PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık yutturamazlar...

kilimanjaro
04-10-2011, 11:30
1400 yıldır insanları "din, iman, kuran" üçlemesi ile kandıranlar şunu iyi bilsinler ki, 21.nci. yüzyıl insanı "öcü" masalları ile korkutulan ya da elma şekeri ile kandırılan çocuklar değildir. O çocuk büyüdü ve de bugün yüzyıllar boyu dayattığınız bu masalları sorgulamaya başladı. İşiniz zor arkadaş, zooor...

Yergin
04-10-2011, 13:01
Sahiden zor,

Eğitim şart!

Merhaba dememişsiniz ama hoşgeldiniz.

Saygılar

kilimanjaro
04-10-2011, 13:29
Değerli arkadaşım YERGİN;
Sitenize dün akşam üye oldum. Ne sitenin işletim sistemini, ne neyi nerede bulacağımı bilmiyorum. Adeta bilmediğim bir şehrin labirenti andıran sokaklarında kaybolmuş gibiyim. Araya taraya bu sayfayı buldum ve yazıyorum. Selam vermeyi bile unutuşum bundandır.
Geç kalmış selamımı lütfen kabul ediniz ve tüm arkadaşlara iletiniz. HOŞBULDUK...
Sağlıkla kalın...

vartor
04-10-2011, 15:50
Aramiza hosgeldin kilimanjaro, Yergin kardesimiz dogru soyluyor, egitim sart. Kuran kurslarimiz, imam hatip okullarimiz bunun icin var. Beyin yikama makinesi diye de adlandirabiliriz bu mekanlari; insan olarak girer, robot olarak cikarsiniz bu tesekkullerden.
Farkin farkina varmissin, tebrikler.

kilimanjaro
04-10-2011, 16:03
Değerli arkadaşım vartor;
Sanırım şu an çevrim içisiniz. Ben şu an 10 mesaj kotasını doldurduğum halde neden konu açamıyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

vartor
04-10-2011, 16:12
Tam adamina sordun:) Bilgisayar cahiliyim ben.Tekrar dene, ya da kapat site linkini ve tekrar ac, belki de reset yapmasi gerekiyor olabilir.

turko
06-10-2011, 02:26
Aramiza hosgeldin kilimanjaro, Yergin kardesimiz dogru soyluyor, egitim sart. Kuran kurslarimiz, imam hatip okullarimiz bunun icin var. Beyin yikama makinesi diye de adlandirabiliriz bu mekanlari; insan olarak girer, robot olarak cikarsiniz bu tesekkullerden.
Farkin farkina varmissin, tebrikler.

keşke beyin yıkasalar temiz iş olurdu , onların yaptığı düpedüz beyin kirletmek ...

hoşgeldin sende kilimanjaro

Natürelist
06-10-2011, 08:53
keşke beyin yıkasalar temiz iş olurdu , onların yaptığı düpedüz beyin kirletmek ...

hoşgeldin sende kilimanjaro

Bende herzaman derim, vücudumuzdaki organlarimiz kirlenince ne yapariz? ee..tabiki yikariz, peki... en önemli organimiz olan beynimizi neden yikamayalim, ben 30 yil önce yikadim virus'lardan kurtuldum :bounce:
ayrica siz de hosgeldiniz sayin kilimanjaro.

baykadir
07-10-2011, 15:28
hoş geldiniz kim kime neyi yutturmuş bugun yutulanın farkında isek ne mutlu bize vede yutana