PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni üyeden merhaba

fevziye
20-08-2011, 02:40
herkese merhaba. ben fevziye. td sitesini sanirim bir on yil kadar biliyorum. fakat simdiye kadar bilgisayar basinda gecirecek fazla zamanim olmadigi icin, üye olmamisdim. simdi, ve umarim uzun süre, zamanim bolca var. sanal bile olsa, kisileri görmesen bile, ayni düsüncede olan insanlarla paylasimda olmayi bilmek bile insanin icine bir rahatlik duygusu veriyor. cünkü sanirim cogu -hele "müslüman kökenli"- atheistler gibi her zaman kendini saklamasanda, genelde suskun olmak zorunlulugu biktiriyor artik... üff.
neyse, ilk tanisalim bölümü icin birazcik uzun oldu galiba. yazismak üzere...

xzed
20-08-2011, 02:56
Hoşgeldiniz sayın Fevziye

Forumda gezindikçe müslüman baskısından bir nebze de olsa kurtulmak nasıl bir his anlıyor insan. Aynı güzel duyguları sizin de yaşayacağınızdan eminim.

Saygılar

yucemanitu
20-08-2011, 03:15
Hoşgeldiniz, iyi paylaşımlar...

müşkülpesent
20-08-2011, 12:04
Hoşgeldiniz..

Flying Spaghetti God
20-08-2011, 15:29
Aramiza Hosgeldiniz.

DEMAN
20-08-2011, 20:42
herkese merhaba. ben fevziye. td sitesini sanirim bir on yil kadar biliyorum. fakat simdiye kadar bilgisayar basinda gecirecek fazla zamanim olmadigi icin, üye olmamisdim. simdi, ve umarim uzun süre, zamanim bolca var. sanal bile olsa, kisileri görmesen bile, ayni düsüncede olan insanlarla paylasimda olmayi bilmek bile insanin icine bir rahatlik duygusu veriyor. cünkü sanirim cogu -hele "müslüman kökenli"- atheistler gibi her zaman kendini saklamasanda, genelde suskun olmak zorunlulugu biktiriyor artik... üff.
neyse, ilk tanisalim bölümü icin birazcik uzun oldu galiba. yazismak üzere...

Hosgeldin, degerli can, istedigin gibi icini döküp rahatlatabilirsin, biz yabanci degiliz, hepimiz INSANIZ:)

yalnizs
20-08-2011, 20:47
hoşgeldiniz sayın fevziye

kaankar
28-09-2011, 17:43
Tüm ateistler yaşayın ..alabildiğince yaşayın...çılgınlar gibi tüketin ömrünüzü...heveslerinin esaretini özgürlük olarak görenler heeey ordamısnız...Gecenizi gündüzünüze katın ve ateist olarak ölün...Sakın Ateizmden dönmeyin...Nasılsa hayat sizin hayatınız paşa gönlünüz bilir...Varacağı yere gelince de zevk çığlıklarınızı basın...Yaşasın ateist olarak ö
Yaşasın ateist olarak ölenler yaşasın koyu ateistlerin gideceği yer...Oleeeyy

Heimdall
29-09-2011, 15:40
@kaankar
Birileri yine cosmus. Propaganda yapmadan duramiyormusunuz? Ya adam gibi hosgeldin diyin, veya hicbirsey yazmayin.
----

Hoşgeldiniz sayın fevziye

sevgi ve selamlar

kilimanjaro
03-10-2011, 20:56
Tüm arkadaşlara iyi akşamlar dileğiyle;
Ben felsefeye ilgi duyan bir arkadaşınızım. Yıllar yılı pekçok sitede yazılar, makaleler yazdım. Bu arada kendi çabamla basımını yaptırdığım "Tabuların Gölgesinde" adlı bir de felsefe kitabım var. Bir kitapla yazar olunamayacağını çok iyi bildiğim için kendime "yazar" diyemiyorum. Sanırım en büyük şanssızlığım sitenizi bugüne kadar keşfedememiş olmak. Bundan sonra yazılarımı siteniz için yazacağım. Aranıza katıldığım için, ve de sizleri tanıyacağım için çok mutluyum.
Sevgiler saygılar herkese...

yalnizs
03-10-2011, 21:12
hoşgeldiniz sayın klimanjaro

SonKOZ
03-10-2011, 22:37
hoşgeldiniz.

vartor
03-10-2011, 22:50
Yazilarinizi merakla bekliyoruz, aramiza hos geldiniz.