Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneriler
yucemanitu
10-08-2011, 21:07
Sitenin hosting giderlerinin karşılanması açısından sitenin reklam almasını öneriyorum.
Sence kim ateist bir siteye reklam vermek ister ?
Akp gibi bir iktidar var.
Harun yahya ise sanırım daha önce çok kapatmaya çalışmış bu siteyi?
Doğru mu?
Hangi şirket böyle bir platformda kendini tanıtmaya çalışabilir?
Firestorm
10-08-2011, 21:52
Doğru mu?
google verir ne sitesi olduğuna da bakmaz....
Ama google da da reklamları takip etmen gerekir. süreksi arkadaşlık siteleri gelir filitrelemeli biri sürekli....
Kişisel olarak gelirlerin karşılanmasını hoş görüçek olsam da reklam fikrine pek sıcak bakmıyorum.
yucemanitu
10-08-2011, 22:02
Doğru mu?
Mesela bir GSM operatörü, bir otomobil markası vs. için sitenin nonteist olup olmaması çok önemli değildir, diye düşünüyorum. En azından denenebilir baştan "yok yok, olmaz" diye düşünmemek lazım.
Bugün kaç kişi tıklıyor google reklamlarına.
Böyle bir sitenin google reklamından, ihtiyacı kadar para kazanabilmesi için, mynet gibi çok tıklanır ve sabah akşam milletin başında olduğu, oyun oynadığı ve cıplak kadın resimleri(!) gibi şeylerle ilgilendiği bir site olması gerekir.
Google reklamları kurtarmaz.
Kaldıki marjinal düşünmek gerekirse, reklam koyulduğu için siteden soğuyanların sayısı, reklamlardan kazanılan para miktarına değmez... Tabi para kazanılırsa o da.
bakkalmahmud
10-08-2011, 23:04
Ne kadar aci bir olay,insanlari kandiran ,dolandiranlar yüzmilyar dolarlarla ugrasiyor,ayni insanlari uyandirmak isteyenler cebinden para harciyor(uyandirmaya bendende birkackurus gitdi).
Din konusunda hicbir cemaat lideri bu siteden daha bilgili deyil ama parayi onlar kapiyor buda benim cok zoruma gidiyor,bence bu konuda halki kullanmak mübahdir.
Camilerde yardım toplayalım bence :D Ama zırh giyerek :D
Ne kadar aci bir olay,insanlari kandiran ,dolandiranlar yüzmilyar dolarlarla ugrasiyor,ayni insanlari uyandirmak isteyenler cebinden para harciyor(uyandirmaya bendende birkackurus gitdi).
Din konusunda hicbir cemaat lideri bu siteden daha bilgili deyil ama parayi onlar kapiyor buda benim cok zoruma gidiyor,bence bu konuda halki kullanmak mübahdir.
son cümleye hak veriyorum. ateşe ateşle karşılık verilmeli. aşırıya gidilmedikçe tabi. fakat reklam olayının çokta aşırı gelir getireceğini sanmıyorum.
ha belki google reklamları alınırsa, ateist üyeler inatla yeni gelen tüm reklamlara tıklarlar. hatta ipsini değiştirebilen varsa bol bol tıklasın. tıklanma sayısına göre para geliyordu yanlış hatırlamıyorsam? işe yarayabilir...
ha belki google reklamları alınırsa, ateist üyeler inatla yeni gelen tüm reklamlara tıklarlar. hatta ipsini değiştirebilen varsa bol bol tıklasın. tıklanma sayısına göre para geliyordu yanlış hatırlamıyorsam? işe yarayabilir...
Google genellikle reklam verenleri korur, reklam verenler de takip ediyo hangi siteden reklamlarına tıklandığını, şüphelenirse google'a durumu bildirir, site takibe alınır ve yukarıda yazdığınız yazı bile sitenin banlanmasına sebep olur.Google sistemi biraz garip, arama motorunda da banlar mı bilmiyorum ama eğer banlarsa 158.000 sayfası google tarafından indexlenmiş siteye yazık olur.
Saygılar
Reklam alınması önemli değil, alınan reklamlar ne konuda olacak? Neyin reklamı yapılacak?
misal din kategorisi seçilse, kim bilir ne acayip din kitaplarının reklamı çıkar. Acayip ironik olur diye düşünüyorum.
No God No Sadness
12-08-2011, 16:02
Benim önerim ise forumun temasının daha görsel olması.
En azından denenebilir baştan "yok yok, olmaz" diye düşünmemek lazım.
sn.yucemanitu,
Bende sizinle aynı fikirdeyim, baştan olmaz dememek lazım,
Aklıma gelen ilk seçenek, kitap satış siteleri ile ortaklık yapılabilir, örneğin kitapyurdu,hem kitap satışından komisyon veriyor hemde gezilen sayfa sayısına göre (düşük biraz ama birikirse işe yarar) ücret ödüyor. Bizler kitap okumayı seven insanlarız,kitaplarımızı bu sistem üzerinden satın alırsak siteyede katkı sağlamış oluruz.
İkinci seçenek google reklamları, para kazanmak zor ama denenebilir,en kötü tarafı, komisyon oranları çok düşük ve bir süre sonra reklamara alışıyor insanın gözü,orda olduğunu bile farketmiyorsunuz.
Saygılar