PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Veda

YasasinBilim
13-02-2012, 10:35
sevgili arkadaşlar;

bu, TD sitesinde yazdığım son mesajdır.
az önce üyeliğimin sonlandırılması talebinde bulundum.

artık kendimi bu siteye ait hissetmiyorum.

hoşçakalın, hepinizi seviyorum...

Neva
13-02-2012, 10:38
sevgili arkadaşlar;

bu, TD sitesinde yazdığım son mesajdır.
az önce üyeliğimin sonlandırılması talebinde bulundum.

artık kendimi bu siteye ait hissetmiyorum.

hoşçakalın, hepinizi seviyorum...

Sizin seciminiz.

Sozlerinizin arkasinda durmayi , insanlara iftira atmadan tartismayi ogrendiginizde, yeniden aramizda gormek isteriz sizi.

vartor
13-02-2012, 22:25
Degerli dinsiz kardeslerim, yasasin bilim ve NevaAranizda yapilan ve bu basliga ait olmayan mesajlarinizi sabirla okudum. Daha bastan, iletiler kisilestirilmeye yonelince, isin buraya kadar varacagini sezinledim.
Ama yine de, " bizler surada kucuk bir gurubuz, zaten uc bes akli basinda kisileriz, ergec yanlis yaptigimizi anlar, birbirimize sariliriz" diye dusuneceginizi zannetim, yanilmisim.
Bizler de seni seviyoruz sevgili Yasasin Bilim; her zaman hemfikir olmayabiliriz, ancak o ayri bir konu.
Sevdigimiz icin de uzuluyoruz bu tur tartismalar yapildiginda.
Nedenlere bakacak olursak, ne kadar sacma oldugunu farketmemiz uzun surmez. Genelde, karsimizdakinin ne demek istedigini dogru durust anlamadan suclamaya, ve karsiliginda da suclanmaya baslayarakdan buyuyor tatsizliklar.
Ben sahsen, emegi gecen kimsenin bu siteden ayrilmasini istemem. hep beraber yasatiyoruz TD adini.
Aslinda, fikir ayriliklarinin bizleri geriye degil, ileriye goturmesi beklenir. Bu uzucu kirginliktan da, olumlu bir sonuc cikararak, herkesi vazife basina, dini taasup ve yobazliga karsi verdikleri savasa geri donmeye davet ediyorum.

vartor
14-02-2012, 00:33
Sevgilerimi sunmamisim:)

Dark_Prince
14-02-2012, 01:40
Sevgili dostu;

Ne olduğunu bilmiyorum ama gideceğine üzüleceğim forumdaşlarımızdansın,keşke bir daha düşünsen ve vazgeçsen.

Vartor abime katılıyorum :)

Sevgilerimle...

zocor
14-02-2012, 16:20
benim de üyeliğimin sonlandırılmasını rica ederim..

böylesine "taraf" bir forumda inancımıza yapılan HAKARET'e ceza vermeyen icraat üretmek yerine LAF EBELİĞİ üreten KARA zihniyetin forumunda olmak bana UTANÇ veriyor..

lütfen benim de üyeliğimi sonlandırırsanız memnun olurum..

ozgur_beyin
14-02-2012, 18:56
benim de üyeliğimin sonlandırılmasını rica ederim..

böylesine "taraf" bir forumda inancımıza yapılan HAKARET'e ceza vermeyen icraat üretmek yerine LAF EBELİĞİ üreten KARA zihniyetin forumunda olmak bana UTANÇ veriyor..

lütfen benim de üyeliğimi sonlandırırsanız memnun olurum..

tavşan dağa küsmüş. dağın haberi olmamış , misali

c m
14-02-2012, 20:21
: ) 'Ahır gibi yönetilirse' ve 'ahır' ifadelerinin sitenizde hakaret olarak kabul edildiğini öğrendiğime memnunum. Yoksa yanlış mı anladım? Başka ifadeler mi hakaret kabul ediliyor? : )

Ayrıca başka bir konu üzerinde de durmak gerekir... Tüzüğünüze göre bu türde bir davranış gerçekten süresiz uzaklaştırmayı gerektiriyor mu? Mevcut durumun hassasiyeti yönetimin yerinde ve sağlıklı karar vermesini engelliyor olabilir mi? : )

istatistik
14-02-2012, 20:58
*AHIR'ını iyi yönet
*AHIR yöneticisidir kendisi
*AHIRBAŞI'nın kuralları ile
*sizin AHIRBAŞI'nızın kendineForumun ahır gibi olduğunu söylemesinden ziyade kendisine cevap verilsin ya da verilmesin belirli aralıklarla kişilere yönelik (Ahır Başı vb.) hitaplarda bulunması aldığı cezanın asıl sebebidir.

Üyenin cezasının süresiz uzaklaştırmaya dönüştürülmesinin nedeni ise ayrılmak istediği yönünde mesaj yazmasına rağmen fırsattan istifade, bir artniyet ile forum kurallarını ihlal etmesidir.

c m
14-02-2012, 21:01
: ) Hımm. Anladım kabul et. : )

c m
14-02-2012, 21:36
Bir konu içerisinde işlem yaparken diğer mesajlarda işlem yapmayı unutmazsan memnun olurum. Aksi durumda farklı anlaşılabilir. Aşağı bak. : )

http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=431535&postcount=3
http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=431554&postcount=4
>
http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=431636&postcount=8

http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=419251&postcount=37
>
http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=430795&postcount=27
http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=430795&postcount=28

http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=430568&postcount=33
http://65.18.198.4/forumlar/showpost.php?p=430570&postcount=34

Karmakarışık bir yönetim anlayışınız söz konusu olduğu anlaşılıyor. Bir yaptığınızın diğer yaptığınızla örtüşmediği ortada. Hatta bir söylediğiniz diğer söylediğinizle örtüşmüyor. Farkın farkına varabiliyor musun? : ) Ayrıca yazdıklarını yemediğimi belirtmeliyim. Paket de yapma! Kalsın. : )

AerA
15-02-2012, 19:41
: ) 'Ahır gibi yönetilirse' ve 'ahır' ifadelerinin sitenizde hakaret olarak kabul edildiğini öğrendiğime memnunum. Yoksa yanlış mı anladım? Başka ifadeler mi hakaret kabul ediliyor? : )

Ayrıca başka bir konu üzerinde de durmak gerekir... Tüzüğünüze göre bu türde bir davranış gerçekten süresiz uzaklaştırmayı gerektiriyor mu? Mevcut durumun hassasiyeti yönetimin yerinde ve sağlıklı karar vermesini engelliyor olabilir mi? : )

Bu duruma göre değişir. Yani süreksiz uzaklaştırma cezası. Kişinin siyasi yada
dini görüşüne göre sarf ettiği cümleler, bardağı taşırma seviyesini belirler :)

Zamanında moderasyonda idim. Oradan bilirim. Bir başkası aynı cümleleri sarf etse idi, bir şey olmazdı...

Örneklerini defalarca gördük :)

vartor
15-02-2012, 20:23
Senelerdir birsey ogrenemeyip, bir de hakaret ederek ayrilmasini istemesi, uyenin gayesinin bagci dovmek oldugunu gosterir. Aslinda bunca zaman, sabirla laf anlatmaya calisanlari tebrik etmek lazim. Kayip mi, kazanc mi sitedekiler icin, ona da siz karar verin.

YasasinBilim
26-02-2012, 02:50
Site üzerine düşüncelerimi sıralayacak olursam

1) sitede, her üyeye eşit muamele yapıldığı kanaatinde değilim. özellikle müslüman üyelere gereğinden fazla yükleniliyor. bu sitedeki varlığımızı biraz da onlara borçluyuz. öne sürdüğümüz tezlerin, mantıklı müslüman üyelerin süzgecinden (çürütme çabalarından) geçerek kabul görmesi bizler için kazançtır. onlara bu sitede daha fazla ihtiyaç var. bu sitenin bilinirliğine de (tanınmasına da) en büyük katkı onlardan gelecektir.

2) bu sitede bir çoğunluk olabiliriz, ama toplum içinde bir azınlığız.
müslümanların, bir yalanı-bir haksızlığı-bir mantıksızlığı bile savunurken (hem siyasette, hem de bu sitede) nasıl birlik olduklarından hiç ders almıyoruz.
non-teist bir arkadaşımızın yaptığı yanlışları (hakaret değil, yanlış bilgi vs.) özel mesajlarla uyarırdık eskiden. o üyenin, tezinde fazla ısrarcı olmamasını sağlayıp konuyu geçiştirirdik.
son zamanlarda bazı üyeler, sırf ön plana çıkma adına non-teist üyelerle gereksiz polemiklere giriyor. bu da kendimize zarar veriyor. hepimizin işi gücü var. okuyuculara kazanç sağlamayacak konularda hacıvat-karagöz diyalogları bir kayıptır.

3) bu sitenin amacı, toplumumuzu dinlerden özgürleştirmek olmalıdır. tek bir felsefeyi (ateizmi) pompalamak değil.

4) non-teist üyeler arasında kürt ve alevi'ler de var. aleviler hakkında yazdığım mesajlardan benim ne denli alevi dostu olduğum bilinir. kürtlere karşı ise nötr kalmışımdır. ne zaman atatürkten, türklükten övgüyle bahsetsem, özellikle DÖG üyelerinden tepki alıyorum. bu da site yönetiminin belli bir siyasi görüşe yapışık olduğu izlenimini veriyor.

5) non-teistler olarak birbirimize karşı ketum olmalıyız. toplum içinde daha cesaretli olmalıyız. bu sitenin bir kütüphane olduğunu unutmadan faydalanmalı, elimizden geldiği kadar tekrarlardan kaçınarak yeni fikirleri, tezleri sunmalıyız.

saygılar...

AteistforumIFG
06-03-2012, 23:27
Bu üyeliği siler misiniz lütfen?

Dilaver'e teşekkürler.

dilaver
06-03-2012, 23:37
Sayın Ifg

http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=form&fid=9

Lütfen bu forumu doldurun.

saygılarımla

ozgur_beyin
06-03-2012, 23:40
şunu anlayamadım ıfg burda olsaydı. nasıl bir keramet oluşacaktı.

AteistforumIFG
07-03-2012, 00:04
Sayın Ifg

Lütfen bu forumu doldurun.

saygılarımla

Arkadaşım,

Siz hepiniz aklınızı kaçırmışsınız. Valla. Şuraya yaptığınız saçmalıklar nedeniyle mağdur biri olarak gelen zaten benim. Dedim ya, forumunuza bayılsam kendim gelir yazardım yıllardır. Üyelik sildirene kadar göbeği çatlayan benim, şimdi de güç savaşına çekilmeye çalışılan yine benim.

Ne formu arkadaşım? Bana ne sizin forumunuzdan, formunuzdan? Pullu dilekçeniz de var mı? Neyin savaşı bu? Yazdım işte, üstüne bir de diğer başlıktaki davranışınız için size teşekkür ettim.

Ben hiç bu savaşlara giremem, sizin bu garip anlayışınızla uğraşmam. Böyle saçma sapan dilekçeler de dolduramam. İster silin ister silmeyin, çok da umurumdaydı.. Önemli olan diğer üyelikti, o da bitti.

Bu mesajı siler misiniz silmez misiniz bilmem, hiç de umurumda değil doğrusu.

Bye.

dilaver
07-03-2012, 00:07
Ben hiç bu savaşlara giremem, sizin bu garip anlayışınızla uğraşmam. Böyle saçma sapan dilekçeler de dolduramam. İster silin ister silmeyin, çok da umurumdaydı.. Önemli olan diğer üyelikti, o da bitti.

Sayın IFG

Talebinize uygun cevap verdim sadece, bu kadar celallenmeye gerek yok. Size net cevap. Forumu doldurmazsanız siteye bir daha girmezseniz olur biter. Bu sizin keyfiyetiniz.

Umarım bu tatışma artık bitmiştir.

saygılarımla

spartacus
07-03-2012, 00:51
Amacım genel bilgilendirme ve düşünce ifadesidir.

Form Açıklaması
Lütfen bu formu kendinizden emin olmadıkça doldurmayınız. Bu form webmaster'ların eline ulaştıktan sonra form tutarlı şekilde dolduruldu ise işleme konacaktır.

Forumlarda yapılan istifa bildirimleri ve istifadan vazgeçme istekleri göz önüne alınmaz.

Bir platformda bir kurul varsa -istisnalar ve yanlışlarımız hariç- işlemesi gereken ve işletmemiz gereken; KİŞİSEL yetkiler, orta piyasa forumlarında olduğu ve şahit olduğumuz gibi egosal ve kompleks yüklü tatminler, yıkarım, atarım, suyun ısındı, uleyyynnnn, kıçına tekme geliyor(?) vb değil, kurul yetkisidir, insani normlardır. Teknik düzenlemeler, başlık ve içerik moderasyonu ile bir üyenin istifasını, yönetimden talebini, öneri, istek ve şikayetini aynı kefeye koyamayız. Üye forum hakkında ne düşünüyor olursa olsun, sonuçda üye olan herkes site üyesi olarak görülür, uygulamalarda buna göre ele alınır değerlendirilir... Nasıl ki bir başlığı şikayet etme linkimiz(ünlem) varsa iletişim formlarıda benzer işlevdedir. Bir moderasyon yanlışını dahi o formları kullanarak iletebilirsiniz, şikayetlerinizi, önerilerinizi, kaldırılmasını istediğiniz başlık, içerik, kategori ne olursa olsun. Böylesine sağlıklı bir yolun anlamsız görülmesi nasıl, hangi koşullarda mümkün olabilir??!?!

Bir istifa için yapmamız gereken ilgili formda sadece *(zorunlu) alanların doldurulmasıdır -ki bunlarda hepi topu 3-5 kelimeyi geçmez.... Forumda 200 satır yazmakdan, itişip-kakışmaktansa, 3 satır form doldurmak sanırım hem sonuç alıcı, hem hukuki-demokratik, hemde en kısa, akıllı-sağlıklı yoldur.

Başvuru formları sindirilemez, baş eğilmesi beklenen! bir mecburiyet değil bir iletişim kanalı olarak düşünülmelidir.... Aksine hala günümüzde tanrı(ilah!) kanunu savunmanın normal bir psikolojiyle, dahi akılla izahı olmaz diye düşünüyorum. Dileyen dilediğini düşünebilir elbet, ama şu an geçerli ve sağlıklı olan budur.

Natan
07-03-2012, 01:22
Sevgili yasasin;

Taylan bir ara dinler elestirisinin yaninfa topluma sanati, edebiyati da yuklemek herek demisti. Bence dinsel bilinc ve tanrisal zihniyetin elestirisinin yaninda insanlari dusunmeye sevk edecek etkinlikleri de gundeme getirmek gerekir. sanat edebiyat bolumumuz var, orayi da arada yoklamak gerekir. Bence sanat ve kulturel de birikim gerekli.