PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

bettulgazi
19-02-2012, 00:23
Nasıl giriş yapılacağını bilemedim şimdi.

Özetle müslümanım diyeyim. ( müslüman birinin, ben müslümanım diye kendini tanıtması ne garip =)) )

Forum sorunsalı yaşadığım şu günlerde, İslami Forumlardan atılmanın ayrı bir hazzınıda yaşamaktayım.

Başka da ne denir bilmiyorum açıkcası, böyle işte.))

milomanara
19-02-2012, 00:44
Hoşgeldin, dinin aptal kurallarını görmene rağmen derin bir inanma ihtiyacı duyduğun izlenimine kapıldım nedense. Epilepsi sorunun oldu mu? Olduysa durumun normal/nörolojik, olmadıysa çocukluk beyin yıkaması ve cehaletten muzdarip olmalısın.

bettulgazi
19-02-2012, 00:52
=)) Yok epilepsi ya da nörolojik bir sorunum olmadı =))

Beyin yıkaması ne derece etkili oldu bilmiyorum açıkcası,
Cehaleti yaşadıkça öğrendim tabi en afillisinden =))

Bu yüzden tutunamadım ya =)

SeBaT
19-02-2012, 01:18
Müslüman biri olarak bol bol ibretlik hadiseyle karşılaşıp müslümanlığına şükredeceğin bir yere geldin. Cehalet ve beyin yıkanması ithamlarına kendilerini kör mürit müminliği kıvamında inandıran bir zihniyetin esasen ne denli echel-i cühela bir girdapta diplere doğru yuvarlandığını gördükçe bana hak vereceğini düşünüyorum. Kolay gelsin.

bettulgazi
19-02-2012, 01:41
Hımm ( sadece hımm diyebildim)

Hayırlısı =)

vartor
19-02-2012, 03:46
Cok bile demissin, fazlasina gerek yok.

AerA
19-02-2012, 14:33
Sayın bettulgazi ;

Hoşgeldiniz ve kalıcı olmanız dileği ile.

Esen Kalınız

bettulgazi
19-02-2012, 16:10
Cok bile demissin, fazlasina gerek yok.

=))

avatar iyiymiş hani - rakı- balık- kutsal kavun aşkına cinsinden=)

Sayın bettulgazi ;

Hoşgeldiniz ve kalıcı olmanız dileği ile.

Esen Kalınız

Teşekkür ederim,( bir hoşgeldin aldım çaktırmadan) =)

ozgur_beyin
19-02-2012, 18:00
sevgili bettulgazi hoşgeldin. islami sitelerden atılman çok normal çünkü ezberlerinin aksine bir cümle söylemen yeter çünkü onların kafalarında bir şablon var ölçü bu başka ölçü yok.
seninde zannettiğin gibi islam ne barış nede hoş görü dinidir kendi gibi olmayana hayat hakkı tanımaz. neyse tekrar hoşgeldin

bettulgazi
19-02-2012, 20:50
=))

Hoşbulduk, teşekküler.)

madpith
11-03-2012, 01:50
islami forumlardan atılman bana da gayet mantıklı geldi çünkü sen özgür düşünmeye çalışan birisin anladığım kadarıyla. özgür düşünmeye ''çalışan'' dememin sebebi bi bir odada elleri kelepçeli değilsin. bir sarayda rahat ve konfor içinde fakat saray dışına çıkamayan biri gibisin. evet düşüncelerin özgür ama yine de bir kalıbın içinde özgür. bunu da aşarsın umarım herşeyi zaman gösterir. hoşgeldin aramıza. =)