PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : müslümanlara göre değersiz ve islam olmayan kürtler

ozgur_beyin
31-10-2011, 21:25
farkındamısınız bilmem? islami olduklarını söyleyen, yardım kuruluşları kürtleri ne insan yerine koydular nede müslüman .yine bu kafir türkler para topladı bu gariplere.
nerde İHH? nerde FENERLİ DENİZ? nerde KİMSE YOKMU derneği? veya öteki beriki.
bu nasıl bir zihniyettir.
kürtler bu iş rant sağlamıyor galiba. ya gazze ya somali in türkiyeli müslüman aut.
bu müslümanlar bu kadarmı ferasetsiz bu kadarmı ahmak.bunları çözemiyor. bütün fırıldak kendilerini meşhur edecek ve rant sağlayacak işlere yönelmişler.
hala somaliye kurban götürme reklamları veriyorlar tv lere. bir aş evi bile kurmadılar
deprem bölgesine. bu nasıl bir riyakarlıktır bu nasıl müslümanlıktır idrak edebilen varmı?

Heimdall
01-11-2011, 18:50
Göze batar, sayin özgür beyin! Somali, Gazze vesaire gözlemden uzak. Oralarda bagislarin 10% - 20% versen, oda reklam amacli tv icin, yeterli. Gerisi cebe. Türkiye'de ise dogal afetten sonra, gözler olay yerinde olur (en azindan ilk zamanlar). Pek rant sagliyamazlar.
Birde Kurban islemi gibi cok karli bir is önümüzdeyken.

Neva
01-11-2011, 21:20
Gemi gitmiyor ya o tarafa, coluk cocuk bebek toplayip reklam yapamayacaklari icin gerek gormemislerdir sanirim. Veya Allah'in ikaziymis ya, ikazi bozmak istememislerdir.

Yardim edenlerse, yine kendi haline inanip suya sabuna dokunmayan inancli kisilerdir zannimca..

Yergin
02-11-2011, 16:41
Gemi gitmiyor ya o tarafa, coluk cocuk bebek toplayip reklam yapamayacaklari icin gerek gormemislerdir sanirim. Veya Allah'in ikaziymis ya, ikazi bozmak istememislerdir.

Yardim edenlerse, yine kendi haline inanip suya sabuna dokunmayan inancli kisilerdir zannimca..

Bu suya sabuna dokunmayan inançlı kişiler kısmını biraz daha açarmısınız?

Müslümanlara göre değersiz diyip iftira atacağınıza, tüm Türkiye'de ki camilerde Van depremi için toplanan paraları müslüman bir yakınınızdan duyar, burada iftira atmazdınız.

Bir de Müge Anlı'ya kızıyorsunuz. Pes gerçekten