Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih-Çarşamba
Perşembeninin gelişi Çarşambadan belli olurmuş. Dinci İktidarların elindeki Türkiyenin geleceği İstanbul-Fatih-Çarşamba semtinden belli. İsmail ağa cinayeti... Asıl burada gözden kaçan bir konu var. İstanbul-Fatih-Çarşambaya hiç gitmedim, fakat basından gördüğüm kadarıyla burası sanki iranın bir semti. Devletin yetkili kişileri, savcılar, emniyet mensupları; Cumhuriyetin kılık kıyafet kanunu değiştimi, yada kaldırıldımı yoksa hala yürürküktemi? Neden yasaları uygulamıyorsunuz. Size dokunmayan yılan bir gün gelip dokunmayacak sanmayın. dokunması için büyümeyi bekliyor.
Sen nasıl böyle şeyler söylersin walla.
Cahilsin işte ..!!??
Tayyib bey ve hükümetimizin, ne kadar çağdaş, hür ve demokrat bir yapıya sahip olduğunu bilemeyecek kadar, körsün.!!!!!????
Allah seni ıslah etsin.Ne deyimki...!!!!!
Evet yılan sokmak için büyümeği bekliyor !Bu konu T.C nereye koşuyor
isimli form başlığımda işlenmişti zaten .Kılık kıyafet yasalarına gelince
uygulanmadığı bir gerçek !Bana kalırsa kadınların kara çarşafla sokağa
çıkmaları da engellenmeli !Örneğin çıplak sokağa çıkana nasıl müdaha-
le ediliyorsa buna da müdahele edilmeli.İnanan inandığı gibi yaşasın
deniyorsa eğer ;sonsuz özgürlük (buna din özgürlüğü de dahil ) dünyanın
hiç bir yerinde yoktur !Ama tüm bunlar siyasi irade ister tabii.....
Maalesef gidişat iyiye doğru değil bu Fatih-Çarşamba'lar giderek
çoğalacak .Görünen köy kılavuz istemez !!!
Sevgili Daye, Devletin yetkilileri sadece bu hükümet zamanında uyumadıki ben bildim bileli uyuyorlar. 35-40 yıl önce üçbeş kişi bir araya gelip dini atin yaptıklarında polis hepsini topluyordu. Şimdi özgürlük isteyenleri jopluyorlar.
DİPNOT_S
13-09-2006, 16:49
Cinlerle, perilerle, şeytanlarla uğraşanlarda akıl mı kalır hiç arkadaşlar..
Bu da bunun bir sonucu değilmi sizce...
Daha ne beklenir ki...
Sivaslar, madımaklar, kubilaylarda hep bunların imzası yokmuydu geçmişte...
Şimdi kendi içlerinde başlamış gibi görünüyor bu süreç...
Herzamanki gibi Kısaca Çarşanbayı sel almış ve devletin haberi yok...
İnanılır gibi değil...
http://img153.imageshack.us/img153/8316/karakose1ue9.jpg
Sevgili dipnot_s dinlerden özgürlüğe hoş geldin.
*bu işler böyledir salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır diye boşuna dememişler,çarşamba da çarşafa dolanmış işte.yaw bizim eskilerimiz baya ileriyi görüyomuş be.
bundan değil 80 yıl önce 5000 yıl önceki insan zekası günümüzdeki insan zekasından geri değildi. bugün sadece daha fazla bilgi birikimi var. geleceği görmek çok basit, yeterki iste. işine gelmeyenler görmezler çünkü o kötü geleceği şekillendiren onlardır.
evet burası türkiye cumhuriyeti *ve bu ülkede *çarşamba gibi *bir çok *semt *var
ve buna kimsede engel olamayacak.milletin orası burası açık dolaşmasıda *beni rahatsız ediyor
ama saygı duyuyorum.ALLAH affetsin *diyorum.
senin ALLAHIN *ve hiç bir şeyin olmadığı gibi * saçma yazılar yazıp fitnelik ve gölgelik * ten öteye *geçemiyorsun. burası türkiye ve her *mahallede cami var
buna kimse engel *olamaz.sende sadece konuşur durursun.
camide *canı yana biz *sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun.çekememezlik yapma
DİPNOT_S
13-09-2006, 18:22
Sevgili dipnot_s dinlerden özgürlüğe hoş geldin.
*bu işler böyledir salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır diye boşuna dememişler,çarşamba da çarşafa dolanmış işte.yaw bizim eskilerimiz baya ileriyi görüyomuş be.
Teşekkürler sevgili mephisto...
Sevgiler... *:wink:
semerkand, karbonun son yörüngesinde kaç elektron var, yer çekim ivmesi kaçtır, su kaç derecede buharlaşır, DNA da proteinler hangi sırada dizilir. bunlardan haberdar olanlar neden islamiyet dininin ve diğerlerinin muhammedin ve benzerlerinin uydurması olduğuna inanıyorda, bilimden *haberi olmayanlar koyu dindar oluyor. Düşünmeye değer değil mi?
Bana bir ülke yada toplum söyle ki; müslüman ve bilim ve teknolojide ileri. Hemen Camiye gidip Koyu bir müslüman olcağım. Söyleyemessen ateist olurmusun...
deli_cevat
13-09-2006, 19:31
owww semerkand isimli terörist teşrif etmişler efendim hoşgeldiniz nasılsınız iyimisiniz acaba son görüşmemizden beri zehirli fikirlerinizi kaç körpe beyine zikrettiniz ? yoksa hala bombalamadınızmı sizden farklı düşünenleri yok efendim yok performansınız düşmüş bana sohbet odasında turan dursunu görsem kafasına sıkardım çünkü o kafirdi diyebilecek kadar ateşli bir terörist yok karşımda bir silkinin kendinize gelin böyle demokratik söylemler yakışmıyor sizlere
Sevgili walla,
Düzey düşürücü mesajlara sitemizde yer vermiyoruz. Dolayısıyla mesajı siliyorum. Ayrıca size küfür eden bu kişinin üyeliği iptal edilmiştir. Ezkamo *
deli_cevat
13-09-2006, 23:38
arkadaş biz giderken geri dönmüş ama daha lamer kelimesinin anlamını öğrenememiş heralde yadal walla nın lamerlik gibi bir yanı da var ben bilmiyorum
Bana bir ülke yada toplum söyle ki; müslüman ve bilim ve teknolojide ileri. Hemen Camiye gidip Koyu bir müslüman olcağım. Söyleyemessen ateist olurmusun...
walla senin bu soruna karşılık kendi sorum ile yakana yapışacağım. :D
Sen bana söylermisin hangi müslüman ülke *veya toplum dininden hurafeyi,batılı,Allah a peygambere iftirayı,çıkarmış?Senin sorunun cevabı da bu sorunun içinde anşayabilirsen!!!
Müslümanlık camiye gitmek değildir.İbadet için camiye ihtiyaç yoktur.İslamda Koyu müslüman diyede bir tabir yoktur.
walla senin bu soruna karşılık kendi sorum ile yakana yapışacağım. *
Sen bana söylermisin hangi müslüman ülke *veya toplum dininden hurafeyi,batılı,Allah a peygambere iftirayı,çıkarmış?
sevgili humayun,
neden hurafe, batıl bu toplumlarda var ve çıkarmıyorlar. bu islamın özüdür de ondan. Bunları çıkarırsan islamiyet sıradan bir din olur, budizm gibi falan.
Mutlu olmak ve mutlu kılmak için din uydurmaya gerek yok. Doğru ve dürüst ol yeter...