulamayınca(ki aslında bir girişimim bile olmamıştı) erkeklerde bulmak için girişim yaptım ama midem bulanmıştı. Kadınlar neden bencil olmak zorunda? Bazen hepsine gıcık oluyorum. Ama karşı cinsim olmalarına karşın bendeki duygu onlara dönük bir çekememezlik gibi daha çok. Neden böyle hissettiğimi bilmiyorum.
İtiraf ediyorum: Yüzümü sargıyla sarıp, maskeleyip gecenin köründe Kütahya'da ıssız tren raylarının üzerinden yürür ve düşmemeye çalışırdım. Kendi kendime black metal parçalar mırıldanır, brütal vokal yapmaya çalışırdım. Hiçbir şeyden korkmazdım. Şimdi ise vaktim yok.
İtiraf ediyorum: Elektrikler gidince yaktığım mumu, elektrik gelince belli bir mesafeden tükürerek söndürmeye çalışıyorum. Eğlenceli oluyor, tavsiye ederim.
İtiraf ediyorum: Dövmemdeki pentagramdan ötürü bana kötü gözle bakılmasından usandım. Bileğimdeki façaları da akrabalarım ve yeni tanıştığım insanlardan gizlemeye çalışmaktan yıldım artık. Herkes neden bu kadar meraklı ve önyargılı olmak zorunda?
İtiraf ediyorum: Kedi ve köpek öldürmüşlüğüm var. Kendimle ilgili garip birşey keşfettim. Belki bu durum herkes için geçerlidir, bilmiyorum. Örneğin bir kedinin eziyete uğradığını düşünürsem ya da görürsem hayvanla empati kurup onun için üzülüyorum. Eziyet edene kızıyorum. Bu duyguları hissediyorum. Ama eziyeti yapan ben olursam, yapmadan evvel biraz heyecan ve tedirginlik duyuyorum, yapmaya başladığımda ise geçiyor. Hiç üzüntü kalmıyor. Yaptıktan sonra vicdan azabı duyamıyorum. Kendimi dinliyorum, vicdan azabını bekliyorum ama yok. Gelmiyor o duygu. Ben yapmışsam üzüntü duyamıyorum. Bunun neden böyle olduğunu açıklayamıyorum. Birine bir zarar verince, yüksek not almam gereken bir sınavdan o notu almışım gibi hissediyorum.
İtiraf ediyorum: Bir psikiyatrist ya da psikologla konuşmayı istiyorum. Ama yüzyüze bunların hiçbirini söylemem. Ancak sanal bir ortamdan konuşurum. Keşke bir psikolog olsaydı ve bana neyim olduğunu söyleseydi. Ama ÖM'den. Herkesin içinde değil.
İtiraf ediyorum: Başkalarının itiraflarını, daha sonra bunları ona karşı koz olarak kullanmak amacıyla okuyan ve aklına kaydeden insanlardan midem bulanıyor.
İtiraf ediyorum: Öyle bir itirafım var ki, söylersem şimdiye dek herkesi kandırdığım için sanırım benden nefret edilir. O yüzden söylemeyeceğim. Ama günün birinde açığa çıkarsa diye, şimdiden çıtlatmış olayım ki hafifletici sebep olsun bari. :)
İtiraf ediyorum: Öyle bir itirafım var ki, söylersem şimdiye dek herkesi kandırdığım için sanırım benden nefret edilir. O yüzden söylemeyeceğim. Ama günün birinde açığa çıkarsa diye, şimdiden çıtlatmış olayım ki hafifletici sebep olsun bari. :)
Bu itiraf da anlaşılmış oldu böylece :biggrin1:
Olimpiyat
13-09-2011, 17:21
İtiraf ediyorum:
Kız arkadaşlarımı(bir iki istisna hariç) kick boks maçlarıma çağırmadım..Çünkü yiyebileceğim dayakla bana acımalarını istemiyorum:)
Hatta kick boksçu olduğumu sakladığım bile oldu.
kedileri elleme freddie:)
evinde yaklaşık 4 yıldır kedi besleyen biri olarak buna dellenebilir ve seni bi kedi yerine koyabilirim kedinin ne hissettiğini anlaman için:D
itiraf ediyorum: az önce (akşam 20:30) otobüsten inmiş evin yolunu tutuyordum, aynı araçtan inen bir hatun vardı, hafif sallanıyordu yürürken. Aşırı açık ve dar giyinmişti, çok dikkat çekiyordu. Belli ki içmiş bayağı, kafa bi dünya.
Ateistlik işte, başına bir iş gelir diye evine kadar takip etmek ve güvenliğini gizlice sağlamak istedim. (süper kahraman mıyım neyim artık)
4 metre arkadan takip ediyorum, geniş ve trafik olarak kalabalık bir caddenin kaldırımındayız, fakat etrafta yürüyon bir tane insan yok, sadece araç kalabalığı var.
Neyse kaldırımda yürürken, kaldırım taşlarına geçti bu birden, 5-6 adım attı dengesini kaybetti, düşer gibi oldu.
tam o sırada içinde 4-5 tane "çakalın" olduğu şahin marka araba frene bastı, durdu, arabadaki bütün gözler kızda, iş arayan bir fahişe sandılar, (belkide gerçekten öyleydi), hemen koştum koluna girdim kızın, "sevgilisiyim ama dargınız uzak yürüyoruz birbirimizden havası" oluştu otomatikmen...
Yediler (: Geri bastılar gaza gittiler. Ben hala kızın kolundayım, yürüyoruz, sesi çıkmıyor, umrunda değil :S ne çekmişse sağlam malmış yani...
gerisini de n*h anlatırım wqewqeq :D
Gerisini anlatmana gerek yok zaten.. Asgari hayal gücüne sahip olan herkes tahmin edebilir :biggrin1:
Ama tabii ki bu tahmin ortalama bi insan için geçerli.. Sen onlardan biraz farklısın bildiğimiz kadarıyla.. Herşey olmuş olabilir yani :)
Edit; Bide saate bakmamışım.. Görünüşe bakılırsa ortalama bi insan gibi davranmamışsın.. Yazık olmuş! :)
İş yerimde büroda, takım elbisemin altında kadın çamaşırları giyiyooom :)
Gerisini anlatmana gerek yok zaten.. Asgari hayal gücüne sahip olan herkes tahmin edebilir :biggrin1:
Ama tabii ki bu tahmin ortalama bi insan için geçerli.. Sen onlardan biraz farklısın bildiğimiz kadarıyla.. Herşey olmuş olabilir yani :)
Edit; Bide saate bakmamışım.. Görünüşe bakılırsa ortalama bi insan gibi davranmamışsın.. Yazık olmuş! :)
Niye yazık olsun,
Daha öncede yaşadım böyle şeyler ve aç gözlü bir insan değilim,
enayi birini bulmuş sahtekar bir adam gibi kullanmak istemedim karşımdakini.
devamı şöyle, kolundan ayrıldım, çevre bizim mahalle sonuçta, tanıdık bir akrabanın kolumda bu görünümde bir kadını görmesini istemedim, zira bağnaz bir sülalem var ve başkalarının "fahişe giyinimi" olarak adlandırdığı bir giyime sahip bir kadını kolumda görmeleri, şahsım açısından hiç iyi olmaz. (bana göre gothic giyimliydi)
"merkezi yerdeyiz ama insanın başına herşey gelebiyor işte, kolunu girdim tak diye k.bakma" dedim. Gıdım ses çıkarmadı. Dedim hani bakarsın az buçuk ayıktır biraz, yinede söyleyeyim nezaket gereği... yine aynı ses soluk yok.
Ne tarafta oturuyorsunuz dedim, yok arkadaş hatunun ağzını bıçak açmıyor, zik zak zik zak yürüyor, kafayı eğmiş öne, gözler yarı açık...
Bende sinir oldum sesimi çıkarmadım, oportünist insanlar gibi teşekküre şuna buna takıntılı bir insan değilim, iyilik dediğimiz kavram başkaları bilsin yada teşekkürler alayım kalitem artsın diye yapıldığında amacından çıkar bana göre.
fakat ben orda hiç yokmuşum gibi davranması zoruma gitti bir erkek olarak. Zira ben orda olmasaydım hayatının en kötü gününü yaşayacaktı belkide.
Gazetelerde 3. sayfada okurduk artık...
Evine kadar gittik, tipik sıradan bir binaya girdi, zile bastı dış kapı açıldı, girdi. İçimden bir ses o binada oturmadığını söylüyor ama 5-10 dakka bekledim belki geri çıkar yanlış girmiştir diye, giren çıkan olmadı.
Geri evin yolunu tuttum.
böyle yani... :)
gerisini de n*h anlatırım wqewqeq :D
olay 20:30 da vuku bulmuş, 21:22 de mesaj yazmışsın, seninle özelden konuşmamız lazım :)
5-6 sene önce bir kızla tanıştım, bir kaç gün sonra arkadaşımın ablası olduğunu öğrendim,ogün bugündür görüşmüyoruz yazık oldu güzelde biriydi, :)
saygılar
Tam kızın evine giderkene gaipten bir ses, yapmayın, siz kardeşsiniz mi dedi? :D
olay 20:30 da vuku bulmuş, 21:22 de mesaj yazmışsın, seninle özelden konuşmamız lazım :)
5-6 sene önce bir kızla tanıştım, bir kaç gün sonra arkadaşımın ablası olduğunu öğrendim,ogün bugündür görüşmüyoruz yazık oldu güzelde biriydi, :)
saygılar
otobüsten indim diyorum, ev 5 dkkalık uzaklıkta, kızla yürüdüğümüz yol 5-10 dakika birşey... vakit bol yahu.
buyur yaz özelden istediğini bro :)
Tam kızın evine giderkene gaipten bir ses, yapmayın, siz kardeşsiniz mi dedi? :D
müslümanım dinimde yok böyle şeyler yahu :D
müslümanım dinimde yok böyle şeyler yahu :D
Bu arada arkandan çok sövdük, sen olduğunu bilseydim sövdürmezdim elamanlara. Kusura bakma artık. :D
bir itirafta benden gelsin bakalım,
çevremle konuşamadığım herhangi bir konu olduğunda tek başıma konuşup doğrusunu bulmaya çalışırım :) len biri seni görse bu kadın delirmiş derler derim ve bazen kendime çok güler bazende çok kızarım :D
şu 2 gündür sisteme ve matematikte üslü - köklü sayıları anlamadığım , anlamaya çalışmadığım için kendime sövüp duruyorum
Bu arada arkandan çok sövdük, sen olduğunu bilseydim sövdürmezdim elamanlara. Kusura bakma artık. :D
sen olduğunu bilseydim derken? .D yorumu okudun ama yorumu yazanın nikine bakmayı unuttun o arada da sövdün mü yani? .D tam olarak anlayamadım ben anlatmak istediğin şeyi :D
bir itirafta benden gelsin bakalım,
çevremle konuşamadığım herhangi bir konu olduğunda tek başıma konuşup doğrusunu bulmaya çalışırım :) len biri seni görse bu kadın delirmiş derler derim ve bazen kendime çok güler bazende çok kızarım :D
evet aynı olay bendede var ama ben düşünerek yapıyorum bunu. içimden konuşuyorum kendimle. Çok fazla kapılma çift karakterli yapıya kadar götürür bu alışkanlık insanı :)
ereninthenature
14-09-2011, 19:32
Ben daha once de yazdim ama tekrardan itiraf ediyorum bu ramazanda 25 gun oruc tuttum.Ateistligimden utaniyorum, yakinda namaza filan da baslarim artik:D
Anima Libera
14-09-2011, 21:46
Ben daha once de yazdim ama tekrardan itiraf ediyorum bu ramazanda 25 gun oruc tuttum.Ateistligimden utaniyorum, yakinda namaza filan da baslarim artik:D
25 gün oruç tutmak demek kendini 25 gün cinsel münasebetlerden de arındırmak demektir.
Ayıp günah değilse kullanıcı adınızdan esinlenerek sormak istiyorum. Sahiden m.st.rb.sy.n. 25 gün ara mı verdiniz? :D Oruç tutmak utanılacak birşey değil ama prensiplerinizi gözardı ediyorsanız o başka. :party:
evet aynı olay bendede var ama ben düşünerek yapıyorum bunu. içimden konuşuyorum kendimle. Çok fazla kapılma çift karakterli yapıya kadar götürür bu alışkanlık insanı :)
yok canım daha ne, herzaman yapmam ki, binde bir kafama çok takılırsa işin içinden çıkamaz ve birilerine de anlatamayacaksam yapmışımdır. ama genede kendi halime gülmüşümdür tabiki kızdığımda olmuştur.
ne yani ben şimdi çift karakterli miyim? hıhhh:confused:
Anima Libera
14-09-2011, 22:15
İtiraf ediyorum: Türklerde testosteron fazlalığı olduğuna dair tezimi kanıtlamak amacıyla bir sosyal paylaşım sitesinde (feyzbok değil) yeni bir hesap açarak bir deney yaptım. Açtığım hesaba bir bayan ismi yakıştırıp, internetten gayet çekici ve fiziki açıdan mükemmel olan sarışın bir genç kızın resmini profilime ekledikten sonra hesabı halkımızın hizmetine açtım. Çok fazla beklemeden (yaklaşık 5-10 dakika sonra) ilk arkadaşlık teklifleri ve özel mesajlar gelmeye başladı. Deneyimin bitiminde yaklaşık 1500 arkadaş edinmişti sevgili sarışın kız. Bu arkadaşların hepsinin bir ortak yönü vardı: nedense hepsi erkek idi. Alınan özel mesajların çoğu "Selam tatlım nasılsın", "Slm, nereden?" veya "MSN var mı?" şeklindeydi. İngilizce "spirited conversation" dediğimiz bu şahane muhabbetin aynısı profil resmine yapılan yorumlarla neredeyse son bulmak bilmiyordu. "Kaşın, gözlerin, dudakların çok güzel", "Sen insan olamazsın sen bir meleksin" veya samimice "Yerim seni!" gibi anlık belirtiler de kayıtlarıma geçti. Tabi edilen müstehcen yorumları hiç saymıyorum. Neticede notlarımı tuttum, izlenimlerimi belgeledim ve önümüzdeki sömestr doçent arkadaşa bu konu hakkında bir çalışma sunmak istediğimi belirteceğim. Kabul eder mi, etmez mi belli olmaz. Belli olan, tezimin hala dimdik ayakta olması.
İtiraf ediyorum: Türklerde testosteron fazlalığı olduğuna dair tezimi kanıtlamak amacıyla bir sosyal paylaşım sitesinde (feyzbok değil) yeni bir hesap açarak bir deney yaptım. Açtığım hesaba bir bayan ismi yakıştırıp, internetten gayet çekici ve fiziki açıdan mükemmel olan sarışın bir genç kızın resmini profilime ekledikten sonra hesabı halkımızın hizmetine açtım. Çok fazla beklemeden (yaklaşık 5-10 dakika sonra) ilk arkadaşlık teklifleri ve özel mesajlar gelmeye başladı. Deneyimin bitiminde yaklaşık 1500 arkadaş edinmişti sevgili sarışın kız. Bu arkadaşların hepsinin bir ortak yönü vardı: nedense hepsi erkek idi. Alınan özel mesajların çoğu "Selam tatlım nasılsın", "Slm, nereden?" veya "MSN var mı?" şeklindeydi. İngilizce "spirited conversation" dediğimiz bu şahane muhabbetin aynısı profil resmine yapılan yorumlarla neredeyse son bulmak bilmiyordu. "Kaşın, gözlerin, dudakların çok güzel", "Sen insan olamazsın sen bir meleksin" veya samimice "Yerim seni!" gibi anlık belirtiler de kayıtlarıma geçti. Tabi edilen müstehcen yorumları hiç saymıyorum. Neticede notlarımı tuttum, izlenimlerimi belgeledim ve önümüzdeki sömestr doçent arkadaşa bu konu hakkında bir çalışma sunmak istediğimi belirteceğim. Kabul eder mi, etmez mi belli olmaz. Belli olan, tezimin hala dimdik ayakta olması.
Aynı yolda ilerliyoruz Anima,
Bende sosyoloji okuduğum için benzer bir kaç konuda farklı tezler üretiyorum. Türkiye topraklarındaki hakların genelinde bir "dikkat dağınıklığı" , "çabuk gaza gelme" ve "seratonin fazlalığı" olduğuna inanıyorum.
Henüz senin ki gibi somut çalışmalara başlamadım, öncelikle roman ve tarih ile ilgili tezlerimi hazırlamak istiyorum çünkü.
yok canım daha ne, herzaman yapmam ki, binde bir kafama çok takılırsa işin içinden çıkamaz ve birilerine de anlatamayacaksam yapmışımdır. ama genede kendi halime gülmüşümdür tabiki kızdığımda olmuştur.
ne yani ben şimdi çift karakterli miyim? hıhhh <<TUBA
Yok yahu çift karakterlisin demedim, çift karaktere kadar götürür, güçlü bir psikolojim ve kendimi tedavi etmek gibi doğal bir yeteneğim olmasaydı çoktaaaan bir karakter bozukluğu yaşıyor olurdum.
Misal kendimde belirlediğim ilk belirti, bir olay ve durumdan sonra "olum vrael napıyorsun sen kendine gel" gibi cümleler kuruyor olmamdı. Tabi bunu herkes yapıyor ama bendeki farklıydı, aşırı baskındı...
Oysa ki tersine "yahu ben napıyorum" demek, daha güçlü bir karaktere işarettir fikrimce.
Şimdi sende kendimle konuşurum deyince eski anılarım aklıma geldi yazayım dedim, yanlış anlama lütfen :)
Sana eşlik edeyim istersen? Beraber günaha gireriz :)
Benim valide çok yaşlı ve koyu bir Hıristiyan. Kendisi her yemek öncesi mutlaka minnet duası eder. Ateist olduğumu bildiği halde unutmuş gibi yaparak her defasında yemekte minnet duasını kendisi için okumamı rica eder. Hasta şifa duası yapmamı da ister çok hasta olduğunda. Eskiden alışmıştı, rahip olduğum için. Neyse ben de yalancıktan ara sıra ricasını kırmayıp aklımda kalan ezber duaları söylerim. Bizim validenin o an yüzü nur gibi parlamaya başlar. Ben de içimden, ben çok kötü bir ateist büyücüyüm, diye kendi kendime espri yaparım :)
ahmetsln
15-09-2011, 04:39
Imm konuyu yeni gördüm bende yazmak isterim :D nasıl olsa kimse kimseyi tanımıyor.
Neyse;
Ben hiçbir zaman allahtan korkmadım. Kuran ne diyorsa her zaman tersini yaptım. Namaz kılmadım oruç tutmadım hiçbir sureyi ezbere bilmedim. hiçbir dua'yı ezberlemedim. Daha sonra ramazanda bile olsa mastürbasyon yaptım ve bir kaç gün sonra duş aldığım oluyordu onda da gusül abdesti almazdım. kısacası müslüman olduğum 16 yılda 2-3 kez anca almışımdır :D
Sonra tanrıya çok küfür etmişimdir. Daha sonra af dilediğimde oldu ama bir süreden sonra vazgeçtim böyle yani :D Ateist olduktan sona ise zaten hiç korkmadım :D Ama arada düşünmüyor değilim bir tanrı varlığını.
Diğeri ise;
Seks vs konular her zaman ilgimi çekerdi. İlk defa geçen haftalarda sevgilimle sinemada epey yakınlaştık ama ben bu konudan hiç haz almadım :D Sanırım mekandan ötürü. Zaten pekte bir şey yapmadık doğrusu. Ama boynuma yaptıklarımı hoşuma gitmedi değil hani :D Bende onun göbeğinden aşağı inmedim :D daha doğrusu o istemedi :D Ama güzel vakitlerdi açıkcası :D
Diğeri ise
hayatımda hiç içki, sigara içmedim :D kadınlara hiçbir zaman başka gözle bakmadım., gaylik vs bu konular bana tiksindirici gelir ama lezbiyenlere karşı garip bir ilgim olduğunu inkar edemem.
Şuan aklıma gelenler bunlar.
Ha bide aptal, ergen tavır içerisinde birine aşık olup 10 ay onun acısını çekip çok kilo verdiğim oldu. Ama artık takmıyorum
ereninthenature
15-09-2011, 06:03
25 gün oruç tutmak demek kendini 25 gün cinsel münasebetlerden de arındırmak demektir.
Ayıp günah değilse kullanıcı adınızdan esinlenerek sormak istiyorum. Sahiden m.st.rb.sy.n. 25 gün ara mı verdiniz? :D Oruç tutmak utanılacak birşey değil ama prensiplerinizi gözardı ediyorsanız o başka. :party:
Madem itiraf ediyoruz devam edelim:D
Tum 25 gun icinde 4 kere sevistim.Masturbasyonu saymadim acikcasi.Turklerde hormon fazlaligi var diyenlere kobay olarak kendimi sunabilirim.:gossip:Beni teismden kurtaran libidomdur.Hurileri bekleyemedim:D
Sana eşlik edeyim istersen? Beraber günaha gireriz
Benim valide çok yaşlı ve koyu bir Hıristiyan. Kendisi her yemek öncesi mutlaka minnet duası eder. Ateist olduğumu bildiği halde unutmuş gibi yaparak her defasında yemekte minnet duasını kendisi için okumamı rica eder. Hasta şifa duası yapmamı da ister çok hasta olduğunda. Eskiden alışmıştı, rahip olduğum için. Neyse ben de yalancıktan ara sıra ricasını kırmayıp aklımda kalan ezber duaları söylerim. Bizim validenin o an yüzü nur gibi parlamaya başlar. Ben de içimden, ben çok kötü bir ateist büyücüyüm, diye kendi kendime espri yaparım
Dunyada iyiyi, kotuyu seciyoruz ama aile baska hikaye ALKA.
ahmetsln
15-09-2011, 06:23
Ha son itirafım bir kere cuma namazına gittim ama abdest falan almadan :D
http://www.youtube.com/watch?v=sLCubRHpEk4
Bu türküyü dinliyince artik iftiraf edecek birsey kalmiyor ! sadece ic kapanmak :(
Ah yar Ah
Benim itirafım yoruma açıktır.
Onbeş gün önce erkek arkadaşımla kavga edip ayrılmıştım çünkü faceine kolay arkadaş olunabilcek bayanları eklemişti..
O gece bana onların onemsiz oldugunu gösterebilmek için heryerden onları ssildi msn şifresini bana verdi..verdi çünkü biliyor ben bakmam bakamam..Bunuda farkındaydım bakamaycagımı bilerek vermişti..Neyse ben açtım hotmailini baktım kart ekstreleri vs önemli dökümanlar var tabiki bakmadım ..ama bir oyun sitesine üyeliği vardı ordan bildirim gelmişti bu bence önemsizdi bakabilirim diye düşünüp baktım sifresi yazıyordu birde oyun haraketleri v.s ..Sonra Kapadım..ama hala ondan emin degildim takmamaya çalışıyordum..O iş seyahatine çıktı..Ve konusamıyorduk telefonum bozulmuştu msn yede o giremiyordu..Bu durumdan faydalanıp kendimi tartmak istedim..Aldatıldıgımı düşündüğümde bir öfke bir kızgınlık oluyor beynimde anlatamam 2 saat yürü koş geçirmiyor:)) Neyse ben arkadaşımın oyun sitesindeki ssifresını onun face hesabına uyguladım ve açtı..:))Artık tüm geçmişi ellerimin altındaydı onun ise haberi yoktu..Mesajlara baktım evet o kızlarla yazışmıstı ama önemsemdedım kızlar çirkin oldugundan mı bilmem..Ama biri vardı ki ben zaten onu biliyordum ilk aşkı onunla yazıştıgı 2 yıl öncesine dayanan mesajları duruyordu..Önce okumak istemedim ama sonra dayanamadım okudum..Kıza aşık olmuştu ona yalvarıyordu bazı yerlerde..Kız da onu sevmiş ama aldatılmış ve affetmemişti..nedense tanıdık geldi..Kızı hiç tanımama ragmen yazdıgı mesajlardan acı çektiğini anladım..Bir iki gün bu mesajlar aklıma takıldı..beş yıllık bir ilişkiyi başkasıyla evlenerek bitiren bir kadın neden bunu yapar ne olmuş olabilir ki?Aldatılgını ima ettiği satırlar geldi aklıma hemen yeniden onun face hesabını açtım ve o tarihden önceki mesajlar duruyor mu baktım evet duruyordu..Evet onunla beraberken başkasıylada berabermiş..Ya simdide yapıyorsa dedim..Ve önemsemediğim kızlarla olan mesajları okumaya başladım..Evet banada yapılmış hemde ayın onbeşinde yer mekan saat herşey ortadaydı o gün benim işim oldugu için konusamamıstım onunla..
Önce üzüldüm sonra ne yapabilirim diye düşündüm..Bu adam aşık oldugu 5 yıl ilişki yaşadıgı kızı bile aldatmıştı ki bizim ilişkimiz daha yeni ..eh bir ders lazım:))
Hemen eskiden aşık oldugu kızın adı soy adıyla bir hotmail aldım..ve onu ekledim..Dün gece kabul etmiş hatta hesap cevrimdışıyken beni eklemişsin cok mutlu oldum vs yazmıstı..Hesabı açtım cesaretimi topladım ve online oldum..
Merhaba nasılsın yazdı tüm gün seni bekledim vs..dedi..o zaman içim biraz cız etti ama hemen gecti..
Bana yaptıgı pişmanlıkları anlattı ...Yaptıgı hataları hayattın acımasızlıgını agladıgı zamanları ailesini işini vs..beni o kız sanıyordu cidden sonra sordu evliliğin nasıl diye hamdolsun dedim..Senin mutlu oldugunu bilmek bana yetti vs dedi ki yalan söylüyor beş dakika önce başka bir kıza mesaj yollamıştı faceden konuşmak için..Bu arada ayrıldıgımız için üzülmeyişi beni daha çok hırslandırdı :) ben devam ettim hayatında biri var mı vs dedim yok dedi yeminler etti:) İnanmadım daha çok zorladım onu beni ikna etmesi için ... ama ne olduysa birden bana ortak şarkılarını sordu opsss..bilmiyordum facedeki mesajlarda iki şarkı yazıyordu ama ortakmıydı bilmiyordum ama denedim tabiki tutmadı..Anladı terslik oldugunu sonra ilk buluştukları yeri sordu bilmiyordum ama oyuna devam etmeliydim neden hatırlatıyorsun bunları diyerek duygusala bagladım ama inanmamıştı..Sonra sen n..degilsin sen senin (yani ben)dedıgınde ben şok oldum nasıl anlamıştı .hemen toparlandım ne alaka dedim kızdım bagırdım ve siliyorum seni dedim engelledim..ama o silememişti..ben sıkılıp bıraktım..eh birazda korktum:)
Eglenmişmiydim evet eglenmiştim..:))İlk kez bir bayan onunla dalga geçti.Tüm hayatını acısıyla pişmanlıgıyla eski kaybettiği aşkına anlattıgı sanıp günah çıkarmıştı ama farketti ki onun acılarıyla dalga geçiliyor....Kötü oldu onun için ama haketmişti..
İntikam alınacaksa en acı şekliyle alınmalı en cok acıtan anıdan olaydan faydanılmalı..yada ugrasmamalı unutmalı..
Benim itirafım yoruma açıktır.
Onbeş gün önce erkek arkadaşımla kavga edip ayrılmıştım çünkü faceine kolay arkadaş olunabilcek bayanları eklemişti..
O gece bana onların onemsiz oldugunu gösterebilmek için heryerden onları ssildi msn şifresini bana verdi..verdi çünkü biliyor ben bakmam bakamam..Bunuda farkındaydım bakamaycagımı bilerek vermişti..Neyse ben açtım hotmailini baktım kart ekstreleri vs önemli dökümanlar var tabiki bakmadım ..ama bir oyun sitesine üyeliği vardı ordan bildirim gelmişti bu bence önemsizdi bakabilirim diye düşünüp baktım sifresi yazıyordu birde oyun haraketleri v.s ..Sonra Kapadım..ama hala ondan emin degildim takmamaya çalışıyordum..O iş seyahatine çıktı..Ve konusamıyorduk telefonum bozulmuştu msn yede o giremiyordu..Bu durumdan faydalanıp kendimi tartmak istedim..Aldatıldıgımı düşündüğümde bir öfke bir kızgınlık oluyor beynimde anlatamam 2 saat yürü koş geçirmiyor:)) Neyse ben arkadaşımın oyun sitesindeki ssifresını onun face hesabına uyguladım ve açtı..:))Artık tüm geçmişi ellerimin altındaydı onun ise haberi yoktu..Mesajlara baktım evet o kızlarla yazışmıstı ama önemsemdedım kızlar çirkin oldugundan mı bilmem..Ama biri vardı ki ben zaten onu biliyordum ilk aşkı onunla yazıştıgı 2 yıl öncesine dayanan mesajları duruyordu..Önce okumak istemedim ama sonra dayanamadım okudum..Kıza aşık olmuştu ona yalvarıyordu bazı yerlerde..Kız da onu sevmiş ama aldatılmış ve affetmemişti..nedense tanıdık geldi..Kızı hiç tanımama ragmen yazdıgı mesajlardan acı çektiğini anladım..Bir iki gün bu mesajlar aklıma takıldı..beş yıllık bir ilişkiyi başkasıyla evlenerek bitiren bir kadın neden bunu yapar ne olmuş olabilir ki?Aldatılgını ima ettiği satırlar geldi aklıma hemen yeniden onun face hesabını açtım ve o tarihden önceki mesajlar duruyor mu baktım evet duruyordu..Evet onunla beraberken başkasıylada berabermiş..Ya simdide yapıyorsa dedim..Ve önemsemediğim kızlarla olan mesajları okumaya başladım..Evet banada yapılmış hemde ayın onbeşinde yer mekan saat herşey ortadaydı o gün benim işim oldugu için konusamamıstım onunla..
Önce üzüldüm sonra ne yapabilirim diye düşündüm..Bu adam aşık oldugu 5 yıl ilişki yaşadıgı kızı bile aldatmıştı ki bizim ilişkimiz daha yeni ..eh bir ders lazım:))
Hemen eskiden aşık oldugu kızın adı soy adıyla bir hotmail aldım..ve onu ekledim..Dün gece kabul etmiş hatta hesap cevrimdışıyken beni eklemişsin cok mutlu oldum vs yazmıstı..Hesabı açtım cesaretimi topladım ve online oldum..
Merhaba nasılsın yazdı tüm gün seni bekledim vs..dedi..o zaman içim biraz cız etti ama hemen gecti..
Bana yaptıgı pişmanlıkları anlattı ...Yaptıgı hataları hayattın acımasızlıgını agladıgı zamanları ailesini işini vs..beni o kız sanıyordu cidden sonra sordu evliliğin nasıl diye hamdolsun dedim..Senin mutlu oldugunu bilmek bana yetti vs dedi ki yalan söylüyor beş dakika önce başka bir kıza mesaj yollamıştı faceden konuşmak için..Bu arada ayrıldıgımız için üzülmeyişi beni daha çok hırslandırdı :) ben devam ettim hayatında biri var mı vs dedim yok dedi yeminler etti:) İnanmadım daha çok zorladım onu beni ikna etmesi için ... ama ne olduysa birden bana ortak şarkılarını sordu opsss..bilmiyordum facedeki mesajlarda iki şarkı yazıyordu ama ortakmıydı bilmiyordum ama denedim tabiki tutmadı..Anladı terslik oldugunu sonra ilk buluştukları yeri sordu bilmiyordum ama oyuna devam etmeliydim neden hatırlatıyorsun bunları diyerek duygusala bagladım ama inanmamıştı..Sonra sen n..degilsin sen senin (yani ben)dedıgınde ben şok oldum nasıl anlamıştı .hemen toparlandım ne alaka dedim kızdım bagırdım ve siliyorum seni dedim engelledim..ama o silememişti..ben sıkılıp bıraktım..eh birazda korktum:)
Eglenmişmiydim evet eglenmiştim..:))İlk kez bir bayan onunla dalga geçti.Tüm hayatını acısıyla pişmanlıgıyla eski kaybettiği aşkına anlattıgı sanıp günah çıkarmıştı ama farketti ki onun acılarıyla dalga geçiliyor....Kötü oldu onun için ama haketmişti..
İntikam alınacaksa en acı şekliyle alınmalı en cok acıtan anıdan olaydan faydanılmalı..yada ugrasmamalı unutmalı..
siz kadınlar eğlence adına çok sadist ve saçma hareketlerde bulunuyorsunuz bazen (.
siz kadınlar eğlence adına çok sadist ve saçma hareketlerde bulunuyorsunuz bazen (.
aşkolsun vrael :) alındım doğrusu. şaka bir yana, haklısın aslında. bende kadın olmama karşın bazı kadınları anlayamıyorum, yanlış anlaşılmasın bu konu için demedim, genelden kadınların yaptıklarını anlayamıyorum. belkide ben çok burnumun dikine bir insan olduğumdandır.
aşkolsun vrael :) alındım doğrusu. şaka bir yana, haklısın aslında. bende kadın olmama karşın bazı kadınları anlayamıyorum, yanlış anlaşılmasın bu konu için demedim, genelden kadınların yaptıklarını anlayamıyorum. belkide ben çok burnumun dikine bir insan olduğumdandır.
yahu alınma :) genele yazdığıma bakma sen, amacım huysuza sataşmak, baksana nasılda büyük bir iştah ile intikamını yazmış =D
Benim sosyolojik jargonda bir tezim var. Toplumumuz, toplumdaki eksi ve negatif şeyleri, karşı cinse vurarak anlatıyor bence. Mesela bir erkeğin "siz kadınların hiç büyümeyen bazı hareketleri var" demesi gibi.
yahu alınma :) genele yazdığıma bakma sen, amacım huysuza sataşmak, baksana nasılda büyük bir iştah ile intikamını yazmış =D
Benim sosyolojik jargonda bir tezim var. Toplumumuz, toplumdaki eksi ve negatif şeyleri, karşı cinse vurarak anlatıyor bence. Mesela bir erkeğin "siz kadınların hiç büyümeyen bazı hareketleri var" demesi gibi.
Karşımdaki kişi gereksiz ve saçma şeylerden etkilenen biri..Onun anlayacagı dilden konuştum ..:)
Bazen yaşanan olayları boşverip geçip önemsememeyi karşında ki insanlar galibiyet sanıyor..Artık boş verip geçmek diye bir kavram yok , hak eden hakettiğini anladığı dilden üsülünce alır.(Bay -Bayan ayırımı olmadan )..Önceden kendime yakıştıramazdım bazı davranışları dar kalıplarım vardı aldığım eğitimden yaşadığım cevreden kaynaklanan..Ama egitimli görgülü yaşça çok olgun insanlar bile toplum içinde egolarına mahkumlar..Bırak toplumu yazı yazdığımız forumlarda egolarına zarar vericek en ufak yazıyı ciddiye alıyorlar..Bende değiştim..Şimdi mahalle agzıyla konuşana bile dersini verebilirim..Hemde hiç düşünmeden..
Saygılarımla
Karşımdaki kişi gereksiz ve saçma şeylerden etkilenen biri..Onun anlayacagı dilden konuştum ..:)
Bazen yaşanan olayları boşverip geçip önemsememeyi karşında ki insanlar galibiyet sanıyor..Artık boş verip geçmek diye bir kavram yok , hak eden hakettiğini anladığı dilden üsülünce alır.(Bay -Bayan ayırımı olmadan )..Önceden kendime yakıştıramazdım bazı davranışları dar kalıplarım vardı aldığım eğitimden yaşadığım cevreden kaynaklanan..Ama egitimli görgülü yaşça çok olgun insanlar bile toplum içinde egolarına mahkumlar..Bırak toplumu yazı yazdığımız forumlarda egolarına zarar vericek en ufak yazıyı ciddiye alıyorlar..Bende değiştim..Şimdi mahalle agzıyla konuşanabile dersini verebilirim..Hemde hiç düşünmeden..
Saygılarımla
"Dişi punisher"im diyorsun yani (.
Hepimizin çeşitli egoları var. Zoruna giden durumlar var. Bu engellenemez, zira hepimizin bir hayat felsefesi, bir dünya anlayışı var. Bu anlayışımıza karşı bir yazı, hareket vb birşey gerçekleştiğine doğal olarak tepki veririz. Doğanın işleyiş yasası budur.
Etki = Tepki
Her hareket beraberinde bir karşı harekete sebebiyet verir.
Misal burada da senin egona iğne batıran birşey gerçekleşmiş ve etkiye karşı tepki vermişsin.
Bahsettiğin arkadaşının facesindeki konuşmaları dayanamayıp okumanda yine egonla alakalı (;
Ama tabi bu hareketin sonucunda aldatıldığını öğrenmekte ayrı bir artı. Fakat bunu öğrenip ardından eğlenceyle karışık intikam alman yine egonla ilgili.
Bu arada iyi yapmışsın, güzel bir ders olmuştur. Ben yerinde olsaydım, gerçek kimliğimide açıklar ve "senin ne halt olduğunu biliyorum artık, ayrılmakta haklıymışım" falan gibi bir cümleyle olaya nokta koyardım.
Tabi ki bende noktayı koyucak son hamleyi yapıcam.:) Şu an kafası çok karışık bu hali daha çok hoşuma gidiyor:) Duygularını dile getirmesine fırsat verdiğimde son noktayı koyucam..
Bazen sessiz kalmak daha keyif verici olabiliyor:))
Olimpiyat
27-09-2011, 16:58
itiraf ediyorum kick boks müsabakalarında eğer rakibim zenci ise ve onu yenersem daha fazla keyif alıyorum..
ırkçmıyım değilim..ama ne bileyim, neden böyle bilmiyorum. ne hasta bir adamım
Güzel başlık devam devam :) bu arada VraeL kız kaçarmıydı be :)
Kendini Ateist gören arkadaşlar.
Günah adında bir mevhumu mu önemsemekte?
Perdelerin arkasından edilen itiraflar.
Hangi Rahipten af dilenmekte?
yerinde tespit
:)
semiramis
05-11-2011, 21:18
O rahibin adı Vicdan bence...:tape:
canım sıkıldığında kendime sms gönderiyorum. zaten mesajlar da beleş; kontör sorun olmuyor.
bir kaç saniye sonra mesaj sesini duyunca da "belki de başkası göndermiştir aynı anda" diye heyecanlanıyorum.
evet, sorunlarım var..:D
AsiMelek
25-01-2012, 00:08
kardeşimin kumbarasından ve babamın ceketinin cebinden defalarca bozuk para yürütmüştüm.Kandillerde kurs için para toplanan tepsinin başında hep ben ve kardeşim dururuz.Yıllarca beş kuruşuna dokunmamıştım.Artık kandil gelince zenginleşiyorum.Şubatta bir kandil var dört gözle bekliyorum.
Ben adet olduğumu aileme hiçbir zaman söylemedim.Eğer öğrenirlerse ben artık yetişkin sayılacağım için kapanmaya zorlayacaklar.Kanıtları yok etmek için neler yaptığımı bir ben bilirim.
Sonraaa...Babama çok kızdığımda birşey yapamıyorum.Banyoya girmesini bekliyorum.Sonra mutfakta sıcak suyu sonuna kadar açıyorum.Suyu soğusun şok geçirsin i*ne.Çok nadiren de kahve yapmamı isteyince içine şeker yerine tuz atıyorum.Sonra da yanlışlıkla olduğunu idda ediyorum.Zaten tuzlu kahveyi bir yudumdan fazla içmiyor.
Ateist olduğumdan beri kendimi 'Lütfen geç kalmayayım.' tarzı bir şeyler düşünürken yakalayınca salak mısın?neye yalvarıyorsun? diye azarlıyorum.
Müslümanken bir kez muhammedi rüyamda görmüştüm.Bahçede dururken babam tipsiz bir adamla gelip 'Bak bu muhammed' deyip gitmişti.Muhammed oturup hiç bir şey yapmayınca kendi işime devam etmiştim.Bu rüyamı daha önce hiç kimseye anlatmadım. Çünkü muhammedi nur içinde ya da başımı okşarken falan görmemiştim.Benim itikadım bozuk heralde o yuzden boyle göründü diye düşünmüştüm.
Çok uzatmışım.Neyse herkeze iyi akşamlar.
Mutezile
28-01-2012, 00:26
Cumaları eğer cemaat caminin dışına taşmış ise (Kadıköy osmanağa camii, Tahtakaleden mahmutpaşaya giden yokuşun üstündeki cami vb bir çok yerde denk geldim) ve camii insanları almıyorsa, genellikle sokağın ortasına onlarca insan kartonları yanyana dizer ve o hınca hınç çarşı ortamında namaz kılarlar..
Oradan ayrılamam. İzler, sessizce izlerim. Dikkat çekmeden izlerim. Hiç bilmedikleri bir dilde hiç bilmedikleri kelimeleri söyleyip, birtakım ezber ritüelleri yapıyorlar. Ve allahlarına yaklaştıklarını hissediyorlar.
İçimde çok karışık duygular meydana gelir..Ama izlemekten yine de kendimi alıkoyamam.
İyi ki kendimi bu eziyetten vakitli olarak kurtardım diye düşünürüm.
Askere kadar ara ara namaz kılmışlığım vardı..20-22 sene olmuş.
Olimpiyat
28-01-2012, 13:36
Sünni ve türk olan, dindar başörtülü bir kızla uzun yıllar çıktım.Ama kız o kadar hoştu ki, onu kaybetmemek için bir türlü kürt alevisi olduğumu söyleyemedim.
Ta ki, artık gel beni iste diyene kadar:)
Mutezile
28-01-2012, 18:03
olimpiyat'dan:
Sünni ve türk olan, dindar başörtülü bir kızla uzun yıllar çıktım.Ama kız o kadar hoştu ki, onu kaybetmemek için bir türlü kürt alevisi olduğumu söyleyemedim.
Ta ki, artık gel beni iste diyene kadar
Yazık olmuş;söylemesen olmuyor muydu? Bilmeyi verseydi..
itiraf ediyorum ben bir cinim, cehennemden geliyorum, geçmiş yıllarda insanlar islamdan çıksın diye dinazor kemiklerini toprağa şeytanlarla beraber gömen cinler arasında bende vardım, cin halkı arasında ki adım durza, bir insan-kadın ile ilişkim, çok cicide bir kızım var, ikinci bebeğimizi bekliyoruz, mutluyuz yarışmaya ve siteye istanbuldan katılıyorum, emekçiyim, içciyim, ailemin karnını zor doyuruyorum, cehennemde herşey çok iyiydi, sıcak hava, kumsal, güneş, dişi cinler, taş gibi kırmızılar içinde zebaniçeler... Fakat burası cehennem gibi, yani aslında değil ama siz insanların tabirindeki cehennem gibi, berbat bir sisteminiz var, ayvanagohoom =( , dünyaya geldiğime pişman oldum o derece, şuan sarhoşum
Jolly Jocker
29-01-2012, 06:25
İtiraf ediyorum: Aserlikten gelince sanki hiç gitmemiş gibi oldum. Sivil hayata bu kadar hızlı alışmak şaşırtıcı oldu benim için.
İtiraf ediyorum: Satanizme fena merak saldım. Bu işe iyice eğileceğim. ''Hayallerim var, parlak ve renkli...'' Zaten yabancısı olduğum konu değil. Omuzumda da kocaman bir pentagram dövmesi var bu arada.
İtiraf ediyorum: Askerde 6 ay kadın yüzü görmedim. Yani hiç görmedim değil elbette ama askerlik süresince kimseye dokunmuşluğum olmadı haliyle. Gitmeden önce tam tersi bir durum vardı halbuki, ''one night'' çok takılıyordum. Ama şimdi ömür boyu bir kadına dokunmasam umurumda olmayacakmış gibi geliyor. Kendime kız arkadaş yapmaya da üşeniyorum. Farklı bir bezmişlik var üzerimde. Genelde birşey çok yaşanıldığında bezginlik duyulur. Bense tam tersine, çok yaşarken değil de askerde uzak kalınca bezginlik yaşadım. Hala sürüyor. Ne ters bi bünyem var ya!
İtiraf ediyorum: Uzun süre herkese kadın olduğum izlenimi verince, internetten yazıştığım çoğu kişi, askere gittiğimi söylediğimde bana inanmadı. Zamanında amma kandırmışız be. Oysa cinsiyetimi hiç söylememiştim. Bir gün biri sorunca ses çıkarmayıp cinsiyetimi söylemek istemediğimi yazmıştım, olay öyle patlak vermişti. ''Yoksa kadın mı?'' sorusu kısa sürede ''Kesin kadın!'' önyargısına dönüştü. Bense hiçbir zaman söylemedim bunu. Neden kadın olduğuma daha çok ihtimal verildi açıkçası merak ediyorum. Üstelik kadınlardan hoşlandığımı yazmıştım birkaç kez. Bunu da lezbiyen olduğuma bağlamışlardı! Neden ısrarla kadın olduğum düşünüldü hakikaten merak ediyorum. Sanırım öyle olmamı daha çok istedi insanlar. Kadın bir yazar daha tercih edilir geldi herhalde. Bunun altındaki psikolojik etkenleri bilmek isterdim.
İtiraf ediyorum: Bende Charlize Theron adlı doğa harikasının neredeyse tüm filmleri var. En uyduruk olanları bile! Yeterki içinde Charlize olsun. Bana bu kadın çok güzel görünüyor. Vücudu o kadar değil ama yüzü hakikaten takdire şayan. Hoş hatun. Bilgisayarımda onun resimlerine ilişkin yüklü bir koleksiyon var. Kafam bozuksa ya da canım sıkılıyorsa açık bakıyorum. Keyfim yerine geliyor. Güzel birşeye bakmak insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. Bir Charlize takıntım var. Pek çok şeye takıntım vardır aslında. Birşeye kafayı takınca suyunu çıkarmadan bırakamıyorum. Takık olduğum şeyleri monoton biçimde yaparıp ve hiç canım sıkılmaz. Benim hobilerim, takıntılarımın toplamından ibarettir. Takıntı sözcüğü belki kulağa itici geliyor ama ben takıntılarımı seviyorum. Mesela Charlize sevilmez mi? Bak şimdi karşımda olsa iki paragraf üstte yaptığım itirafı geçersiler, üstüne atlayıverirdim. Ama nerede Charlize gibi hatun? (Çıtayı çok mu yükseğe koyduk ne?)
Willy Wonka
29-01-2012, 07:29
Güzel başlık. Bende yazayım birşeyler.
Komünistleri seviyorum , çevremde birsürü komünist arkadaşım var.Ama onların bu kadar salak olmasına şaşıyorum. Komünizm gibi aptalca birşeyi mantıklı görmelerini kınıyorum.Komünist partilerin binalarına ziyarete gidiyorum arasıra , onlara hak veriyormuş gibi yapıyorum ama aynı zamanda salaklıklarına kızıyorum.
Yani ben kaosu seviyorum onun dışında ipler elimde olsa kapitalizmi komünizme tercih ederim.
Planlardan nefret ediyorum ama her gün farkında olmadan kendi planlarımı uyguluyorum.Örnegin şuanda şu sitede ne kadar süre takılcağımı biliyorum , bu siteyi kapadıktan sonra hangi siteyi açacagımı saat kaçta bilgisayar başından kalkıp saat kaçta arkadaşıma mesaj atacağımı onun vereceği cevaba ne cevap vereceğimi nerede buluşacağımızı sonra nereye gideceğimizi yani herşeyi biliyorum ve bunu bilmek beni kızdırıyor.
Bu sene Ankara üniversitesi Siyaset bölümüne girdim. Ama ben bu şekilde burada okumayı sevmiyorum.Tercihlerimi dahi kendim yapmadım.Okulada hiç gitmedim.Bu tip şeyler bana anlamsız geliyor. Benim için okunabilecek tek şey var oda tıp. Onun dışında aylık bir milyon dolar verseler bile umrumda değil. Bu yüzden insanlar benim aptal oldugumu düşünüyorlar bende onların.
Bana zekisin diyen insanları sevmiyorum. Bana yalaka gibi geliyorlar.
Tek bi dilek hakkı verseler dünya ve üzerindeki herşeyi dilerdim sonrada kendim dahil herşeyi yakarak yok ederdim.
Kendimi ifade edemiyor olmam beni üzüyor. Bir matematik problemini çözmeye kalktıgımda ne yapacagımı gözümde canlandırabiliyorum. (Doğru sonuca götürür yada götürmez bi yol görüyorum) ama iş sözele gelince bir sonraki cümleyi bırak şuanda söyleyecegim cümle bile aklımda canlanmıyor. İnsanlarla konuşmayıda pek sevmiyorum.Kitap okumayıda. Eskiden hoşuma giderdi bu etkinliklerden bazıları ama artık elzemden başka birşey verdikleri yok.
ereninthenature
29-01-2012, 10:39
Favori YouTube ateistim Renee!:D
http://www.youtube.com/user/suvarenee/videos
http://www.youtube.com/watch?v=VtSUvcjRK3I
Favori YouTube ateistim Renee!:D
http://www.youtube.com/user/suvarenee/videos
http://www.youtube.com/watch?v=VtSUvcjRK3I
allah varolaydıda belanı vereydi la böyle video paylaşılır mı :D
Güzel başlık. Bende yazayım birşeyler.
Komünistleri seviyorum , çevremde birsürü komünist arkadaşım var.Ama onların bu kadar salak olmasına şaşıyorum. Komünizm gibi aptalca birşeyi mantıklı görmelerini kınıyorum.Komünist partilerin binalarına ziyarete gidiyorum arasıra , onlara hak veriyormuş gibi yapıyorum ama aynı zamanda salaklıklarına kızıyorum.
Yani ben kaosu seviyorum onun dışında ipler elimde olsa kapitalizmi komünizme tercih ederim.
Planlardan nefret ediyorum ama her gün farkında olmadan kendi planlarımı uyguluyorum.Örnegin şuanda şu sitede ne kadar süre takılcağımı biliyorum , bu siteyi kapadıktan sonra hangi siteyi açacagımı saat kaçta bilgisayar başından kalkıp saat kaçta arkadaşıma mesaj atacağımı onun vereceği cevaba ne cevap vereceğimi nerede buluşacağımızı sonra nereye gideceğimizi yani herşeyi biliyorum ve bunu bilmek beni kızdırıyor.
Bu sene Ankara üniversitesi Siyaset bölümüne girdim. Ama ben bu şekilde burada okumayı sevmiyorum.Tercihlerimi dahi kendim yapmadım.Okulada hiç gitmedim.Bu tip şeyler bana anlamsız geliyor. Benim için okunabilecek tek şey var oda tıp. Onun dışında aylık bir milyon dolar verseler bile umrumda değil. Bu yüzden insanlar benim aptal oldugumu düşünüyorlar bende onların.
Bana zekisin diyen insanları sevmiyorum. Bana yalaka gibi geliyorlar.
Tek bi dilek hakkı verseler dünya ve üzerindeki herşeyi dilerdim sonrada kendim dahil herşeyi yakarak yok ederdim.
Kendimi ifade edemiyor olmam beni üzüyor. Bir matematik problemini çözmeye kalktıgımda ne yapacagımı gözümde canlandırabiliyorum. (Doğru sonuca götürür yada götürmez bi yol görüyorum) ama iş sözele gelince bir sonraki cümleyi bırak şuanda söyleyecegim cümle bile aklımda canlanmıyor. İnsanlarla konuşmayıda pek sevmiyorum.Kitap okumayıda. Eskiden hoşuma giderdi bu etkinliklerden bazıları ama artık elzemden başka birşey verdikleri yok.
planları sevseydiniz tıp kazanırdınız belkide (:
matematik problemleri ve cümleler arasında yaptığınız karşılaştırma belkide beyninizdeki loblarla ilgilidir, bunun yanı sıra cümle kurmakta bu kadar vasat biri olarak (bunu söyleyen sizsiniz :D) nasıl olduda tercihler arasına siyaset bölümünü yazdınız?
ereninthenature
30-01-2012, 02:51
allah varolaydıda belanı vereydi la böyle video paylaşılır mı :D
Seytanlar gercek mi?Dinle ogren Renee ablandan!:D
http://www.youtube.com/watch?v=3gZMua0KoKU
Seytanlar gercek mi?Dinle ogren Renee ablandan!:D
http://www.youtube.com/watch?v=3gZMua0KoKU
göğüsleri gerçek mi? :D :D
ereninthenature
30-01-2012, 04:28
Kesin cevap verebilmeyi ne kadar isterdim biliyor musun?:party::party:
Katibe Bartleby
30-01-2012, 21:55
Kesin cevap verebilmeyi ne kadar isterdim biliyor musun?:party::party:
İtiraf ediyorum: Mesela Charlize sevilmez mi? Bak şimdi karşımda olsa iki paragraf üstte yaptığım itirafı geçersiler, üstüne atlayıverirdim. Ama nerede Charlize gibi hatun? (Çıtayı çok mu yükseğe koyduk ne?)
Oysa cinsiyetimi hiç söylememiştim.
Neden kadın olduğuma daha çok ihtimal verildi açıkçası merak ediyorum.
freddie, bu iyiliğimi unutma :D
rastaman
06-02-2012, 11:09
İtiraf ediyorum;bir haftadır klavyemin soru işareti tuşu çalışmadığı için sormam gereken yerlerde hemen en yakın mesajdan bir soru işaretini kopyalayıp getiriyorum.
Kıçımı devirip yeni bir klavye alma vaktidir.
yucemanitu
22-02-2012, 23:51
İtiraf ediyorum iki senedir sevgilim yok. (Oooohaaaa! Ben yaşıyor muyum lan?) 2 sene önce ossuruktan sebeplerle terk edildikten sonra kızlara bakmıyorum bile. İtiraf ediyorum biri kız biri erkek iki arkadaş beni bir kızla tanıştırmak istiyorlar ama 2 sene önce yediğim kelekten sonra çok kararsızım.
Onyargili davranirsan, olacagi varsa da olmaz.
Her firsata, aksini ispat edene kadar bir sans tanimazsan, dogrusunu nasil bulabilirsin?
itiraf ediyorum kendimi dönek gibi hissediyorum kimileri görse şu yazdıklarımı ulan sende ne dönek adammışsın , ne çabuk değişti savunduğun şeyler derdi heralde , aslında çabukta değil içten içe değişiyordu , onlara içimdekileri söylemiyordum ama onların gözünden bakınca kısa sürede bütün düşünceleri değişen bir kişi gibi gözüküyorum