Orijinalini görmek için tıklayınız : www.yenianayasa.gov.tr
basitrasin
11-09-2011, 08:25
Herkese Selam.
TBMM yeni anayasa hazırlıklarında her kesin katkı sağlaması için web sitesi açacak. İsteyen vatandaşlar TC kimlin no'ları ile giriş yaparak görüş ve önerilerini iletebilecekler.
Haberin tamamı aşağıdaki linkte.
sonsayfa.com (http://www.sonsayfa.com/Haberler/Siyaset/Meclisin-en-buyuk-gundem-maddesi-203480.html)
İsminin "www.yenianayasa.gov.tr" olması planlanan web sitesi, açıldığında yeni anayasadan beklentilerimizi yazabiliriz.
Hoşcakalın.
fişlenmek için bire bir
:D
Ancak o işe yarar, hangi konuda samimi olduklarına ikna olduk da bizim fikirlerimizi ciddiye alacaklarına inanalım? Her zamanki gibi bir yandan dalga geçer gibi demokrasi nutukları atarkene full time faşizme devam!
basitrasin
11-09-2011, 15:18
Herkese Selam.
Sanırım İsmet İnönü'nün lafıydı:
"Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur."
Beni fişleyecekler türünden bir yaklaşıma saygı duymakla birlikte aşırı temkinli buluyorum. Fikirlerimi nasılsa değerlendirmeyecekler diyebilirsiniz. Yine de bir deneseniz ne kaybedersiniz.
Ben şansımı deniyeceğim ve düşüncelerimi yenianayasa.gov.tr adresine yazacağım.
Bunu da cesaret gerektiren bir davranış olarak görmüyorum.
Sağlıcakla kalın.
basitrasin namussuzlar kendilerini badem bıyık , sakal veya türbanla kamufle edip en namuslu görünerek bizim gibileri namussuz yerine koydukları için yazdıklarının bir geçerliliği yok , sen şansını dene o anayasa bop tarafından yazılalı 15 yıl oldu ...
Anayasa sokakta yapılır biz internet üzerinden anayasa yapıyoruz, sayfa açılsın gider yazarım benim için sorun değil, hakim ve savcı karşısına çıkmışlığımız vardır özlemişlerdir beni :)
saygılar
Dark_Prince
11-09-2011, 17:27
Yenianayasa mı?Şeriatçılar fazla olduğuna göre Münafıklığımıza başlasak iyi olur :)
fişlenmek için bire bir
Fişlenmek için birebir derken...Bu yakında çıkacak olan internet filtresi de fişlemek için yapılıyor.
Eğer aile filtresi olmayan bir internet almışsanız, tüm kayıtlarınız telekom firmasında olduğu için, kimin "iyi" müslüman kimin olmadığı tespit edilebilecektir. Ve bu "iyi" müslüman kategorisine girmeyenler, sözde "ahlaksız" kafirlerin hayatı da şöyle ya da böyle Fethullahçı polis birimleri tarafından zindan edilecek veya baskıya alınacak.
Örneğini Ergenekon soruşturmasında gördük. Bu internet filtresi ise daha geniş çaplı olacak. Ve ne yazık ki buna dair şikayet edilecek bir merci de olmayacak.
Bu bilgileri bir internet firmasında bu gibi yobazlarla çalışmak zorunda olan bir insider'dan aldım.
namussuzlar kendilerini badem bıyık , sakal veya türbanla kamufle edip en namuslu görünerek bizim gibileri namussuz yerine koydukları için ...
Evet, aynen öyle olacak internet filtresinden sonra....çok iyi açıklamışsın bunu turko...Beklenen bu...
Hükümetin orjinal bir uygulama ortaya koymak adına, hiçbir işe yaramayan uygulamalarından biriyle daha karşı karşıyayız sanırım.. Orada yazılanların okunup dikkate alınacağını sananlar da çıkar büyük ihtimalle.. Umarım bu forumdan çıkmaz.
Bugün bir arkadaş da, 'Türk Lirası' için bir yarışma düzenlediklerini, en iyi sembolü çizene 25 bin lira ödül vereceklerini söyledi.. Gereksiz ve anlamsız ne varsa, bulup çıkarıyorlar gerçekten.
sittinsene oraya girip düşüncelerimi paylaşmam.
basitrasin
11-09-2011, 22:57
Herkese Selam.
Ben Yeni Anayasa Konusundaki fikirlerimi yenianayasa.gov.tr adresine yazacağım. Daha ortaya neyin çıkacağı belli değilken. Bu kadar önyargılı olmanıza üzüldüm.
Yeni Anayasa şekillendikçe fikirlerimiz daha da netleşir diye düşünüyorum.
Bütün forumdaşlarıma esenlikler diliyorum.