Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba dostlar
uzun süre islamcı olmuş selefiliği ve şiiliği denemiş belli bir süre medresede okumuş biri olarak bende islamı bıraktım...yıllardır görüyordum gerçeği ama korkudan itiraf edemiyordum. katliamlar , kurandaki çelişkiler hatalar vs...ama en sonunda cesaretimi topladım. eskiden muvahhid nickiyle islami forumlarda çok sert yazılar yazardım...ama artık gerçeği anladım korkumu yendim...bundan sonra burada bilgi birikimi olumlu yonde kullanacağım...
ereninthenature
22-01-2012, 06:35
Hosgeldiniz.Sitemizin aktif yazarlara ihtiyaci cok ihtiyaci var su siralar.Umarim aktif ve kalici olursunuz.
Natürelist
22-01-2012, 11:04
Hosgeldiniz sayin Hakim bi emrillah, birikimleriniz ve tecrübelerinizi bizler ile paylasmak ümidiyle,
Saygilar sevgiler...
Hoş geldiniz!
Özellikle dine mensupken neler hissettiğinizi, dinden çıkışın temeli ve süreci hakkında, sizin durumunuzda olan arkadaşlara ve bizlere, bu sürecinizi daha ayrıntılı anlatmanızı bekliyoruz. Bununla ilgili bir forum alanımız da var: Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum (http://www.turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=79)
Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Tekrar hoş geldiniz!
bakkalmahmud
22-01-2012, 12:50
Sayin Hakim bi emrillah,kutsal sektörün isleyis seklini en iyi kenyanin kurucusu anlatir.
Batlililar geldiklerinde ellerinde incil vardi,bizim topraklarimiz vardi.Bize gözlerimizi kapatarak dua etmesini ögretdilier.Gözümüzü acdigimizda bizim elimizde incil,onlarin elinde topraklarimiz vardi.
Kutsal sektör böyle isliyor,bize yukarda kutsal gösteriyorlar biz yukari bakarken yerde herseyimizi aliyorlar.
Uyandiginiza sevindim,darisi diyerlerinin basina,hosgeldiniz.
aslında 5 yıldır imanım yoktu ama cehennem korkusundan bunu itiraf edemezdim.ama artık korkuyu yendim.sağolun.
ozgur_beyin
22-01-2012, 18:10
sevgili hakim zaten idrak ettiğin gibi dinin temeli korku. çünkü dinlerin kökeni öldükten sonra ne olacağım endişesi . bu olmasa sorun çözülecek.
umarım akşam habertürkte gönül tekin'i seyretmişsindir .özetle şunu söyledi.
mezopotamyda bir sürü gücü temsil eden tanrı vardı ve bu tanrılar insanın idrak gücü artınca bu tanrıların gücü tek bir tanrıda toplandı ve göğe çıktı.özet bu .doğru değilmi?
bu arada tekrar hoşgeldin
konu açamıyorum ki izin vermiyor.
umarım akşam habertürkte gönül tekin'i seyretmişsindir .özetle şunu söyledi.
Aşk olsun yahu, bunun haberi şimdi mi verilir? :)
Neyse, nette arayıp bulup izlemeye çalışacağım. Belki de Sümer Dini'nin Serüveni - Gönül Tekin'e Saygıyla... (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=16286) başlığını güncelleyecek/düzeltecek/geliştirecek şeylerle karşılaşırız.
ozgur_beyin
22-01-2012, 18:29
hakim önce yukardaki 'turan dursun sitesi forumları'' na tıkla ondlardan forumu seç ve tıkla karşına'' yeni konu '' ya tıkla ve yaz
yazdım okuyup yorum yapmanızı bekliyorum.