PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun:Kutsal Kitapların Kaynakları?

Dark_Prince
29-08-2011, 21:54
Kutsal kitapların kaynakları ile ilgili farklı kaynaklardan derleme ile bir elektronik kitap oluşturmayı düşünüyorum.Elimdeki kaynakların yanında elbette Turan Dursun'a danışmadan da olmaz bunun üzerine yazdığı kitapları varken.

Sorum şu;

Sizce kutsal kitapların kaynakları cilt 1-2-3'ü ayrı ayrı mı alayım yoksa hepsinin birleştirilmiş olduğu basımı (http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=570512) alsam daha mı iyi?Ben hepsinin birleştirilmiş olanından yanayım fakat bunda herhangi bir kısaltma-eksiltme vb. var mı onu merak ediyorum?Yoksa her 3 kitaptaki bütün bilgileri ayrıntılı bir şekilde bulabilir miyiz bunda?

Olimpiyat
29-08-2011, 22:30
bugün kitapçıda idim, 3 cildin birleşimi olan kutsal kitaplarıın kaynakları adlı eseri gözüme ilişti..keşke alsaydım.

en yakın zamanda alacağım, kitabın sadeleşip sadeleşmediği üzerinde yazabilir.Dikkat etmedim o kısma

Dark_Prince
29-08-2011, 22:35
bugün kitapçıda idim, 3 cildin birleşimi olan kutsal kitaplarıın kaynakları adlı eseri gözüme ilişti..keşke alsaydım.

en yakın zamanda alacağım, kitabın sadeleşip sadeleşmediği üzerinde yazabilir.Dikkat etmedim o kısma

Keşke alsaydın dostum.Ben bu ay bayramdan sonra lacağım.Sadeleştirme olmuş fakat ağır eleştrilerin sadeleştirildiğini okudum içerik hakkında bilgi almam lazım.Eğer içerik kısıtlanmışsa 3ünü ayrı ayrı alacağım.

ahmetsln
30-08-2011, 11:29
Kaynak yayınlarında var ben 25 tl gibi çok cüzi bir rakama aldım.

Dark_Prince
30-08-2011, 15:31
Herşey detaylı bir şekilde işlenmiş değil mi kısıtlama olmaksızın?