Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Üniversitede Okuyorsunuz?
Hangi ünivseritede okuyorsunuz ve orada ateist görüşlü öğrencilerle tanışma imkanı bulabildiniz mi?
Bu anket başlığında özellikle üniversite öğrencileri katılım yapabilecekleri gibi foruma üye olan ve bir üniversitede okuyan yazarlarımız belki de kendisi ile aynı fakülte veya üniversitelerde bulunan diğer öğrencilere bu başlıkta ulaşmak ve onlarla tanışmak isterler.
dicle üniversitesi :D ateist kaynıyor buralar ama cemaat daha etkili tabi
Olimpiyat
19-09-2011, 15:22
Ben bitireli çok oldu ama o zamanlar dindardım.
dicle üniversitesi :D ateist kaynıyor buralar ama cemaat daha etkili tabi
Bizim de böyle derneklerimiz olsa, seküler öğrenci yurtları ve burslar veren..Ama bir avuç insanla pek birşey yapılamıyor. Yapılsa bile sadece bir kaç üniversitede olabilirdi herhalde. Öğrenimizinizde başarılar dilerim. Hangi bölümü seçtiniz?
Olimpiyat
19-09-2011, 15:58
Peki tüm üniversteleri kapsayan ateistler birliği olmaz mı?Ortak toplantılar, seminerler falan...
istatistik
19-09-2011, 20:20
Ankara Üniversitesi, Biyoistatistik Yüksek Lisans, diyerek söze başlayalım :D
Peki tüm üniversteleri kapsayan ateistler birliği olmaz mı?Ortak toplantılar, seminerler falan...
Teoride mümkün ancak pratikte zor bir durum. Belki de en rahat üniversitelerden olan Ankara Üniversitesinde bile cemaat faaliyetleri ivme arttırarak devam etmekte. Bunun yanında, cemaatten ayrı değerlendirilebilecek ülkücü takımı tehlikesi var. Oruç tutmayan müslümanlara bile saldırdıkları düşünülürse, islami otoritenin söz sahibi olduğu ve korumasız bırakılacağımız bir ortamda toplanmamız oldukça zor olacaktır.
semiramis
15-10-2011, 20:40
Erciyes 4. sınıftayım. Deistim ve ona ragmen samimi arkadaslik kuramiyorum. Hani ateist olsam herhalde kimse yuzume bakmazdi.
ozgur_beyin
15-10-2011, 22:40
dinazorlar unutulmuş hangi ün. okudunuz? yok ne yapalım.
o zaman alimliğimiz faş edilmesin
ahmetsln
16-10-2011, 01:54
seneye oradaki boğaziçi veya ege olmadı ankarayı işaretlicem :D