Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziyaretçiler
Dikkatinizi çekmiştir. Sitemiz hatırı sayılır ziyaretçi sayısına sahiptir. Bu ziyeretçilerimizden seyrek de olsa notlar alırız. Günlük 2-3 civarında olan bu notların çoğunluğu bizimle ilgili çok hoş (!) temenilerle bezelidir. Seyrek de olsa övgü ve teşvik notları da vardır.
Ancak azımsanmayacak sayıda da "bu kadar da olmaz ki" dediğimiz tepkilerle doludur. Bu başlıkta bu notları sizlerle de paylaşmak istedik. İsimleri ve mail adreslerini (ki muhtemelen uydurma adreslerdir ama yine de ) kapatarak vereceğimiz bu seçkin ziyaretçi mesajlarına buyurun.
Pek düşünceli bir üniversite öğrencisinden almışız uyarıyı. Daha taze, dün bırakmış mesajını :
Dostum hani hesaplar kitaplar yapmışssın Allah ı kitabı yok saymışsın ya sana biiy dicem.Ölümden korkma korkmaki gelip seni buldugunda ürküntü yerine yine yaşamaya devam edicem diyebil.Senin tek derdin belkide kendine bile söyleyemedğin günahlarının sefilliği.Kafanı yastıga koyunca ne için dünyaya geldim Allah yoksa din yoksa madem bir amaç yoksa madem neden bu beden malak gibi yaşıyo sor kendine tamam mı.Sadece bomboş saçma bır hayat yasıyorum ne güzel.aSLINDA amaç bu diyebiliyosan eyvallah diğer tarafta görüşürüz.Ha bu arada ben öyle çok ibader eden birisi değilim Uludağ üniversitesinde senin kadar olmasada boş hayat yaşayan bir öğrenciyim ..düşün koçç düşünn
Bu arkadaş ta biraz geç kalmış. Turan Dursun'un katledildiğini birileri söyler mi acaba ? Aklını alırım lan senin demiş, geç kaldın kardeş aklını bilmem ama naif bedenini kurşunlayıp canını aldılar, geç kaldın...
lan turan dursun dua ette karsıma cıkma sen kımsın lan dın hakında ınsanların dınlerı hakkında yorum yapabılıosun ve bunu cok normal mıs gıbı lanse edıosun beyınsız adam senı sen nasıl baslıklar bulup islam uzerınden yorum yapıosun tek hucrelı enbesıller sızı sızın gıbı ateıst yavsaklar yuzunden bu toplum bu halde kemalıst yavsaklar toplulugu sızı kan emıcı yarsalar sızı sen anca kendını kandırırsın daha ozgur bır dunyta daha ozgur bır yasam senın ozgurlugunu kısıtlayayn yok zaten istersen gıt taşa tap ama bnm dınım hakında yorum yaparsan aklını alırım lan senın
Yok bunu sansürlemeden vermesem tadı olmaz:
Adınız
MIT Mail Adresiniz
interpol@gov.tr (interpol@gov.tr)Konu
SEN OLDUN SEREFSIZ BILETIN KESILECEK Açıklamanız
KEFENINI HAZIRLA ******NUN DOLU SONUN GELDI
Kozmik kanıt :)
yanlış anlamada gerçi şimdiye kadar her şeyi yanlış anlamışsın ben senin yazılarını okudumda evrende dünyayı BOŞLUKDA senin ANANMI DURDURUYOR MERAK ETTİM DE !!!
ereninthenature
29-11-2011, 02:22
Kayit olup adam gibi tartismaya zekasi yetmeyen ergen surusu iste.Buzukleri sikiyorsa kayit olup tartismaya davet ediyorum hepsini.
İlginç bir seçki. Sevan Nişanyan'ın bu tarz sevgi dolu mesajları yayımladığı bir blogu vardı, bu başlık onun gibi olsun da muhataplarımızı herkesler görsün... :)
Firestorm
29-11-2011, 15:37
Adınız
MIT
Mail Adresiniz
interpol@gov.tr
Konu
SEN OLDUN SEREFSIZ BILETIN KESILECEK
Açıklamanız
Buna baya güldüm ben :D Kime diyor acep :heh:
TurkceRap
29-11-2011, 15:59
beyin gaz kaçırınca böyle birşey ortaya çıkıyo demekki, adam Üniversiteye gelmiş sözüm ona daha adam gibi cümle kuramıyor milleti hizaya getirmeye çalışıyor (eğer gerçekten de söylediği doğruysa), Türk millî eğitiminin şaheserlerinden de fazla birşey beklememek lazım zaten...
Anima Libera
29-11-2011, 16:53
Bu basligin adi "AGLAMA DUVARI" olsun.
"Allahraziolsunculuk" akiminin yeni yetmeleri o ettikleri küfürleri, tehditleri vs. camilerde mi ögreniyorlar aceba? Temel tartisma kültüründen yoksun olan ahmaklarla tartismak ahmakliktir. Orta Caga hosgeldiniz.
Che'ye yamyam dedi diye bir kadina en asagilik hakaretleri yazanlar da olmustu(online sozluklerden bunlara ulasilabilir). Kemalistlere hic deginmek bile istemiyorum. Muslumanlar da kendi kutsallarina dokununca galiz kufurler ederler. Anadolu insaninin genetik makeup'inda bulunan bir vaka bu tip seyler bence. Ama tek tek bireylerin degil devletin ideolojik saldirisindan korkmaliyiz bence. Bu kufur edenlerin hepsi curmu kadar yer yakar
ozgur_beyin
29-11-2011, 17:44
bence üzücü olan üniversitede okuyan bir gencin bu kadar boş ve zavallı olması
12 eylül tecavüzünde saglam kalan kaç binler var acaba?
gerisini siz getirin artık.sahte tarihlerden,cüzzamcı araştırmacılardan tarihcilerden,yazar çizer kokuşmuşlardan alıntılar yapan bunlardan neler olurki??????
Alışamadım
Yeni yeni içi boş
Tezlerinize teslimiyetlerinize arsızlıklarınıza
Hiçmi hiç alışamadım
Onuru degilde onursuzluklarınıza
Karanlıkların doyumsuzluklarına
Satışlarınıza hiç yanaşamadım
Mal için mülk ugruna
İnsanları halkımı satışlarınıza
Gücüm yetemedi ulaşamadım
Aşkın sevdanın insanlıgın
Neler ugruna satışlarınızı
İnsanlarıma insanlıga dünyama
Karalar baglamışlıgınızı gerçekden anlatamadım
Yeri geldi sefil oldum
Bazen bazen ecel
Yeni dogmuş bebek
Anamı nasıl emdigimi
Kalabalık çobansız sürü olundugunu
Sözün andın birlikde söylendigini
Direnişin tek degil
Birlikde beraber oldugunu
Açlıgın toklugun sefilligin
Görüntüsü yüzü oldum
Yinede sizlere bizlere
Gerçekleri güzellikleri içinize
İçlerimize gerçekden yansıtamadım
Hamdim derki ey insanlarım
Gerçekleri gerçegi görelim artık
Karanlıklar hiylekarlar arsızlar
Hepten bizleri teslim almadan
Bu umursamaz uykudan
Kalkmanın zamanı geldi artık.
.05-04-2011.
Bir de anlayabilsem ne dediğini:
Konu
anlamak Açıklamanız
kaç yıldır bu soktan geçiyorsun başka yol bulamadın mı?
demek sende uzun zamandır bu soktasın,hala çıkamadın mı?
http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/misc/progress.gif
Asıl üzücü olan insan kılığındaki yaratıkları üniversitelere almaları. (.
Natürelist
01-12-2011, 13:14
interpol@gov.tr
Konu
SEN OLDUN SEREFSIZ BILETIN KESILECEK
Açıklamanız
Adınız
ismail Mail Adresiniz
haber@habereditor.com (haber@habereditor.com) Konu
davet Açıklamanız
islama saldırmayı bırakın ve vakit geç olmadan tovbe edin.aksi takdirde oldukten sonra ebedi cehennem azabı ile cezalandırılacaksınız.kendinize yazık etmeyin.Musluman olup cenneti kazanmak için çaba gosterin.oldukten sonra herşey için çok geç olacak.aklınızı kullanın.
" -Bir zaman gelecek ki inkâr edenler, keşke müslüman olsaydık temennisinde bulunacaklardır.
-Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir."hicr s 2-3.
"-Allah'a davet eden, salih amel işleyen ve: "Ben gerçekten müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?"fussilet s.33.
"-Allah'a davet eden, salih amel işleyen ve: "Ben gerçekten müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?"fussilet s.33.
Niyeti belli arkadaşın :)
saygılar
Firestorm
23-12-2011, 19:02
Pazara düştük iyice biz dinsizler üzerinden prim kazanmaya çalışan ne çok dinli var yaw :heh:
Adınız
ömer Mail Adresiniz
barstugan06@gmail.com (barstugan06@gmail.com)Konu
s Açıklamanız
Allah sizi kahretsin. diliniz eliniz tutula da tek kelime edemeyesiniz. zalimler için yaşaşın cehennem
Bu iyi dilekler de olmasa ne yapardık....
istatistik
14-01-2012, 00:49
"Yaşasın Cehennem" isimli bir üyemiz de vardı bi zamanlar. Bir süredir ortada yok. Onu hatırlattı bana nedense.
Firestorm
14-01-2012, 00:56
elimi dilime tuttumda bu dilek işe yaramadı tutmama rağmen yinede kelime ettim :heh:
İletişim Formu
Adınız
Yasin
Mail Adresiniz
Yasin302@ofir.dk
Konu
Dinsizlik
Açıklamanız
Merhaba, ben sizin yayimladiginiz videoyu gördüm inanin cok etkilendim, lakin ben kriminal yani Islama göre haram sayilan isleri yapiyorum mesela icki iciyorum, kari affedersin hirsizlikta yapiyorum, ama bazi Fethullahcilarlan bulustum ve onalarin izinden gitmeye basladim nicin gittigimide daha dogrusu bilmiyorum, yanliz bana hep iyi olmalarimi, yalan söylemememi icki icmememi ve zina yapmami söylüyorlar bir de bana korani ögretiyorlar, ben suna emin olmak istiyorum, eger sizin dediginiz gibi allah yok ise o zaman ben ne yapacagimi bilirim. Benim kicigima giden birisi var ilk isim onu yok etmek, ve dediginiz gibi eger hakliysaniz ben yaslilarin evine grip paralarini alacagim, ve hic kimseyi birakmiyacagim her yeri mahf edecegim, sana ant iciyorum eger dediginizden hakliysaniz ben bu dünyayi ... ondan sonra topragin altina girmeyi ve örümceklerin beni yemesine razi olurum, ama eger gercekten Tanri var ise o zaman benim isim ilk önce sizi yok etmek olacaktir.
Saygilarim ile Yasin
saygı bizden yasin,
Bu forumda yazılanlar tamamen uydurmadır. Allah vardır; ve arş-ı aladan dünyayı dikizlemekte Yasin'lerin yediği haltların çetelesini bir güzel tutup hesap günü defterlerini dürmeyi beklemekte.
Bu nedenle sen sakın allah'a inanmamazlık etme. Yaşlıların evine girip paralarını alma, tanrı var, bak yeminle.
İletişim Formu
Adınız
werder
Mail Adresiniz
wer*******@hotmail.com
Konu
yutubedeki saçma videon
Açıklamanız
Gerçekten boş safsata bilgilerle insanları kandırmaya çalışıyorsun. Deyim cenab- u hakkın varlığını göremicek kadar kör olmuşsun son olarak kurandan bir ayetle tamamlamak istiyorum kuran sizin gibilere gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar tek kelimeyle zavallısınız Allah sizin şerrinnizden ümmeti muhammedin evlatlarını korusun
Amin...
İletişim Formu
Adınız
ersin
Mail Adresiniz
************hotmail.com (tonny__montana__@hotmail.com)
Konu
mucizemi desem bilmiyom
Açıklamanız
denizin kerarında otururken birden bire tahtalar demirler birbirlerine yapışarak cok lüks bir yat gemi oluşu verdi bu geminin nasıl oluştuğunu bana anlatırmısın yani şans eserimi oluştu nasıl oldu
O lüks bir yat gemi Allah'ın sana hediyesiydi umarız kaçırmamışsındır ve şimdi Akdeniz de yelken açıyorsundur. İyi rüyalar pardon yolculuklar.
İletişim Formu
Adınız
kenan*******
Mail Adresiniz
kenan*****@gmail.com
Konu
soracağınız bütün sorulara cevap vermeye hazırım
Açıklamanız
ben tanrı ile iletişime geçtiğimi ve ona soracağınız sorulara aracılık ederek ,kendisine istediğiniz bütün soruları sorabileceğinizi ve cevapları benim ağzımdan alabileceğinizi iddia ediyorum.
Beklenen haberci geldi sorusu olan ?
İletişim Formu
Adınız
orhan
Mail Adresiniz
orhan**********@windowslive.com
Konu
Allah' ıh laneti yalancıların ve sapıkların üzerine olsun
Açıklamanız
eğer iddialarında ısrarlıysan ortaya çık lanetleşelim . Allah' ın laneti onun son peygamberi HZ.Muhammed s.a.v. ve ALLAH'ın kelamı Kuranı kerimi yalanlayanların üzerine olsun diyorum .Allah teala hazretleri o yalancıların züriyetlerini nesillerini yeryüzünden kessin . amin . hadi bakalım
Karşılıklı lanetleşecek bir babayiğit var mı forumumuzda ?
Karşılıklı lanetleşecek bir babayiğit var mı forumumuzda ?
Yahu bu ziyaretçi iletişim formları çok eğlenceliymiş. Dilersen bu konuyu ben üstlenebilirim. :D
kursat76
06-04-2012, 20:46
frodo sen bunlari eglenelim diye sakasina hazirladin galiba.nerde babacim bu insanlar,ne yer ne icer bunlar.anaaa film gibi adamlar:))
Siz daha okkali kufurleri gormediniz:) Her zaman eglencelik degil bunlar.
Anima Libera
07-04-2012, 14:04
Olsun sansürleyerek yayinlanirsa cok keyifli olur.
Bu tür forumlar bir nevi pazardir. Namaz kilmak vs. cok zahmetli oldugu icin Internet üzerinden kafirleri dogru yola getirerek cennet icin bir kac ekstradan Credit Point'lar (sevap) kazanmak istiyorlar.
P.S.: Küfür edenlerle anlayisli olmak lazim, ne de olsa "küfür onlarin kaderi".
İletişim Formu
Adınız
MURAT *****
Mail Adresiniz
*******@MYNET.COM (*******@MYNET.COM)
Konu
İMAN VE TURAN DURSUN
Açıklamanız
SEVGİLİ TURAN ABİ. SEN BU YAZIMI OKUDUĞUNDA BELKİ BANA KIZACAKSIN AMA ÖNCELİKLE BUNUN GİBİ BİNLERCE MAİL ALDIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM. BEN SENİN KELİME-İ ŞEHADET GETİRMENİ DİLİYORUM. YANİ ALLAH'A VE HZ MUHAMMED'E İNANMANI İSTİYORUM. ANCAK BU İÇTEN GELEN YANİ KALPTEN GELEN BİR DİLEK. YANİ TANINMIŞ BİR KİŞİ OLMASAYDIN EMİNİM DAHA FARKLI DÜŞÜNEBİLİRDİN. BEN TEBLİĞ GÖREVİ YAPIYORUM. EĞER YAZIMIN BURASINA KADAR HALA BU YAZIYI OKUMAYA DEVAM EDİYORSAN BİR UMUDUM VAR DEMEKTİR. İNSANLARIN YAPTIKLARI YANLIŞLARI KURANA VEYA DİNE ATFETTİĞİNİ GÖRÜYORUM. AYRICA BAZI BİLGİ HATALARIN VAR. HEM HERŞEYİ GEÇTİM KURANIN KUSURSUZ YAZILIŞINA NEDİYCEKSİN. ALTIN ORAN GİBİ YÜZLERCE MUCİZE VAR. UZUNCA YAZMAK İSTERDİM ANCAK OKUYACAĞINI DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN BURADA BİTİRİYORUM. ALLAH VARDIR , DİRİDİR VE MUHAMMED (S.A.V) ONUN KULU VE ELÇİSİDİR.
Ah Murat kardeş güzel yazmışsın da adres yanlış. AmaTuran Dursun'un yazını okumayacağı endişende yüzde yüz haklısın. Ölüler okuyamıyor biliyorsun.
istatistik
08-05-2012, 22:16
Ah Murat kardeş güzel yazmışsın da adres yanlış. AmaTuran Dursun'un yazını okumayacağı endişende yüzde yüz haklısın. Ölüler okuyamıyor biliyorsun.
Dikkatimi çeken bir mesaj olmuştu ve cevaplamıştım:
Öncelikle merhabalar Sayın *******,
Bu maili Turan Dursun ve onun anısını ve düşüncelerini yaşatmaya çalışan Turan Dursun sitesi adına yazıyorum. Onun anısını yaşatmaya çalışan dediğimi fark etmişsinizdir, zira Turan Dursun 1990 yılında fikirleri nedeniyle bir cinayete kurban giderek aramızdan ayrıldı.
Kuranda olduğunu iddia ettiğiniz mucizeler hakkında forumlarımızda pek çok başlık mevcut. Forumumuza üye olup düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız, güzel bir tartışma ortamı ortaya çıkabileceğini düşünüyorum. Hayır ben sadece bu fikrimi söyledim diyorsanız da anlayış ile karşılarım.
Bizlere gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığı konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın. Bizler için kişilik haklarımıza saldırılmadığı/hakaret edilmediği sürece her türlü düşünce okunmaya değerdir ve önemlidir.
Saygılarımla.
Yalnız kendisi okumadı sanırım bir cevap alamadım.
Aslında siteye mesaj bırakan ziyaretçilerin bir çoğu Turan Dursun'un hala yaşadığını düşünerek mesaj bırakıyor. Bir anlamda fikirlerinin hala tartışıldığını düşünebiliriz.
Okuyucuya çok güzel ve anlayışlı bir cevap mesajı yazmışsın İstatistik. Eğer söylememe izin verirsen seninle gurur duydum şu an. Bu şekilde samimi ve dostça söylemler muhakkak okuyucuların daha çok ilgisini çekecektir.
istatistik
08-05-2012, 23:17
Okuyucuya çok güzel ve anlayışlı bir cevap mesajı yazmışsın İstatistik. Eğer söylememe izin verirsen seninle gurur duydum şu an. Bu şekilde samimi ve dostça söylemler muhakkak okuyucuların daha çok ilgisini çekecektir.
Teşekkür ederim sayın ALKA.
Sürekli olarak dinler ya da tanrılar olmadan da hayatın olağan ve düzenli şekilde gidebileceğini söylüyorsak tavırlarımızla da bunu kanıtlamalıyız diye düşünüyorum.
İnanırların pek çoğu bizi saygıdan ve diğer moral değerlerden yoksun kişiler olarak görmekte. Öncelikle bu yargıyı kırmak gerek.
istatistik
12-05-2012, 01:02
İletişim Formu
Adınız ömer bey Mail Adresiniz akp_1***@hotmail.com (akp_1980@hotmail.com) Konu akıl Açıklamanız zırvalamalarını okuyunca ALLAHA VE PEYGAMBERİM HZ MUHAMMEDE OLAN İNANCIM DAHADA ARTTI
İletişim Formu
Adınız ömer bey Mail Adresiniz akp_1***@hotmail.com (akp_1980@hotmail.com) Konu ZAVALLI Açıklamanız SANA VE SENİN GİBİ ZAVALLILARA ÇOK ACIYORUM VE ZIRVALAMALARINA ÇOOOK GÜLÜYORUM ÇOOOOK HAHAHAHA
Biz de sana mı gülsek ne yapsak.
Gulsek mi yoksa aglasak mi? Henuz TD'yi yasiyor zanneden ziyaretci mesajlari, ne kadar bihaber olduklarinin kaniti.
istatistik
06-06-2012, 20:59
İletişim Formu
Adınız hüseyin Mail Adresiniz ddsb*******@hotmail.com (ddsbgelir_1903@hotmail.com) Konu --- Açıklamanız ateist ler bu kadar komik olmak zorun da mı ateist kelimesinin anlamı o kadar komik ki saatlerce kahkaha atmak istiyorm bu kelimenin anlamı aklıma gelince bende sivaslıyım ama bu turan dursun nasıl çıkmış sivastan bu zihniyetle hayrett ama kabul edin komiksiniz be abiii hahahahahahahahaha
Efendim sürekli gülüyorlar durduramıyoruz.
Dark_Prince
06-06-2012, 21:07
Ben de Sivaslıyım ve TD ile aynı memleketten olmak gurur verici :) Biz Sivaslıların yüzkarasıyız,o kadar yanlışın arasından sıyrılıp aydınlanabilmişiz,sürüyü karşımıza alabilmişiz :)
Ben de Sivaslıyım ve TD ile aynı memleketten olmak gurur verici :) Biz Sivaslıların yüzkarasıyız,o kadar yanlışın arasından sıyrılıp aydınlanabilmişiz,sürüyü karşımıza alabilmişiz :)
Yalnız değilsin yoldaş :P .D cCc sivas 58 cCc wqeqw :P
YasasinBilim
09-06-2012, 03:53
bunlara insan bile diyemeyiz.
düne kadar bir islami foruma takıldım. uzun süre dinsiz olduğumu ifşa etmedim.
"bir ayet" isimli konu açtılar. herkes bir ayet yazsın dediler.
"allah eşekleri ve katırları gözlere süs olsun diye yarattı" (Nahl 2) ayetini koydum, "allah razı olsun" duasını aldım.
biri de "salavat getirelim" türünden bir konu açmıştı. 100'e yakın üye hiç üşenmeden salavat (allahume sali ala...) cümleseni kopyala yapıştır yapmıştı.
"zikirmatikten sonra salavatmatik de lazım" gibi bir yorum yazdım (2 gün sonra kovdular zaten).
bir de yazılan mesajların %99'u "allah razı olsun" türünden tek cümlelik cevaplar.
forum yöneticilerine mesaj yazdım, "beğen" butonunu kimse iplemiyor "allah razı olsun", "allah seni hidayete erdirsin" türünden butonlar konulursa mesaj kirliliği olmaz dedim. bir konuya yapılan düzgün bir yoruma ulaşmak için 10 sayfa "allah razı" olsun mesajlarını görmek zorunda kalıyordum.
neyse... bu adamların nerdeyse hepsi ruh hastası. objektif bir doktora muayene olsalar, hemen akıl hastanesine kapatılırlar.
adalet, doğruluk, güçsüzü kollama gibi bir anlayışları asla yok. birlik olup imha etme, yok etme içgüdüleri var.
üyeleğimi sonlandırırlarken, bazı üyelere tokat gibi verdiğim cevapları da sildiler. sadece karşıt görüşün, beni ve dinsizleri itham eden hakaretleri kaldı.
ben o forumda 1 tek hakaret içeren cümle kurmamıştım. atılma sebebim de "alay" olarak görünüyordu. islam'da çelişkiler var dediğimiz anda alay etmiş oluyoruz.
şunun şurasında 20-30 sene ömrüm kaldığına seviniyorum.eğer 5-10 sene içinde din kavramı tüm dünyada çökmezse, bu adamlarla aynı toplumda yaşıyor olmak ölümden beter olacak.
saygılar...
İlginç bir seçki. Sevan Nişanyan'ın bu tarz sevgi dolu mesajları yayımladığı bir blogu vardı, bu başlık onun gibi olsun da muhataplarımızı herkesler görsün... :)
Ay güldürdün beni... Sevan Nişanyan acaba kendisi sevgi dolu mu yazıyor?
Bula bula sevgiden yoksun birini örnek vermenizi kınıyorum...
Dark_Prince
10-06-2012, 03:25
Yalnız değilsin yoldaş :P .D cCc sivas 58 cCc wqeqw :P
Eksik olma gardaş :D
yucemanitu
12-06-2012, 22:08
Biri bloğuma "Senin inanmadığın allahını s...m" diye başlayan bir yorum göndermişti devamı da küfür, küfür, küfür.... en acayibinden en sinkaflısından bir ton küfür... Keşke o yorumu silmeyip yayınlasaydım da dinin insan üzerindeki sevgi ve sevecenlik dolu etkilerini göstermek babında bir katkım olsaydı.
Kendini uzme yucemanitu, elinde kilicla yaymis tum sevgiyi bu dinin uydurucusu. Bunu bilmeyen yok.
angel333
15-07-2012, 14:46
sana katılıyom...
spartacus
17-09-2015, 14:12
İletişim Formu
Adınız i**** Mail Adresiniz ****@gmail.com Konu MESAJ Açıklamanız 1 - Elif, Lâm, Râ. Bunlar kitabın ve apaçık bir Kur'ân'ın âyetleridir.
2 - Bir zaman gelecek ki inkâr edenler, keşke müslüman olsaydık temennisinde bulunacaklardır.
3 - Onları bırak yesinler, içsinler, zevk alsınlar; arzu onları oyalasın ilerde bileceklerdir.
4 - Biz hiçbir memleketi (Allah katında) bilinen bir zamanı olmaksızın helak etmedik. hicr s.1-4.
merhaba!
sizi azap gelmeden once Kuran-i Kerim ayetleri ile uyariyoruz.bu biz muslumanlarin gorevidir.
Yıldıztozu
17-09-2015, 18:14
Adamlar kendini kaptırmış :) Bize azap geleceğini zannediyorlar.
Bu kadar insanın, hayali varlıklara gerçekmiş gibi inanmaları normal aslında. Homo sapiens türünün o kadar da gelişmiş bir tür olmadığını gösteriyor.
Ziyaretçi defterini okumak zevkli oluyor :) Dawkins de kendisine gelen nefret maillerini okuduğu bir videosu var:
https://www.youtube.com/watch?v=-ZuowNcuGsc
spartacus
02-12-2015, 18:06
İletişim Formu
Adınız ***** ****N Mail Adresiniz **********@gmail.com Konu Site hakkında Açıklamanız Su katılmamış ****** çocuğu diye bir tabir duyardım. Sitenizi okuyunca bunun ne demek olduğunu anladım.
Müslüman ahlakı... haysiyetsizlik, sahtekarlık, hiç tanımadığı insanların annelerine dahi rahatlıkla bu tür sözler sarfedebilecek bir anlayış?. İslamda iftira, şer, haysiyesizlik serbest öyle mi? Eeee inançla ne alakası kaldı?
İnanç bu değil işte, dileyen dilediğine inanır, kimin neye inanıp, inanmadığından size ne?.... Bu kadar cahillik ne ile mümkün? Siz kimsiniz ki insanların inançları üzerinde hüküm sahibi olasınız, adı üstünde inanç, kimisi gider taşa da inanır, sizlerin putlara, masallara inanmanız gibi, size ne? Bu halde sizlere ne yemek düşer?..bu sadece, ideolojik saplantı örneği...
Inanmayanlari gorunce kendi inanclarindan suphe etti herhalde, bu kadar sinirlendigine gore?
aliyarasfal
03-12-2015, 02:58
Sitemizi okumuş:)
Oysa konuları okumalıydı , tabii önce inandığını iddia ettiği kitabıda okumayı unutmadan.
Aslında bu site sevgili dindar dostlar için bir fırsat, bu kadar kızdıklarına göre neye neden kızdıklarını konular üstünde düşünce ve kanıtlarını koyarak ortaya net ortaya koyar bizlerede şayet yanılmış isek ve yanlış biliyor isek gerçeği göstermiş olurlar.
Tabii bilgisiz, cahil ve herhangi bir düşünceye sahip olmadıkları için yada biz haklı olduğumuz için küfürediyorlarsa zaten bu dediklerime yanaşmayacaklardır.
Şimdilik saygımla gittim...