PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazan Bayramınızı kutluyorum

ahura mazda
30-08-2011, 08:32
Bilindiği üzere bu bayram bizim gibi müslüman olmayan insanlar için daha da önemli ramazanda çektiğimiz işkenceler son buluyor.
Gönül rahatlığı ile sokakta su içebilir,geceleri artık rahat ve deliksiz uyuyabiliriz.

Ayrıca sokakta insanların sinir ve stressi de büyük ölçüde azalmış ve şiddet,öfke gibi eylemler yer yer kendini sükunete bırakmış olacaktır.

Birde tabi en güzel yani kapınıza dayanıp sizden şeker isteyen sevimli zıpçıktılar.
(bazıları da tam düdük para istiyorlar,verirseniz vay halinize bu daire de para veriyorlar ilanını duyan tüm zıpçıktılar kapınıza hücum ediyorlar.)

Tüm ateist,deist ve agnostik arkadaşların ramazan bayramını en içten dileklerimle bu sebeplerden ötürü kutluyorum.
Müslüman arkadaşların da ramazan bayramı mübarek olsun tabii,onların da kendilerine reva gördükleri eziyet son buldu.

Flying Spaghetti God
30-08-2011, 09:43
Tebriklerin icin Tesekür Ederim.Bir ay boyunca kendi kendime bogulmusdum.inan bugün isde cok daha serbest kahvemi ice biliyorum.

gereksiz negatif enerji ve sinirli bakislara son.

artik bir ay boyunca rahatca disarda bira icme özlemime son vere bilirim.

Uykusuzluk
30-08-2011, 10:18
Değerli arkadaşlar,

Herkesin üç buçuk günlük tatilinin keyifli geçmesini dilerim. Bayram falan hikaye, yaşasın tatil! :)

Saygılarımla.

yalnizs
30-08-2011, 14:13
müslümanların ramazan bayramını kutluyorum :)

bütün ulusumuzun zafer bayramını kutluyorum :)

çifte bayram, ballı tatil daha ne olsun