Orijinalini görmek için tıklayınız : En İyi Otobüs Firması Hangisi
kulturlu_kartal
02-09-2011, 22:39
Bayram öncesi İzmir'e giderken Kamil Koç'u kullandım ve nefret ettim. Daha önce de Metro'dan nefret etmiştim.Ayın 6'sında da Balıkesir'e gitmem gerekiyor. Hangi firma ile gideceğimi bilemiyorum. Sizce en iyi firma hangisi?
Ankara'dan İstanbul'a gelirken Pamukkale'yi kullanmıştım. Pamukkale'nin Pamukyol seferlerini önerebilirim, İstanbul-İzmir seferi var, Balıkesir merkeze de uğruyor bildiğim kadarıyla.
saygılar
Dark_Prince
02-09-2011, 23:35
Hangisinde televizyon varsa ona bin dostum :D
kulturlu_kartal
03-09-2011, 12:03
Sözde Kamil'de vardı TV ama İzmir yolculuğunda Balıkesir-Yalova arası yayın yoktu.
Eğlence arıyorsan pamukyoldan şaşma :)
kısaca özelliklerini yazıyım, USB girişi, internet bağlantısı, uydu kanalları, bilgisayar oyunları, en az 40-50 arası film, istediğin türden müzik yayını, bütün kontrol sende durdur, değiştir, ileri, geri vs..
Sizi bu firmalardan nefret ettiren sebebi/sebepleri yazabilirseniz daha kolay yol alınabilir ..
?
kulturlu_kartal
04-09-2011, 00:44
Metro'nunki geçen sene Balıkesir otogarına girmeyip otogardan yürüyerek 40-45 dk mesafe uzakta indirmesi. Kamil Koç'ta ise İzmir'e giderken otobüsün denilen saatten yarım saat geç gelmesi ve geç gelme ihtimalinin söylenmemesi, hem gidiş hem dönüşte yolun yarısından fazla süre TV yayını olmaması; dönüşte yiyecek-içecek serivisi yapılmaması, ekranın ve radyonun yolun yarısından sonra kapatılması, üstteki düğmelerin kapatılması, koltuğun rahatsız etmesi, koltuk mesafesinin dar olması; yine giderken otobüsün düz yolda bile sağ-sol yapması(şoför ya uykusuzdu ya sarhoştu) kazayı kılpayı atlatmamız. Daha ne olsun.
ahmetsln
06-09-2011, 17:04
Kamil koç bazen servis yapmıyor ancak pamukkale muhteşem. Çok rahat, dokunmadık ekran tvler istediğin kadar müzik her türden, film oyun ve kanallar. Açık servis daha ne olsun ?
Pamukyol ise çok rahat. Benim tek tercihim pamukkaledir.
rastaman
08-12-2011, 22:45
Ben ''diğer'' i işaretledim,çok iyi bir firma:)
Ya gerçekten hepsi birbirinden beter,işkence gibi geliyor uzun yol.Tüm gençliğim boyunca uzun yolda otostop çektim,en güzeli oydu valla.Ama yaş olmuş bilmem kaç,o da zor geliyor artık.
AlbatrosS
09-12-2011, 00:31
nusaybin seyahat...